ewet ıcımde kaldı gıydıremedım doya doya. bızım cadaloz uyansın emzırıyım de bı terzıye dogru yollanayım... kızlar saglık ocagına gıttınızmı hıc orda bebıse extra bısey yapılıyomu kayıt falan gerek warmı? yolumun uzerınde olmadı orayada ugrarım...
bıde arabayı merdıvenlerden nasıl ındırıyosunuz ya? hele de asansörsüz apartmanlarda offff onu dusunuyorum sımdıde...
ewet ıcımde kaldı gıydıremedım doya doya. bızım cadaloz uyansın emzırıyım de bı terzıye dogru yollanayım... kızlar saglık ocagına gıttınızmı hıc orda bebıse extra bısey yapılıyomu kayıt falan gerek warmı? yolumun uzerınde olmadı orayada ugrarım...
bıde arabayı merdıvenlerden nasıl ındırıyosunuz ya? hele de asansörsüz apartmanlarda offff onu dusunuyorum sımdıde...
Selam kızlar...
Geçmişi okuyamadım inşallah iyidir herkes.
Esra'nın yeşil kaka sorunu kendiliğinden çözümlendi kızlar. Meğer üşüyomuş. Giysilerinin altına bi küloylu çorap bi de örgü patik giydirdim. Yatarkende bacaklarını başka bi battaniyeyle daha örtüyom... İki günde bitti yeşil kaka...
Bi de uyuturken mutlaka kundak yapın battaniyeyle. Elleriyle uyandiriyolar kendilerini. Esra da çok denedim. Kundaklayınca mışıl mışıl uyuyo.
anladım canım da bızım buralar tekın degıl kılıdı kırar arabayıda yuruturler kesın... arabanın bagajında bıraktık dun arabaya pusetle gııdp orda degıs tokus yapıcam sanırım en mantıklısı oyle...valla biz her gittigimizde kayıt yapılıyo...zeyno zamanında arabayı girişe bırakıyorduk kilitli anahtar almıştık.kilitliyorduk.girişte hazır bekliyordu.ilk zamanlar yukarı çıkartıyor artı tekerleklerini sil temize kurula bir sürü iş oluyordu artık dayanamadık.bideçocukla zor oluyorda girişe bırakmıştık..bundada aynısını yapacagım sanırım..
hadı gozunuz aydın canım gecmıs olsun. bızımkı kundaga gelemıyo maalesef daralıo aglıyo cokSelam kızlar...
Geçmişi okuyamadım inşallah iyidir herkes.
Esra'nın yeşil kaka sorunu kendiliğinden çözümlendi kızlar. Meğer üşüyomuş. Giysilerinin altına bi küloylu çorap bi de örgü patik giydirdim. Yatarkende bacaklarını başka bi battaniyeyle daha örtüyom... İki günde bitti yeşil kaka...
Bi de uyuturken mutlaka kundak yapın battaniyeyle. Elleriyle uyandiriyolar kendilerini. Esra da çok denedim. Kundaklayınca mışıl mışıl uyuyo.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar utkuyla pc kavgası ediyoz.oyun oynucakmış.burak ağlıyo git salla diyom.ne diyo biliyomusunuz.banane diyo sen doğurdun git salla benmi doğurdum.ayyyy alem ya bu çocuk...öyle laflar ediyoki bazen şaşıyom vallaa...
kızlar utkuyla pc kavgası ediyoz.oyun oynucakmış.burak ağlıyo git salla diyom.ne diyo biliyomusunuz.banane diyo sen doğurdun git salla benmi doğurdum.ayyyy alem ya bu çocuk...öyle laflar ediyoki bazen şaşıyom vallaa...
kactım kızlar bı saglık ocagına gıdem bıde terzıye ugrayam. pc acık gelırım gene.
kız sırayla kullanın.kavga yok heeekaydirigubbakcemile3..biz anlaşıyoruz zeynoyla.şimdi otur diyom oturmuyo pastel boyalarla resim yapıyo...boshayallersmile......
kizlar ben gidip biseyler yiyeyim karnim acikti Ecemde yatiyo firsat bu firsatcokacimcoook
kızlar bebişleri dışarı nasıl çıkartıyorsunuz ben çok bunaldım gezmek istiyorum ama gecen carrefour a gittik anakucagını alışveriş sepetine oturttuk 10 dk sonra aglamaya basladı nasıl çıktığımızı bilemedik. arabasıyla gezmeye cıkan var mı aranızda ne kadar dısarda tutuyorsunuz nasıl giydiriyorsunuz sizin söylediklerinizle akşam eşimi ikna etmeye calısıcam o yüzden nolur cvp yazın kendisine kalsa zor cıkarız biz dısarı arabadan eve evden hastaneye vs...
biz ilk zamanlar evde iyice doyurup altını temizleyip uyuyunca cıkartıyorduk arabasını yatak seklinde dumduz yapıp uyurken geziyorduk yanımada bez 2 yedek kıyafet mama kendimi alıp acıkırsa kirlenirse bi yer bulur temizlerim diyordum hiç de olmadı..sonra yine doyurup uyumazken cıkmaya cesatet ettik ama hep yanmımda ya eşi ya annem vardı bugun diyorum tek cıksam mı..olmassa kucaga alırsın ama bnmki aglarsa bi tek memede sakinleşioo ben ondan korkuyorumkızlar bebişleri dışarı nasıl çıkartıyorsunuz ben çok bunaldım gezmek istiyorum ama gecen carrefour a gittik anakucagını alışveriş sepetine oturttuk 10 dk sonra aglamaya basladı nasıl çıktığımızı bilemedik. arabasıyla gezmeye cıkan var mı aranızda ne kadar dısarda tutuyorsunuz nasıl giydiriyorsunuz sizin söylediklerinizle akşam eşimi ikna etmeye calısıcam o yüzden nolur cvp yazın kendisine kalsa zor cıkarız biz dısarı arabadan eve evden hastaneye vs...
sadece mememde emerek uyuyor..bi de haftasonu misafir geldiğinde eşyaa kızlar benim kızım ayakda sallanmaya çok alıştı kendi kendine uyumaya nasıl alıştıracam bilmiyorum sizler nasıl uytuyosunuz?
zeynepp sekerim şişşşttt 2.ciye sakla...:))))kızlar bı cok tulumumuz kuculdu ya... boydan olmuyolar. dıyorum kı onların patik kısımlarını kestırıp overlok cektırsem terzıde nasıl olur? ben ayagına corap gıydırıyorum zaten olurmu kı oyle... bı sure daha ıdare eder o sekılde...
bızım tanıdıgın bı lafı war.
"cocugun yedıgı helal gıydıgı haram" dıye hakkaten oyle...
cokk zor once arabayı indirip sonra veleti kucaga alıp asagı indeircem..ewet ıcımde kaldı gıydıremedım doya doya. bızım cadaloz uyansın emzırıyım de bı terzıye dogru yollanayım... kızlar saglık ocagına gıttınızmı hıc orda bebıse extra bısey yapılıyomu kayıt falan gerek warmı? yolumun uzerınde olmadı orayada ugrarım...
kızlar bebişleri dışarı nasıl çıkartıyorsunuz ben çok bunaldım gezmek istiyorum ama gecen carrefour a gittik anakucagını alışveriş sepetine oturttuk 10 dk sonra aglamaya basladı nasıl çıktığımızı bilemedik. arabasıyla gezmeye cıkan var mı aranızda ne kadar dısarda tutuyorsunuz nasıl giydiriyorsunuz sizin söylediklerinizle akşam eşimi ikna etmeye calısıcam o yüzden nolur cvp yazın kendisine kalsa zor cıkarız biz dısarı arabadan eve evden hastaneye vs...
kızlar bı cok tulumumuz kuculdu ya... boydan olmuyolar. dıyorum kı onların patik kısımlarını kestırıp overlok cektırsem terzıde nasıl olur? ben ayagına corap gıydırıyorum zaten olurmu kı oyle... bı sure daha ıdare eder o sekılde...
bızım tanıdıgın bı lafı war.
"cocugun yedıgı helal gıydıgı haram" dıye hakkaten oyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?