2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

valla banada misafir gelcek.son rütuşlarımı yapıyom.ALLAH kolaylık versin sanada bebişle misafir için hazırlık yapmakta misafir ağırlamakta çok zor oluyo.......

kızlar alın size yeni bi konu..
bebekle çok uğraşmalı yemekler yapamıyosunuz dimii
ben mesela genellikle kolaya kaçıyorum uyumadığı zamanlarda.
yemekler konusunda birbirimize akıl verelim ben hergün deli oluyorum bugü ne pişireyim die
yemek topiğine bakmadım çünkü millet coşuyo orda. şööle kolay lezzetli neler yapıyosunuz akşamları
mesela ben bu akşam zeytinyağlı limonlu pırasa pişirdim Naz uyurken az önce, bide akşama doğru makarna yapacam.

evet canm modele göre değişiyo bazlarlar çok dar oluyo daralyo çocuklar
zaten artk girmezler onlarada arabaya talim

bakalim aklima yatani bulursam alicam izin öncesi yoksa Türkiyeye gelince orda bi puset aliriz heralde napalim hayirlisi bakalim

Ay kizlar bide benim kayinvalidem simdiden basladi kizim gelsin yanimda yatiricam ayagimda salliycam (kendisi çok sever çocuk sallamayi kaç yasinda olursa olsun) size birakmiycamda siz nereye isterseniz gidin dolasin ben torunumu birakmam diye ayyy nasil sinir oldum valla ben nereye gidersem kizimda benimle gelicek tabi bide Ecem hiç alisik degil ayakta sallanmaya falan çocugun huyunu degistircek diye çok korkuyom valla

Selam kızlar iyi haftasonları. benim sıpa iki saattir kucakta gezmek istiyo daha kahvaltı yapamadım yaaalmaz: Kociş te cumartesileri çalışmaz ama bugün iş varmış sabah gitti 1 saate gelecekmiş. Ev dandini iş çok ama önce karnımı doyurayım. Aslında hava da çook güzel tam gezmek için. Şeytan diyor salla işi kociş gelince atın kendinizi sokağakaydirigubbakcemile3

kızlar biz hala bebek arabası almadık bir türlü karar veremiyoruz. sizler almışsınız sanırım. hangi model ve kaça aldınız?

Ben chicco liteway 230 a aldım canım. Çok memnunum çok hafif taşıması kolay ve sürüşü rahat. Ben sık sık dışarıya çıkıyom atıyom arabaya dolmuşa otobüse iniyom biniyom oo.
Bu arada ben 7 senedir çalışırken işim yüzünden daha ehliyet alamadım araba yatıyo kapıda ben çocuk arabasıyla geziyom. Karar verdim anneme yakın bir sürü sürücü kursu var başlıcam daha iki ay evdeyim nasılsa. Hem oğlan anneme alışsın hem ben şu işi halledeyim diyom:ecrin_bebek:

Evet Pınarcım benim de 28 indeydi oğlanın aşıları 30 unda benimkini de o gün yağçaklar. Ana oğul aşı olcazkaydirigubbakcemile3
Ya hepiniz iki ay dolunca oluyonuz aşıları ya sağlık ocağı cumadan cumaya gün veriyor 16 sında iki ayı dolmuyo diye yapmıyorlar 23 ü tatil 30 una kaldı bizim aşılar.

Ah Zeyneçim bu tempo hepimizi yoruyor. Ama tavsiyem dışarı çık biraz korkma çıkmaktan ağlasa yolda bile bi şekilde halledersin. Hepimizin değişikliğe ihtiyacı var. Ben ev işine zorlamıyorum kendimi artık haftada bir gün yapıyorum sık sık çıkıyorum bir yerlere gidiyorum hem de dolmuşla otobüsle falan yani sanma arabayla. Tozu mu alamadın ne olacak eksik hissetme kendini bir şeyleri yapamadın diye, insanız kendimiz için de birşeyler yapmaya ihtiyacımız var.

Fatı nerelerdesin şekerim sen ya. Muskat ben de kullanıyorum gazımız yok çok şükür.

Son düzenleme:
SELAM KIZLAR

Bizimde kangurumuz var ama sanki ben 4-5 aylıktan sonra kullanılır diye biliyorum diye hiç çıkartmadım yerinden meğer zamanı geçiyormuş.
Prenses sana link vermiştim ama görmedin galiba pierre cardin fiyat aralıkları çok biz 190 a aldık ama 800-900 e bile var.
Hülya süt izinlerini nasıl kullanıyorsun.ben haftada 1 gün izin istiycem ama bakalım vereceklermi?
Fato sende benim gibi pek giremeyenlerdensin galiba hoş ben okuyorum ama çoğu zaman yazamıyorum kızlar msn de ise onlarla yazışıyoruz.
Duru'nun dün aşı sonrası ateşi çıkmadı ama hemşire 3 gün takip et dedi kaldı 2 günümüz gece gözümü kırpmadım korkudan sabah annemlere geldim de uyudum biraz.

Valla Reyhancım hiç çekinme söyle. Ben sallamıyorum alıştırma anne de o kendi kendine uyur de. Bunda birşey yok. Kendi bildiklerini istiyorlar. Benim oğlan da ilk 10gün geceleri çok ağladı kaynanam illa çarşafta sallayalım diyo. Bi iki hayır dedim en sonunda biz işe giderken de sen gelir tek başına salalrsın geceleri onu dedim söylemedi bi daha. Zaten emzirdiğin için de onsuz bir yere gidemezsin. Bırakamam dersin olur biter. Boşver hiç kafana takma.

Evet canim her ¨msn de görüstügümüzde öyle yapmayin böyle olur falan fisman ayyy uzaktayken sinir oluyorum yanindayken nasil dayancam bilmiyorum
bide gidince orda evimiz olmasina ramen hep onlarda kaliyoruz oda ayri bi sinir
oraya gitmeden önce bi otele gidip bir hafta bile olsa dinlenmek istiyorum ona bile karsi hemen gelin torunumu görcem diyo
Ay valla simdiden içimi bi sikinti basti benim annemlerde orda olmasa gitmezdim zaten

Tugbacım eczaeden bebekler icin satılan damla seklinde okyanus suları var. Onlardan damlat 2-3 damla cok rahatlar bebegin. Ben geceleri damlatıyorum.

sağolun kızlaropuyorumnanaktan nette bazı yerlerde zararsız yazıyordu korkttum ama şimdi bir daha yapmamlmaz: burnu açıldı gerçi ama ben yinede alayımda evde bulunsun

oh hadi gözün aydın canım gelmiş geçmiş olsun

maşallah yağız paşaya koca delikanlı olmuş aşı içinde geçmiş olsun bizimki ayın 22sinde yapılacak bende korkuyorum ateşlenmesinden eyvahedigeldismiledrumuz bize minoset vermişti hepiniz calpol kullanıyorsunuz galiba bende ondan aldırayım bari

maşallah ecem hanıma kokulu kokulu öp annesi benim yerimede yumuş yanaklarından opuyorumnanaktan

canım kıyamam normal tabi böyle hissetmen benim kociş demiyor ama malesef ailesi sanki bebeğimi ben onlar sevsin diye doğurdum 9 ay taşıdım taşıyıcı annesiydim şimdide süt annesi muamelesi yapıyorlar herşeye karışıyorlar sadece emzirmeme müsade ediyorlar sağolsunlar zaten birkaç günümüz kaldı oğluma doyamadan işe başlıcam herşey dahada zorlaşacak benim için iyice sahiplenir kaynana artık bazen çekip gidesim geliyor of ben nerde hata yaptığımı biliyorumda artık geri dönüşüm yokmafoldumbenmafoldumben

bencede müsade etme canım benim oğluşumun huyunu suyunu uyku dengesini bozdular bile çalışmaya başlayınca dahada kötü olacak ilerde şımarık oluncada sanki kendileri huyunu bozmamış gibi bağırıp kızacaklar çocuğa eminim ama elimden gelen hiçbişey yok korkttuğum herşey oluyor çok zor iyiki yanında değiller şükret haline canım yalnızlık çok zordur ama herkes karışınca emin ol çok daha zor tatlım :çok üzgünüm:

bu arada herkese selammmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5

kizlar ben kaçar kocis aradi geliyomus gezmeye gidicez bizde hazirlanalim
sonra görüsürüz canlarim öptük Ecemle hepinizi

Canım ben de Bahçeşehir de çalışıyorum. Kolejde. Ne tarafta oturuyosun sen?

Aynı benim kaynanam...Kesinlikle taviz verme canım.Böyle diyen insanlar bebk ağladığında ortadan kayboluyolar ve sonunda da susturamıyosun diye seni suçluyolar.. Sakın taviz verme..

noluyor bize ya... bizde aynen öyleyiz
benim de eşimle aram acayip bozuk
biraz benim hatam var biraz onun
aşık olmuş evlenmiştik, şimdi o aşkı çok arıyorum. ben ağlarken ağlamamam için harap olan bana şefkatle sarılan adam gitti yerine ben ağlarken yüzünü buruşturup başka yöne çeviren adam geldi.
biri bana "bu günler geçecek, eskisi gibi olacaksınız" desin...

saçlarım nasıl olmuş kızlar
gülşah bayıldım çok güzel olmuşşşş
tam benim istediğim renk. nerde yaptırdın? kuaförüme bu rengi nasıl anlatacam?
valla önceden de muhteşemdi saçların şimdi de muhteşem olmuş. güzele ne yakışmaz.
haziran temmuz gibi ben de röfle yaptıracam.

sakın bensiz gitme çok üzülürüm olumunekankayizsmile bana da beklerim. aslında araba varsa havaların ısınmasını beklememek gerek ama... çooook uzun süredir görüşemiyoruz çok ösledim sizi... :gitme:

selam kızlar nasılsınız? benim paşam uyuyor bende sizlere bakıyım dedim geçmişi pek okuyamıyorum zaten oğlan dalmıyor vızıldanıp duruyor ahanda uyandı :)

slm kızlar naber.misafirim vardı az önce gittiler.yemek yicez bi bakıym dedim.nasılsınz canlar.......

hımm güzel konu ama kimse bakmamış.ben bugün zeytinyağlı barbunya ve pilav yaptım.ekmek yemicem.ayyy ekmek yemezsemde karnım doymuyo anacım.yarınada ıspnaklı börek ve çorba yapıcam canım....

hilalcim geç oldu amma bende taze fasulye pilav şehriye çorbası salata yoğurt anacım bende bukadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…