2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba dün çok kötü bi gün geçirdim valla çok üzgünüm çok yakın bi arkadaşım hamileydi 26 haftalık 1 haftadır kanaması var diye hastanede yatıyodu dün doğuma aldılar sonunda ve çocuğu doğurdu ve yaşamadı çok üzgünüm bütün gün hastaneydim çocuk doğdukdan sonrada gördüm dün gece sabaha kadar gözümün önüne geldi..şimdi arkadaşım harap şekilde karı koca nasıl toparlancak o kız bilmem..allaha bin şükür allah çocuklarımızı bizlere bağışlasın ...

aynen öyle ya...
salak evini adam ettik bizden sonra 2 katını istese ister yani
yüzüne bakılmaz haldeydi içinde oturulacak hale getirdik
ne kirayı aksattık ne aidatı
bizim gibisini b.k bulur
ay ağzımı bozdum resmen çok özürdilerim ama yani elime bi geçirsem...
adamın cebinden gizlice alıcam en son telini kadını
sema mıdır nedir,semaya kaçasıca!

o ev hala boş.... bense ondan daha iyi evde oturuyorum şimdi....
sende çok doluymuşsun bu konuda yaa...
:1ninca:

işte bu noktada söz,kelam bitiyor...
bütün isyanlarımız boş.
gece uyumasak nolmuş,varsın yemek yemesin,varsın yaramazlık yapsın,sapasağlam yanımızdalar ya,Allah a bin kere şükürler olsun.
Allah yardımcısı olsun ebru ya,çok zor. offffff yani ne desek boş böyle bi acının yanında...

evet benimde iş yerinde bi tanıdığım yaşadı aynı şeyi. psikologa gitti. ve o konu hakkında hickimseyle konuşmuyor. cok zor bir dönem. ama atlatır. allah onlara nurtopu gibi bebecik verir. demekki böyle olması gerekiyor deyip allaha sığınmak baska care yok....

evet zeynep cok dertliyim en son taşınmamızda o emlakcılar o ev sahipleri cıldırttı beni. derslerini vericeksin hic korkmicaksın.

yurt dışında evi bir sürü insan görüyor ve teklif veriyorlar. ev sahipleride o teklifleri değerlendiriyor. yani ev sahibinin dedigi dedik degil.

ayrıca sizin ev ucuz tabi cünkü adam vergi vermemek icin bu yöntemi kullanıyor. ne demek ayda 170 tl. aidat. hadi 20 tlsi kapıcı olsun. sanki sitede oturuyorsunuz. sitedekiler bu parayı veriyorlar icinde bahce düzenlemesi, asansör falan oluyor. böylece ev sahibi vergisiz kısmınıda kira gibi cebe atıyor. işin kolayini bulmuş.

kaç daire var bilmiyorum zeynep sizin apartmanda diyelimki 5 daire var

20 tl. kapıcıya gider hadi biz diyelim 30
140x5= 700 tl. aylık. 7 ay kalarifer yanmıyor. 7x700=4900 bu para nereye gidiyor?

aynen öyle...
kadının bilmem kaç apartmanı var
nasıl oluyor bunlar? böyle böyle işte... ondan bundan alarak,hakkını yiyerek.

kaç daire var bilmiyorum zeynep sizin apartmanda diyelimki 5 daire var

20 tl. kapıcıya gider hadi biz diyelim 30
140x5= 700 tl. aylık. 7 ay kalarifer yanmıyor. 7x700=4900 bu para nereye gidiyor?

kaç 5 daire zeynep
5 katlı apartman
1 katta 4 daire var
toplamda 20
hadi 5 tanesi boş diyelim
15 tanesi dolu ve duzenlı para alıyor kadın...
işte o paralarla da kendıne apartman dıkıp duruyor.

kızlar apartmanda oturmanın sorluklarını yaşıyorsunuz ALlah kolaylık versin

Ebrucum kötü bir gün geçirmişsin bebeğini kaybeden yakınına ALlah sabır versin çok iyi anlıyorum onu
ben doğum yapınca oğlumun solunumu durmuştu öldü sandım vede tarif edilmez bir acı yaşadım Allah kimseye yaşatmasın sabır versin

zeynep sen bu hesapları sor nereye gidiyor bizim 7 ay ödedigimiz 150 tl. de. hakkınızı arayın ipoşuda hasta etmeyin. kötükedihüso klava:

yılda 15000 tl benim hesabıma göre nereyi gittigi belli değil paranın.

zeynep sen bu hesapları sor nereye gidiyor bizim 7 ay ödedigimiz 150 tl. de. hakkınızı arayın ipoşuda hasta etmeyin. kötükedihüso klava:

sorucam sormaz olurmuyum.
bizim evin delisi benim maalesef,ersin sakindir kolay kolay esip gürlemez. akşam gelsin de şu kadının telini alıp çaçaronluk yapayım azcık. adama bırakırsak daha çok donarız.

kız iyi işmiş bu bizde böyle bişeye girişsek
sorma yaaaaa
milletin hakkını yiye yiye zengin oluyolar işte.
haram zıkkım olsun ödediğim para işte o kadar!
amin canım amin...

kızlar ya emir kağanın burnunu temizlerken acaip ağlıyo inattan ama canını yakmıyorum
deniz suyunu düzgün sıkamadığım için tam açılmıyo burnu of off fırt fırt uyuamıyo şu damladan alıcan gold mix umarım işe yarar bugün öksürmeyed başladı

selam canlarrr
özledim sizi sankim.
pek görüşemyioruz
nazi iyi yaramazlık yapıp duruyor
hemen kısaca akşam olan olayı anlatim, hemşerim vardı ya benim burda belki hatırlıyosunuzdur.
izne gidip geldiler, yangından dolayı onların evi çok is olmuş temizlik yaptırdı dün. koltuklar filan ıslak ya hadi dedim bizde yiyelim otururuz
onunda oğlu var iki yaşında.nazın oyuncak arabasını aldı eline, bzimkide yürüteçte koştu arkasından eline uzanıyo alcakmış elinden arabayı, buda naz üsteleyince kızdı, bizim görmez tarafımızdan nazın parmağını ısırmış, bi güzel 2 dişi geççekmiş kızanımın parmağına nasıl ağladı elini uzatıyo böle havaya benimki, canı çok yanmış.öptüm ettim gezdirdim zor sustu.
velhasıl kavgalar başladı zannımca :))))))))

o neki sen gelde kavgayı bizim evde gör komşular evde 10 çocuk var sanıyordu gürültümüzden kız sabhibi olmak zor

bızımkıde oyle canım
ınatlasıyor resmen yapcak bısı yok napalım...
cold-mix canım al geceleri baya iyi geliyor.
walla kızlar cadaloz oluo naz nasıl ısırmamış onu hayret
o neki sen gelde kavgayı bizim evde gör komşular evde 10 çocuk var sanıyordu gürültümüzden kız sabhibi olmak zor
sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…