kızlar bebeklerimizin kaç aylık kaç günlük olduklarınıda yazalım kilo ve boylarını öyle hesaplarız daha iyi değilmi sizcede benim meleğim bir bucuk aylık 5kilo 350gr boyuda 57 olmuş maşallah
kızlar bebeklerimizin kaç aylık kaç günlük olduklarınıda yazalım kilo ve boylarını öyle hesaplarız daha iyi değilmi sizcede benim meleğim bir bucuk aylık 5kilo 350gr boyuda 57 olmuş maşallah
Maşallah canım bebişine benim oğlumda 2 ayı bitirdi 6450 kg boyuda 60 cm di en son
maşallah ecem hanıma kokulu kokulu öp annesi benim yerimede yumuş yanaklarından opuyorumnanaktan
öptüm bile teysezi
bencede müsade etme canım benim oğluşumun huyunu suyunu uyku dengesini bozdular bile çalışmaya başlayınca dahada kötü olacak ilerde şımarık oluncada sanki kendileri huyunu bozmamış gibi bağırıp kızacaklar çocuğa eminim ama elimden gelen hiçbişey yok korkttuğum herşey oluyor çok zor iyiki yanında değiller şükret haline canım yalnızlık çok zordur ama herkes karışınca emin ol çok daha zor tatlım :çok üzgünüm:
Taviz vermemeye çalisicam insallah bu tatil burnumdan gelmezAynı benim kaynanam...Kesinlikle taviz verme canım.Böyle diyen insanlar bebk ağladığında ortadan kayboluyolar ve sonunda da susturamıyosun diye seni suçluyolar.. Sakın taviz verme..
Masallah Ipek böcüge kocaman olmus çokta güzel kilo almis tekrar masallah o minik poposuda insallah tez zamanda iglesicek hayirlisiylaselam kızlar.
aşımızı olduk. karma ve rotavirüs yaptı doktor. verem aşımız 6 mayısta.
1.500 kılo almıs bu ay ıpek.kılomuz 5.710 olmuş boyuda 57.5 cm...
popo kısmında hıc bı gelısme yok. bujı bı ıse yaramamıs anlıcagınız. 1 numara buyuttuk. 1 ay kadarda onunla devam edıcez. bıraz ınatçı bı vaka dıyor cerrahi doktoru. buyuk bujı ıle bı sure daha denıcez dedi...
şu makattaki darlık dışında bi problemimiz yok. nolucak bılmıyorum cocuk acı cekıyo resmen 1 aydır popoya sokuyorum o şeyi 1 gram açılmamış ya... bütün moralım sınırlerım alt ust durumda...
eşime dışarı çıkalım dedim yok çocukla bı yere gıdılmez yok bılmem ne sonuc bı heves hafta sonunu bekledım we yıne ewe tıkılıp kaldım. sınırımden butun ewı ındırdım temızle
dım... daha bebek arabamız bıle gelmedı geleydı ben cıkar yururdum dolanırdım soyle bı hıc olmadı.
arabayıda vermıyor bebekle olmaz dıyor. kendıde cıkarmıyor bebekle cıkılmaz dıye. butun gun durdum durdum agladım hıc mı gormuyo ne kadar mutsuz oldugumun hıc mı farkında degıl acaba?
hersey ustume gelıyor sankı...
bugün kızımla teyzeme gittik ilk kez elbise ve külotlu çorap giydirdim ayy maşallah çok tatlı oldu ne çabuk büyüdü yaaa
Maşallah canım bebişine benim oğlumda 2 ayı bitirdi 6450 kg boyuda 60 cm di en son
Yok canim hiç kalkmadi gece bende uyandirmiyorum zaten acikirsa kendi uyanirreyhancım hiçmi kalkmadı ecem hiç kalkmayınvca uyandırmıyonmu peki gündüzde böle uyusa kaldırıyonmu.?
selam kızlar.
popo kısmında hıc bı gelısme yok. bujı bı ıse yaramamıs anlıcagınız. 1 numara buyuttuk. 1 ay kadarda onunla devam edıcez. bıraz ınatçı bı vaka dıyor cerrahi doktoru. buyuk bujı ıle bı sure daha denıcez dedi...
şu makattaki darlık dışında bi problemimiz yok. nolucak bılmıyorum cocuk acı cekıyo resmen 1 aydır popoya sokuyorum o şeyi 1 gram açılmamış ya... bütün moralım sınırlerım alt ust durumda...
eşime dışarı çıkalım dedim yok çocukla bı yere gıdılmez yok bılmem ne sonuc bı heves hafta sonunu bekledım we yıne ewe tıkılıp kaldım. sınırımden butun ewı ındırdım temızle
dım... daha bebek arabamız bıle gelmedı geleydı ben cıkar yururdum dolanırdım soyle bı hıc olmadı.
arabayıda vermıyor bebekle olmaz dıyor. kendıde cıkarmıyor bebekle cıkılmaz dıye. butun gun durdum durdum agladım hıc mı gormuyo ne kadar mutsuz oldugumun hıc mı farkında degıl acaba?
canlarım selamlar ne yapıyosunuz sizleri çok özledimmmmm
SELAM KIZLAR
Bizimde kangurumuz var ama sanki ben 4-5 aylıktan sonra kullanılır diye biliyorum diye hiç çıkartmadım yerinden meğer zamanı geçiyormuş.
Prenses sana link vermiştim ama görmedin galiba pierre cardin fiyat aralıkları çok biz 190 a aldık ama 800-900 e bile var.
Hülya süt izinlerini nasıl kullanıyorsun.ben haftada 1 gün izin istiycem ama bakalım vereceklermi?
Fato sende benim gibi pek giremeyenlerdensin galiba hoş ben okuyorum ama çoğu zaman yazamıyorum kızlar msn de ise onlarla yazışıyoruz.
Duru'nun dün aşı sonrası ateşi çıkmadı ama hemşire 3 gün takip et dedi kaldı 2 günümüz gece gözümü kırpmadım korkudan sabah annemlere geldim de uyudum biraz.
kızlar canım sıkılıyor ya...
bugun esımle sakalasıyoduk bana "o benım kızım senı bakıcı aldık bu ewe" dedı. saka yaptı ama cok dokundu bana. gercekten ıcınde bulundugum ruh halını farkında olmadan oyle guzel ozetledı kı...
kendımı kızımın ve esımın bakıcısı gıbı hıssedıyorum. butun bır gun bebekle ılgılen. haftasonları ewı temızle 3-4 cesıt yemek yap. uyurken kalk haldır haldır iş yap. ustune kendıne bak,kocana bak... bakımlı olmaya calıs. her fırsatta elıne cımbızı aynayı al. utu,camasır,bulasık,temızlık... ınanırmısınız kızlar daha 1 gun ewı dagınık yada tozlu bırakmadım. hep toplu,duzgun,temız tuttum. yemek yemedım temızlıgı yaptım sırf esım ısten geldıgınde duzenımız bozulmasın kırlı dagınık bı ewe gelmesın dıye. bı gun kendımı bakımsız bırakmadım. bı gun onca yorgunluga ragmen surat yapmadım. her aksam ewe geldıgınde yemek oldu ewde. bı sekılde herseyı yaptım yetıstırdım. kısacası bu tempoya ragmen ıyı bı es ve anne olmaya calısıyorum. ama cok bunaldım. 5 gundur bı bakkala bıle cıkmadım. esımın hakkını vermem lazım elınden geldıgınce cok yardım eder bana. "otur yerıne ısler bekler yorma kendını der" ama benım elımde degıl eksık bıseyler yapınca kendımı kotu hıssedıyorum. sankı o calısıp cabalıyo ama ben uzerıme dusenı yerıne getırmıyomusum gıbı gelıyo. kendımı yarıs atı gıbı hıssedıyorum o yuzden. sureklı bıseylerı yapmaya yetıstırmeye calısıyorum.
mesela cuma gecesındeyız o gıttı yattı bense kızımın salıncagını sallıyarak onu uyutmaya calısıyorum...
halbukı bı gun elınde bı cıcekle gelse. bana nasılsın ıyımısın dese,bı sacımı okşasa oyle ıyı gelıcek kı...
bebegım 6 aylık olunca tekrar calısmaya baslıcam umarım o zaman kendımı toparlarım.
kararsızdım aslında ama sen böyle özellikle sorunca katılayım bari :)
ya ilk hediyeleşmede çarşıya çıkıp bir türlü hediyemi zamanında alamadım, mahçup oldum.gerçi bayram tatili falan vardı, bir de hamilelik. bunda da öyle olursa diye geride duruyordum.
artık öyle olursa da kusuruma bakmayın :) yaz bacım beni de listeye.
slm arkadaşlar bizde babanemizdeyiz balık günümüz.nasılsınız ii hafta sonları öpüyorum sizi bbeişleri...
selam kızlar.
reyhancım bence sen gece bi defa kaldır canım.acıkır bence yaaa.
selam kızlar.
kızlar anca bakabıldım... destegınız ıcın cok cok tesekkur ederım ınanın sızlerle konusmak benı cok rahatlatıyor. anlatabılecegım paylasabılecegım dahası benı sızın kadar anlayabılecek baska kımsem yok cunku... bugun esım sanırım ne kadar sıkıldıgımı anladı hadı beşiktaşa gidelim dedi. ailesi,kardeşi orda oturuyor. pek kayınvalide görmek istemiyodum ama ewde durmaktan ıyıdır dıye gıttık. şansımıza amcası bebek arabımızı oraya bırakmıs onuda almıs olduk boylece. hava serınceydı bıraz cıkıp dolandık ama ewe donduk hemen. eltım falan geldı degısıklık oldu yemek yedık cay ıctık sohbet falan... donuste de real e gıttık orda dolandık bıraz alısverıs yaptık. oyle ıyı geldı kı. kendıme geldım resmen...
arabamızda geldı artık daraldımı atıcam kendımı dısarı. cok daha ıyı ve hafıflemıs hıssedıyorum kendımı.
esımde yok bebekle cıkılmaz 6 aylık olsun falan dıyodu bana dun patladım artık sabahleyın. sen benı bu ewın bakıcısımı sandın cocugumuz war dıye dısarıda mı cıkamıcaz köyden birini alıp getırseydın madem ben oyle asosyaller gıbı ewe tıkılıp kalamam dıye saydım da saydım. nıtekım ıse yaradı sabah kahvaltı ettık cıktı ta aksam 9 da geldık ewe...
ıpegım de uyudu ıyıce dalmasını beklıyorum bende yatmak ıcın...
kızlar anca bakabıldım... destegınız ıcın cok cok tesekkur ederım ınanın sızlerle konusmak benı cok rahatlatıyor. anlatabılecegım paylasabılecegım dahası benı sızın kadar anlayabılecek baska kımsem yok cunku... bugun esım sanırım ne kadar sıkıldıgımı anladı hadı beşiktaşa gidelim dedi. ailesi,kardeşi orda oturuyor. pek kayınvalide görmek istemiyodum ama ewde durmaktan ıyıdır dıye gıttık. şansımıza amcası bebek arabımızı oraya bırakmıs onuda almıs olduk boylece. hava serınceydı bıraz cıkıp dolandık ama ewe donduk hemen. eltım falan geldı degısıklık oldu yemek yedık cay ıctık sohbet falan... donuste de real e gıttık orda dolandık bıraz alısverıs yaptık. oyle ıyı geldı kı. kendıme geldım resmen...
arabamızda geldı artık daraldımı atıcam kendımı dısarı. cok daha ıyı ve hafıflemıs hıssedıyorum kendımı.
esımde yok bebekle cıkılmaz 6 aylık olsun falan dıyodu bana dun patladım artık sabahleyın. sen benı bu ewın bakıcısımı sandın cocugumuz war dıye dısarıda mı cıkamıcaz köyden birini alıp getırseydın madem ben oyle asosyaller gıbı ewe tıkılıp kalamam dıye saydım da saydım. nıtekım ıse yaradı sabah kahvaltı ettık cıktı ta aksam 9 da geldık ewe...
SELAM KIZLAR
Hülya süt izinlerini nasıl kullanıyorsun.ben haftada 1 gün izin istiycem ama bakalım vereceklermi?
sakın bensiz gitme çok üzülürüm olumunekankayizsmile bana da beklerim. aslında araba varsa havaların ısınmasını beklememek gerek ama... çooook uzun süredir görüşemiyoruz çok ösledim sizi... :gitme:
kızlar milupadan beslenme tablosu sizde geldimi...
Ecem bu gecede hiç uyanmadi aksam 9 buçukta yatti sabah 8 gibi uyandi masallah
bugünde yine parka götürdük gezdik kizimla temiz hava çok iyi geliyo geceleri misil misil uyuyo:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?