bu arada kızlar şimdi ebruliyi seyrediyordum. uzman bir astrolog vardı. bugün 15:28 de dilek tutmamız gerekiyormus. fazla inanmam böyle şeylere ama yinede denemekten zarar gelmez. dileginize konsantre olup sanki olmus gibi o saatte dileginizi dilemeniz gerekmis. haberiniz olsun...
Günaydin kizlar nasilsiniz
biz iyiyiz kizimla dün babamiz evdeydi gezdik bol bol giremedim topige insallah hepiniz
iyisinizdir bi yaramazlik yoktur
akşama yersin onu annesicokacimcoook
yaaa kızlar bana haftasonu uymaz:çok üzgünüm:eşim evde oluyor cumartesi mutfak ve diğer alışveriş günümüz
pazarda ailecek dışarı çıkıyoruz ama haftaiçi müsaitim
zeynep gez bacım gez eve tıkılıp kalma insan kendine geliyor dışarı çıkınca
havva canım hangi okulda çılışıyorsun bahçeşehirde.hafta içi boş günün yokmu canım ya haftaiçi buluşalım
esra(voles)
selda ve burcu(suduru) da ıstanbuldalar ama gelırlermı bılmem...
unuturum ben kesın sempatiksalakcinni
ay ruyamda senle ecemı gordum. ecem boyle buyumus 2 yaslarında falan sacları uzun pembe bı bant war. asansörden çıkıyoruz kaydirigubbakcemile3
ne alaka anlamadım :roflol:
ben haber verırım dun esrayla konustum. ceren bebek ıyıymıs herkese cok selamı wardı...Oyy yerim valla....
Canım bahçeşehir kolejinde çalışıyorum. Hafta içi boş günüm yok ne yazık ki...
Ayy haberleri olsa gelirler bence...
ayyy bende unuturum kesin... nette olursak hatırlatalım birbirimize...
Zeynepcim hayirdir insallah geçen dedim ya bizim asansör yok 4. kat inip çikmaya zorlaniyom diye ondandir belkikaydirigubbakcemile3
Bakiyorum yine bulusma düzenleniyo oh ne güzel bulusun gezin tozun kizlar bebislerle
ama sende cok uzaksın anacım ya taaaa fransalarda.
kız fransızca bılıyomusun ya bı ara cok heveslenmıstım ogrenmek ıcın baktım cok zor vazgectım kaydirigubbakcemile3
uzaktayim napalim:sinifsinif:
Fransizcam ana dilim gibi ben burda egitim gördüm canim
zor bi dil haklisin
Kızlar şekerleri aldım, dışarda gezdim pazarı gezdim geldim ohh be dünya varmış.şekerlerimiz çok güzel olmuş.
havvacım bende zorlarım katılmak için katılamazsamda sağlık olsun
zeynep bende gazını çıkarırken hızlı vuruyorum hafif hafif hiç etki bile etmez
zeynep ikinci verdiğin linkte içim gitti ne yapıyorlar öyle çocuğa şimdi bacakları kırıldı dedim çocuğun canını çıkardılar:)))
kızlar bende meleğimin dünkü resmini koydummm resim topiğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?