2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ay Sibelcim geçmiş olsun. Dra gittin mi

yok canım gitmedim evdeki ilaçları kullanıyorum..
hoş kullansamda kullanmasamda sürer benmki bi 15gün:bbo:

ıhlamur içiyorum ama zerre kadar faydası olmuyo..
bitki çayları aynen o şekil...
neyse şafak 11...

yataktan atıyo kendini dikiliyo kalkıp yer yatağı yapıyorum ben ona beraber yatıyoruz kalkıp gidiyo valla şok oldum benimki harbiden hiperaktif olucak gözüm korktu

havvacım evet adet olmam lasım bu aralar sağmaya devam ediyorum geceleri emziriyorumda ama sağınca anladım azaldığını

yataktan atıyo kendini dikiliyo kalkıp yer yatağı yapıyorum ben ona beraber yatıyoruz kalkıp gidiyo valla şok oldum benimki harbiden hiperaktif olucak gözüm korktu

yatak odanızın kapısını kapat bari...
gece gider oda oda gezer...
kalkarsınki yok korkarsınkaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun sibelcim
ıhlamurun içine bal limon karabiber atıp karıştır onu iç bide gece vikslet kendini bak yarın daha iyi olcan

al bendende öyle valla çok melem bişeymiş bu bende öğle arası olsun vurucam kafayı

slamlar günaydın
dicem geçmiş olsun cnm
cold mix damla aldım oğlumun yakasına damlattım gece biraz rahat uyudu açıldı burnu
kim dediydi damlaryı al die ALlah razı olsun
canım ne demek işe yaradıysa ne mutlu bana...
evet dün akşam yaktı,bu sabah güneş var ya hemen geri kapandı.
katil edecek beni o olacak!
sağol zeynepcim. vakit bulunca o linkede bakıcam.
selam kizlar ne haber? yaaa bu aralar zeynep geceleri cok uyaniyor her 1.5 saatte kalkiyorum :gitme: ay valla gözümden uyku akiyor ama uyuyamiyorumda! kiz yoksa bunlar yine bi evremi geciriyorlar sempatiksalakcinni :bbo:
bız yaklasık 3 aydır boyleyız maalesef.
canım ya... cok gecmıs olsun... keske kalsaydı,gitmeseydi işe...
jnh j hhgch knbm hfda
evet teyzecım,anneyi üzme emi,bak hasta olmuş annecik

bu arada günaydınlarrr

geçmiş olsun sibelcim
ıhlamurun içine bal limon karabiber atıp karıştır onu iç bide gece vikslet kendini bak yarın daha iyi olcan

sağol canım kız içim dışım ıhlamur oldu..
tiksinicem yakında...
yinede deniym birazdan..

ay kizlar bende bi bi yandan kek yapiyorum kizimaaa eee anlatin hele baska ne koyuyorsunuz yaww icine valla ben ne bulursam attimmmsempatiksalakcinni bi yandannda size laf yetistiriyommm anacimmmm zemuszemus

zeynep burdaki güneş oraya gitti sanırım...
burası buz gibi oldu..
bizim kaloriferler yansa çok iyi olacak...
belki bu haftasonu yakarlar..
bide bu yöneticiler öyle gözü açıkki...
gündüzleri pek yakmıyolar...
akşamları ve pazarları cayır cayır yakıyolar..
niye erkekler evde ya aaa bak ne iyi yanıyo desinler diye...
bizde öyle oluyodu önceleri...

Allah ım ne uyanıklar ya
bi onların canı can zaten
biz tekne kazıntısıyız
geri...lı hepsi!

ahandaaa valla benim kizz uyandi geneeee:bbo: valaaaa cigiriyooooo:bbo: yawww yoksaa artik garipten sesler duymayami basladimmmmm:1ninca: ay bu kizzz ömrümü söktüüüüü laelaelaelaelae ....
hadi canlarimm ben kacioyrumm vallaaa ... öpüyorumm kuzucuklarimiiii opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…