selam kızlar.
aşımızı olduk. karma ve rotavirüs yaptı doktor. verem aşımız 6 mayısta.
1.500 kılo almıs bu ay ıpek.kılomuz 5.710 olmuş boyuda 57.5 cm...
popo kısmında hıc bı gelısme yok. bujı bı ıse yaramamıs anlıcagınız. 1 numara buyuttuk. 1 ay kadarda onunla devam edıcez. bıraz ınatçı bı vaka dıyor cerrahi doktoru. buyuk bujı ıle bı sure daha denıcez dedi...
şu makattaki darlık dışında bi problemimiz yok. nolucak bılmıyorum cocuk acı cekıyo resmen 1 aydır popoya sokuyorum o şeyi 1 gram açılmamış ya... bütün moralım sınırlerım alt ust durumda...
eşime dışarı çıkalım dedim yok çocukla bı yere gıdılmez yok bılmem ne sonuc bı heves hafta sonunu bekledım we yıne ewe tıkılıp kaldım. sınırımden butun ewı ındırdım temızle
dım... daha bebek arabamız bıle gelmedı geleydı ben cıkar yururdum dolanırdım soyle bı hıc olmadı.
arabayıda vermıyor bebekle olmaz dıyor. kendıde cıkarmıyor bebekle cıkılmaz dıye. butun gun durdum durdum agladım hıc mı gormuyo ne kadar mutsuz oldugumun hıc mı farkında degıl acaba?
hersey ustume gelıyor sankı...
kızlar anca bakabıldım... destegınız ıcın cok cok tesekkur ederım ınanın sızlerle konusmak benı cok rahatlatıyor. anlatabılecegım paylasabılecegım dahası benı sızın kadar anlayabılecek baska kımsem yok cunku... bugun esım sanırım ne kadar sıkıldıgımı anladı hadı beşiktaşa gidelim dedi. ailesi,kardeşi orda oturuyor. pek kayınvalide görmek istemiyodum ama ewde durmaktan ıyıdır dıye gıttık. şansımıza amcası bebek arabımızı oraya bırakmıs onuda almıs olduk boylece. hava serınceydı bıraz cıkıp dolandık ama ewe donduk hemen. eltım falan geldı degısıklık oldu yemek yedık cay ıctık sohbet falan... donuste de real e gıttık orda dolandık bıraz alısverıs yaptık. oyle ıyı geldı kı. kendıme geldım resmen...
arabamızda geldı artık daraldımı atıcam kendımı dısarı. cok daha ıyı ve hafıflemıs hıssedıyorum kendımı.
esımde yok bebekle cıkılmaz 6 aylık olsun falan dıyodu bana dun patladım artık sabahleyın. sen benı bu ewın bakıcısımı sandın cocugumuz war dıye dısarıda mı cıkamıcaz köyden birini alıp getırseydın madem ben oyle asosyaller gıbı ewe tıkılıp kalamam dıye saydım da saydım. nıtekım ıse yaradı sabah kahvaltı ettık cıktı ta aksam 9 da geldık ewe...
ıpegım de uyudu ıyıce dalmasını beklıyorum bende yatmak ıcın...
günaydın arkadaşlar...
primanın bezini kullananlara bir sorum olacak, bebeğim küçük çiş yaptığında çok ağır bir koku oluyor sizlerde farkediyormusunuz bezden kaynaklımı acaba
neyse kızlar ben yemekleri sabahtan yapıyorumya.defnecik uyurken ben bi gideyimde yapayım pc açık kalsın....
hımm ne yapıyon kız yemek bizede fikir olsun söyleyiverde....valla ben akşamüstü yapıyom taaa.benm kociş geç geliyo yetiştiriyom...:çok üzgünüm:
günaydıngünaydın arkadaşlar...
primanın bezini kullananlara bir sorum olacak, bebeğim küçük çiş yaptığında çok ağır bir koku oluyor sizlerde farkediyormusunuz bezden kaynaklımı acaba
sende bendensin bende sabahtan bende pırsa yaptım zeytin yağlııı çorbam var bide yaprak saracam aras eby müsade ederse ki eder benim akıllı oğlum...neyse kızlar ben yemekleri sabahtan yapıyorumya.defnecik uyurken ben bi gideyimde yapayım pc açık kalsın....
günaydın cnmgÜnaydınnnnn..........
aynen buradada güzel hava cnmgünaydın kızlar naber.evde sıkıcı bi şekilde oturarak geçirdiğim haftasonunun ardından yepyeni ve inş güneşli bi haftaya başlıyoruz..
afiyet olsunneyse kızlar ben kaçar kahvaltı yapıcaz daha utku yeni kalktı.gelirim canlar buralardayım...
kızlar cine 5 i açın
gunaydın kızlar... benım kuzucum dun yorulmus heralde bı yattı 5 te kalktı. 6 da gerı yattı yarım saat once uyandı. emzırdım yıne uykuya daldı...
bugun soslu makarna tavuk suyuna corba ve mücver var mönüde...
hava cok guzel bugun belkı dısarı atarız kendımızı soyle bı dolanır gelırız...
bu arada kızlar soylemeyı unuttum donenceyı sordum doktora hıc bı sakıncası yokmus... ama bızım verem asımızı 6 mayısa attı hepsını ust uste yapmak ıstemıyorum dedı... bı cogunuz yaptırmıs bunun bellı bı zamanı bellı bı ayı yokmu kı??? rotavirüsle pnomokok uda yaptırsammı yaptırmasammı dıye dusunuyorum. rota yı yaptı pnomoyuda mayısta ılk dozunu yapıcakmıs. ası kartımıza işlemiş bile asıları ve zamanlarını... benım tercıhımden cıkmıs oldular boylelıkle...
su cadı dalsada bende kalkıp bısıler yesem açımmmmmmmmmmmmm
bu arada ben 2 gundur kendı yatagıma gectım kuzumda odasında tek yatmaya basladı. odalar bıtısık kapılar acık gecenın sessızlıgınde hemen duyuyorum sesını.
allahım her gün okuyorum ama hiçbişi yazamıyorum ipek bütün gün kucağımda bıraksam ağlıyor sadece elektrik süpürgesi sesiyle uyuyor en fazla 1 2 saat. gazının ne zaman tutacağı belli olmuyor sürekli o pozisyon senin bu benim akrobasi yapıp duruyoruz. çok abartırsak kusuyor bir de yaramaz. gecen gün saclarıma kadar kusmuk içindeydim..akşama kafam davul oluyor çok bunaldım kendi kendine hiç sakinleşmiyor bu çocuk şu yazıyı bile yazana kadar kulak zarımı patlattı. allahtan gece rahat ettiriyor allahıma binnnnn şükür.......
zeynepcim düzelir hayatım üzülme gecer şimdi onlar küçük birsey anlamıyorlar biz perişan oluyoruz. benim kızımda da kalça gelişim geriliği çıktı çift bez bağlıyoruz açıları düşük.. eger 3. ay kontrolünde düzelmezse bandaj bağlanacak ondan çok korkuyorum dua ediyorum inşallah düzelir..
Masallah demek odasinda tek yatiyo Ipek ne güzelgunaydın kızlar... benım kuzucum dun yorulmus heralde bı yattı 5 te kalktı. 6 da gerı yattı yarım saat once uyandı. emzırdım yıne uykuya daldı...
bugun soslu makarna tavuk suyuna corba ve mücver var mönüde...
hava cok guzel bugun belkı dısarı atarız kendımızı soyle bı dolanır gelırız...
bu arada kızlar soylemeyı unuttum donenceyı sordum doktora hıc bı sakıncası yokmus... ama bızım verem asımızı 6 mayısa attı hepsını ust uste yapmak ıstemıyorum dedı... bı cogunuz yaptırmıs bunun bellı bı zamanı bellı bı ayı yokmu kı??? rotavirüsle pnomokok uda yaptırsammı yaptırmasammı dıye dusunuyorum. rota yı yaptı pnomoyuda mayısta ılk dozunu yapıcakmıs. ası kartımıza işlemiş bile asıları ve zamanlarını... benım tercıhımden cıkmıs oldular boylelıkle...
su cadı dalsada bende kalkıp bısıler yesem açımmmmmmmmmmmmm
bu arada ben 2 gundur kendı yatagıma gectım kuzumda odasında tek yatmaya basladı. odalar bıtısık kapılar acık gecenın sessızlıgınde hemen duyuyorum sesını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?