canım hıc bı bılgım yok ya ınsallah ters bısey olmaz :Saruboceq:kızlar ACİLLL...
uzun zamandır bebek isteyen bi arkadaşım yeni hamile kaldı çok şükür
gebeliği riskli ve MANTAR olmuş şimdi
doktoru D kategorisinde bi ilaç vermiş ama korkarak kullanıyo erken doğumdan korkuyo
sizlerde mantar enfeksiyonu geçiren olmuşmuydu yardım istiyo benden
birde gynoflor kullanan olmuşmu dedi
bilen varsa yardımcı olursanız çok sevinirim
ewet sallantı bıde acık hawa mayıstırıyo zuzuları bayanssulusmileAferin İpeğealkisalkisalkisalkisalkisalkis Sallantı iyi gelmiştir benimki de binince çoğunlukla uyuyorzemuszemus
Patikli kıyafet fazla almayın diyorlardı az giyebiliyor diye ama daha rahat geliyor patikliler. Yaz gelsin de şööle cıbıl cıbıl gezsinler artık yaa..
kızlar ACİLLL...
uzun zamandır bebek isteyen bi arkadaşım yeni hamile kaldı çok şükür
gebeliği riskli ve MANTAR olmuş şimdi
doktoru D kategorisinde bi ilaç vermiş ama korkarak kullanıyo erken doğumdan korkuyo
sizlerde mantar enfeksiyonu geçiren olmuşmuydu yardım istiyo benden
birde gynoflor kullanan olmuşmu dedi
bilen varsa yardımcı olursanız çok sevinirim
slm kızlar nasılsınız bakalım bizi sorarsanız iyiyz hergün büyüyoru< z
artık ellerimizi tanıyoruz yaaa
oğluşum ellerine bakıp bakıp gülüoo ne sanıyosa
10 tane mınıcık oyuncaga bakıyodur. yanı 10 mınık parmak kaydirigubbakcemile3
zeynep ne güzelmiş bunlar teşekkürler canım
nur hoşgeldin..
zeynepgüzelmiş linkler sagol..
kızlar merhaba ben doğumdan önce şubat annesi olacktım ama kızım erken geldi ocak annesi oldum ama olsun
buradaki bazı arkadaşları hatırlıyorum
herkesin bebişi hayırlı olsun güle güle büyütün inş
oh sefan olsun gezin canım kafan dağılmıştır ne güzel bizim burda hala tam gezilecek hava yok bazen mahallede gezdiriyorum ama genelde biz akşamları gezmeye gidiyoruz arabayla tabi ama olsun değişiklik değişkliktirkaydirigubbakcemile2geldım bacılar.
arabaya kadar pusetle gıttım orda aktarma yaptım pusetı bırakım arabaya gectık donustede arabayı bıraktım pusetle geldım ewe :roflol:
5 adet zıbını terzıye verdım yarın alıcam. soyle bı turladım caddede yurudum azcık sonrada saglık ocagına gıttım ama aşı kartınıda ıstedıler. yarın sabahtan gene gıdıcem saglam cocuk dr u dıye bısey warmıs oda bı muayene edıcekmıs kuzucugumu.
hıc aglamadı aksıne emzıgıde kaktırdım agzına ewe gelene dek uyudu. ewe gırdık açtı gozlerı cadı :roflol:
sağol canım hepimizinkini inş.kızlar merhaba ben doğumdan önce şubat annesi olacktım ama kızım erken geldi ocak annesi oldum ama olsun
buradaki bazı arkadaşları hatırlıyorum
herkesin bebişi hayırlı olsun güle güle büyütün inş
ınsallah hep beraber...
gacılar bende kaçar sımdılık byyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?