2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bizim küçük sıpada koştur koştur emekliyor dün akşam yatağını korkuluğu kaldırmayı unutmuşum bezini değiştirdikten sonraq elimi yıkayıp gelene kadar kalmış kenarlara tutunup ayağa verilmiş sadakamız varmışta düşmemiş
şu ödev işi sinir valla nevada dün akşamki ödevini sabah evde unutmuş bizde koştur koştur geri geldik aldık söylendim bende bide okuma kitaplarına başladılar çok sevindirk oldum

okuma kitaplarınamı baslamışlar. ne güzel yaaa.... bende doruku şöyle klasikleri okurken görmek için sabırsızlanıyorum.
hangi kitaptan başlamışlar?

maşallah nevaya biz daha okuma kitaplarına başlamadık didemcim, ela,lale,al buralardayız daha canım...

maşallah nevaya biz daha okuma kitaplarına başlamadık didemcim, ela,lale,al buralardayız daha canım...

bizdede canım aynıları ek olarak bide t harfi var bu 4 harftan oluşan okuma kitabı biz set halinde dönem başında almıştık A1 yayınlarının sende al istersen onlardan öğretmen göndermiş okuyun pekiştirsinler demiş

Günaydın kızlar nevaya ve doruka geçmiş ollsun...
Sibelcim buraya koyamam yaf utanırım resim neyin:)
Başka bişekilde görüşürük artıkın
Bugün arkadaşa gidicem çok sıkıldım..Kaynanama kahvaltıya gidiyom görüşürüükkkk

günaydın kızlar,evimdeyim nihayet...

ESRA ya kocaman maşallah
DORUK ve NEVA ya geçmişler olsun :çok üzgünüm:
ZEYNEP te diş çıkarıyormuş,kolaycacık çıkar umarım...

bizim kaloriferleri yaktırmayan ev sahibiymiş meğer
neymiş daha havalar iyiymiş
mal kadın ya resmen mal bi kaşık su verseler faZLA BİLE gelir onu boğmaya
dün ersin aradı papaz oldu kadınla
dedi siz evinizde sıcak oturuyosunuz benım karımda kızımda hasta,o zaman hastane masraflarını kiradan düşeyim dedi
yakılıcakmış,bakalım umudum yok ya...
parasını almayı biliyo ama
olmadı bide ben arayıp dayayıp döşicem kadına
kan beynime sıçradı resmen ya
bizi atmazsa iyidir.

ya zeynep sizin ev sahibi nasıl karışıyor böyle biseye anlamadım. apartmanda omu karar veriyormus yanıp yanmıcana.

70 tl. canım arcelikten aldım. 5 taksit. 14 - 14 ödicem.
uygunmuş ya,hemde arçelik...
bende bakayım canım sağolasın.
ya zeynep sizin ev sahibi nasıl karışıyor böyle biseye anlamadım. apartmanda omu karar veriyormus yanıp yanmıcana.
bizim mal sahibi tek zeynepcim.
burası eskiden otelmiş,sonra bi kadın almış (yani 2-3 kardeşler falan ortak almışlar) apartmana çevirmişler
tek bi kişinin yani koca bina
yönetici neyin yok o bakıyo herşeye oda burda oturmuyo zaten,fulya tarafında kendi evi.
biz yaz kış her ay 170 veriyoruz,içinde kapıcı parası ve yakıt parası var
yani parasını veriyoruz ama halen yanmadı kaloriferler,ona deliriyorum ben.

tabi para cebine kalsın diye demekki. tam şerefsiz yaaaa.... eger apartmanda cogunluk yakılsın diyorsa yanması lazım. bende olsam delirirdim valla.... merak etme kapıya falan koyamaz hic kolay değil artık kapıya koymak. kanunlar kiracının yanında. kiranı zamanında ödüyor eve zarar vermiyorsan hicbisey yapamaz. sen şimdi dava acsan sen kazanırsın hasta oldu cocugum soguktan diye. üzerine size para vermek zorunda kalır. böyle söyle bak hemen yakar takma kafana.

günaydın güzel annişler...
hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun en kısa zamanda kavuşsunlar sağlıklarına.

zeynepcim bu havalarda yanmaz olurmu kaloriferler Allah aşkına o nasıl bi kadın.diğer daire sakinleride şikayet etmiyormu.bide o kadar para veriyorsunuz yaz kış.
bizim neredeyse 10 15 gündür yanıyor kaloriferlerimiz.geceleri diğer tarafları kapatıyorum ama yağızın odası sabaha kadar yanıyor çok dönüp üstünü açıyor.
bi uyku tulumu almış annem 18-24 ay henüz giyemiyor beklemedeyiz :sinifsinif:

bak bu iyi fikir
eve zarar vermek ne evi sıfırdan yaptırdık
banyosunu tuvaletini mutfağını
üstelik kiradan falanda düşmedik. ucuza tuttuk burayı o kadar paraya anca burası olur denınce bızde kendımız yaptırdık
ewet şunu bi diyim bakalım gene yakmazsa. bu ne ya ben hastayım,çocuk hasta,kendi sıcacık evinde poposunu genişletiyor resmen.
ah yaaaaaa....ben akşam bi arayayım şunu tekrar.
olur olur bi bakmışsın o tulumu giyiyor sıpacık opuyorumnanaktan

valla pınar sorma aile boyu hastayız...

bide ufo da yakamıyoruz artık,ortamı kuruttuğundan doktorumuz yasakladı
burnunu tıkarmış çocugun.
ersine soguk buhar makınası dıyorum ama sankı gereksız bıseymıs gıbı oda pek oralı degıl. luzumsuz sanıyor aklı sıra.
aman ya...

zeynepcim sen hic aksamı bekleme. ara ev sahibini.
bu aksam saat 6 da yanacak bu kalarifer bundan sonra de. yoksa 170 tl. yi rüyasında görür. üstüne sizi dava ederim de. hem cocugumu hasta ediyorsunuz. hem bana ekstra elektrik masrafı cıkarıyorsunuz üzerine ben bu eve taşınırkende bir sürü masraf yaptım de. ev bulup cıkarım ver bütün masraflarımı ve doktor ücretlerimi. yoksa dava ederim seni de.... bak sen nasıl tutuşur. aksam ararsan yakmaz bahane bulur. o bozuk bu bozuk yapar zaman kazanır.

hic gelemem böyle haksızlıklara. hele ev sahiplerinin yaptıklarına.

ev bakarken bi ev sahibi bizi ev göstermek icin kapıda bekletti. adamın agzına .... yaptım resmen.

bi taneside kontrati imzalama aşamasına geldik gelmiyor adam. onuda aynen fırcaladım. onların kaybı herzaman öyle düşün. benden iyi kiracı bulamaz. para veriyoruz bedava bisey istemiyoruz onların bizim peşimizden koşması lazım....

dur adamdan telefonunu alayım da arayayım...
oda vermez şimdi telefonu arar çatarım diye,beraber ararız der. biliyo huyumu aksi gibi...
bi şansımı deneyeyim bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…