2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

reyhan cok gecmiş olsun. Nasıl hemen cigerlerine inmiş yaaa... cok üzüldüm. zavallı kuzum benim. Doruk ta 2 gündür burnu tikalı nefes alamıyor ama coldmix ve sinamarin diye burun damlası veriyorum rahatlıyor. ama gece sık sık uyanıyor tabi.... umarım bir an önce iyileşir kuzu....

ayyyy kizlarr yaaa valla bende tam size dert yanmaya gelmistim ama sizin durumunuzda benimkinden hic farkli sayilmaz. dün zeynep cok kötüydü Allahim sabahi sabah ettik. öksürüyo hapsiriyo burnu tiklai yavrum rahat nefes alamiyo offfff napacaz böyle yaaaa! bugün acile götürdüm burun spreyi verdi gecistirdi , buhar maskesi iyi geliyor diyorlar ama bilmiyorum kizlar ya asli var mi? doktora dedim bana vermedi güya bende size danisacaktim ilaclar ise yaramiyor dogal yollardan ilac veren var mi ama bosa dememisler kelin ilaci olsa kafasina sürerdi diyeeyvahedigeldismile

geçmiş olsun seçilcim allah şifalar versin canım....

bende seni merak ediyordum ayşegülcüm, böyle beklemek çok zor canım ama geç olsunda güç olmasın derler ya inş.istediğiniz gibi merkez olur hadi hayırlısı bakalım merakla bekliyoruz ....

sağol özlemcim, ereni zorlamamaya çalışıyorum bende zaten eylül doğumlu diğer sınıf arkadaşlarından küçük birazcık ama bazen sabrım kalmıyor haklısın canım okul başarısını olumsuz etkileyebilir kendime hakim olmam lazım bilmiyorumkismile

temizlik yaptınız demek oğluşunla güle güle kirletin canım ....

reyhancım çok geçmiş olsun , kıyamam ben kuzuma nasıl birden ciğerlerine inmiş canım ya inş.hemencik iyileşir prenses allah şifalar versin ...

Zeynodamı hastalandı kıyamam ya çok geçmiş olsun canım bebişlerin çoğu hasta allahım inş.çabucak iyileşir kuzular :Saruboceq:

oo alıntılardan gördüğüm kadarı ile nerdeyse bütün bebişlerimiz hasta neler oluyor böyle şu havalar bi düzene girsede hepiciği kurtulsa allah hepsine acil şifalar versin.bütün hastalıklardan korusun miniklerimizi

reyhancım canım çok geçmiş olsun inşallah biran önce atlatırsınız dayananmam ben ona noldu böle birden ya

reyhancım çok geçmiş olsun , kıyamam ben kuzuma nasıl birden ciğerlerine inmiş canım ya inş.hemencik iyileşir prenses allah şifalar versin ...

Saolun kizlar evet bir günde cigerlerine inmis yavrumun. bugün masaj yapildi çok agladi ama sonunda rahatladi çok iyi geldi vantolinde rahatlatiyo bugün biraz daha iyiydik
Doktorun dedigine göre çok ilerlememis Allah tan, üç güne biseyi kalmazmis insallah dedigi gibi olur.....

Bebislerin çocugu hastaymis hepsine çok çok geçmis olsun Allah yavrularimiza acil sifalar versin

Reyhancım çmafoldumben çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah bi anca önce düzelir...
Bi günde heee demekakannehir

Son düzenleme:
ayyy herkescikler de hasta yaaa. allah beterinden saklasın. çok çok geçmiş olsunn.

geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkidişlere de teşekkür ederim.

öptüm

ayy bütün bebişlerimiz hasta olmuş. çok çok geçmiş olsun. allah acil şifalar versin hepsine...offf allahım ya melis te grip olmuş sesi kısılmış öksürüyor, kusuyor dr. gribal enfeksiyon dedi. geceleri hiç uyumuyor. biran önce düzelse bebek perişan oldu bi kaç gündür...

tüm bebeciklerimize çoook geçmişolsun
nazar mı ettiler yokdsa kuularımıza ya
benimkide salya sümük geziyo

iyi gecelerr kızçelerim uyudu.eşimide tekrara maşara gönderdim.şimdi yolda..bogazlarım çok acıyo.sanırım hasta olcagım.bi çay aldım elime sıcak sıcak içerken buraya gireyim sizden haber alayım istedim.
toprak azimle yürüme çabalarına başlamış.aferin kuzuma.annesi 15 güne kadar yürür o.o heyecanla geçişleri çok iyi bilirim.zeynepte bi kanepeden bi kanepeye geçişini izlemek çok hoşuma gedirdi.öyle bi heyecanla öyle bi korkuyla geçerdiki..ne bileyim.evet mucize işte..ordan 15 günü sonra yürüdü diyebilirim.seninkine az kaldı yani.maşallahh kocaman.
ecem ah canım kuzumm.hasta olmuşş.çok geçmiş olsunn..acil şifaların olsun kuzumm..ventolin çok iyi geliyor evet..bide evin içi nemli olursa yani buhar makineni son ayar aç reyhan içeri ne kadar yogun buhar olursa daha rahat nefes alır.bide yastıkla yatır geniz akantısı olur kuzumun daralmasın..çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…