2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hay Allah ya üzüldüm kız
inş. daha güzel bir ev bulursunuz
zor bir durum ama her şeyde bir hayır vardır inş. daha iyi biryerde daha güzel bir eve taşınırsınız

herşeyde bir hayır vardır nurcum sıkma canını

offff bütün herşey üstüste gelmiş.Allah yardımcın olsun çocukla çoooookkk zorrr

bizde öyle diyoruz artık
vardır bi hayır(
eşyalarımmın bi kısmı yokoldu canıom
mutfak eşyaları
bizde anlamadık atıldımı yanlişlıkla nası oldu
kızlar bn çıkıyorum
şimdi ev bakaya çkacazinş. herşey işin hayırlısı olsun

evet zeynepcim çokda güzel olur hatıra olur bebişlerimize

ay zeyneb ne salak kadın ya gelip yırtasım geldi gerizekalı vicdansız kadın

uyku tulumu bende aldım kullanışlı oluyo ama daha soğuk olunca giydiricem bende birini büyük almışım sonra bi tane daha aldım

ay ebru okurken içim bi hoş oldu çok üzüldüm allah sabır versin

ay iyi demişin didem ağzına sağlık benim eltimde kıskancın teki sonunda kaldı hamile bide benim doktoruma benim yaptığım hastanede yapıcakmış o derece yani özellikle dile getiriyo bide

inşallah pınarcım yoksa psikolojim bozuluyo valla benim kız akşamları daha çok emiyor

hoşgeldin kız gitme cnm yemek yiyienler işi olanlar öğle saati ondan sessiz topik

hadi inş. vermişindir cnm

inşallah esmacımm

kızlar ben oğluma şişme mont aldım iki tarflı giyiliyo CA dan aldım 40 lira ya 9-12 ay kosmomont istemez benimki sıkıntılı

güle güle giysin emircik ay özledim valla

selam millett..
nevaya çok gemiş olsn.ya zeynepte hemen hasta olur..ne oluyo bu ilk çocuklara..maalesef bende hemen antibiyotik vermek zorunda kalıyorum bende bronsit olsanıdan korkarım hep(
nurcum kız öyle diyosan ben iki çocukla nasıl taşınacagım yaa.korkuyorum hasta olacaklar diye offff..
üzülme canım.inşallah istediginiz gibi bi yer bulunsunuz.siz daha önceden baktırmadınızımı arızası varmı diye..neyse..
eşyayada nasıl kaybolur yaa..dikkat t bari üstüne yaz kolilerin ben hep yaparım.yazarım.mutfak bonyo die.

Son düzenleme:
ebruderin arkadaşına rabbim yardıme tsin.inşallah tekrar en kısa sürede anne baba olurlarda acıları hafifler..
serapcım sen zayıflama işine girmişsin.hadi bakalım gikmiştir gitmiştir kilolar.darısı bize olsun.
esra kuşada maşallah annesi artık koştur peşinde.

slm canım nasıl gidiyor..toparlandınmı biraz....

dün eşim evimizi tutmuş 3+1 kaloriferli..alanyadan pahalı yaşayacagız.bide yakıt parası çıktı yani.peşin verecekmişiz.vyle istiyorlarmış.yıllık peşin.offf maddi yönden zorlanacagız biraz..eşyalarıda az çok topladım.yarın ailem gelecek kalanlarıda beraber toplayacagız.cumarteside taşınalım diyoruz kısmet artık
(

hadi bakalım hayırlısı ben senden çok heyecanlanıyorum ayşegül ilk çocuklar mız mız oluyor maaalesef

slm kızlar...
allah kolaylık versin AYŞEGÜLcüm...
SİBELcim sende hastaymışsın galiba benim gibi geçmiş olsun bende çok fenayım grip öksürük baş ağrısı ööfff..
eşimde benden beter ecenazı korumaya çalışıyoruz ama inş bişi olmaz...

kaça tutmuş canım evi..buralarda taş çatlasa 350-400 falandır evler...

yakıtı peşin vermeniz kötü olmuş..yorabilir sizi ama...

elektrik az gelir burdada klima çalıştırmazsın..

sağol canım dökülüyorum ben resmen..
ama ayaktayım mecbur..
sanada geçmiş olsun...çocuklarda hasta bizim zaten...
utku okula gittiği için hergün bi çeşit geliyo...
burak ında burnu akıyo öksürüyo ne biliym...
inş ecenaz a geçmez sizinki...

gülşah ayşegül ben yaz için bi plan yaptım..şöylekiii

yazın ben abimlere gidicem kalcam orda biraz..maraş elbistandalar...

gülşah siz hülya rüvüş hacer pınarbaşına gelirsiniz diyorum...

ayşegülde pazarcıktan gelir bende elbistandan buluşuruz olmamı kız...

hülya ya da söylücm diğer kızlarada...nasıl olur...

tam ortada buluşuruz....

Son düzenleme:

inş geçmez saol canım.. allah şifa versin sizede hepinize ailecek

anaa olurmuki kızCADIARZU
önümüzdeki yaz pınarbaşıfisfisfis olabilir aslında kızlarada soralım
kısmet olursa inş çok iyi olur yaa

hadi bakalım hayırlısı ben senden çok heyecanlanıyorum ayşegül ilk çocuklar mız mız oluyor maaalesef

gercektin ilk bebekler mız mız oluyo.çokmu şimarttık nee(
yaa didem bende hiç heyecan yok yaa.aksine gıcık oluyorum gidiyorum alanyadan diye.çocuklarım üzülüyorum sanırım özel hastane falan yok( devlet hastanesindede doktor varmı onu bile bilmiyorum..okulları nasıl ondada şüpheliyim.kızım ilkokulu başlayacak.tam ilk zamanlarını burda geçirecek.ayrıca küçücük bi yer can sıkıcı olacak o kesin..ne bilemiy bi olumlu şey aklıma gelmiyo.keşke ilçe çıkmasaydı..

kaça tutmuş canım evi..buralarda taş çatlasa 350-400 falandır evler...

yakıtı peşin vermeniz kötü olmuş..yorabilir sizi ama...

elektrik az gelir burdada klima çalıştırmazsın..

350 lira canım kira.yakıt parası ve .kapıcı parası içinde 2.000 tl tutuyo.gidince verecegiz.(
hayırr öyle degil işte.klima daha ucuzz.elektiritli şeyleri düşünn ayda iki kez 200 lira geler fatura ama her elektirik dahil yani.bide bizde üç klima var hepside çalışır kışın.heleki çocukların odasındaki geceleri bile kapatmayız.malum salondaki.çok iyi gelir yani elektirik.ne biem çok rahatlıktıı.off sıkıntılıyım iştee,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…