2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

unuturum ben kesın sempatiksalakcinni

Günaydin kizlar nasilsiniz
biz iyiyiz kizimla dün babamiz evdeydi gezdik bol bol giremedim topige insallah hepiniz
iyisinizdir bi yaramazlik yoktur

ay ruyamda senle ecemı gordum. ecem boyle buyumus 2 yaslarında falan sacları uzun pembe bı bant war. asansörden çıkıyoruz kaydirigubbakcemile3
ne alaka anlamadım :roflol:

akşama yersin onu annesicokacimcoook

Oyy yerim valla....

Canım bahçeşehir kolejinde çalışıyorum. Hafta içi boş günüm yok ne yazık ki...

esra(voles)
selda ve burcu(suduru) da ıstanbuldalar ama gelırlermı bılmem...

Ayy haberleri olsa gelirler bence...

ay ruyamda senle ecemı gordum. ecem boyle buyumus 2 yaslarında falan sacları uzun pembe bı bant war. asansörden çıkıyoruz kaydirigubbakcemile3
ne alaka anlamadım :roflol:

Zeynepcim hayirdir insallah geçen dedim ya bizim asansör yok 4. kat inip çikmaya zorlaniyom diye ondandir belkikaydirigubbakcemile3

Oyy yerim valla....

Canım bahçeşehir kolejinde çalışıyorum. Hafta içi boş günüm yok ne yazık ki...

Ayy haberleri olsa gelirler bence...
ben haber verırım dun esrayla konustum. ceren bebek ıyıymıs herkese cok selamı wardı...
ayyy bende unuturum kesin... nette olursak hatırlatalım birbirimize...

garantı veremıcem hatırlatıcagıma daır kaydirigubbakcemile3

Bakiyorum yine bulusma düzenleniyo oh ne güzel bulusun gezin tozun kizlar bebislerle

ama sende cok uzaksın anacım ya taaaa fransalarda.
kız fransızca bılıyomusun ya bı ara cok heveslenmıstım ogrenmek ıcın baktım cok zor vazgectım kaydirigubbakcemile3

ama sende cok uzaksın anacım ya taaaa fransalarda.
kız fransızca bılıyomusun ya bı ara cok heveslenmıstım ogrenmek ıcın baktım cok zor vazgectım kaydirigubbakcemile3

uzaktayim napalim:sinifsinif:
Fransizcam ana dilim gibi ben burda egitim gördüm canim
zor bi dil haklisin

Kızlar şekerleri aldım, dışarda gezdim pazarı gezdim geldim ohh be dünya varmış.şekerlerimiz çok güzel olmuş.

havvacım bende zorlarım katılmak için katılamazsamda sağlık olsun

zeynep bende gazını çıkarırken hızlı vuruyorum hafif hafif hiç etki bile etmez

zeynep ikinci verdiğin linkte içim gitti ne yapıyorlar öyle çocuğa şimdi bacakları kırıldı dedim çocuğun canını çıkardılar:)))

kızlar bende meleğimin dünkü resmini koydummm resim topiğine

kaydirigubbakcemile3
ama bende bebe yagıyla masaj yaptıktan sonra genelde oyle hızlı hızlı bacaklarını hareket ettırıyorum rahat cıkarıyo gazını kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…