2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım kayıt yapıyolar.bizde perşembeye gidicez aşı için...of offf.

valla biz her gittigimizde kayıt yapılıyo...zeyno zamanında arabayı girişe bırakıyorduk kilitli anahtar almıştık.kilitliyorduk.girişte hazır bekliyordu.ilk zamanlar yukarı çıkartıyor artı tekerleklerini sil temize kurula bir sürü iş oluyordu artık dayanamadık.bideçocukla zor oluyorda girişe bırakmıştık..bundada aynısını yapacagım sanırım..

Selam kızlar...
Geçmişi okuyamadım inşallah iyidir herkes.
Esra'nın yeşil kaka sorunu kendiliğinden çözümlendi kızlar. Meğer üşüyomuş. Giysilerinin altına bi küloylu çorap bi de örgü patik giydirdim. Yatarkende bacaklarını başka bi battaniyeyle daha örtüyom... ıki günde bitti yeşil kaka...
Bi de uyuturken mutlaka kundak yapın battaniyeyle. Elleriyle uyandiriyolar kendilerini. Esra da çok denedim. Kundaklayınca mışıl mışıl uyuyo.

kızlar utkuyla pc kavgası ediyoz.oyun oynucakmış.burak ağlıyo git salla diyom.ne diyo biliyomusunuz.banane diyo sen doğurdun git salla benmi doğurdum.ayyyy alem ya bu çocuk...öyle laflar ediyoki bazen şaşıyom vallaa...

geçtigine sevindem canım.
bencede eller çok uyundırıyo.bende gece ince eldevenlerenden takıyorum hiç sorun olmuyo.

anladım canım da bızım buralar tekın degıl kılıdı kırar arabayıda yuruturler kesın... arabanın bagajında bıraktık dun arabaya pusetle gııdp orda degıs tokus yapıcam sanırım en mantıklısı oyle...
hadı gozunuz aydın canım gecmıs olsun. bızımkı kundaga gelemıyo maalesef daralıo aglıyo cok
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız sırayla kullanın.kavga yok heeekaydirigubbakcemile3..biz anlaşıyoruz zeynoyla.şimdi otur diyom oturmuyo pastel boyalarla resim yapıyo...boshayallersmile......

Ah o merdiveni gelde bana sor 4üncü kattayim asansör yok
ecemi arabasinin anakucagina koyuyorum arabanin alt kismini hep arabanin bagajinda birakiyorum. anakucaginda indiriyorum tabi çantasida var kilosuda masallah kizimin yavas yavas iniyoruz zor oluyo gerçektende

kız sırayla kullanın.kavga yok heeekaydirigubbakcemile3..biz anlaşıyoruz zeynoyla.şimdi otur diyom oturmuyo pastel boyalarla resim yapıyo...boshayallersmile......

utku çok sabırsız aynı ben.boyama kitabı alıyoz.bigünde boyuyo bitiriyo.sabrı gelmiyo onu günlerce boyamaya.okula gitse rahatlardı biraz.çok canı sıkılıyo.

valla bende 6.kattayım.Allahtan asansör var ama henüz arabamız yok..senağlama

valla aynen cnm bunaldık allahtan benim eşim gezmeyi seviyo her pazar çıkıyoruz bebek arabasına oturtuyoruz genelde uyuyo ama bazen ağlıyo o zaman ya babası ya ben kucağımıza alıyoruz biraz sakinleşince yine arabaya oturtuyoruz avmlerde bebek bakım yerleri var çok acıkıp ağlarsa oralarda emziriyorum kızım hiç bebek arabasına alışamamıştı çok zorlandım oğlanı alıştırıyoruz çıkmadan olmuyo ben çok fazla giydirmiyorum kapalı yerler sıcak oluyo üzerine bi kalın battaniye örtüyorum o kadar

biz ilk zamanlar evde iyice doyurup altını temizleyip uyuyunca cıkartıyorduk arabasını yatak seklinde dumduz yapıp uyurken geziyorduk yanımada bez 2 yedek kıyafet mama kendimi alıp acıkırsa kirlenirse bi yer bulur temizlerim diyordum hiç de olmadı..sonra yine doyurup uyumazken cıkmaya cesatet ettik ama hep yanmımda ya eşi ya annem vardı bugun diyorum tek cıksam mı..olmassa kucaga alırsın ama bnmki aglarsa bi tek memede sakinleşioo ben ondan korkuyorum
yaa kızlar benim kızım ayakda sallanmaya çok alıştı kendi kendine uyumaya nasıl alıştıracam bilmiyorum sizler nasıl uytuyosunuz?
sadece mememde emerek uyuyor..bi de haftasonu misafir geldiğinde eş
im zıplatırkeen uyuyuverdi ben cok sevindim boyle ilk defa uyudu..
zeynepp sekerim şişşşttt 2.ciye sakla...:))))
cokk zor once arabayı indirip sonra veleti kucaga alıp asagı indeircem..

benim koca abartıp nerdeyse kırkı dolmadan çıkarcaktı bizi bişey olmaz diyo ben çıkmadım tabilmaz:

ben şimdilik ya nlız çıkmaya cesaret edemem heralde çünkü canı sıkılınca yırtıyo ortalığı hem araba hem çocuk beceremem ama havalar biraz daha ısınınca kanguruyla çıkılır bide arkadaşlar bebek arabasıyla çıkınca arabanın ön tarafını indirin tepeden gelen ışıklar bebeği rahatsız ediyo hem güzel güzel uyuyolar hemde kimse görmüyo malum çok nazar oluyolar bu aylarda

Canım ben genelde uyutup öyle çıkarıyorum. Ama 15 gündür falan uyanıp bakınmaya başladı. Ya hiç uyanmıyor ya da hiç uyumadan bakınıyor. Tabi karnı toksa bakınıyor yoksa bir kere çok fena ağladı girdim bir yüncü dükkanına emzirdimkaydirigubbakcemile3 AVMlerde sorun yok bakım odaları oluyor. Dışarı çıkıyorsam akıllandım yanıma 1 biberon süt bulunduruyorum bir biberon da rezene yapıyorum ağlarsa veriyorum oyalanıyor. Ben çok giydirmiyorum benim gibi oğlum da sıkıntılı. Kıyafetinin üzerine bir ceket giydiriyorum bir de kundak battaniyesine koyup koyuyorum arabaya. Çok rüzgar olursa arabanın yağmurluğunu örtüyorum arabaya.

Evet canım mümkünse yaptır bence artık yaz geliyor yazlık kıyafet alırız bence idare edilebilir.

Kayıt yaptırıyorsun canım aşılarını da takip ediyorlar hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…