2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

şöyle bir geçmişe baktım da ohhh herkes haftasonu gezmelere çıkmış biz daha gezmelere falan başlamadık sadece doktora aşıya falan çıktık... allahtan haftasonu babaannesi geldi de 1 saat dışarı çıkıp arabasını aldık... bundan sonra umarım hava iyi olurda bizde çıkarız artık... bende çok sıkıldım artık dışarı çıkmak gezmek istiyorum
 
mrb bayanlar nasılsnz?nasıl gidiyor benim kızım 15 güne yakın bi zamnda kakasını yaptı gecen hafta aşısını olduk ertesi gün kakasını yaptı yine 1 hafta olack yapmayalı normalmiş bbeklerde bu durumda olan arkadaşlar varmı merak ettim!
 

ayyy ne güzel sizler buluşuyorsunuz.. umarım bir gün bizde tanışırız....
 
açılışı biz yapalım bari herkese gü nay dınnnnn sağlıklı mutlu neşeli bol güneşli bir gün olsun inşaALLAHopuyorumnanaktan
 
Herkeze günaydın...dün bütün işleri bitirdim yarın annemdede mevlütümüz var biz biraz geç kaldık ama havalar düzelsin diye bekledik.birazdan şekerleri almaya gidecem önümüzdeki salıda kaynanamda evler ufak olunca ayrı ayrı yapıyoz çifter çifter mevlüt yapcaz kızıma Allah nasip ederse...Mevlüt yapanlar sizler neler yaptınız ikram olarak şekerin dışında bişeyler verdinizmi?
 

oh oh maşallah çifter çifter mevlüt allah kabul etsin..
bende daha yapmadım ama şeker dışında bi kaç çeşit pasta yapmayı düşünüyorum
çok kalabalık olmucak zaten
 
gunaydın kızlar. dun gece bıraz huzursuzdu ıpek yıne gaz başrolde
aysegulle pervin yok 2 gundur haberı olan warmı???
ne guzel bulusmalar baslamıs ıstanbulda olanlar bızde goruselım ya pervin bacım huuuuuuuuuu :icecream:
ebru allah kabul etsın canım ben 20 gunlukken yapmıstım mewludu. etlı pılaw ıkram etmıstık o standart zaten :) yanına patates salatası ve borek koymustuk 1 er dılım. sonrada kek ve baklava tatlı olarak. bıde bım den kutu ayran almıstık. bıttı gıttı ıste :)
 

oy kıyamam ipeğime olmaz olsun bu gazlar
 
Günaydın kızlar....
Ebrucum Allah kabul eetsin çifter çifter ne güzel. Biz daha bi taneyi yapmayı beceremedik. Apar topar işe başlayınca kaldı mevlit.
Mayısa artık kısmetse. Off kaldıkça kalıyo ya...
Zeynepçim geçer inşallah şu gazlarımız. hadi son bir ay....
 

wallahı şafak sayıyorum resmen havva kaydirigubbakcemile3
 
hayırlı olsunn cnm.. biz depazar yapıcaz mevlutumuzu...tavuk pilav ayran ikramı düşünüyourm şeker dısında.. normal mevlut gibi yani..kaydirigubbakcemile2şekerlerimi de bugun yarın alıcam..bakalm cook heyecanlıyım.. bi de kızlar dun oglen 11 de cıktık akşam 8 de girdik oglumla ev.. ohhh cok super gezdik ya resmen moralim yerine geldi harikayımmm..cesaret edip tek başıma cıkaildim sonunda super de oldu mutlaka cıkın cıkın..şakkıdıiii gelioo..eşimin başının etini de yemedim dun:))
 

ohhh çifter çifter mevlütler maaşallah canım...allah kabul etsin. bizde daha yapmadık burda hiç akrabamız yok belki ank.ya gidince annemlerde yapıcaz bizde... bende çok istiyordum ama kısmet olmadı... akikasını kestik ama.... sanırım etli pilav dağıtılıyormuş yani burda hep öyle okumuştum.
 
nerde oturuyosun sen canım?




ohhhh sefan olsun kaydirigubbakcemile3
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…