2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

defneyi uyuttum.zeyneple yemek yiyecegim.sonrada malum inşallah uyurda az daha toplarım evii..kaçtım..

kızlar size çok korkunç bişey anlatayım neva ne yapmış bunları günlükleri var hergün okuldan eve getiriyor ve o gün neler yaptığını resim çizerek anlatıyor babası imzalıyor okuldada öğretmeni imzalıyor bizim uyanık hafta sonu yaptıklarına babsının yerine imza atmış benzetmişte kerata dün akşam babamız defteri imzlamak için alınca gördük dehşete kapıldık öğretmen üstlerine soru işareti koymuş zaten sabah babası hesap sordu niye yaptı diye sen geç geliyorsun yorgunsun diye yaptım demezmi babasıda sabhları hatırlatırsan imzalarım dedi ama akşama detaylı konuşmamız laqzım

ayşegülcüm kolay gelsin sana.toplanma taşınma zor işler hele 2 çocuk olunca daha zor.allahtan ailen gelecekde yardıma işlerin biraz hafifleyecek.evin kirasını peşin almaları iyi olmamış ister istemez zorlar sizi bu durum.ama hayırlısı olsun canım benim.

kaydirigubbakcemile3 bak hele yaramaza babasını düşünüyormuş bide sen eve yorgun geliyorsunmuş.akşama konuşun bakalım akıllı kız herşeye verecek bi cevabı vardır bence aklinialirimsmile

bak bak sen neva'ya...
bencede sağlamından bi konuşun... muhakkak masum niyetlerle yapmıştır ama dadanmasın böyle yanlış şeylere.

hşg TUĞBA
ben hastayım valla iyim diyemicem
sen nasılsın mertkan nasıl
geçmiş olsun canım
biz daha yeni iyileştik hasta olmaktan nefret ediyorum anam bir uzun sürdü bu sefer
Ama kuzucuğumda bende çok iyiyiz şükür darısı başınıza :)

hoşgeldin tubacım.iyiz sen nasılsın.iyileştinizmi civcivle..
h. buldum canım biz iyileştik sağolasın canım
ben gelene kadar sen gitmişin ama yinede söyleyeyim çok kolay gelsin sanada taşınmak zor iş ya . Yardım edenin varsa daha kolay olurdu aslında

didem yandın sen çok yaman olacak senin bu kız işiniz varkaydirigubbakcemile3
daha çok küçük masumca yapmıştır kesinlikle ama siz yinede konuşun tabi

selamın aleyküm cemaat-i müslimin sempatiksalakcinni
a. selam bacım nasılsın iyi oldun mu ben sana denk gelemedim kaç gündür

aleyküm selam bilmiyorum iyi niyetle yapmışmı benim kız şeytanın önde gideni valla

öyle deme annesi çok tatlı yaramaz seninki ama

walla bacım ben hala grıbım ipoşta antibiyotik kullaniyi
bakalım bitince götürcem kontrole
inş sıvı falan düzelmiştir yane.

çok zor tuğba nasıl başedeceğimi bilemiyorum artık önümüzdeki ay pedagog görüşmemiz var sorucam bakalım kadına gerçi geçöen sefer yine bu tür yakınmalrım vardı oda çok akıllı o yüzden bunların olması çok normal demişti üfffffff napıcam ben bu kızlarla

Zor tabi Didemcim helede akıllı oldular mı sanki daha çok yaramazlık yapıyorlar gibime geliyor.
Hepimizin başına gelecek böyle şeyler.eyvahedigeldismile Tabi sen yinede görüş bakalım bir uzmanla sana en iyi onlar yardımcı olacaktır.

Çeneye daldım çocuğun çorbası kaynayıp duruyor dibi tutacak:tomato: hemen bakayım geleyim

anacım griyom okumaya başlıyom alıntı yapıyom hoppp esmaaa bi yazamadım
napıyonuz ya
didemin neva cadanozlukmu yapmış gene hey Allah bayılıyom onun kızlra hee
tuğba kız profile koymuşun mertkan çok tatlı çıkmış
zeynepçim ipek seni böle aç bıraktıkça fazlalık kalmıcak sende
fatoş aras
serapçım cnm bende derini özledim ama haftaya görüşücez şükür
ee kızlar valla akılda kalanlar bunlar nabersinizzz

anacım griyom okumaya başlıyom alıntı yapıyom hoppp esmaaa bi yazamadım
napıyonuz ya
didemin neva cadanozlukmu yapmış gene hey Allah bayılıyom onun kızlra hee
tuğba kız profile koymuşun mertkan çok tatlı çıkmış
zeynepçim ipek seni böle aç bıraktıkça fazlalık kalmıcak sende
fatoş aras nasıl oldu cnm
serapçım cnm bende derini özledim ama haftaya görüşücez şükür
ee kızlar valla akılda kalanlar bunlar nabersinizzz

didemcim acaba bi arkadaşından falanmı gördü aralarındamı konuştular oda olabilir

sanmam canım benimki şeytandır daha öncede beni yemek ko0nusunda kandırmıştı yemeklerini mutfakta yiyiyordu bende hepsini bitiriyor sanmıştım meğer hepsini sebzeliğin arkasına dökmüş kadıncağız bulmuştu yeni şeytan bu kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…