2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım bandajlara gerek duymadan düzelir...
Fatoscum bi yerde okumustum ellerini kesvediyolarmis bu aylarda emerken ve daha tam olarak hareketlerini kontrol edemedikleri için tam tutturamiyolar
ay yerim ebn onların ellerini onların yerine
biz bugün 2 aylık olduk teyzecikler............
maşallah burakçığa...
onu diyen doğru demiş olabilir ii fikir...
kız çocuk doğru demiş ama kızma annesikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay canım üşütmekten olur tabi ii bari canım geçmiş sevindim.
benim koca abartıp nerdeyse kırkı dolmadan çıkarcaktı bizi bişey olmaz diyo ben çıkmadım tabilmaz:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım inş. bir dahaki kontrole kadar düzelmiş olur

evet benimkide birkaç gündür elini emiyor ama ben eldivenini çıkarmadım daha hem ev sobalı elleri üşüyor hemde evdekilere gıcıklığımdan çıkarmıyorum direk eline saldırırlar öpmek için ondan sonra al başına dert hepsinin mikropu çocuğa geçereyvahedigeldismile
elini emince emzik veriyorum ama almıyor hemen öğürüyor diliyle ittiriyor yaramaz naniknanik

Zeynepcim canim Ecemin odasi biraz uzak bizim odaya kalkarsa duymam diye korkuyorum ara sira yine sabah 5 6 gibi kalkiyo çünkü bide kalkinca aglamiyo mirildaniyo sadece
oy maşallah kuzuma nazar değmesin benim sıpa 3 gündür canıma okuyor ne gündüz ne gece uyumuyor iyice huyunu bozdular çocuğumun kucağa almayınca öyle bir ağlıyorki sanki bir yerini kesiyorlar ne yapacağımı şaşırdım valla mafoldumben:sinifsinif:

biz bugün 2 aylık olduk teyzecikler............
maşallah burak paşaya

sırnaşık şeysırnaşık şey

gözün aydın canım neyseki sadece üşütmekten olmuş
benim oğluşumda kundak yaptırmaz hiç sıkıntıya gelemiyor çünkü basar çığlığı :umursamaz:

selam herkes iyi maşallah......PAPATYA>CIM meraba ben doktora gittim..adet olmuşum ...ne çabuk ya bide süt korur derler hani niye beni korumadı...doktorada dedim aynısını bazıları hemen adet görürmüş benim gibi nese ...zaten koca yok piyasada ekime kadar:kedi

bendensin zemuszemus
bende çoktan adet oldumda bittim bileee..

plaj evet ya pek çabuk olmuş be.bende daha eser yok.zeynoda 6.ay bitti 7.aya girerken başlamıştı.bakalım buda öyle olacak gibi...
ya kızlar ben 67 ile doguma girdim.en son 60 kiloydum.şuan 65 kiloyum. tekrar kilo alıyorum ben.off zeynodada böyleydim.ama çok canım sıkılıyo artık.araştırıyorum.sütü azaltmadan nasıl zayıflarım diye..birbirimize fikir versek iyi olcak..((((

saolun kızlar ya akşama kocişle konuşup dışarı çıkma mevzusunu tatlıya bağlarım işalla. artık bir yerden başlamak lazım ama di mi dün bana diyor ki sen git ben evde ipeğe bakarım. yalnız gezmenin tadı yok hayatta çıkmam öyle.. yarın aşılarımız vurulucak sıkıntı olur diye bir iki gün daha beklerim sonra beni kimse tutamaz :)
aysegülcüm ara öğünlü beslenmek lazım bol sıvı tüketmek lazım ben tekrar eski diyetime dönücem işalla ama hala yemeğe doyamadım hamilelik süresince yiyememenin acısını cıkartıyourm şimdilik..

bizimde perşembe günü aşımız var ateş yapıyomu kızlar ateş düşürücü veriyomusunuz ne zaman verdiniz calpol ne kadar veriliyo

neler vardı o diyette..bende defne 4 aylık olsun öyle başlamayı düşünüyorum.zeynoda 6 aylıkken gitmiştim diyetisyene onuda kullanabilirim ama yinede araştırıyorum...
ya bende daha tek çıkmadım.zaten bende iki çocuk olunca daha zor olaca gibi geliyo cesaret edemiyorum.illaki eşimle çıkacagım.bide sadece emzirmekte çok sıkıntılı oluyo ya.uygun ortam almaabiliyo.halbuki biberon olsa nerde olsa verirsin agzına..

bizimde perşembe günü aşımız var ateş yapıyomu kızlar ateş düşürücü veriyomusunuz ne zaman verdiniz calpol ne kadar veriliyo

ben aşımızı olduk eve gelince bir çay kaşagı calpoy verdim.ateşinin çıkmasını bekleme.benim doktor ver demişti..

bu arada profile resim eklemeyi becerdim :)) kızımla ben oğlumun resimlerini ekleyemedim daha ama hala çizelge yapamadım(

geldım bacılar.
arabaya kadar pusetle gıttım orda aktarma yaptım pusetı bırakım arabaya gectık donustede arabayı bıraktım pusetle geldım ewe :roflol:
5 adet zıbını terzıye verdım yarın alıcam. soyle bı turladım caddede yurudum azcık sonrada saglık ocagına gıttım ama aşı kartınıda ıstedıler. yarın sabahtan gene gıdıcem saglam cocuk dr u dıye bısey warmıs oda bı muayene edıcekmıs kuzucugumu.
hıc aglamadı aksıne emzıgıde kaktırdım agzına ewe gelene dek uyudu. ewe gırdık açtı gozlerı cadı :roflol:

berrin bende şeker diyetine başlicam ama once bı yemeye doyayım dımı ama. hamıleyken sekerden dolayı yıyemedıgım seylere bı doyayım once sonra lısteme gerı donucem :)

74kiloyla doğuma girdim.şu an 61im ama göbeğim çok yaaa.pantolon giyince fırlıyo hemen.diyet falanda yapamam ben.acıkırım elim ayağım titrer acıkınca.havalar düzelince spor yapcam koşucam parkta.

valla böyle diyet listelerini harfiyen uygulayan varsa tebrik ederim
ben hiçç beceremem
inan bende beceremiyorum.zeynodada demiştimya üç gün diyet yaptım iki gün yedim.çok sıkılıyorum yaaa...

bu arada profile resim eklemeyi becerdim :)) kızımla ben oğlumun resimlerini ekleyemedim daha ama hala çizelge yapamadım(

böylede pek gözükmemiş prenses sende ben gibi foto bölümüne koy barim..

iyi hadi ilk gezme başarıyla sonuçlanmış:lepi:....ya ne yapsam bak şimdi zeynep aklımada düşürdün hani bendemi yapsam .zati başka çocuk düşünmüyorum.bende topladım olmayanları ihtiyacı olan varsa diye biriktiriyorum.artık giysi saklamayacagım ev çok dolu zaten.bendemi öyle yapsam.bilmiyorumkismile......

yap anacım tabı ya sonra verırsın baskasına altında patık olmayıversn kendı corap gıydırır kullanıcak olan nolucak sankı. her ay her ay 10 takım kıyafet alamam kı ben bu cocuga degerlendırebıldıgım kadarını degerlendırıcem boylelıkle...

kızlar ACıLLL...
uzun zamandır bebek isteyen bi arkadaşım yeni hamile kaldı çok şükür
gebeliği riskli ve MANTAR olmuş şimdi
doktoru D kategorisinde bi ilaç vermiş ama korkarak kullanıyo erken doğumdan korkuyo
sizlerde mantar enfeksiyonu geçiren olmuşmuydu yardım istiyo benden
birde gynoflor kullanan olmuşmu dedi
bilen varsa yardımcı olursanız çok sevinirim

Aferin İpeğealkisalkisalkisalkisalkisalkis Sallantı iyi gelmiştir benimki de binince çoğunlukla uyuyorzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…