- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
Ya kızlar ARAS emmeyİ reddeİyo bÖle deĞİldİ yavrum memeyİ gÖrÜnce kıyametİ koparıyo bİberonla mamayı yİyo napÇam ya zaten Çok sÜtÜm yok accık ta olsa İİ dİyodum ama onuda bırakacak alıŞtırdım ne gÜzel saĞacam bu gİdİŞle ama o kadar azkİ saĞmaya bİle deĞmez ama mecbur bİ tanıdık anne sÜtÜnÜ yalasa bİle kar dİerdİ..ay moralİm bozuk bİ ek gıodaya geÇseydİk
he anam bakıyomda bak bak bitmiyoki kaydirigubbakcemile3
bugün hiç giremedim misafir vardı
şimdi ecenaz uyumuşken bi bakam dedim ama öyle baktım yanidelikafadulden
bizde yarın akşam inş rüveyda (akpak) ile hülya (yaren_h) ya gidiyoruz allahtan bi mani çıkmazsa inş
fatolina selam. benim dorukumda birkere oyle olmustu. acile götürmüstüm. birsürü testler yaptılar. kaka, idrar, batın falan. hicbirsey cıkmadı. gazını cikarmaya calısırken kusuyormus malesef. gaz yani. bence sen ona hemen biraz rezene yap 100 cc kadar. icir bu aksam. bak bakalım rahatlıcakmı?
eger devam ederse mutlaka götür doktora. bebeklerde reflü olabilirmis. insallah ecrininki gazdır canım.
mrba.benim de 45günlük bi kızım var kakaksını yapamıyo 4gündür yardım lütfen.tecrübelerinize dayanarak
cnm benim oğlan 2.5 aylık ilk zamanlar kakası çok düzenliydi şimdi hiç kendi kendi kendine yapamıyo fitille yaptırıypruz gliserin fitil kullanabilirsin yarım dr bana gazdan dedi bağırsakları düzene girene kadar maalesef çekicez inşallah en kısa zamanda düzelirgeçmiş olsun...bana da bi öner lütfen
cvp bekliom
bi de kuru fasulye ye diyorlar ama bebiişe gaz yapar diye korkuyorum bi fikrin var mı?
evet inş. gazdır canım
rezeneyi ben içiyorum zaten
ama yarın en iyisi bi dr götürmek
sen degil canım. ecrine icir rezeneyi. milupanın bebekler icin olan rezenesi var ondan icir.
fatolina selam. benim dorukumda birkere oyle olmustu. acile götürmüstüm. birsürü testler yaptılar. kaka, idrar, batın falan. hicbirsey cıkmadı. gazını cikarmaya calısırken kusuyormus malesef. gaz yani. bence sen ona hemen biraz rezene yap 100 cc kadar. icir bu aksam. bak bakalım rahatlıcakmı?
eger devam ederse mutlaka götür doktora. bebeklerde reflü olabilirmis. insallah ecrininki gazdır canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?