allahım her gün okuyorum ama hiçbişi yazamıyorum ipek bütün gün kucağımda bıraksam ağlıyor sadece elektrik süpürgesi sesiyle uyuyor en fazla 1 2 saat. gazının ne zaman tutacağı belli olmuyor sürekli o pozisyon senin bu benim akrobasi yapıp duruyoruz. çok abartırsak kusuyor bir de yaramaz. gecen gün saclarıma kadar kusmuk içindeydim..akşama kafam davul oluyor çok bunaldım kendi kendine hiç sakinleşmiyor bu çocuk şu yazıyı bile yazana kadar kulak zarımı patlattı. allahtan gece rahat ettiriyor allahıma binnnnn şükür.......
zeynepcim düzelir hayatım üzülme gecer şimdi onlar küçük birsey anlamıyorlar biz perişan oluyoruz. benim kızımda da kalça gelişim geriliği çıktı çift bez bağlıyoruz açıları düşük.. eger 3. ay kontrolünde düzelmezse bandaj bağlanacak ondan çok korkuyorum dua ediyorum inşallah düzelir..
Günaydın iyi haftalar olsun. Ben de bu haftasonunu evde geçirdim. Cumartesi 1 saat yürüyüş yaptım ama çok rüzgar var. Hala da çok esiyor. Ya ne zaman yaz gelecek yaaabilmiyorumkismile
Bugün bizim mönüde kuru fasülye pilav salata ve henüz karar veremediğim bir çorba var:)
Ay kızlar ben bizim oğlanı her gün yıkarım böyl uyursakaydirigubbakcemile3 Dün öğlen 3 te yattı 9 a kadar arada iki kere gözleri kapalı emdi. İki saat zor ayakta tuttum gece 11 de yattı arada iki kere kalkarak 10 a kadar yattı. Babası da dinlenmiş oldu biz de bol bol film seyrettik o uyurkenzemuszemus
Daha kahvaltı yapçam yaacokacimcoook
Günaydın Zeyno. Benim de tarihler uymadığından 30 Nisana attılar aşıları sordum geç değil mi diye 3. ayın sonuna kadar yapılıyormuş.
ayy kızlar sanki benm içimi okudular bende daha sizinle paylaşacaktım.burak 3gündür falan elini emmeye çalışıyo.oda şapırdata şapırtada görünce hemen çekiyoz.eldiven takıyoz bu kezde sinirleniyo ağlıyo uyumuyo....emzik vermek istemiyodum açıkcası baştan beri.çünkü büyük oğlum emzik alınca memeyi bıraktı.napıym bana bi akıl verin.bu arada büyük oğlum emziğide bıraktı sonra elini emdi ve daha yeni bıraktırdık zorla 5yaşında yani....
bizde dün dışarı çıktık gezdik biraz ikeaya falan gittik yoruldu yavrum heralde bgece iki kere kalktı emdi uyudu maşallah şimdide yıkıcaz ama gözleri açamıyo uyu desen uyumaz işimişz varya bana inat yapıyo
oy kuzum çok geçmiş olsun.allahın izniyle çabuk geçiyo bu eklemlerlme sorunlar.inşallah çabucak atlatırsınız...
yaa kızlar benim kızım ayakda sallanmaya çok alıştı kendi kendine uyumaya nasıl alıştıracam bilmiyorum sizler nasıl uytuyosunuz?
kızlar bebişleri dışarı nasıl çıkartıyorsunuz ben çok bunaldım gezmek istiyorum ama gecen carrefour a gittik anakucagını alışveriş sepetine oturttuk 10 dk sonra aglamaya basladı nasıl çıktığımızı bilemedik. arabasıyla gezmeye cıkan var mı aranızda ne kadar dısarda tutuyorsunuz nasıl giydiriyorsunuz sizin söylediklerinizle akşam eşimi ikna etmeye calısıcam o yüzden nolur cvp yazın kendisine kalsa zor cıkarız biz dısarı arabadan eve evden hastaneye vs...
burakta memede uyuyo yatağına yatırınca basıyo çığlığı.hadi bakalım sil baştan tekrar yarım saat falan sallıyom..tabi 10dk sonra uyanıyo.bütün uğraşım 10dk için...kafamçokkarıştıyaa kızlar benim kızım ayakda sallanmaya çok alıştı kendi kendine uyumaya nasıl alıştıracam bilmiyorum sizler nasıl uytuyosunuz?
kızlar bebişleri dışarı nasıl çıkartıyorsunuz ben çok bunaldım gezmek istiyorum ama gecen carrefour a gittik anakucagını alışveriş sepetine oturttuk 10 dk sonra aglamaya basladı nasıl çıktığımızı bilemedik. arabasıyla gezmeye cıkan var mı aranızda ne kadar dısarda tutuyorsunuz nasıl giydiriyorsunuz sizin söylediklerinizle akşam eşimi ikna etmeye calısıcam o yüzden nolur cvp yazın kendisine kalsa zor cıkarız biz dısarı arabadan eve evden hastaneye vs...
yaa kızlar benim kızım ayakda sallanmaya çok alıştı kendi kendine uyumaya nasıl alıştıracam bilmiyorum sizler nasıl uytuyosunuz?
biz bugün 2 aylık olduk teyzecikler............
kızlar bu sallanma işini aslında ayırt etmemiz gerekiyor.doktorlar sallamının iyi hatta çocugu sakinleştirdigini söylüyorlar arada gaz bile çıkıyormuş.doktorlar sallama ile sarsmaya ayıramıyo anneler diyo.çocuk asla sarsılmaz ama hafi ritimli sallayabilirsiniz diyolar.çok kez okudum bunu,hem her bebek sallanır.ana kucagında sallamıyırmuyuz.yada salıncakta.bazılarımızın otomatik salıncagı var..bunları ypaken sallanmıyo çocukta ayaga alıncamı sallanmış oluyo diyo doktor ..halbuki hepside sallanmanın çeşidi.sallanmayan çocuku nasıl olur çocugu yataga öylece korkusn çocuk hiç müdahale idilmeden kendi kendie uyurya işti odur sallanmayan çocuk..yani hepimiz bi şekelde sallıyoruz bebeklenimizi.bende bazen ayakta sallıyorum böylece çok derin uyumasını saglamış oluyorum...
kutlu olsunnnn büyümüş burak prens benım ıcınde bı kokla annesi zemuszemus
kızlar bı cok tulumumuz kuculdu ya... boydan olmuyolar. dıyorum kı onların patik kısımlarını kestırıp overlok cektırsem terzıde nasıl olur? ben ayagına corap gıydırıyorum zaten olurmu kı oyle... bı sure daha ıdare eder o sekılde...
bızım tanıdıgın bı lafı war.
"cocugun yedıgı helal gıydıgı haram" dıye hakkaten oyle...
maşallah....burak beye..
evet yaa.daha üç bez kez anca giydigi giysiler hepsini kaldırdım..yeminle o benimde aklamdan geçmedi degil hani.sonra amaan kim ugraşacak dedim.cumartesi hem zeynoya hem defneye alışveriş yaptık.epeyde tuttu..kendimede alacaktım ama çocukların yüzünden sadece bir bluz alabildim anca.(((
evet yaa.daha üç bez kez anca giydigi giysiler hepsini kaldırdım..yeminle o benimde aklamdan geçmedi degil hani.sonra amaan kim ugraşacak dedim.cumartesi hem zeynoya hem defneye alışveriş yaptık.epeyde tuttu..kendimede alacaktım ama çocukların yüzünden sadece bir bluz alabildim anca.(((
2 . ayiniz kutlu olsun¨saglikla büyüsün yakisiklibiz bugün 2 aylık olduk teyzecikler............
Bizimde olmayan tulumlar çogaldi kimini bi kere giydi sadecekızlar bı cok tulumumuz kuculdu ya... boydan olmuyolar. dıyorum kı onların patik kısımlarını kestırıp overlok cektırsem terzıde nasıl olur? ben ayagına corap gıydırıyorum zaten olurmu kı oyle... bı sure daha ıdare eder o sekılde...
bızım tanıdıgın bı lafı war.
"cocugun yedıgı helal gıydıgı haram" dıye hakkaten oyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?