2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar...
primanın bezini kullananlara bir sorum olacak, bebeğim küçük çiş yaptığında çok ağır bir koku oluyor sizlerde farkediyormusunuz bezden kaynaklımı acaba

deniz kızıl merhaba , sana özel msj yazmak istedim ama 50 msjı doldurmagım için yazaamadım. evlenecegim ve sağlık raporu alacagım. sanırım sen kan tahlili vermeden almışsın ben kandan çook korkuyorum, hangi sağlık ocagına gitmiştin onu soracaktım canım ya..

tam üstü okurken yeni yazıyla karşılaştım tamam.amcaya kızacaktım versin artık arabaya diyecektimki almışsınız.,bence bunalmanın tek kaynagı kışta olmamız.havalar bi düzelsin şöyle balmonlar açılsın .ohhh insanın içide açılıyo.dışarıda rahatça çıkacagız.evde kalmak insanı sıkıyo.ben size diyorum bacılar yaa yazın dogurmak avantaj dedim size.bak ikinci bebeleri kışa hamile olup yazın dogurun tavsiye ederim..iyi olmana sevindim.bizde de hareketliydik.cumartesi arkadaşlar geldi bize onlarında küçük çocuklarıvardı ve hepsi kızzz.kimi 16 aylık kimi 5 aylık bide benim veletler.kaydirigubbakcemile3ciyak ciyak kız sesleri vardı evdedelikafadulden..pazar günüde kardeşlerim geldi ankaradan işte hasret giderdik ablamlara gittik.ankaradan falan annemin mezarından falan biraz bahsettiler fotofrafta çekmişler annemi görmüş kadar oldum yani.pazar ordaydık tam otururken bi fırtına çıktı akşam 8 de apar topar eve gidelim dedik yol uzun yagmur kötü yagıyo.anca eve geldik...yani benimde güzeldi..
o mulipa beslenme tablosu banada geldi.astık bakeemm..
cuma günü sıraladıgım bütün işleri tam bitiremedim valla iki çocukla bitiremedim aslında biterdide.defne bi uyanıyo geri uyut bi emzir teee bir sürü zamanımı aldı.cumartesiyede kaydırmak kaydıyla bitirdim şükür.kız kışlıkları kaldıkdım yagmur yagdı iyimi:umursamaz:..neyse bi kaç parça ayırmıştım.gerçi elimin altında zeynonunu bazasının altında hemen alınır...biraz geçmişe baktım herşey yolunda gibi....[

neyse kızlar ben yemekleri sabahtan yapıyorumya.defnecik uyurken ben bi gideyimde yapayım pc açık kalsın....

günaydın arkadaşlar...
primanın bezini kullananlara bir sorum olacak, bebeğim küçük çiş yaptığında çok ağır bir koku oluyor sizlerde farkediyormusunuz bezden kaynaklımı acaba

denizim bence bezden degildir.bende prima kullanıyorum evet idrar kokuyo ama bilmem agır degil sanırım.CADIARZU.....

günaydın kızlar naber.evde sıkıcı bi şekilde oturarak geçirdiğim haftasonunun ardından yepyeni ve inş güneşli bi haftaya başlıyoruz..

neyse kızlar ben yemekleri sabahtan yapıyorumya.defnecik uyurken ben bi gideyimde yapayım pc açık kalsın....

hımm ne yapıyon kız yemek bizede fikir olsun söyleyiverde....valla ben akşamüstü yapıyom taaa.benm kociş geç geliyo yetiştiriyom...:çok üzgünüm:

neyse kızlar ben kaçar kahvaltı yapıcaz daha utku yeni kalktı.gelirim canlar buralardayım...

hımm ne yapıyon kız yemek bizede fikir olsun söyleyiverde....valla ben akşamüstü yapıyom taaa.benm kociş geç geliyo yetiştiriyom...:çok üzgünüm:

kıymalı kabak.bulgur pilavı.salata.yogurt.cokacimcoook.....
benim adam 12 de ögle yemegine geliyo ona yetiştiriyorum..kafamçokkarıştı......

Bende kocisi ise geçirdim geldim
valla bende aksam yemegini 9da ecem yatinca yapiyorum benim kocis 10 buçuk gibi geliyo rahat rahat yapiyom bende

gunaydın kızlar... benım kuzucum dun yorulmus heralde bı yattı 5 te kalktı. 6 da gerı yattı yarım saat once uyandı. emzırdım yıne uykuya daldı...
bugun soslu makarna tavuk suyuna corba ve mücver var mönüde...
hava cok guzel bugun belkı dısarı atarız kendımızı soyle bı dolanır gelırız...
bu arada kızlar soylemeyı unuttum donenceyı sordum doktora hıc bı sakıncası yokmus... ama bızım verem asımızı 6 mayısa attı hepsını ust uste yapmak ıstemıyorum dedı... bı cogunuz yaptırmıs bunun bellı bı zamanı bellı bı ayı yokmu kı??? rotavirüsle pnomokok uda yaptırsammı yaptırmasammı dıye dusunuyorum. rota yı yaptı pnomoyuda mayısta ılk dozunu yapıcakmıs. ası kartımıza işlemiş bile asıları ve zamanlarını... benım tercıhımden cıkmıs oldular boylelıkle...
su cadı dalsada bende kalkıp bısıler yesem açımmmmmmmmmmmmm
bu arada ben 2 gundur kendı yatagıma gectım kuzumda odasında tek yatmaya basladı. odalar bıtısık kapılar acık gecenın sessızlıgınde hemen duyuyorum sesını.

allahım her gün okuyorum ama hiçbişi yazamıyorum ipek bütün gün kucağımda bıraksam ağlıyor sadece elektrik süpürgesi sesiyle uyuyor en fazla 1 2 saat. gazının ne zaman tutacağı belli olmuyor sürekli o pozisyon senin bu benim akrobasi yapıp duruyoruz. çok abartırsak kusuyor bir de yaramaz. gecen gün saclarıma kadar kusmuk içindeydim..akşama kafam davul oluyor çok bunaldım kendi kendine hiç sakinleşmiyor bu çocuk şu yazıyı bile yazana kadar kulak zarımı patlattı. allahtan gece rahat ettiriyor allahıma binnnnn şükür.......
zeynepcim düzelir hayatım üzülme gecer şimdi onlar küçük birsey anlamıyorlar biz perişan oluyoruz. benim kızımda da kalça gelişim geriliği çıktı çift bez bağlıyoruz açıları düşük.. eger 3. ay kontrolünde düzelmezse bandaj bağlanacak ondan çok korkuyorum dua ediyorum inşallah düzelir..

günaydın arkadaşlar...
günaydın
sende bendensin bende sabahtan bende pırsa yaptım zeytin yağlııı çorbam var bide yaprak saracam aras eby müsade ederse ki eder benim akıllı oğlum...
gÜnaydınnnnn..........
günaydın cnm
günaydın kızlar naber.evde sıkıcı bi şekilde oturarak geçirdiğim haftasonunun ardından yepyeni ve inş güneşli bi haftaya başlıyoruz..
aynen buradada güzel hava cnm
neyse kızlar ben kaçar kahvaltı yapıcaz daha utku yeni kalktı.gelirim canlar buralardayım...
afiyet olsun
kızlar cine 5 i açın

ne var ki... hemen açam

Günaydın iyi haftalar olsun. Ben de bu haftasonunu evde geçirdim. Cumartesi 1 saat yürüyüş yaptım ama çok rüzgar var. Hala da çok esiyor. Ya ne zaman yaz gelecek yaaabilmiyorumkismile
Bugün bizim mönüde kuru fasülye pilav salata ve henüz karar veremediğim bir çorba var:)
Ay kızlar ben bizim oğlanı her gün yıkarım böyl uyursakaydirigubbakcemile3 Dün öğlen 3 te yattı 9 a kadar arada iki kere gözleri kapalı emdi. İki saat zor ayakta tuttum gece 11 de yattı arada iki kere kalkarak 10 a kadar yattı. Babası da dinlenmiş oldu biz de bol bol film seyrettik o uyurkenzemuszemus
Daha kahvaltı yapçam yaacokacimcoook

Günaydın Zeyno. Benim de tarihler uymadığından 30 Nisana attılar aşıları sordum geç değil mi diye 3. ayın sonuna kadar yapılıyormuş.

slm benim bebegiminde kalçası olgunlaşmamış dedi doktor,bebeğiniz kaç aylık benimki 1,5 aylık çift bez kullanıyorum 15 gün sonra kontrolü var umarım iyileşmiştir.Siz ne kadardır çift bez bağlıyorsunuz?

Masallah demek odasinda tek yatiyo Ipek ne güzel
Ben simdilik yatagini kendi odama koydum gecelerimiz tam düzene girsin odasina koyucam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…