selam kızlar nasılsınız??
valla ben hiç iyi değilim ömür hasta oldu ateşlendi ishal oldu huysuz çok perişanım..
belki de bir haftaır hiç girmedim okuyamadım bile.
ne okuyamaması yemek yiyemedim hep peşimde ağlıyor huzursuz.. offff çok kötüyüz valla..
neyse sizler iyisinizdir umarım..allaha emanet olun ömür uyurken bende dinleneyim biraz..bi daha ne zaman gelirim allah bilir..
nasılsınız kızlarr..
bizim iş ne oldu..başkan maraşa bi gelsen görüşelim demiş eşimdin için.pazar gecesi gidecek maraşa.pzartesi öglene kadar belli olur diyo.eger merkez derse hemen lojman.lojman doluyse ev bakacak.gelir gelmezde taşınma işi.sanırım çarşambaya kaldı taşınmamız..yok olmaz pazarcıkta başla göreve derse hemen o gönü tekrar biner otobüse .ertesi günü taşınırız.off bi belli olsaa..
selma iyiz canım benim arasta ii kontrolu salıya teyzesi...
Saol bacım çalışmalardayız henüz en az 20 günümüz var ama yine de alelacele attığı adımları görmek çok keyifli
Ama babası hiç uyanmıyordur deymi
Bizimkilerde sabahları öyle oluyolar çünkü..Ama cırmığı yiyince silkeleniyor anca bizim adam uykusu çok ağır şaşşıyom bu erkeklere bazen
Geçmiş olsun Hülyacım
Selmacım üzerine gitme her çocuk bir olmaz..Ödev disiplinin oluşması kimi çocukta 1 yılı bulabilir.Çok üzerine gidersen bu sefer çok fena geri teper Allah korusun okulda başarısız olmasına bile sebep olabilir..Öğretmenler hep benim sınıfın daha önce okusun daha iyi ortalaması olsun okulda diye biraz fazla yükleniyolar gibime de geliyor ayrıcaCADIARZU
Saol canım er ya da geç hepimiz ellerinden tutup dışarı çıkıcaz bu veletlerin inşallah..Sokakta el ele anne çocukları gördüm mü içim sevinç doluyo bizde böyle olcaz diyom.Tabi sen çok yaşamışndır bu hissi ne demek istediğimi çok iyi bilirsinopuyorumnanaktan
Ya Toprak bile böyle emeklemek işine gelmiyo her fırsatta yanıma gelip ayağa kalkmaya çalışıyo noluyo bu veletlere bende anlamadım ne yürüme hevesiymiş bu
Geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşirsiniz inşallah..
Merhaba şeker annelerrrrr
Bizde oğlumla temizlik yaptıkkaydirigubbakcemile3 Eline viledayı veriyom sürttürüyoz beraber deliliriyo sevinçtenkaydirigubbakcemile3 rakçılar gibi kafa sallıyo sürekli bişeye sevindimikaydirigubbakcemile3 Dünde saçlarımı taradıkaydirigubbakcemile3 bıraktırınca yerlere attı kendini kaydirigubbakcemile3
Banyoyla balkon kaldı..Balkoonu silip çamaşırları astım mı yemek faslı başlıcak ama çok yoruldum Toprak uyudu..Makina bitene kadar az dinlenim yoksa totomun sızısından gece uyyamıcam yinekaydirigubbakcemile3
Selam kizlar....
Dün doktora gittik hafif bir üsütme dedi ilaç verdi yolladi bizi
gece felaketti Ecem saat basi çiglik çigliga uyandi burnu tikali rahat nefes alamiyo sabahi zor ettik
sabahta baktik aynen devam hastaneye acile götürdük doktorlar görür görmez nefes almak için kendini zorluyo dediler balgamlar cigerlerine inmis hemen vantolin verdiler maskeyle biraz olsun rahatladi yavrum
hergün eve fizik terapi uzmani gelicek bir hafta boyunca cigerlerine masaj yapacak bosaltmak için
ve günde 4 kere vantolin vericez.
Allahim insallah çabucak geçer atlatir yavrum dua edin teyzeleri bize. çok üzgünüm çok:sinifsinif:
ayyyy kizlarr yaaa valla bende tam size dert yanmaya gelmistim ama sizin durumunuzda benimkinden hic farkli sayilmaz. dün zeynep cok kötüydü Allahim sabahi sabah ettik. öksürüyo hapsiriyo burnu tiklai yavrum rahat nefes alamiyo offfff napacaz böyle yaaaa! bugün acile götürdüm burun spreyi verdi gecistirdi , buhar maskesi iyi geliyor diyorlar ama bilmiyorum kizlar ya asli var mi? doktora dedim bana vermedigüya bende size danisacaktim ilaclar ise yaramiyor dogal yollardan ilac veren var mi ama bosa dememisler kelin ilaci olsa kafasina sürerdi diyeeyvahedigeldismile
reyhancım canım çok geçmiş olsun inşallah biran önce atlatırsınız dayananmam ben ona noldu böle birden ya
reyhan cok gecmiş olsun. Nasıl hemen cigerlerine inmiş yaaa... cok üzüldüm. zavallı kuzum benim. Doruk ta 2 gündür burnu tikalı nefes alamıyor ama coldmix ve sinamarin diye burun damlası veriyorum rahatlıyor. ama gece sık sık uyanıyor tabi.... umarım bir an önce iyileşir kuzu....
reyhancım çok geçmiş olsun , kıyamam ben kuzuma nasıl birden ciğerlerine inmiş canım ya inş.hemencik iyileşir prenses allah şifalar versin ...
oo alıntılardan gördüğüm kadarı ile nerdeyse bütün bebişlerimiz hasta neler oluyor böyle şu havalar bi düzene girsede hepiciği kurtulsa allah hepsine acil şifalar versin.bütün hastalıklardan korusun miniklerimizi
pişttt ayşegül naber:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?