2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aman sakın bırakma hiç emmezse geceleri ver.sütümde az deme canım ya.inş emer kuzum..

oh ne güzel kıskandırın anacım kıskandırın

evet inş. gazdır canım
rezeneyi ben içiyorum zaten
ama yarın en iyisi bi dr götürmek

kabız diil son 10gündür böle kendi yapmıyo kulak çöpüne zeytinyağı damlatıp yardım ediyoruz öle yapıyo 3güne bir falan nolacak böle düzelir mi?
debridat şurup verdi dr kullanan var mı onu?

mrba.benim de 45günlük bi kızım var kakaksını yapamıyo 4gündür yardım lütfen.tecrübelerinize dayanarak

canım merak etme
normalmiş sakın fitil falan veriyim deme
hem sık kaka yapmazsa daha çabuk kilo alırmış
benim kızımda 5gün yapmamıştı
yarın yapar inş. rahatlar

geçmiş olsun...bana da bi öner lütfen
cvp bekliom
cnm benim oğlan 2.5 aylık ilk zamanlar kakası çok düzenliydi şimdi hiç kendi kendi kendine yapamıyo fitille yaptırıypruz gliserin fitil kullanabilirsin yarım dr bana gazdan dedi bağırsakları düzene girene kadar maalesef çekicez inşallah en kısa zamanda düzelir

Selam kızlar. Bugün yoktum ancak girebildim. Sabahtan yürüyüş yaparak anneme kahvaltıya gittim ordan da gezmeye gittik eski komşumuza ooh hava da pek güzeldi iyi geldi. Herkes iyi gördüğüm kadarıylaopuyorumnanaktan
,

100 cc çok değl mi bi kerede canım yaa ben o kadar çok verirsem sanki onunla doyacakmıi gibi geliyor.

tabi 100 cc cok gelebilir. gün icine yaymak lazım. ben ilk basta sabah 50 aksam 50 yapıyordum. simdi sadece aksamları 50 veriyorum.

iyi geceler ... nihayet girebildim nete... 3 gündür misafir ağırlıyorum hemde her seferinde çok kalabalık...öyle çok yorulmuşumki her yerim ağrıyor.... bugün sabahtan melisi aşıya götürdük çok ağladı canım kızım.. o ağlarken nerdeyse bende ağlıyordum.. kalbim çarpmaya falan başladı...çok kötü oldum annelik böyle birşey galiba...sonrada 10 kişilik bir misafir ağırladım... aşıdan sonra hemen calpol verdim. şimdiye kadar çok şükür ateşi çıkmadı calpolü kestim bende ama sabaha kadar beklicem sanırım. ya ateşi çıkarsa diye.... sürekli kontrol etmem gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…