kızlar ülker in gogly devam sütü varmış ya..
dün gördüm ilk defa...
fiyatı da baya uygun 160gr 1 lira..eve yanlış duymadınız 1lira sadece...
kullanan varmı..ben almadım bi sorayım dedim sizlere...
devam sütünü denemedim ama pirinçli maması Aydın'a alerji yapmıştı.hatta mamanın degdiği yerler dudak kenarları bile kabarmıştı... normalde inek sütü,yumurta hiçbişeye elerjimiz yok ama.... her cocuk farklı tabi
ama zaten 1 tl ise denenebilir.
internetten okumuştum goglyi ülker hero babynin yan ürünü ollarak cıkarmış.hero malum yabancı büyük bi marka ortagı.aynı kalitede deniyordu.... sen bilirsin.
keske benimkinin de eski iştahı geri gelse......:sinifsinif:
hele şükür açılmış ne bakımmış ya
bişey sorucam kızlar ya akşam sanki adetim olacakmış gibi kanama olmuş azıcık.İlk defa oldu doğumdan beri. Hafif bel ağrım var ama olmuyor ilkinde böyle mi oluyor merak ettimde sorayım dedim
Bugün yarın olurmu acep :kedi:
hımm denesemmiki bilemedim...
iştahmı ahhh canım bizde hiç yok...
akşama kadar sadece emziriyorum desem inan yani...
hiç bişey yemiyo...
ekmeği yiyo sadece oda dişine değiyo hoşuna gidiyo sanırım çekip çekip koparıyo...
birazdan tavuk haşlayıp öyle vericem ağzına elimle...
kaşığı görünce heyheyleniyo....
offff offfff...
tubacım ben bu ay 2.reglimi oldum.
doğumdan sonra ilk reglimi olduğumda 2 gün sürdü oda çok az 2 3 ped anca gitti.ama ikinci oluşum bi faciaydı çok aşırı oldum bel ağrısı ve kasık ağrısıyla kendisini hissettiriyor zaten.
bizimki güzel yiyordu bir ara.dişti hastalıktı derken gitti iştah..dişlerden diye düşünüyorum didemcim yaa...memeye düştü..yapışıyo..SİBEL ben revnaya nutrigen supra ve minadexi dönüşümlü veriyorum bide ferro sanol veriyorum bunlarda iştah açıyor olabilir bi denesen
evet canım dişten bizimki...malesef mahvetti...alttan iki tane çıktı peşpeşe..ay ne desem bilemedim... yani bebişinin yememesine üzüldüm...ama ben ogluşumda bi anormallik var sanıoyodum,1 haftaya kadar herşeyi yediriyodum.şimdi cok üzgün ve stresliyim... iyi yalnız degilmişim...
insallah en kısa zamanda güzel güzel yemeye başlarlar!
bizim dişler erken çıkmıştı 4 tane var acaba yan kesiciler mi cıkıcak,sürekli bi mızmızlık hali! sizinki diş problemi herhalde,cıkınca gecer ama biraz sabır.annelik zorrrr mirmirmirmir
Ahmet de yemek istemiyo bazen ama oyun yaparak yediriyorum.Eger anne sütü varsa tercihi ilk önce o oluyo karnı acken corba vs . bunları verin yemegini yedikten sonra üstüne tatlı niyetine anne sütü veriyorum ben.
Ahmet de yemek istemiyo bazen ama oyun yaparak yediriyorum.Eger anne sütü varsa tercihi ilk önce o oluyo karnı acken corba vs . bunları verin yemegini yedikten sonra üstüne tatlı niyetine anne sütü veriyorum ben.
hele şükür açılmış ne bakımmış ya
bişey sorucam kızlar ya akşam sanki adetim olacakmış gibi kanama olmuş azıcık.İlk defa oldu doğumdan beri. Hafif bel ağrım var ama olmuyor ilkinde böyle mi oluyor merak ettimde sorayım dedim
Bugün yarın olurmu acep :kedi:
sağol canım dün oldu azıcık ağrı sancı olmadan . Bugün tık yok . Aman olmasın diye bakıyordum rahattım böyle. Benimde inanılmaz zor oluyor ya ağrıdan ölürdüm her ay.
Mutlaka işten izin almak zorunda kalırdım .Ama kaçış yok malesef eninde sonunda olacak :sinifsinif:
ahh neler deniyoruz 1 haftadır. oyunlar,reklam,cep telefonu,... yok agzını acmıyor kesinlikle! babası ayaklarını öpünce cok hoşuna giderdi kıkır kıkır gülerdi ama yok cocuk agzını sıkarak gülüyoo
şimdi bikaç kaşık suyla kandırarak verebiliyoruz. suyu cok seviyo kaşıkla bi su bi mama...sonra kandırıldıgını anlayıp dudak bükme ve aglamaaa.
ama cok yoruluyo insan!!!! allah hepimize sabır versin!
buarada ABD de yani bi tez savunuluyomuş 2 yıl bebek istedigi kadar anne sütü alabilir.yani mama sadece isterse..cünkü hic bi gıda anne sütü kadar besleyici degilmişşşş.. bunu yapan bi arkadaşım var cocuk 1,5 yaşında hala sadece emiyo,bişey yedirmeyi denemiyo bile. bana dogru gelmiyor,ne dersiniz?
Benimkide öyle herşeyi çok iştahlı yemiyor. Kimse yanlış anlamasın kırılmasınolumunekankayizsmile ama eğer annenin sütü varsa emdiği sürece diğer ek gıdaları yemesede olur gerçekten.Ne bileyim biz anneler kendimizi paralıyoruz yesin diye ama yemek istemediğinde yapıp dökmekten başka çaremizde yok. Hep bendede emmeye düşkün ya süt bittiğinde ek gıdaları reddederse korkusu oluyor. Ne yedireceğim ya sadece süt içmek isterse diye düşünüyorum ama yerler herhalde. Biz sanki biraz abartıyoruz çokta üstelememek lazım çünkü biz ne yaparsak yapalım onlar yine bildiğini okuyor. Nacizane fikrim bu benimde kafam karışık bu konuda malesef :sm_confused:ahh neler deniyoruz 1 haftadır. oyunlar,reklam,cep telefonu,... yok agzını acmıyor kesinlikle! babası ayaklarını öpünce cok hoşuna giderdi kıkır kıkır gülerdi ama yok cocuk agzını sıkarak gülüyoo
şimdi bikaç kaşık suyla kandırarak verebiliyoruz. suyu cok seviyo kaşıkla bi su bi mama...sonra kandırıldıgını anlayıp dudak bükme ve aglamaaa.
buarada ABD de yani bi tez savunuluyomuş 2 yıl bebek istedigi kadar anne sütü alabilir.yani mama sadece isterse..cünkü hic bi gıda anne sütü kadar besleyici degilmişşşş.. bunu yapan bi arkadaşım var cocuk 1,5 yaşında hala sadece emiyo,bişey yedirmeyi denemiyo bile. bana dogru gelmiyor,ne dersiniz?
malesef kaçış yok. ama bi rahatlıyosunki vücut kaç aydır ödem tutmuş şişkinlikler iniyor inanki.gerçi çok rahattık ped derdi yok, ağrı sızı yok.kadın olmanın kaçınılmaz yanlarıda bu işte.
ilk baslarda ahmtde öyleydivalla ben de hayır diyorum ama benim kız şimdiden beni takmıyor neden bilmem...
bende doğru bulmuyorum.sonra nasıl alışacak cocuk yemek ymeye.ahh neler deniyoruz 1 haftadır. oyunlar,reklam,cep telefonu,... yok agzını acmıyor kesinlikle! babası ayaklarını öpünce cok hoşuna giderdi kıkır kıkır gülerdi ama yok cocuk agzını sıkarak gülüyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?