merhabaaaaa herkese sonunda bir kaç kişinin buralarda kaldığı bir saatte girebildim nasılsınızzzz
Üzerine tırmanıp numaradan da ağlıyomu
hoşgeldin canım naber...
evet genelde bu saatler kimse olmaz..
bende yemeğimi yaptım oturuyorum...
iş güç mola verdm..
hoşgeldin canım özledik valla seni..melis nasıl sen nasılsın anlat baaalimm...kayseri buluşmasının fotoları sendeymş hıııı hemen ekle de bakalım..melisin son halini merak ediyom..
hımmmm acaba nedir nedir...
yok kız ne gaz sende ben aylardır yiyorum...burak 40 günlükken yemeye başladım anacım ben...
Sibel onun oğlunda yapıyo hala gaz ondan yani
Gız sen çektin mi resmini hani bakalım saçlarına bende boyatıcam doğum sonra doğurmaya ara verebilirsem:roflol::roflol:
Ben kapatayım bari topiği...Annelere ve bebişlere tatlı uykular olsun inşallah...
Ay bu arada Esra emekliyo...Arkasından kovaladığımızda da bi hızlı kaçıyo görmelisiniz kızlar...
Günaydın kızlar,
dün giremedim inşallah herşey yolundadır.
Didem hemen baslamasaydın ya antibiyotige. ihlamur, grip ilacı falan deneseydin. yinede sen annesisin iyisini bilirsin tabikide ben bu antibiyotik işine cok sıkılıyorum.
Havva masallah esraya. biz hala yuvarlanma aşamasındayız.
bu arada dün giremedim ben hic. ptesi gecesi doruk bütün gece uyumadı. aglama inleme ateş. sabahta direk hastaneye götürdük. idrar kültürü verdik. bakalım cuma falan cıkar sonucu. ama dün gece daha iyiydi. ateşide cıkmadı. dr. diş yada idrar yolu olabilir dedi. bide yedigi bisey rahatsız olabilir dedi. degisik bisey yemedi ama bir olasılık bi corba satın aldım tavuklu domatesli. o dokunmuş olabilir. malum biz tarcına bile alerjiliyiz. bide ben 2 gündür ayıptır söylemesi nohut ve turp yiyordum. bunlar onda gaz yapmış olabilir. böyle işte. neyse daha iyiyis cok şükür.
bu arada buhar makinası aldım arçelikten. zeynepin dedigi ilaçları aldım. onlarıda kullanmaya basladım.
işte böyle kızlaaaaar....
günaydın herkese..
nevaya geçmiş olsun..narincikk...
doruk paşama da nazar mı değmiş acaba? inş önemli bişey çıkmaz canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?