he anam bakıyomda bak bak bitmiyoki kaydirigubbakcemile3
bugün hiç giremedim misafir vardı
şimdi ecenaz uyumuşken bi bakam dedim ama öyle baktım yanidelikafadulden
bizde yarın akşam inş rüveyda (akpak) ile hülya (yaren_h) ya gidiyoruz allahtan bi mani çıkmazsa inş
günaydın...
günaydınnnnn.........
Herkeze günaydın...dün bütün işleri bitirdim yarın annemdede mevlütümüz var biz biraz geç kaldık ama havalar düzelsin diye bekledik.birazdan şekerleri almaya gidecem önümüzdeki salıda kaynanamda evler ufak olunca ayrı ayrı yapıyoz çifter çifter mevlüt yapcaz kızıma Allah nasip ederse...Mevlüt yapanlar sizler neler yaptınız ikram olarak şekerin dışında bişeyler verdinizmi?
gunaydın kızlar. dun gece bıraz huzursuzdu ıpek yıne gaz başrolde
aysegulle pervin yok 2 gundur haberı olan warmı???
ne guzel bulusmalar baslamıs ıstanbulda olanlar bızde goruselım ya pervin bacım huuuuuuuuuu :icecream:
ebru allah kabul etsın canım ben 20 gunlukken yapmıstım mewludu. etlı pılaw ıkram etmıstık o standart zaten :) yanına patates salatası ve borek koymustuk 1 er dılım. sonrada kek ve baklava tatlı olarak. bıde bım den kutu ayran almıstık. bıttı gıttı ıste :)
Günaydın kızlar....
Ebrucum Allah kabul eetsin çifter çifter ne güzel. Biz daha bi taneyi yapmayı beceremedik. Apar topar işe başlayınca kaldı mevlit.
Mayısa artık kısmetse. Off kaldıkça kalıyo ya...
Zeynepçim geçer inşallah şu gazlarımız. hadi son bir ay....
wallahı şafak sayıyorum resmen havva kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsunn cnm.. biz depazar yapıcaz mevlutumuzu...tavuk pilav ayran ikramı düşünüyourm şeker dısında.. normal mevlut gibi yani..kaydirigubbakcemile2şekerlerimi de bugun yarın alıcam..bakalm cook heyecanlıyım.. bi de kızlar dun oglen 11 de cıktık akşam 8 de girdik oglumla ev.. ohhh cok super gezdik ya resmen moralim yerine geldi harikayımmm..cesaret edip tek başıma cıkaildim sonunda super de oldu mutlaka cıkın cıkın..şakkıdıiii gelioo..eşimin başının etini de yemedim dun:))Herkeze günaydın...dün bütün işleri bitirdim yarın annemdede mevlütümüz var biz biraz geç kaldık ama havalar düzelsin diye bekledik.birazdan şekerleri almaya gidecem önümüzdeki salıda kaynanamda evler ufak olunca ayrı ayrı yapıyoz çifter çifter mevlüt yapcaz kızıma Allah nasip ederse...Mevlüt yapanlar sizler neler yaptınız ikram olarak şekerin dışında bişeyler verdinizmi?
Herkeze günaydın...dün bütün işleri bitirdim yarın annemdede mevlütümüz var biz biraz geç kaldık ama havalar düzelsin diye bekledik.birazdan şekerleri almaya gidecem önümüzdeki salıda kaynanamda evler ufak olunca ayrı ayrı yapıyoz çifter çifter mevlüt yapcaz kızıma Allah nasip ederse...Mevlüt yapanlar sizler neler yaptınız ikram olarak şekerin dışında bişeyler verdinizmi?
nerde oturuyosun sen canım?ohhh çifter çifter mevlütler maaşallah canım...allah kabul etsin. bizde daha yapmadık burda hiç akrabamız yok belki ank.ya gidince annemlerde yapıcaz bizde... bende çok istiyordum ama kısmet olmadı... akikasını kestik ama.... sanırım etli pilav dağıtılıyormuş yani burda hep öyle okumuştum.
ohhhh sefan olsun kaydirigubbakcemile3hayırlı olsunn cnm.. biz depazar yapıcaz mevlutumuzu...tavuk pilav ayran ikramı düşünüyourm şeker dısında.. normal mevlut gibi yani..kaydirigubbakcemile2şekerlerimi de bugun yarın alıcam..bakalm cook heyecanlıyım.. bi de kızlar dun oglen 11 de cıktık akşam 8 de girdik oglumla ev.. ohhh cok super gezdik ya resmen moralim yerine geldi harikayımmm..cesaret edip tek başıma cıkaildim sonunda super de oldu mutlaka cıkın cıkın..şakkıdıiii gelioo..eşimin başının etini de yemedim dun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?