benimde ilk hafta
dün eşim evimizi tutmuş 3+1 kaloriferli..alanyadan pahalı yaşayacagız.bide yakıt parası çıktı yani.peşin verecekmişiz.vyle istiyorlarmış.yıllık peşin.offf maddi yönden zorlanacagız biraz..eşyalarıda az çok topladım.yarın ailem gelecek kalanlarıda beraber toplayacagız.cumarteside taşınalım diyoruz kısmet artık
(
kızlar size çok korkunç bişey anlatayım neva ne yapmış bunları günlükleri var hergün okuldan eve getiriyor ve o gün neler yaptığını resim çizerek anlatıyor babası imzalıyor okuldada öğretmeni imzalıyor bizim uyanık hafta sonu yaptıklarına babsının yerine imza atmış benzetmişte kerata dün akşam babamız defteri imzlamak için alınca gördük dehşete kapıldık öğretmen üstlerine soru işareti koymuş zaten sabah babası hesap sordu niye yaptı diye sen geç geliyorsun yorgunsun diye yaptım demezmi babasıda sabhları hatırlatırsan imzalarım dedi ama akşama detaylı konuşmamız laqzım
hadi bakalım eve gidince yazarım sonucu senin kontrol yarınmı
selamın aleyküm cemaat-i müslimin sempatiksalakcinni
geçmiş olsun canımhşg TUĞBA
ben hastayım valla iyim diyemicem
sen nasılsın mertkan nasıl
h. buldum canım biz iyileştik sağolasın canımhoşgeldin tubacım.iyiz sen nasılsın.iyileştinizmi civcivle..
didem yandın sen çok yaman olacak senin bu kız işiniz varkaydirigubbakcemile3kızlar size çok korkunç bişey anlatayım neva ne yapmış bunları günlükleri var hergün okuldan eve getiriyor ve o gün neler yaptığını resim çizerek anlatıyor babası imzalıyor okuldada öğretmeni imzalıyor bizim uyanık hafta sonu yaptıklarına babsının yerine imza atmış benzetmişte kerata dün akşam babamız defteri imzlamak için alınca gördük dehşete kapıldık öğretmen üstlerine soru işareti koymuş zaten sabah babası hesap sordu niye yaptı diye sen geç geliyorsun yorgunsun diye yaptım demezmi babasıda sabhları hatırlatırsan imzalarım dedi ama akşama detaylı konuşmamız laqzım
a. selam bacım nasılsın iyi oldun mu ben sana denk gelemedim kaç gündürselamın aleyküm cemaat-i müslimin sempatiksalakcinni
aleyküm selam bilmiyorum iyi niyetle yapmışmı benim kız şeytanın önde gideni valla
aleyküm selam bilmiyorum iyi niyetle yapmışmı benim kız şeytanın önde gideni valla
geçmiş olsun canım
biz daha yeni iyileştik hasta olmaktan nefret ediyorum anam bir uzun sürdü bu sefer
Ama kuzucuğumda bende çok iyiyiz şükür darısı başınıza :)
h. buldum canım biz iyileştik sağolasın canım
ben gelene kadar sen gitmişin ama yinede söyleyeyim çok kolay gelsin sanada taşınmak zor iş ya . Yardım edenin varsa daha kolay olurdu aslında
didem yandın sen çok yaman olacak senin bu kız işiniz varkaydirigubbakcemile3
daha çok küçük masumca yapmıştır kesinlikle ama siz yinede konuşun tabi
a. selam bacım nasılsın iyi oldun mu ben sana denk gelemedim kaç gündür
öyle deme annesi çok tatlı yaramaz seninki ama
geçmiş olsun canım
biz daha yeni iyileştik hasta olmaktan nefret ediyorum anam bir uzun sürdü bu sefer
Ama kuzucuğumda bende çok iyiyiz şükür darısı başınıza :)
h. buldum canım biz iyileştik sağolasın canım
ben gelene kadar sen gitmişin ama yinede söyleyeyim çok kolay gelsin sanada taşınmak zor iş ya . Yardım edenin varsa daha kolay olurdu aslında
didem yandın sen çok yaman olacak senin bu kız işiniz varkaydirigubbakcemile3
daha çok küçük masumca yapmıştır kesinlikle ama siz yinede konuşun tabi
a. selam bacım nasılsın iyi oldun mu ben sana denk gelemedim kaç gündür
öyle deme annesi çok tatlı yaramaz seninki ama
didemcim acaba bi arkadaşından falanmı gördü aralarındamı konuştular oda olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?