günaydın cnm tospiş nasıllgünaydın şekerler dün bi fırsat bulup yazamadım özledim sizi
tüm hasta anne ve bebişlerimize geçmiş olsun
selam kızlar.
didemcim çok geçmiş olsun canım ya..nevanın da bu cin fikirlerine hastayım, akıllı ha bu kız. aman önlemini alın şimdiden...
kız sibel, nasıl buluşacaz pınarbaşında. 2 saatmiş. ne arabayla gelebilirim, ne otobüsle. eşim izin vermez benim,hem ben de cesaret edemem. anca eşler de olursa gelebilirim, o zaman eşim fizana bile gider :))
mertkanın ve emir kağanın profildeki resimlerine bayıldım ya, ne zamandır görmüyordum mertkanı, ne kadar büyümüş maşallah.
zeynepcim ne oldu ev sahibi işi,aradın mı? hala yanmıyor mu kalorifer? çok zor olur ya, havalar soğuk..kadın insafa gelsin de başlasın artık yaktırmaya..
evet o demişti demi sağolsun yazeynep demişti esmacım..iyi bari rahatlamış cocuk..
ya biz de bu ara hiç uyumuyoruz, burak sebepsiz ağlayıp duruyor. yani sebepsiz dediğim, aç değil, susuz değil :) heralde 2. dişimiz yolda..
coldmix i bende kullanıyorum 3 aksamdır. bencede faydalı oldu.
neeeee gece hic uyanmadiiii miiii :bbo: ay ben kafayi yiycem ozaman:1ninca: kiz massaaalllaaah de! ozaman benim cadida var bi kudurukluk kafamçokkarıştısağol Esmacım tospiş te iyi kuduruyo
akşam geç gittik 1 saat sonra yattı zaten o arada yemek falan yedik, sabah 1 kere uyandı gece kalkmadı, sabah ta uyanamadık geç kalktık koştur koştur öpüp koklayamadım oğlumuakşam olsa da gitsem
günaydın kızlar didemcin çok geçmiş olsun cnm biran önce iyileşin inş.ben dün gittim doktora 1 300 gr vermişim iyi dedi yağımda azalmada olmuş sen ne yaptın
zeynep6672 çok güzel bi paylaşım sağol cnm
hepinizi öpüyorum güzel bebişlerinizide tabi
neeeee gece hic uyanmadiiii miiii :bbo: ay ben kafayi yiycem ozaman:1ninca: kiz massaaalllaaah de! ozaman benim cadida var bi kudurukluk kafamçokkarıştı
serap çım günaydın canım
hadi vermişin kız biraz kısa zamnda istediğin kiloya ulaş inş.
selam kizlar ne haber? yaaa bu aralar zeynep geceleri cok uyaniyorher 1.5 saatte kalkiyorum :gitme: ay valla gözümden uyku akiyor ama uyuyamiyorumda! kiz yoksa bunlar yine bi evremi geciriyorlar sempatiksalakcinni :bbo:
Günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri
süper arkadaşım daha ne olsun bende 11 gibi gidicem
kızlar derin yeni bişey yapıyo uyku sersemi kalkıp kapının arkasına oturuyo gece ödüm koptu bi baktım oturmuş orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?