2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

mehmetin yine iştahsızlık günleri başladı ağzını kapatıyo napcam ben bunla yaaa bıde sınırlı kı kendını sıkıyo yumruk yapıp ıstedıgı olmayınca :1ninca:

ne zaman duzene gırecek acaba bunların herbıseylerı yemese dert oluyor ıcmese dert uyumasa dert ama cok tatlılar yaaa sevmesen cekılmez valla

fatma bende sana ettm kız ilk teşekkürümü..

ay özlemişim teşekkür butonunu be ya herkese teşkkür edesim varkaydirigubbakcemile3 başta kazene

mehmetin yine iştahsızlık günleri başladı ağzını kapatıyo napcam ben bunla yaaa bıde sınırlı kı kendını sıkıyo yumruk yapıp ıstedıgı olmayınca :1ninca:

bizim genel halimiz iştahsızlık cnm çok zor oluyo gerçekten o yemedikçe ben oturup ağlıyom

ay özlemişim teşekkür butonunu be ya herkese teşkkür edesim varkaydirigubbakcemile3 başta kazene

bizim genel halimiz iştahsızlık cnm çok zor oluyo gerçekten o yemedikçe ben oturup ağlıyom

bizde de iştahsızlık hat safhada..
deliriyorum çorbayı hiç yemiyo zati..
yapmıyorumda artık..
emziriyorum sadece...

slm kız biz burdayız yaaa...
ne çorbası yapıyon..

Tavuk suyuna çorba canım...

Anam yumruğunu yerim onun ben yaa

ne zaman duzene gırecek acaba bunların herbıseylerı yemese dert oluyor ıcmese dert uyumasa dert ama cok tatlılar yaaa sevmesen cekılmez valla

Ah o günleri bir görsek hayırlısıyla

mantının suyuna ekmek dogruyorum yemeyınce ben onu yıyo
ama hergunde mantı yenmezkı yaaa:bbo:

bende ettım bende bende kaydirigubbakcemile3 ayy kocısımde yok beeee arkadaslarıyla takılıyo bugun

kızlar ben varya dogumdan berı ılk defa regl oldum ama o da ıkı gun surdu yaaa gıtmedımde doktora benım halım nıceola yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…