2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ohhh çok iyi yapmışsın escos bizdaha cesaret edemiyoruz ama burda havalar pek de güzel değil hala soğuk. nereleri gezdiniz oğluşunla ona da iyi gelmiştir eminim... ay yerimm ben onu... benim için kokla annesi....

günaydın kızlar nasılsınız
geçmişi okuyamadım çok fazla herkes iyidir inşallah
bizde iki gündür geziypruz kızımla dün babamızda eşlik etti 11 de geldik eve hirayı yıkadık ardından papatya rezene ıhlamıu karışımı çay hazırladım biraz içirdim uyuttum ve ilk defa 5 saat hiç uyanmadan uyudu bizde uykumuzu almış olduk yoruldu nheralde gezmekten yavrum

zeynep burdayım bacım valla hatırlaman hoşuma gitti canım
valla buluşalım gün ve yer belirleyelim buluşalım ben seni alırım gezer tozarız kızlarımızla.istersen bendede buluşuruz bahçeye halı serer çocuklara güneş ve d vitamini aldırırz güzel olur valla katılmak isteyen olursa onlarda katılır
ayşegül nerelerdeymiş?o neden girmemiş.

Ohhh ne güzel ben de istiyom ya bana ne....

ay ne ıyı olur ya... bende gelırım ıpegı pusetıne koyup arabayla yada sende gelebılırsın bı gunde dısarda da bulusuruz oh bızım neyımız eksık kaydirigubbakcemile3
walla gez bacım ya oh bak hırada yorulmus uyumus ne guzel ıns bozulmaz uykusu bu gazla boylece dewam eder...
aysegul yok ya kımsede telıde yok merak ettım CADIARZU

valla canım bunu en kısa zamanda ayarlayalım görüşelim

inşallah böyle devam eder hira bakalım yarın aşıya gidicez cuma günü ateşi olmazsa yine dışardayız benim işim var böyle yorulup alışır belki düzenli uyumaya

slm kızlar naber..herkes iyidir inş.bizimde yarın aşımız...:ecrin_bebek:

Ya kızlar hafta sonu buluşursanız ben de katılabilirim. Tabi son anda bi şey çıkarmazlarsa lmaz:
olur tabı kız bana uyar benım adam bısey demez kaydirigubbakcemile3
benımde cuma ark gelcek cmt arkadasa gıdıcem sosyallesıcez kızımla kaydirigubbakcemile3
Esramı özledimmmmmmmmafoldumben
oy kıyamam annesı aksam hasret gıderırsınız bol bol

yaaa kızlar bana haftasonu uymaz:çok üzgünüm:eşim evde oluyor cumartesi mutfak ve diğer alışveriş günümüz
pazarda ailecek dışarı çıkıyoruz ama haftaiçi müsaitim

zeynep gez bacım gez eve tıkılıp kalma insan kendine geliyor dışarı çıkınca

havva canım hangi okulda çılışıyorsun bahçeşehirde.hafta içi boş günün yokmu canım ya haftaiçi buluşalım

bana her gun uyar kızlar hf ıcıde hf sonuda. eger bı plan yapmamıssak her gun musaıtım :icecream:

eger avrupa yakasında gelebilecegim biryerde olursanız bende katılabilirim. ama bende araba yok. cok uzaklara gidemem. benim evim şişlide.

bu arada kızlar şimdi ebruliyi seyrediyordum. uzman bir astrolog vardı. bugün 15:28 de dilek tutmamız gerekiyormus. fazla inanmam böyle şeylere ama yinede denemekten zarar gelmez. dileginize konsantre olup sanki olmus gibi o saatte dileginizi dilemeniz gerekmis. haberiniz olsun...

eger avrupa yakasında gelebilecegim biryerde olursanız bende katılabilirim. ama bende araba yok. cok uzaklara gidemem. benim evim şişlide.

ben z.burnundayım
pervınde bahcesehır de
havva gazıosmanpasa da sanırım
artık ortak bı yer buluruz ben bıyerden alırım sızı olmadı
zaten herkesın kolayca ulasabılecegı bı yer ayarlarız
ne ıyı olur...

Günaydin kizlar nasilsiniz
biz iyiyiz kizimla dün babamiz evdeydi gezdik bol bol giremedim topige insallah hepiniz
iyisinizdir bi yaramazlik yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…