Esra'ya ve Aras'a maşallah zeynepte hala emekleme adına bişey yok....
Didem,Zeynep(Özlem) bebişler rahatsızmış sizede çok geçmiş olsun kızlar ....
benim kızda sanırım üstten diş çıkaracak huysuz , hafifte ateşi var, dün akşam çok ağladı sanki biryeri acıyormuş gibi zor sakinleştirdim calpol verdim, jel sürdüm gece rahat uyudu çok şükür,bende adet oldum bugün üşüyorum yataktan çıkmak istemiyor canım ama küçük oğlum eren defterini evde unutmuş onu okula götürmem lazım off hiç canım bişey yapmak istemiyor ama bir ağrı kesici içeyimde kendime geleyim bari....
bizim küçük sıpada koştur koştur emekliyor dün akşam yatağını korkuluğu kaldırmayı unutmuşum bezini değiştirdikten sonraq elimi yıkayıp gelene kadar kalmış kenarlara tutunup ayağa verilmiş sadakamız varmışta düşmemiş
şu ödev işi sinir valla nevada dün akşamki ödevini sabah evde unutmuş bizde koştur koştur geri geldik aldık söylendim bende bide okuma kitaplarına başladılar çok sevindirk oldum
maşallah nevaya biz daha okuma kitaplarına başlamadık didemcim, ela,lale,al buralardayız daha canım...
okuma kitaplarınamı baslamışlar. ne güzel yaaa.... bende doruku şöyle klasikleri okurken görmek için sabırsızlanıyorum.
hangi kitaptan başlamışlar?
günaydın kızlar,evimdeyim nihayet...
ESRA ya kocaman maşallah
DORUK ve NEVA ya geçmişler olsun :çok üzgünüm:
ZEYNEP te diş çıkarıyormuş,kolaycacık çıkar umarım...
böcük işte nasıl olsun.saol canım ipek böcüğüm nasılsın
zeynep bende alıcam ne kadar aldın buhar makinesini?
uygunmuş ya,hemde arçelik...70 tl. canım arcelikten aldım. 5 taksit. 14 - 14 ödicem.
bizim mal sahibi tek zeynepcim.ya zeynep sizin ev sahibi nasıl karışıyor böyle biseye anlamadım. apartmanda omu karar veriyormus yanıp yanmıcana.
uygunmuş ya,hemde arçelik...
bende bakayım canım sağolasın.
bizim mal sahibi tek zeynepcim.
burası eskiden otelmiş,sonra bi kadın almış (yani 2-3 kardeşler falan ortak almışlar) apartmana çevirmişler
tek bi kişinin yani koca bina
yönetici neyin yok o bakıyo herşeye oda burda oturmuyo zaten,fulya tarafında kendi evi.
biz yaz kış her ay 170 veriyoruz,içinde kapıcı parası ve yakıt parası var
yani parasını veriyoruz ama halen yanmadı kaloriferler,ona deliriyorum ben.
bak bu iyi fikirtabi para cebine kalsın diye demekki. tam şerefsiz yaaaa.... eger apartmanda cogunluk yakılsın diyorsa yanması lazım. bende olsam delirirdim valla.... merak etme kapıya falan koyamaz hic kolay değil artık kapıya koymak. kanunlar kiracının yanında. kiranı zamanında ödüyor eve zarar vermiyorsan hicbisey yapamaz. sen şimdi dava acsan sen kazanırsın hasta oldu cocugum soguktan diye. üzerine size para vermek zorunda kalır. böyle söyle bak hemen yakar takma kafana.
olur olur bi bakmışsın o tulumu giyiyor sıpacık opuyorumnanaktangünaydın güzel annişler...
hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun en kısa zamanda kavuşsunlar sağlıklarına.
zeynepcim bu havalarda yanmaz olurmu kaloriferler Allah aşkına o nasıl bi kadın.diğer daire sakinleride şikayet etmiyormu.bide o kadar para veriyorsunuz yaz kış.
bizim neredeyse 10 15 gündür yanıyor kaloriferlerimiz.geceleri diğer tarafları kapatıyorum ama yağızın odası sabaha kadar yanıyor çok dönüp üstünü açıyor.
bi uyku tulumu almış annem 18-24 ay henüz giyemiyor beklemedeyiz :sinifsinif:
zeynepcim sen hic aksamı bekleme. ara ev sahibini.
bu aksam saat 6 da yanacak bu kalarifer bundan sonra de. yoksa 170 tl. yi rüyasında görür. üstüne sizi dava ederim de. hem cocugumu hasta ediyorsunuz. hem bana ekstra elektrik masrafı cıkarıyorsunuz üzerine ben bu eve taşınırkende bir sürü masraf yaptım de. ev bulup cıkarım ver bütün masraflarımı ve doktor ücretlerimi. yoksa dava ederim seni de.... bak sen nasıl tutuşur. aksam ararsan yakmaz bahane bulur. o bozuk bu bozuk yapar zaman kazanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?