2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hatırlarmısınız bilmem benim işyerinde ben bi arkadaşa çok kızmıştım benim kiloma laf etti diye onun oda arkadaşını gördüm şimdi neden bize hiç gelmiyosun dedi bende fırsat olmuyo dedim ben bişeyler duydum dedi doğru duymuşun ona çok sinir oldum dedim bana dediki o 2, doğuramıyo ya seni kıskanıyor dedi aynı şeyi onun başka samimi bir arkadaşıda söyledi millet neyi kıskanıyormuş baksanıza kızlar bende dedim ama istiyosa ben bi tanede ona doğurayım ama benden kız çıkıyosa istiyosa haber versin dedim

selam kızlar,nasılsınız???muhabbet almış başını gidiyo nerden yakalasak,okuyamadım da
iş de çok ne yapsak bilemedim konuşmak da istiyorum biraz da kendimize vakit ayıralım di mi

ben geldm...gerçi sabah siftahı yapmıştımda iş güç yeni girebildim tekrar....ben bi geçmişe bakayım

geçmiş olsun canım..dediğin gibi belki yediklerin gaz yapmıştır...
iyidir canım senden paşamız nasıl paşamız...
evet daha öncede bahsi geçmişti hediyeleşmenin...doğumlara yakın yapalım tekrar...
amann işte merkezi sistem böyle oluyo...istedğin gibi olmuyo..bizim salak kapıcıda kışın güneşli günlerde yakardı..soğuklarda titrerdik...
sonra yüönetici değişti çok güzel oldu..kaç senedir baya güzeldi düzenimiz...
şimdi uyuz bi yönetici geldi...tam kıl adamın teki...
aynen benm adamda buhar makinesini luzumsuz sanıyodu...her sene alalım diyordum..yok ne gerek var şimdi kaloriferli yerde oturanlar hep kullanıyormu alıştırma çocuğu böyle şeylere derdiiiiiiiiiiii kiiiiiiii geçen sene mors oldu...

utkunun genzinde et çıktı falan demiştim dr.dedi kesinlikle buhar makinası almanız lazım..boğazı kuruyo nefes alamıyo dedi..görceksiniz bunu yüzüme baktı morardı..ama yaz gelmşti almadık..bende alıcam bakınıyorum şmdi..arçelik iyiymiş ama alırım ordan....
ayyy çok kötü ya..Allah sabır versin...korusun tüm melekleri...rabbim tez zamanda kucaklarına bebiş versin inş...
selam kızlar,nasılsınız???muhabbet almış başını gidiyo nerden yakalasak,okuyamadım da
iş de çok ne yapsak bilemedim konuşmak da istiyorum biraz da kendimize vakit ayıralım di mi

valla bende yetişmeye çalıştım ama millet gitmş sanırım..öğlen vakti ya bebeleri yedirp yatırcaklar sanırım...

hu huuu aaa ben geldm sohbet durdu küstüm gidiyorum...

zaten hastayım zor oturuyorum gittim gariiimafoldumben

selam kızlar anca fırsat buldum biraz yoğunuz vede tüm gece uykusuzum derin hanımla uğraşıyorum
bugün benimde akupuntur kontrolüm var bakalım kaç kilo vermişim yada vermişimmi dikkat ettim gerçi bakalım görücez.
emziren anneler sütünüz nasıl bu dönemde azalma olurmuş sanki benimde biraz azaldı
geçmişe bi ara bakıcam kızlar

oyy kuzum çok mu acıdı parmağı. başka bebeklerle yanlız bırakmamak lazım her daim ne olacağı belli olmuyor.

kilolar yavaş yavaş gidecek seni çekememiş baksana.sen azminle daha da verirsin eminim. hadi salata yemeğe devam zemuszemus

gel gel baharcım bende yemek yapıcam.ama yağız paşa paçamdan ayrılmıyor gidemiyorum mutfağa uyumasını bekliyorum artık.

didemcim insanlar öle garipki kıskançki senin hiç aklına gelmicek şeyleri kıskanır fesatlanırlarr

dur kız küsme gel konuşalım.nereyeeeee

serapcım bende yağızdan zor fırsat buluyorum inanki.hadi bakalım iyi haberlerle gel.inşallah vermişsindir kilolardan.
ee tabi ilk aylardaki kadar benimde çok değil sütüm ama yinede var emdikçe geliyor inşallah.

Son düzenleme:
ben geldm...gerçi sabah siftahı yapmıştımda iş güç yeni girebildim tekrar....ben bi geçmişe bakayım

hoşgeldin kız gitme cnm yemek yiyienler işi olanlar öğle saati ondan sessiz topik

hadi inş. vermişindir cnm

kızlar ben oğluma şişme mont aldım iki tarflı giyiliyo CA dan aldım 40 lira ya 9-12 ay kosmomont istemez benimki sıkıntılı

bitanesii, c*a*n*d*y, dineva, fatos0808+, maksimen, meltemsahin+, mydarling, sibelce0, srpp+, sumifer, ZEYNEP6672+

maşallahh kızlarrr

tünaydııın kızlaaar..herkez nasıl
offff bnim sinirlerim çok bozuk çook
daha taşınalı bi ay olmadı yeni eve
ama inanın artık bıktım bıktım
her yeri arızalanıyor
mutfaka lavobası taşıy
onu yapıyoruz tuvalet taştı onu yaptık banyosu su çekmedi
onu yaptık sigortalar atıyo sürekli
onu yaptık ve artık bardağı taşıran son damlada geldi
dün yağan şiddetli yağmur sonrası her yer akmaya başladı
sinirden elim ayağım tiriyo
off offf o kadar zor taşındım ki bn bu eve
ağlaya ağlaya yerleştşm
kimsem yok ömer durmuyo
ve şimdi şu olanlara bakın
yeni bi eve çıkacaz büyük bi ihtimalle
çok yoruldum sıkıldım
zaten eşyalarım rezil oldu taşınırken
birazı kaybolduı

Son düzenleme:

offf iş sana hadi...
taşınmak zatn zor bide çocukla Allah yardımcın olsun...
eşyaların nasıl kayboldu kız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…