2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebeklerimizin kaç aylık kaç günlük olduklarınıda yazalım kilo ve boylarını öyle hesaplarız daha iyi değilmi sizcede benim meleğim bir bucuk aylık 5kilo 350gr boyuda 57 olmuş maşallah

Maşallah canım bebişine benim oğlumda 2 ayı bitirdi 6450 kg boyuda 60 cm di en son

kızlar bebeklerimizin kaç aylık kaç günlük olduklarınıda yazalım kilo ve boylarını öyle hesaplarız daha iyi değilmi sizcede benim meleğim bir bucuk aylık 5kilo 350gr boyuda 57 olmuş maşallah

Maşallah canım bebişine benim oğlumda 2 ayı bitirdi 6450 kg boyuda 60 cm di en son

maşallah bebişlereeeeeeee:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Aynı benim kaynanam...Kesinlikle taviz verme canım.Böyle diyen insanlar bebk ağladığında ortadan kayboluyolar ve sonunda da susturamıyosun diye seni suçluyolar.. Sakın taviz verme..
Taviz vermemeye çalisicam insallah bu tatil burnumdan gelmez

Masallah Ipek böcüge kocaman olmus çokta güzel kilo almis tekrar masallah o minik poposuda insallah tez zamanda iglesicek hayirlisiyla
Esine gelince bence konus onunla zeynepcim kapanmaktan bunaldigini hava almaya ihtiyacin oldugunu analat ona hem ipegin de hava almaya ihtiyaci var hep kapali kalmak ta iyi degil

bugün kızımla teyzeme gittik ilk kez elbise ve külotlu çorap giydirdim ayy maşallah çok tatlı oldu ne çabuk büyüdü yaaa

masallah kuzuma yesinler onun elbisesini

Masallah kizlar yavrulara saglikla büyüsünler hepsi

Ecem bu gecede hiç uyanmadi aksam 9 buçukta yatti sabah 8 gibi uyandi masallah
bugünde yine parka götürdük gezdik kizimla temiz hava çok iyi geliyo geceleri misil misil uyuyo:ecrin_bebek:

slm arkadaşlar bizde babanemizdeyiz balık günümüz.nasılsınız ii hafta sonları öpüyorum sizi bbeişleri...

reyhancım hiçmi kalkmadı ecem hiç kalkmayınvca uyandırmıyonmu peki gündüzde böle uyusa kaldırıyonmu.?

reyhancım hiçmi kalkmadı ecem hiç kalkmayınvca uyandırmıyonmu peki gündüzde böle uyusa kaldırıyonmu.?
Yok canim hiç kalkmadi gece bende uyandirmiyorum zaten acikirsa kendi uyanir
bizim gündüzleri uzun uyumuyo en fazla 2 3 saat uyuyo o yüzden kaldirma sorunum yok Fatoscum

zeynepcim ipeğin gelişimi çok güzel maşallah.kocalarımız nedense bu aralar bi tuhaf yanlız değilsin canım merak etme.
bende bugün eşime ne zaman yağızı da alıp dışarı gezmeye çıkıcaz dedim 6 aylık olunca demezmi hasta olurmuş hava soğukmuş... haftaya pazar kuzenimin düğünü var gitmeyelim diyo.yağızı evde kayınvalideme bırakmalım süt sağarım diyorum yok acıkır süt yetmezse diyo.yanımızda götürelim düğüne yakın yerde amcamlar oturuyor ben onların evinde oğluma bakarım diyor.sanki ben bakmıyormuşum gibi.her sözleri batıyor kırıyor nedense.lohusalığımız 40ımız çıktı diye sakın bitti sanmayın emzirene kadar bizler birer lohusa sayılırmışız biliyormusunuz.
üzülme sende arkadaşım düzelecekler yakında...
canlarım selamlar ne yapıyosunuz sizleri çok özledimmmmm

burcucum sende benim gibi pipirik oldun.azcık rahatla ateşi çıkmaz artık ilk gün olsa olurdu.

sıkıldığında balkona çık derin derin nefes al az da olsa işe yarıyor inan zeynom az kaldı herşey düzene girecek...

katıl hülyacım ne güzel hediyeleşicez yine..

Son düzenleme:
slm arkadaşlar bizde babanemizdeyiz balık günümüz.nasılsınız ii hafta sonları öpüyorum sizi bbeişleri...

ohh afiyet olsun canım.bizde oturduk gün boyu evde.hava çok kötü burda.rüzgarlı ve yağışlı...bizde öpüyoz arası nanaklarından...

yalnız değilsin zeynepcim.. benim eşim de aynı şeyleri yapıyor.. sanki bizden daha fazla düşünüyorlarmış gibi.. sallamıcan bildiğini yapacan.. hele az daha sabret gelsin arabası.. havalar da iyice güzelleşiyor.. bak nasıl rahatlıcaksın..

reyhancım bence sen gece bi defa kaldır canım.acıkır bence yaaa.

Valla canim doktor hiç elleme diyo artik düzenini kuruyomus bi kaç gecedir böyle kalkmadan yatiyo artik acikirsa zaten kalkar diyo doktor bende hiç ellemiyorum
Aksam saat 8 gibi iki memedende içiyo sonra 9 dada 120 ml içiyo biberondan ve yatiyo
yetiyo demekki

kızlar anca bakabıldım... destegınız ıcın cok cok tesekkur ederım ınanın sızlerle konusmak benı cok rahatlatıyor. anlatabılecegım paylasabılecegım dahası benı sızın kadar anlayabılecek baska kımsem yok cunku... bugun esım sanırım ne kadar sıkıldıgımı anladı hadı beşiktaşa gidelim dedi. ailesi,kardeşi orda oturuyor. pek kayınvalide görmek istemiyodum ama ewde durmaktan ıyıdır dıye gıttık. şansımıza amcası bebek arabımızı oraya bırakmıs onuda almıs olduk boylece. hava serınceydı bıraz cıkıp dolandık ama ewe donduk hemen. eltım falan geldı degısıklık oldu yemek yedık cay ıctık sohbet falan... donuste de real e gıttık orda dolandık bıraz alısverıs yaptık. oyle ıyı geldı kı. kendıme geldım resmen...
arabamızda geldı artık daraldımı atıcam kendımı dısarı. cok daha ıyı ve hafıflemıs hıssedıyorum kendımı.
esımde yok bebekle cıkılmaz 6 aylık olsun falan dıyodu bana dun patladım artık sabahleyın. sen benı bu ewın bakıcısımı sandın cocugumuz war dıye dısarıda mı cıkamıcaz köyden birini alıp getırseydın madem ben oyle asosyaller gıbı ewe tıkılıp kalamam dıye saydım da saydım. nıtekım ıse yaradı sabah kahvaltı ettık cıktı ta aksam 9 da geldık ewe...
ıpegım de uyudu ıyıce dalmasını beklıyorum bende yatmak ıcın...

Zeynepcim maşallah İpeğe kocaman kız olmuş, bu ayda kullan bakalım bujiyi inş.düzelicek canım ,eşinide takma kafana erkek milleti hepsi aynı, havalar biraz daha ısınsın siz kendiniz gezersiniz İpek böcüğünle ana kız, İpeğin o güzel yanaklarından öpüyorum opuyorumnanaktan

Zeynepcim güzel birgün geçirmene sevindim canım,her şeyde bir hayır vardır bak İpeğin arabasınıda almış oldunuz bu sayede, şimdi canın sıkıldığında al kızını, koy arabasına gez gönlünce hiç birşeyide takma kafana ..

Canim benim moralinin düzelmesine çok sevindim arabanizda var artik hava güzel oldumu çik dolas ipekle

SELAM KIZLAR
Hülya süt izinlerini nasıl kullanıyorsun.ben haftada 1 gün izin istiycem ama bakalım vereceklermi?

canım ben öğle arasında eve gidiyorum. işyeri taşınınca da konuşup akşam 1.5 saat erken gidicem.

canımmmmmmmmmm sensiz olur mu hiç. beraber görüşeceğiz tabi. siz de çıkın gelin bak eşim evde yok 1 hafta. akşam falan gelin alem yapalım :)

kızlar milupadan beslenme tablosu sizde geldimi...

geldi geldi.

Ecem bu gecede hiç uyanmadi aksam 9 buçukta yatti sabah 8 gibi uyandi masallah
bugünde yine parka götürdük gezdik kizimla temiz hava çok iyi geliyo geceleri misil misil uyuyo:ecrin_bebek:

maşallah canım ya. biz de annemlerde kalıyoruz ama burak orda geceleri doğru düzgün uyuyamıyo. tam düzenini bulmuşken işe başladım,şimdi de 1 hafta geceleri de orda kalıcaz, düzeni değişecek..eyvahedigeldismile

canımm inan çok sevindim moralinin düzelmesine. inş İpek'imin de problemi en kısa zamanda düzelir ve daha daha mutlu olursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…