günaydınn...
ne olmuş topiğe yawww. nerelerdesinizzz?
hadi ben hastayım yokum, size ne oluyorrrr?? heyyyy.
ya çok özledim yok mu kimseeee???
halzilik gribe çevirdi. nefes alamıyorum. daha da kötüleştim valla. süt verdiğim için ilaç da alamıyorum ya gece aklıma Miray'ın soğuk algınlığı şurubu geldi. kendi de içiyor nasıl olsa diye ondan içtim. iyi geldi heee. burnum tıkalıydı gece. sabaha açılmıştı valla.
ayy inşallah bulatırmam kuzuma.
ara ara gelirim bugün. ama siz de gelin yawww. hadii
tekrar selam öle tubacım herşeye değiyolar boşuna dememişiler evlat ÖMÜR TÖRPÜSÜ diye
hülyacım tekrardan geçmiş olsun canım
bu sabah bizim kitabımızda geldi sabiha paktunanın vardı ya ooo
temizlik yapmama lazım hiçte yapasım yok çok tembel oldum ya bi ben miböleyim sizde iş yapmakistemiyonuz mu?
niye kismecikler yok ya :sinifsinif:
Bu çocuk beni deli edecek valla. Sabaka kadar yine kırk kere kalkttı . Artık uykusuzluktan sinirlerim harap oldu . Halbuki çokta hareketli yorulda uyu dimi. Tabi uyku olmayınca ne kilo alıyor ne bişey.
Ne yaptıysam kar etmiyor. Yine hep kendi bildiğini okuyor. İsyan etmek istemiyorum ama artık çok yoruldum .Uykusuzluk, yorgunluk , stres artık huyumu iyice değiştirdi. Haliyle kocişlede takışıp duruyoruz. Kimseye tahammülüm kalmadı. Allahım sabır versin . Annelik çok güzel ama çok ama çoooooooooooooook zormuş gerçekten.Anne olunca anlaşılıyormuş birde herkes ne derse desin yaşayıp öğreniliyor.:çok üzgünüm:
Her türlü zorluğuna rağmen onun yanımda olması , sağlıklı olması , bana bir gülüşü, ANNE deyişi varya dünyaları verseler değişemem. Rabbim tüm melekleri bütün kötülüklerden korusun .Anne babalarına bağışlasın .Kimseyi evladıyla sınmasın düşmanımı bile :Saruboceq::Saruboceq:
tekrar selam öle tubacım herşeye değiyolar boşuna dememişiler evlat ÖMÜR TÖRPÜSÜ diye
hülyacım tekrardan geçmiş olsun canım
bu sabah bizim kitabımızda geldi sabiha paktunanın vardı ya ooo
temizlik yapmama lazım hiçte yapasım yok çok tembel oldum ya bi ben miböleyim sizde iş yapmakistemiyonuz mu?
Çok geçmiş olsun canım .Niye ilaç alamıyorsun canım . Ben dra söylediğimde artık alabilirsin bebeğin kocaman olmuş yeni doğsa neysede artık sorun olmaz dedi.
İlaçla bile 15 günde zor iyileştim . Bİtki çayları hiç birişe yaramıyor. Bir kere hasta oldun mu ne yapsan boş. Sen yinede al yoksa geçmezse kuzucuğunada bulaşır.eyvahedigeldismile
Kendimden biliyorum ikimizde hasta olunca çok zor oluyor. Umarım çabucak iyileşirsin.Mirayada bulaşmaz hastalık .Aman onlar hasta olmasın
günaydınn...
ne olmuş topiğe yawww. nerelerdesinizzz?
hadi ben hastayım yokum, size ne oluyorrrr?? heyyyy.
ya çok özledim yok mu kimseeee???
halzilik gribe çevirdi. nefes alamıyorum. daha da kötüleştim valla. süt verdiğim için ilaç da alamıyorum ya gece aklıma Miray'ın soğuk algınlığı şurubu geldi. kendi de içiyor nasıl olsa diye ondan içtim. iyi geldi heee. burnum tıkalıydı gece. sabaha açılmıştı valla.
ayy inşallah bulatırmam kuzuma.
ara ara gelirim bugün. ama siz de gelin yawww. hadii
niye kismecikler yok ya :sinifsinif:
Bu çocuk beni deli edecek valla. Sabaka kadar yine kırk kere kalkttı . Artık uykusuzluktan sinirlerim harap oldu . Halbuki çokta hareketli yorulda uyu dimi. Tabi uyku olmayınca ne kilo alıyor ne bişey.
Ne yaptıysam kar etmiyor. Yine hep kendi bildiğini okuyor. İsyan etmek istemiyorum ama artık çok yoruldum .Uykusuzluk, yorgunluk , stres artık huyumu iyice değiştirdi. Haliyle kocişlede takışıp duruyoruz. Kimseye tahammülüm kalmadı. Allahım sabır versin . Annelik çok güzel ama çok ama çoooooooooooooook zormuş gerçekten.Anne olunca anlaşılıyormuş birde herkes ne derse desin yaşayıp öğreniliyor.:çok üzgünüm:
Her türlü zorluğuna rağmen onun yanımda olması , sağlıklı olması , bana bir gülüşü, ANNE deyişi varya dünyaları verseler değişemem. Rabbim tüm melekleri bütün kötülüklerden korusun .Anne babalarına bağışlasın .Kimseyi evladıyla sınmasın düşmanımı bile :Saruboceq::Saruboceq:
selammmmirmirmirmir
selam canım şükür iyiyiz sen nasılsınselam kızlar nasılsınız....
Doğduğundan beri aynı canım ya . Hadi şimdi diş daha öncede sıcaktan uyuyamıyordu diyelim . Hep böyleydi doğdu doğalı kaç aydır geceleri geç uyuyor süreklide kalkıyor gündüz uykusu yok denecek kadar az . Haliyle pilim bitti sinirler haşat oldu. Çok şükür sağlıklı ya önemli olan o . Suda veriyorum emiyorda ama saat başı bilemedim iki saate ayakta ya birde deli deli ağlamıyor mu ozaman geliyorlar bana mafoldumbencanım benim yaaa: sinirlerin yıpranmış resmen. uykusuzluğun sınırları zorlaması yetiyor zaten. vardır bi sıkıntısı tatlım yaaa: yoksa durduk yere niye uyansın zırt pırt. gece su veriyor musun???
allah hepimizin yardımcısı olsun.
ben dr a gitmeyi sevmem. o yüzden bebeğin büyümesiyle ilaçların dokunmayacağını bilmiyorum cnm. iyiyim sanki sabaha göre. miroşun şurubu işe yaradı galiba sempatiksalakcinni
selammmmirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?