inş geçmez saol canım.. allah şifa versin sizede hepinize ailecek
anaa olurmuki kızCADIARZU
önümüzdeki yaz pınarbaşıfisfisfis olabilir aslında kızlarada soralım
kısmet olursa inş çok iyi olur yaa
gülşah ayşegül ben yaz için bi plan yaptım..şöylekiii
yazın ben abimlere gidicem kalcam orda biraz..maraş elbistandalar...
gülşah siz hülya rüvüş hacer pınarbaşına gelirsiniz diyorum...
ayşegülde pazarcıktan gelir bende elbistandan buluşuruz olmamı kız...
hülya ya da söylücm diğer kızlarada...nasıl olur...
tam ortada buluşuruz....
gercektin ilk bebekler mız mız oluyo.çokmu şimarttık nee(
yaa didem bende hiç heyecan yok yaa.aksine gıcık oluyorum gidiyorum alanyadan diye.çocuklarım üzülüyorum sanırım özel hastane falan yok( devlet hastanesindede doktor varmı onu bile bilmiyorum..okulları nasıl ondada şüpheliyim.kızım ilkokulu başlayacak.tam ilk zamanlarını burda geçirecek.ayrıca küçücük bi yer can sıkıcı olacak o kesin..ne bilemiy bi olumlu şey aklıma gelmiyo.keşke ilçe çıkmasaydı..
350 lira canım kira.yakıt parası ve .kapıcı parası içinde 2.000 tl tutuyo.gidince verecegiz.(
hayırr öyle degil işte.klima daha ucuzz.elektiritli şeyleri düşünn ayda iki kez 200 lira geler fatura ama her elektirik dahil yani.bide bizde üç klima var hepside çalışır kışın.heleki çocukların odasındaki geceleri bile kapatmayız.malum salondaki.çok iyi gelir yani elektirik.ne biem çok rahatlıktıı.off sıkıntılıyım iştee,
ebruderin arkadaşına rabbim yardıme tsin.inşallah tekrar en kısa sürede anne baba olurlarda acıları hafifler..
serapcım sen zayıflama işine girmişsin.hadi bakalım gikmiştir gitmiştir kilolar.darısı bize olsun.
esra kuşada maşallah annesi artık koştur peşinde.
pınarbaşı ve kayseri iki saatmış kızz..olmaz yaniii...ben nere geliyom maraşamı anlamıdm.neresi orta yolsempatiksalakcinni
gercektin ilk bebekler mız mız oluyo.çokmu şimarttık nee(
yaa didem bende hiç heyecan yok yaa.aksine gıcık oluyorum gidiyorum alanyadan diye.çocuklarım üzülüyorum sanırım özel hastane falan yok( devlet hastanesindede doktor varmı onu bile bilmiyorum..okulları nasıl ondada şüpheliyim.kızım ilkokulu başlayacak.tam ilk zamanlarını burda geçirecek.ayrıca küçücük bi yer can sıkıcı olacak o kesin..ne bilemiy bi olumlu şey aklıma gelmiyo.keşke ilçe çıkmasaydı..
350 lira canım kira.yakıt parası ve .kapıcı parası içinde 2.000 tl tutuyo.gidince verecegiz.(
hayırr öyle degil işte.klima daha ucuzz.elektiritli şeyleri düşünn ayda iki kez 200 lira geler fatura ama her elektirik dahil yani.bide bizde üç klima var hepside çalışır kışın.heleki çocukların odasındaki geceleri bile kapatmayız.malum salondaki.çok iyi gelir yani elektirik.ne biem çok rahatlıktıı.off sıkıntılıyım iştee,
aaa özel hastane olmazmı canım..
vardır mutlaka...
olmazsa Antep e gelirsiniz 1saatlik yol...
burda sürüyle var hastane dr...
sende çok kötü yönden bakma..
alışırsın rahattır bakma sen pazarcık...
kız sen pınarbaşına geliyon....
kayseriye değil...
olsun sen iyi düşün iyi olsun
canım sağol inş vermişimdir sanada kolay gelsin canım hemencik alışsın inş.
ay inşallah yaaa..bi saatlik yol evet tabi yakın olsa hemenecik iyi olurdu(
hımmm..yakınmı pınarbaşıı..yakınsa olabilir tabii..
benim adamda öyle diyo.olumlu düşün diyo.pofff,..tamam düşünüyorumm.pazarcıkmıı..ayy çok sevirimmm.çok mutlu oldumm çok heyecanlıyımm.bir an önce gitsekk ahhh gel cumartesi gellllsempatiksalakcinni
selam kızlar dedim oof başaldı gene benimki mızmızlanmaya
deli kız senialsanaalsanasmile
bende biraz uzanayım heryanım dökülyo..
hşg TUĞBA
ben hastayım valla iyim diyemicem
sen nasılsın mertkan nasıl
selam kızlar dedim oof başaldı gene benimki mızmızlanmaya
merhaba kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?