2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zeyl kız profil resmin ne güzel öyle süper bulmuşsun bayıldım seni tekrar tekrar tebrik ettiğimi hatırlıyorum bunu gördükçe

ooo bu saate göre katılım iyi...
sibelce0, c*a*n*d*y+, eliferdi, fatos0808+, hulen+, maksimen

hoşgeldin canım naber...

evet genelde bu saatler kimse olmaz..

bende yemeğimi yaptım oturuyorum...

iş güç mola verdm..

ahh canım ya bende nerde keşke hergün girebilsem bu saate bile razıyım gencer gece 1 den 2 den önce uyumadığı için daha erken hiç giremiyorum ee o uyuyuncada bende direk yatağa atıyorum kendimi resmen bayılıyorum anlıyacağınız geceleri((

özlem sen bana diyon senin gül yüzünü biz nezman görecez bacım...
şahsen ben görmedim...

göster baaaalimmm yüzünü bize...
foto isterizzzzz....

Ben kapatayım bari topiği...Annelere ve bebişlere tatlı uykular olsun inşallah...
Ay bu arada Esra emekliyo...Arkasından kovaladığımızda da bi hızlı kaçıyo görmelisiniz kızlar...

sen mşlh pek hızlıymışın ayol:)) ay bizde fena gaz oluyo hala
neysen bn de senin gazına geldim oğluşa bile tattırdım
sonuç gazımız oldu tabiki:))
zor bela uyuduk işte
Sibel onun oğlunda yapıyo hala gaz ondan yani
Gız sen çektin mi resmini hani bakalım saçlarına bende boyatıcam doğum sonra doğurmaya ara verebilirsem:roflol::roflol:

ayyy ilahi çok güldüm valla delüüüü..
sn iyisimi 3.cüyüde çıkar aradan
sonra boyancanmı ne yaparsan yap:)bayanssulusmile
Ben kapatayım bari topiği...Annelere ve bebişlere tatlı uykular olsun inşallah...
Ay bu arada Esra emekliyo...Arkasından kovaladığımızda da bi hızlı kaçıyo görmelisiniz kızlar...

ayyy aynen havvacım..hemde kahkaha atarak kaçıyo

günaydın herkese
ben deliricem kızlar neva gene hasta oldu nasık öksürüyor bu sefer inat ettim götürmiycem doktora başladım dün akşamda antibiotiğe anlamadım gitti bu çocuğu neva sınıfta kim hasta dedim anne gülse azıcık öksürüyor dedi gerisini benim kız tamamlıyor bizim kaba bir sözümüz vardır osuruktan nem kapar diye benim kızda öyle

günaydın canlarım
didemcim geçmiş olsun canım inşallah çabucacık atlatır
havacım maşallah esra fıstığıma aras bey arrtık tutunup kalkıyodu kanepelere artık kendi başına inebiliyoda kurtardı sıpa kendini artık maşallah yavrularımıza
sibel ne haber yavru kuşum...

Günaydın kızlar,
dün giremedim inşallah herşey yolundadır.
Didem hemen baslamasaydın ya antibiyotige. ihlamur, grip ilacı falan deneseydin. yinede sen annesisin iyisini bilirsin tabikide ben bu antibiyotik işine cok sıkılıyorum.
Havva masallah esraya. biz hala yuvarlanma aşamasındayız.
bu arada dün giremedim ben hic. ptesi gecesi doruk bütün gece uyumadı. aglama inleme ateş. sabahta direk hastaneye götürdük. idrar kültürü verdik. bakalım cuma falan cıkar sonucu. ama dün gece daha iyiydi. ateşide cıkmadı. dr. diş yada idrar yolu olabilir dedi. bide yedigi bisey rahatsız olabilir dedi. degisik bisey yemedi ama bir olasılık bi corba satın aldım tavuklu domatesli. o dokunmuş olabilir. malum biz tarcına bile alerjiliyiz. bide ben 2 gündür ayıptır söylemesi nohut ve turp yiyordum. bunlar onda gaz yapmış olabilir. böyle işte. neyse daha iyiyis cok şükür.
bu arada buhar makinası aldım arçelikten. zeynepin dedigi ilaçları aldım. onlarıda kullanmaya basladım.
işte böyle kızlaaaaar....

özlemcim geçmiş olsun doruk a
idrar testi neden okadar geç çıkıyomuş ben bikaç vermiştim oğlumun 2 3 saate vermişlerdi
hani çocuk iyileşicek hala sonuç çıkıcak yanlışmı anladım

kızlaaar bu arada dün aklıma bisey geldi.

hani biz dogum öncesi bi hediyeleşme yapmıştık. bu ocakta 1 senemiz dolacak. bebekler bir yaşlarına basacak. yine bi hediyeleşme yapsakmı. 1 senedir beraberiz. bebeklerin dogum günlerini kutlamış oluruz. ocagın 15inden itibaren başlarız. ne dersiniz?

günaydın herkese..

nevaya geçmiş olsun..narincikk...

doruk paşama da nazar mı değmiş acaba? inş önemli bişey çıkmaz canım..

esmacım idrar testi degilde kulturuymuş bu. bi kısası bi uzunu varmış bunun . bizimkinin uzununa kültürüne yani bakıyorlarmış. o yüzden. yoksa dedigin gibi idrar testi 2-3 saatte cıkarmış normalde.

pipisinde biraz darlık var hep söylerdi doktoru zaten. onunla ilgili olabilir belki ateşi dedi. bu kultür testinden sonra cıkacakmış.

bende karşıyımda canım geçen hafta normal grip ilacı ıhlamur falan yaptım çarşamba iyi gibiydi yine başladı çokda kötü öksürüyor dayanamayıp başladım zatürre olmasından iyidir diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…