hayırlı olsunn cnm.. biz depazar yapıcaz mevlutumuzu...tavuk pilav ayran ikramı düşünüyourm şeker dısında.. normal mevlut gibi yani..kaydirigubbakcemile2şekerlerimi de bugun yarın alıcam..bakalm cook heyecanlıyım.. bi de kızlar dun oglen 11 de cıktık akşam 8 de girdik oglumla ev.. ohhh cok super gezdik ya resmen moralim yerine geldi harikayımmm..cesaret edip tek başıma cıkaildim sonunda super de oldu mutlaka cıkın cıkın..şakkıdıiii gelioo..eşimin başının etini de yemedim dun:))
hayırlı olsunn cnm.. biz depazar yapıcaz mevlutumuzu...tavuk pilav ayran ikramı düşünüyourm şeker dısında.. normal mevlut gibi yani..kaydirigubbakcemile2şekerlerimi de bugun yarın alıcam..bakalm cook heyecanlıyım.. bi de kızlar dun oglen 11 de cıktık akşam 8 de girdik oglumla ev.. ohhh cok super gezdik ya resmen moralim yerine geldi harikayımmm..cesaret edip tek başıma cıkaildim sonunda super de oldu mutlaka cıkın cıkın..şakkıdıiii gelioo..eşimin başının etini de yemedim dun:))
ay ne ıyı olur ya... bende gelırım ıpegı pusetıne koyup arabayla yada sende gelebılırsın bı gunde dısarda da bulusuruz oh bızım neyımız eksık kaydirigubbakcemile3günaydın kızlar nasılsınız
geçmişi okuyamadım çok fazla herkes iyidir inşallah
bizde iki gündür geziypruz kızımla dün babamızda eşlik etti 11 de geldik eve hirayı yıkadık ardından papatya rezene ıhlamıu karışımı çay hazırladım biraz içirdim uyuttum ve ilk defa 5 saat hiç uyanmadan uyudu bizde uykumuzu almış olduk yoruldu nheralde gezmekten yavrum
zeynep burdayım bacım valla hatırlaman hoşuma gitti canım
valla buluşalım gün ve yer belirleyelim buluşalım ben seni alırım gezer tozarız kızlarımızla.istersen bendede buluşuruz bahçeye halı serer çocuklara güneş ve d vitamini aldırırz güzel olur valla katılmak isteyen olursa onlarda katılır
ayşegül nerelerdeymiş?o neden girmemiş.
ay ne ıyı olur ya... bende gelırım ıpegı pusetıne koyup arabayla yada sende gelebılırsın bı gunde dısarda da bulusuruz oh bızım neyımız eksık kaydirigubbakcemile3
walla gez bacım ya oh bak hırada yorulmus uyumus ne guzel ıns bozulmaz uykusu bu gazla boylece dewam eder...
aysegul yok ya kımsede telıde yok merak ettım CADIARZU
akşama yersin onu annesicokacimcoookEsramı özledimmmmmmmmafoldumben
olur tabı kız bana uyar benım adam bısey demez kaydirigubbakcemile3Ya kızlar hafta sonu buluşursanız ben de katılabilirim. Tabi son anda bi şey çıkarmazlarsalmaz:
benımde cuma ark gelcek cmt arkadasa gıdıcem sosyallesıcez kızımla kaydirigubbakcemile3valla canım bunu en kısa zamanda ayarlayalım görüşelim
inşallah böyle devam eder hira bakalım yarın aşıya gidicez cuma günü ateşi olmazsa yine dışardayız benim işim var böyle yorulup alışır belki düzenli uyumaya
oy kıyamam annesı aksam hasret gıderırsınız bol bolEsramı özledimmmmmmmmafoldumben
eger avrupa yakasında gelebilecegim biryerde olursanız bende katılabilirim. ama bende araba yok. cok uzaklara gidemem. benim evim şişlide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?