2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ay bılmıyorum valla sıbel hamıle kalmaktanda cok korkuyorum yaa esım su ara ıkıncı cocuga takmıs durumda :1shok:

ay bılmıyorum valla sıbel hamıle kalmaktanda cok korkuyorum yaa esım su ara ıkıncı cocuga takmıs durumda :1shok:

hımm dikkat et canım istemiyorsan önlemini al bari...
adamlara kalsa her ay bi tane olsun diyolarbilmiyorumkismile

iyi akşamlar kimse varmı
Kociş yokken bilgisayarı kaptımda şimdi gelirse alır elimden sempatiksalakcinni

günaydın kızlar
biz ev ahalisi olarak çok fena gribiz başımı kaldıramıyorum kızçelerin ikiside gece uyumadı hayalet gibiyim alışıkm değilim ya bünye kaldırmadı revnayada ıhlamurlu karışım fayda etti bir öksürmeye başladıki sormayın gece boyu ablasıyla yarıştılar kim daha çok öksürecek diye

slamlar günaydın
dicem geçmiş olsun cnm
cold mix damla aldım oğlumun yakasına damlattım gece biraz rahat uyudu açıldı burnu
kim dediydi damlaryı al die ALlah razı olsun

günaydın şekerler dün bi fırsat bulup yazamadım özledim sizi
tüm hasta anne ve bebişlerimize geçmiş olsun

selam kızlar.

didemcim çok geçmiş olsun canım ya..nevanın da bu cin fikirlerine hastayım, akıllı ha bu kız. aman önlemini alın şimdiden...

kız sibel, nasıl buluşacaz pınarbaşında. 2 saatmiş. ne arabayla gelebilirim, ne otobüsle. eşim izin vermez benim,hem ben de cesaret edemem. anca eşler de olursa gelebilirim, o zaman eşim fizana bile gider :))

mertkanın ve emir kağanın profildeki resimlerine bayıldım ya, ne zamandır görmüyordum mertkanı, ne kadar büyümüş maşallah.

zeynepcim ne oldu ev sahibi işi,aradın mı? hala yanmıyor mu kalorifer? çok zor olur ya, havalar soğuk..kadın insafa gelsin de başlasın artık yaktırmaya..

zeynep demişti esmacım..iyi bari rahatlamış cocuk..
ya biz de bu ara hiç uyumuyoruz, burak sebepsiz ağlayıp duruyor. yani sebepsiz dediğim, aç değil, susuz değil :) heralde 2. dişimiz yolda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…