geçmiş olsun canım..dediğin gibi belki yediklerin gaz yapmıştır...Günaydın kızlar,
dün giremedim inşallah herşey yolundadır.
Didem hemen baslamasaydın ya antibiyotige. ihlamur, grip ilacı falan deneseydin. yinede sen annesisin iyisini bilirsin tabikide ben bu antibiyotik işine cok sıkılıyorum.
Havva masallah esraya. biz hala yuvarlanma aşamasındayız.
bu arada dün giremedim ben hic. ptesi gecesi doruk bütün gece uyumadı. aglama inleme ateş. sabahta direk hastaneye götürdük. idrar kültürü verdik. bakalım cuma falan cıkar sonucu. ama dün gece daha iyiydi. ateşide cıkmadı. dr. diş yada idrar yolu olabilir dedi. bide yedigi bisey rahatsız olabilir dedi. degisik bisey yemedi ama bir olasılık bi corba satın aldım tavuklu domatesli. o dokunmuş olabilir. malum biz tarcına bile alerjiliyiz. bide ben 2 gündür ayıptır söylemesi nohut ve turp yiyordum. bunlar onda gaz yapmış olabilir. böyle işte. neyse daha iyiyis cok şükür.
bu arada buhar makinası aldım arçelikten. zeynepin dedigi ilaçları aldım. onlarıda kullanmaya basladım.
işte böyle kızlaaaaar....
iyidir canım senden paşamız nasıl paşamız...günaydın canlarım
didemcim geçmiş olsun canım inşallah çabucacık atlatır
havacım maşallah esra fıstığıma aras bey arrtık tutunup kalkıyodu kanepelere artık kendi başına inebiliyoda kurtardı sıpa kendini artık maşallah yavrularımıza
sibel ne haber yavru kuşum...
evet daha öncede bahsi geçmişti hediyeleşmenin...doğumlara yakın yapalım tekrar...kızlaaar bu arada dün aklıma bisey geldi.
hani biz dogum öncesi bi hediyeleşme yapmıştık. bu ocakta 1 senemiz dolacak. bebekler bir yaşlarına basacak. yine bi hediyeleşme yapsakmı. 1 senedir beraberiz. bebeklerin dogum günlerini kutlamış oluruz. ocagın 15inden itibaren başlarız. ne dersiniz?
amann işte merkezi sistem böyle oluyo...istedğin gibi olmuyo..bizim salak kapıcıda kışın güneşli günlerde yakardı..soğuklarda titrerdik...bizim kaloriferleri yaktırmayan ev sahibiymiş meğer
neymiş daha havalar iyiymiş
mal kadın ya resmen mal bi kaşık su verseler faZLA BİLE gelir onu boğmaya
dün ersin aradı papaz oldu kadınla
dedi siz evinizde sıcak oturuyosunuz benım karımda kızımda hasta,o zaman hastane masraflarını kiradan düşeyim dedi
yakılıcakmış,bakalım umudum yok ya...
parasını almayı biliyo ama
olmadı bide ben arayıp dayayıp döşicem kadına
kan beynime sıçradı resmen ya
bizi atmazsa iyidir.
aynen benm adamda buhar makinesini luzumsuz sanıyodu...her sene alalım diyordum..yok ne gerek var şimdi kaloriferli yerde oturanlar hep kullanıyormu alıştırma çocuğu böyle şeylere derdiiiiiiiiiiii kiiiiiiii geçen sene mors oldu...bak bu iyi fikir
eve zarar vermek ne evi sıfırdan yaptırdık
banyosunu tuvaletini mutfağını
üstelik kiradan falanda düşmedik. ucuza tuttuk burayı o kadar paraya anca burası olur denınce bızde kendımız yaptırdık
ewet şunu bi diyim bakalım gene yakmazsa. bu ne ya ben hastayım,çocuk hasta,kendi sıcacık evinde poposunu genişletiyor resmen.
ah yaaaaaa....ben akşam bi arayayım şunu tekrar.
olur olur bi bakmışsın o tulumu giyiyor sıpacık opuyorumnanaktan
valla pınar sorma aile boyu hastayız...
bide ufo da yakamıyoruz artık,ortamı kuruttuğundan doktorumuz yasakladı
burnunu tıkarmış çocugun.
ersine soguk buhar makınası dıyorum ama sankı gereksız bıseymıs gıbı oda pek oralı degıl. luzumsuz sanıyor aklı sıra.
aman ya...
ayyy çok kötü ya..Allah sabır versin...korusun tüm melekleri...rabbim tez zamanda kucaklarına bebiş versin inş...kızlar merhaba dün çok kötü bi gün geçirdim valla çok üzgünüm çok yakın bi arkadaşım hamileydi 26 haftalık 1 haftadır kanaması var diye hastanede yatıyodu dün doğuma aldılar sonunda ve çocuğu doğurdu ve yaşamadı çok üzgünüm bütün gün hastaneydim çocuk doğdukdan sonrada gördüm dün gece sabaha kadar gözümün önüne geldi..şimdi arkadaşım harap şekilde karı koca nasıl toparlancak o kız bilmem..allaha bin şükür allah çocuklarımızı bizlere bağışlasın ...
selam kızlar,nasılsınız???muhabbet almış başını gidiyo nerden yakalasak,okuyamadım da
iş de çok ne yapsak bilemedim konuşmak da istiyorum biraz da kendimize vakit ayıralım di mi
selam canlarrr
özledim sizi sankim.
pek görüşemyioruz
nazi iyi yaramazlık yapıp duruyor
hemen kısaca akşam olan olayı anlatim, hemşerim vardı ya benim burda belki hatırlıyosunuzdur.
izne gidip geldiler, yangından dolayı onların evi çok is olmuş temizlik yaptırdı dün. koltuklar filan ıslak ya hadi dedim bizde yiyelim otururuz
onunda oğlu var iki yaşında.nazın oyuncak arabasını aldı eline, bzimkide yürüteçte koştu arkasından eline uzanıyo alcakmış elinden arabayı, buda naz üsteleyince kızdı, bizim görmez tarafımızdan nazın parmağını ısırmış, bi güzel 2 dişi geççekmiş kızanımın parmağına nasıl ağladı elini uzatıyo böle havaya benimki, canı çok yanmış.öptüm ettim gezdirdim zor sustu.
velhasıl kavgalar başladı zannımca :))))))))
kızlar hatırlarmısınız bilmem benim işyerinde ben bi arkadaşa çok kızmıştım benim kiloma laf etti diye onun oda arkadaşını gördüm şimdi neden bize hiç gelmiyosun dedi bende fırsat olmuyo dedim ben bişeyler duydum dedi doğru duymuşun ona çok sinir oldum dedim bana dediki o 2, doğuramıyo ya seni kıskanıyor dedi aynı şeyi onun başka samimi bir arkadaşıda söyledi millet neyi kıskanıyormuş baksanıza kızlar bende dedim ama istiyosa ben bi tanede ona doğurayım ama benden kız çıkıyosa istiyosa haber versin dedim
selam kızlar,nasılsınız???muhabbet almış başını gidiyo nerden yakalasak,okuyamadım da
iş de çok ne yapsak bilemedim konuşmak da istiyorum biraz da kendimize vakit ayıralım di mi
hu huuu aaa ben geldm sohbet durdu küstüm gidiyorum...
zaten hastayım zor oturuyorum gittim gariiimafoldumben
selam kızlar anca fırsat buldum biraz yoğunuz vede tüm gece uykusuzum derin hanımla uğraşıyorum
bugün benimde akupuntur kontrolüm var bakalım kaç kilo vermişim yada vermişimmi dikkat ettim gerçi bakalım görücez.
emziren anneler sütünüz nasıl bu dönemde azalma olurmuş sanki benimde biraz azaldı
geçmişe bi ara bakıcam kızlar
ben geldm...gerçi sabah siftahı yapmıştımda iş güç yeni girebildim tekrar....ben bi geçmişe bakayım
hoşgeldin kız gitme cnm yemek yiyienler işi olanlar öğle saati ondan sessiz topikhu huuu aaa ben geldm sohbet durdu küstüm gidiyorum...
zaten hastayım zor oturuyorum gittim gariiimafoldumben
hadi inş. vermişindir cnmselam kızlar anca fırsat buldum biraz yoğunuz vede tüm gece uykusuzum derin hanımla uğraşıyorum
bugün benimde akupuntur kontrolüm var bakalım kaç kilo vermişim yada vermişimmi dikkat ettim gerçi bakalım görücez.
emziren anneler sütünüz nasıl bu dönemde azalma olurmuş sanki benimde biraz azaldı
geçmişe bi ara bakıcam kızlar
tekrardan selamlar canlarım
iyiz şükür sibelcim
serapçım akapunturun seansı kaç tl canım
bitanesii, c*a*n*d*y, dineva, fatos0808+, maksimen, meltemsahin+, mydarling, sibelce0, srpp+, sumifer, ZEYNEP6672+
maşallahh kızlarrr
hoşgeldin fatoşcum naber aras nasıl.
tünaydııın kızlaaar..herkez nasıl
offff bnim sinirlerim çok bozuk çook
daha taşınalı bi ay olmadı yeni eve
ama inanın artık bıktım bıktım
her yeri arızalanıyor
mutfaka lavobası taşıy
onu yapıyoruz tuvalet taştı onu yaptık banyosu su çekmedi
onu yaptık sigortalar atıyo sürekli
onu yaptık ve artık bardağı taşıran son damlada geldi
dün yağan şiddetli yağmur sonrası her yer akmaya başladı
sinirden elim ayağım tiriyo
off offf o kadar zor taşındım ki bn bu eve
ağlaya ağlaya yerleştşm
kimsem yok ömer durmuyo
ve şimdi şu olanlara bakın
yeni bi eve çıkacaz büyük bi ihtimalle
çok yoruldum sıkıldım
zaten eşyalarım rezil oldu taşınırken
birazı kaybolduı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?