2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar.
aşımızı olduk. karma ve rotavirüs yaptı doktor. verem aşımız 6 mayısta.
1.500 kılo almıs bu ay ıpek.kılomuz 5.710 olmuş boyuda 57.5 cm...
popo kısmında hıc bı gelısme yok. bujı bı ıse yaramamıs anlıcagınız. 1 numara buyuttuk. 1 ay kadarda onunla devam edıcez. bıraz ınatçı bı vaka dıyor cerrahi doktoru. buyuk bujı ıle bı sure daha denıcez dedi...
şu makattaki darlık dışında bi problemimiz yok. nolucak bılmıyorum cocuk acı cekıyo resmen 1 aydır popoya sokuyorum o şeyi 1 gram açılmamış ya... bütün moralım sınırlerım alt ust durumda...
eşime dışarı çıkalım dedim yok çocukla bı yere gıdılmez yok bılmem ne sonuc bı heves hafta sonunu bekledım we yıne ewe tıkılıp kaldım. sınırımden butun ewı ındırdım temızle
dım... daha bebek arabamız bıle gelmedı geleydı ben cıkar yururdum dolanırdım soyle bı hıc olmadı.
arabayıda vermıyor bebekle olmaz dıyor. kendıde cıkarmıyor bebekle cıkılmaz dıye. butun gun durdum durdum agladım hıc mı gormuyo ne kadar mutsuz oldugumun hıc mı farkında degıl acaba?
hersey ustume gelıyor sankı...

bugün kızımla teyzeme gittik ilk kez elbise ve külotlu çorap giydirdim ayy maşallah çok tatlı oldu ne çabuk büyüdü yaaa

üzülme canım inşallah düzelecek herşey psikolojilerimiz aynı bozuk mu bozuk benım kocişte daha çok küçükmüş hasta olursa bana sorarmış diye diye biryere yollamıyor..kendileri dışarda tabii bizi kim anlar...

maşallah ipek böcüğe büyümüş burakla aynı olmuş kilosu yerim ben onu.sıkma canını zeynepcim ya.inş düzelir bu ay buji belki işe yarar.dışarı çıkma konusunda hepimizde aynı sorun 2 aydır bizde eve tıkılıp kaldık.havalar soğuk die biyere gitmiyoz.napalım bir iki ay daha idare edelim.çocuklarımız için.

aynen öyle canım benm eşmde göndermiyo.annmlere bile gitmedim daha aynı şehirdeyiz guya.gidipte hasta edersen karışmam diyo.korkumdan gitmiyom üşütürz falan dinle ondan sonra .havalar ısınsın gadasını alacam ben onun....

canım benim maşallah ipek böcüğümene güzelde büyümüş popo sorunuda halolaydı inşallah bi dahaki ay düzelir canım sıkma canını.bu erkekler varya adamı deli ederler halbuki çıksanız sende açılırsın ne güzel olurdu neyse canım sıkmam canını havalar ısınsın çıkarrsınız belki onunda bi sıkıntısı vardır zeynepçim.
bugün kızımla teyzeme gittik ilk kez elbise ve külotlu çorap giydirdim ayy maşallah çok tatlı oldu ne çabuk büyüdü yaaa
oy yerimonun kilotlu çorabını ben maşallah kuzuma büyüyo tabi ne sandın annesi
canlarım selamlar ne yapıyosunuz sizleri çok özledimmmmm
bizde seni özledik canım unuttun bizi ha...kızıyom valla...

zeynepcim baya bir kötüsün sen. bende birkackez böyle krizlere girdim. ama inan geçiyor. bebeginde rahatsız oldugu icin üzülüyorsun acısı baska seylerden cıkıyor. bence bir ara eşin evdeyken bebegi bırakıp sen kendin bir yürüyüse falan gitsen yine iyi gelir. şöyle bir saat falan. ben yapıyorum bazen. ya alısverişe ya kuaföre kaş bıyık falan diyerek evden uzaklaşıyorum. esime bırakiyorum. iyi geliyor inan ki. ama biz yaklaşık 1.5 aydan sonra hep sokaklara cıkarıyoruz. cocugun dişarıdaki mikroplarada ihtiyacı var. eşim bazen kanguruya koyup alıp gidiyor 1-2 saat yok oluyorlar. böyle seyler yapmanı tavsiye ederim. kendinide eşinide hırpalama bence... duyguların cok cok normal inan..... kızınada cok gecmis olsun. ben daha yeni okudum sorununun ne oldugunu anlamadım. insallah hemencecik iyilesir prenses.

zeynepcim ipeğin totosunu kaşı kız..kaydirigubbakcemile3 nazar değmesin maaşallah ipek kızımız iyi büyümüş. allah nazarlardan korusun... yerimm ben onu resimlerini de gördüm çok tatlı yaaa...

herkese iyi geceler naz yeni uyudu pek bi mızmızlandı uykusu olunca çok ağlıyor benim zilli.
bende yatıcam birazdan size bi bakayım dedim kendinize iyi bakın bebişlerede.
iyigeceler kızlarr

Maşallah İpeğe canım büyümüş küçük hanım. Popo sorunu hallolacak inşallah takma kafana. Canım kendi kendini sıkma otur konuş eşinle. Mutsuz olduğunu anlat ona birlikte arayın çözümü.

Vay vay Serap hanım nerelerdesin yahuu?? Arada bir gel de özletme kendiniopuyorumnanaktan

kızlar milupadan beslenme tablosu sizde geldimi...

Bana gelmedi ne tablosu canım??

Canım maşallah İpeğe kocaman kız olmuş.. İnşallah ppopo sorunu da düzelir..
Sıkma canını...Bırak babasına sen çık dolaş iyi gelir canım ya...

Kız nerelerdesin sen... Özlettin valla...

kızlar milupadan beslenme tablosu sizde geldimi...

Buzdolabı magneti olansa eğer bana geldi canım..

selam tünaydın kızlar nasılsınız?biz pazar kahvaltımızı yaptık çınarıda uyuyttuk keyif yapıyoruz hava bugun kötü burda bilmiyorum ne yapıcaz evimizde oturuyoruz oğluşmuzla yapcak birşey yok ne yapalım...
milupadan banada paket gelmiş ama işyerine gitmiş daha elime ulaşmadı merak ettim ne geldiğini paket gelen varmı başka?

selam kızlarrrrrrrr herkese mutlu pazarlar
özlemcim milupadan buzdolabı magneti geliyo üzerinde beslenme tabloları felan var...

günaydın kızlar...burdada hava berbat yağmur yağıyo.şansımızdanmıdır nedir kış bitmedi bi türlü ya offffffff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…