inşallah canım bandajlara gerek duymadan düzelir...fatoşçum arasa da çok geçmiş olsun inşallah düzelir kuzularımız ilk zaman çift bez bağlamak çok ağrıma gitmişti. bu duruma sebep kendimi görmüştüm lohusa psikolojisiyle çok üzülmüştüm şu an sadece gecsin diye dua ediyorum başka topiclerde insanların ne tarz bandajlar kullandıklarını gördüm okudum inşallah gecer de kuzum bu eziyeti çekmez..
ay yerim ebn onların ellerini onların yerineFatoscum bi yerde okumustum ellerini kesvediyolarmis bu aylarda emerken ve daha tam olarak hareketlerini kontrol edemedikleri için tam tutturamiyolar
maşallah burakçığa...biz bugün 2 aylık olduk teyzecikler............
onu diyen doğru demiş olabilir ii fikir...kızlar bı cok tulumumuz kuculdu ya... boydan olmuyolar. dıyorum kı onların patik kısımlarını kestırıp overlok cektırsem terzıde nasıl olur? ben ayagına corap gıydırıyorum zaten olurmu kı oyle... bı sure daha ıdare eder o sekılde...
bızım tanıdıgın bı lafı war.
"cocugun yedıgı helal gıydıgı haram" dıye hakkaten oyle...
kız çocuk doğru demiş ama kızma annesikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar utkuyla pc kavgası ediyoz.oyun oynucakmış.burak ağlıyo git salla diyom.ne diyo biliyomusunuz.banane diyo sen doğurdun git salla benmi doğurdum.ayyyy alem ya bu çocuk...öyle laflar ediyoki bazen şaşıyom vallaa...
ay canım üşütmekten olur tabi ii bari canım geçmiş sevindim.Selam kızlar...
Geçmişi okuyamadım inşallah iyidir herkes.
Esra'nın yeşil kaka sorunu kendiliğinden çözümlendi kızlar. Meğer üşüyomuş. Giysilerinin altına bi küloylu çorap bi de örgü patik giydirdim. Yatarkende bacaklarını başka bi battaniyeyle daha örtüyom... İki günde bitti yeşil kaka...
Bi de uyuturken mutlaka kundak yapın battaniyeyle. Elleriyle uyandiriyolar kendilerini. Esra da çok denedim. Kundaklayınca mışıl mışıl uyuyo.
benim koca abartıp nerdeyse kırkı dolmadan çıkarcaktı bizi bişey olmaz diyo ben çıkmadım tabilmaz:
geçmiş olsun canım inş. bir dahaki kontrole kadar düzelmiş olurzeynepcim düzelir hayatım üzülme gecer şimdi onlar küçük birsey anlamıyorlar biz perişan oluyoruz. benim kızımda da kalça gelişim geriliği çıktı çift bez bağlıyoruz açıları düşük.. eger 3. ay kontrolünde düzelmezse bandaj bağlanacak ondan çok korkuyorum dua ediyorum inşallah düzelir..
evet benimkide birkaç gündür elini emiyor ama ben eldivenini çıkarmadım daha hem ev sobalı elleri üşüyor hemde evdekilere gıcıklığımdan çıkarmıyorum direk eline saldırırlar öpmek için ondan sonra al başına dert hepsinin mikropu çocuğa geçereyvahedigeldismileayy kızlar sanki benm içimi okudular bende daha sizinle paylaşacaktım.burak 3gündür falan elini emmeye çalışıyo.oda şapırdata şapırtada görünce hemen çekiyoz.eldiven takıyoz bu kezde sinirleniyo ağlıyo uyumuyo....emzik vermek istemiyodum açıkcası baştan beri.çünkü büyük oğlum emzik alınca memeyi bıraktı.napıym bana bi akıl verin.bu arada büyük oğlum emziğide bıraktı sonra elini emdi ve daha yeni bıraktırdık zorla 5yaşında yani....
oy maşallah kuzuma nazar değmesin benim sıpa 3 gündür canıma okuyor ne gündüz ne gece uyumuyor iyice huyunu bozdular çocuğumun kucağa almayınca öyle bir ağlıyorki sanki bir yerini kesiyorlar ne yapacağımı şaşırdım valla mafoldumben:sinifsinif:Zeynepcim canim Ecemin odasi biraz uzak bizim odaya kalkarsa duymam diye korkuyorum ara sira yine sabah 5 6 gibi kalkiyo çünkü bide kalkinca aglamiyo mirildaniyo sadece
maşallah burak paşayabiz bugün 2 aylık olduk teyzecikler............
sırnaşık şeysırnaşık şeykızlar utkuyla pc kavgası ediyoz.oyun oynucakmış.burak ağlıyo git salla diyom.ne diyo biliyomusunuz.banane diyo sen doğurdun git salla benmi doğurdum.ayyyy alem ya bu çocuk...öyle laflar ediyoki bazen şaşıyom vallaa...
Selam kızlar...
Geçmişi okuyamadım inşallah iyidir herkes.
Esra'nın yeşil kaka sorunu kendiliğinden çözümlendi kızlar. Meğer üşüyomuş. Giysilerinin altına bi küloylu çorap bi de örgü patik giydirdim. Yatarkende bacaklarını başka bi battaniyeyle daha örtüyom... İki günde bitti yeşil kaka...
Bi de uyuturken mutlaka kundak yapın battaniyeyle. Elleriyle uyandiriyolar kendilerini. Esra da çok denedim. Kundaklayınca mışıl mışıl uyuyo.
selam herkes iyi maşallah......PAPATYA>CIM meraba ben doktora gittim..adet olmuşum ...ne çabuk ya bide süt korur derler hani niye beni korumadı...doktorada dedim aynısını bazıları hemen adet görürmüş benim gibi nese ...zaten koca yok piyasada ekime kadar:kedi
saolun kızlar ya akşama kocişle konuşup dışarı çıkma mevzusunu tatlıya bağlarım işalla. artık bir yerden başlamak lazım ama di mi dün bana diyor ki sen git ben evde ipeğe bakarım. yalnız gezmenin tadı yok hayatta çıkmam öyle.. yarın aşılarımız vurulucak sıkıntı olur diye bir iki gün daha beklerim sonra beni kimse tutamaz :)
aysegülcüm ara öğünlü beslenmek lazım bol sıvı tüketmek lazım ben tekrar eski diyetime dönücem işalla ama hala yemeğe doyamadım hamilelik süresince yiyememenin acısını cıkartıyourm şimdilik..
bizimde perşembe günü aşımız var ateş yapıyomu kızlar ateş düşürücü veriyomusunuz ne zaman verdiniz calpol ne kadar veriliyo
inan bende beceremiyorum.zeynodada demiştimya üç gün diyet yaptım iki gün yedim.çok sıkılıyorum yaaa...valla böyle diyet listelerini harfiyen uygulayan varsa tebrik ederim
ben hiçç beceremem
bu arada profile resim eklemeyi becerdim :)) kızımla ben oğlumun resimlerini ekleyemedim daha ama hala çizelge yapamadım(
geldım bacılar.
arabaya kadar pusetle gıttım orda aktarma yaptım pusetı bırakım arabaya gectık donustede arabayı bıraktım pusetle geldım ewe :roflol:
5 adet zıbını terzıye verdım yarın alıcam. soyle bı turladım caddede yurudum azcık sonrada saglık ocagına gıttım ama aşı kartınıda ıstedıler. yarın sabahtan gene gıdıcem saglam cocuk dr u dıye bısey warmıs oda bı muayene edıcekmıs kuzucugumu.
hıc aglamadı aksıne emzıgıde kaktırdım agzına ewe gelene dek uyudu. ewe gırdık açtı gozlerı cadı :roflol:
inan bende beceremiyorum.zeynodada demiştimya üç gün diyet yaptım iki gün yedim.çok sıkılıyorum yaaa...
böylede pek gözükmemiş prenses sende ben gibi foto bölümüne koy barim..
iyi hadi ilk gezme başarıyla sonuçlanmış:lepi:....ya ne yapsam bak şimdi zeynep aklımada düşürdün hani bendemi yapsam .zati başka çocuk düşünmüyorum.bende topladım olmayanları ihtiyacı olan varsa diye biriktiriyorum.artık giysi saklamayacagım ev çok dolu zaten.bendemi öyle yapsam.bilmiyorumkismile......
geldım bacılar.
arabaya kadar pusetle gıttım orda aktarma yaptım pusetı bırakım arabaya gectık donustede arabayı bıraktım pusetle geldım ewe :roflol:
5 adet zıbını terzıye verdım yarın alıcam. soyle bı turladım caddede yurudum azcık sonrada saglık ocagına gıttım ama aşı kartınıda ıstedıler. yarın sabahtan gene gıdıcem saglam cocuk dr u dıye bısey warmıs oda bı muayene edıcekmıs kuzucugumu.
hıc aglamadı aksıne emzıgıde kaktırdım agzına ewe gelene dek uyudu. ewe gırdık açtı gozlerı cadı :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?