günaydın canım bir sıkıntısı vardır mutlaka ondan uyuyamıyordur inş.düzene girer uykuları
benim zeynoyla bu aralar bir sorunum yok ama erenle kafayı yiyorum ödev yapmak istemiyor hergün ağlıyor ödev yaparken, benimde artık sabrım kalmadı çok bunaldım etüde kalıyor güya 6 sayfa ödev vermiş yine öğretmeni ne anlamadım ben bu etüdten, şimdi yine ağlıyor allah yardımcımız olsun .....
inş. canım .Allah sanada kolaylık versin hem Zeyno var hemde abileri. Şimdiki eğitim düzenide bir acayip öğretmen ödev veriyor . Anne babalar çocuğa ders çalıştırıyor. Derslerde inanılmaz zor ya bazen bize bile zor geliyor . Görümcem var birtane daha , onunda daha 3 aylık bebeği oldu. Bİrde 2.sınıfa geçen oğlu var hep annesi dersleriyle ilgileniyor. Bazı sorularını ben kendim yapamıyorum çocuğa nasıl öğreteyim diyor. İşiniz gerçekten çok zor :bbo:
selam kızlar nasılsınız....
geçmiş olsun hülyacım salgın var bu aralar herkes hasta inş.çabucak toparlarsın canım miray nasıl iyimi...
selammmmirmirmirmir
selam canım şükür iyiyiz sen nasılsın
Doğduğundan beri aynı canım ya . Hadi şimdi diş daha öncede sıcaktan uyuyamıyordu diyelim . Hep böyleydi doğdu doğalı kaç aydır geceleri geç uyuyor süreklide kalkıyor gündüz uykusu yok denecek kadar az . Haliyle pilim bitti sinirler haşat oldu. Çok şükür sağlıklı ya önemli olan o . Suda veriyorum emiyorda ama saat başı bilemedim iki saate ayakta ya birde deli deli ağlamıyor mu ozaman geliyorlar bana mafoldumben
Mirayın şurubu iyi geldiyse içiver canım ozaman arada çünkü ilaç almadan olmuyor
Umarım çabuk iyileşirsin
selam canım naber
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aynen ya bazı soruları kendim anlamıyorum ki çocuğa anlatayım birde proje ve araştırma ödevleri var onlarda zor baya mecburen birlikte yapıyoruz aldıkları notlara bende ortağım bir yerde, çocuklarla birlikte bende okullu oldum tekrar mezun olacam inş.
hoşgeldin cnm.
çok sağol. evet yaa, o kadar da dikkat ediyoruz ama...
miray iyi çok şükür. emeklemekten vazgeçti, bi yerlere tutunup kalkmaya çalışıyor. istiyorki, kollarında tutalım adım atsın. belim ağrıyor onun yüzünden. üfff yaşlandım heee.
senin 3 bücürük silahşörler nasıllar?
selam alara kuşumun anası? nasılsın?
ne yapacan tatlım, annelik böyle bişeymiş işte. bi şekilde bi yönden yıpranıyorsun. allah sana duble sabır ve güç versin:))
hoşgeldin cnm.
miray iyi çok şükür. emeklemekten vazgeçti, bi yerlere tutunup kalkmaya çalışıyor. istiyorki, kollarında tutalım adım atsın. belim ağrıyor onun yüzünden. üfff yaşlandım heee.
ne yapacan tatlım, annelik böyle bişeymiş işte. bi şekilde bi yönden yıpranıyorsun. allah sana duble sabır ve güç versin:))
iyiler canım, ufak oğlanın dersleriyle uğraşıyorum istekli değil teyzesi zorla yapıyor ödevlerini :sinifsinif: kerem bu sene kendi başına yapıyor ödevlerini ben sadece kontrol ediyorum erende bir alışsa rahat edecem inş. zeynepte ne yapsın herkes yere koymuyorsunki emeklesin diyor bende yatırıyorum yere dizlerinin üstünde duruyor, köprü yapıyor, ileri geri sallanıyor sonra geri geri sürükleniyor ama 5 dk sonra ağlamaya başlıyor yüzüstü yatmayı pek sevmiyor cadı ellerinden tutunca adım atıyor ama emeklemek istemiyor tembel kızım zor geliyor herhalde
Zeynep de Miray gibi emeklemek isteiyor desene. yürüme yolunda ilerliyor anacım bunlarr. hızlı çıktılar maşallah.
eren alışır zamnalar merak etme: okula istekli gidiyorsa öp de başına koy. benim kuzenimin oğlu, okula gitmicem diye zırlıyor her gün.
allah sağlık, akıl fikir versin tüm kuzulara.
Antep'ten misafir geliyor kayınvalideme. gitmem gerek ama hiç halim yok. bi yandan iyi oluı aslında Miray'ı veririm onlara, ben geçer yatarım içerde. evet evet gideyim ben en iyisi.
öpüyorum hepinizi. Miray beni çağırıyor : " gel, geh"diyor.
Doruk ve-çınar bebişlerimize çok geçmiş olsun
toprak yürüyomu maaşaallah ya darısı başımıza inş.
şuan babamız uyuyo
oğlumda babasının sırtında tepişiyo
ayy görmeniz lazım çok komik valla
oyuncakları falan indiriyo sırtına
günaydınn...
ne olmuş topiğe yawww. nerelerdesinizzz?
hadi ben hastayım yokum, size ne oluyorrrr?? heyyyy.
ya çok özledim yok mu kimseeee???
halzilik gribe çevirdi. nefes alamıyorum. daha da kötüleştim valla. süt verdiğim için ilaç da alamıyorum ya gece aklıma Miray'ın soğuk algınlığı şurubu geldi. kendi de içiyor nasıl olsa diye ondan içtim. iyi geldi heee. burnum tıkalıydı gece. sabaha açılmıştı valla.
ayy inşallah bulatırmam kuzuma.
ara ara gelirim bugün. ama siz de gelin yawww. hadii
günaydın canım bir sıkıntısı vardır mutlaka ondan uyuyamıyordur inş.düzene girer uykuları
benim zeynoyla bu aralar bir sorunum yok ama erenle kafayı yiyorum ödev yapmak istemiyor hergün ağlıyor ödev yaparken, benimde artık sabrım kalmadı çok bunaldım etüde kalıyor güya 6 sayfa ödev vermiş yine öğretmeni ne anlamadım ben bu etüdten, şimdi yine ağlıyor allah yardımcımız olsun .....
geçmiş olsun çınara allah şifalar versin....
toprak paşayada maşallah azimli oğluşum demek yürümeye çalışıyorsun aferin sana...
burcucum çok geçmiş olsun canım,sınavlarında da başarılar inş.hayırlısıyla alırsın ehliyetini canım....
iyiler canım, ufak oğlanın dersleriyle uğraşıyorum istekli değil teyzesi zorla yapıyor ödevlerini :sinifsinif: kerem bu sene kendi başına yapıyor ödevlerini ben sadece kontrol ediyorum erende bir alışsa rahat edecem inş. zeynepte ne yapsın herkes yere koymuyorsunki emeklesin diyor bende yatırıyorum yere dizlerinin üstünde duruyor, köprü yapıyor, ileri geri sallanıyor sonra geri geri sürükleniyor ama 5 dk sonra ağlamaya başlıyor yüzüstü yatmayı pek sevmiyor cadı ellerinden tutunca adım atıyor ama emeklemek istemiyor tembel kızım zor geliyor herhalde
selam kızlar nasılsınız??
valla ben hiç iyi değilim ömür hasta oldu ateşlendi ishal oldu huysuz çok perişanım..
belki de bir haftaır hiç girmedim okuyamadım bile.
ne okuyamaması yemek yiyemedim hep peşimde ağlıyor huzursuz.. offff çok kötüyüz valla..
neyse sizler iyisinizdir umarım..allaha emanet olun ömür uyurken bende dinleneyim biraz..bi daha ne zaman gelirim allah bilir..
günaydın fatmacım nasılsın alara nasıl....
selam canım şükür iyiyiz sen nasılsın
Doğduğundan beri aynı canım ya . Hadi şimdi diş daha öncede sıcaktan uyuyamıyordu diyelim . Hep böyleydi doğdu doğalı kaç aydır geceleri geç uyuyor süreklide kalkıyor gündüz uykusu yok denecek kadar az . Haliyle pilim bitti sinirler haşat oldu. Çok şükür sağlıklı ya önemli olan o . Suda veriyorum emiyorda ama saat başı bilemedim iki saate ayakta ya birde deli deli ağlamıyor mu ozaman geliyorlar bana mafoldumben
Mirayın şurubu iyi geldiyse içiver canım ozaman arada çünkü ilaç almadan olmuyor
Umarım çabuk iyileşirsin
selam canım naber
hoşgeldin cnm.
Selam kizlar....
Dün doktora gittik hafif bir üsütme dedi ilaç verdi yolladi bizi
gece felaketti Ecem saat basi çiglik çigliga uyandi burnu tikali rahat nefes alamiyo sabahi zor ettik
sabahta baktik aynen devam hastaneye acile götürdük doktorlar görür görmez nefes almak için kendini zorluyo dediler balgamlar cigerlerine inmis hemen vantolin verdiler maskeyle biraz olsun rahatladi yavrum
hergün eve fizik terapi uzmani gelicek bir hafta boyunca cigerlerine masaj yapacak bosaltmak için
ve günde 4 kere vantolin vericez.
Allahim insallah çabucak geçer atlatir yavrum dua edin teyzeleri bize. çok üzgünüm çok:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?