2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canım benim inş bişey çıkmaz...

herkese selam
bende ne zamandır giremedim
naz 2-3 gündür huysuzdu kakası baya sıvı ve çok kaka yapıyor bide karnı ağrıyodu böle bi ıkınmalar bi kıvranmalar gibi
doktor bi,şey yok normal dedi seni de emdiği için sıvı kakas dedi günde 6 kereyi geçerse kaka testi yaparız bide mama değişikliğine gideriz dedi. şükğür bi şeyi yokmuş ama böle arada baya ağlayınca çok üzüldük insan kıyamıyor şimdi iyi bide benimki uykusu gelince çok bağırıyor uyuyana kadar belim çıkıyor yerinden sallaya sallaya bi hal oluyorum ayağımda.. bide akşam milupanın gece çayını verdim güzel uyutuyor bebecikleri tavsiye ederim. 20cc falan içirdim akşam. güzel uyudu maşallah.

size bişey sorcam ayriyetten hatunlar, doktorum bana sezeryan izini geçirmesi için bi krem jel verdi size de verdilermi öyle bişey hergün 10 dakka masaj yapıp sürüyorum şimdilik bi değişiklik yok pek ama inş geçirir dur bakalım. ismi contractubex.

burakda 2 gündür öyle sıvı ve çok sık kaka yapıyordu,ishal gibi. ben zinco veriyorum dün kestim bugün düzeldi çok şükür.
ya ben 6. hafta kontrolüne gitmedim doktora. gitmesem bişey olur mu acaba? ara ara dikiş yerleri ağrıyo. gitmediğim için de öyle bir jel vermedi a.s

vayy alemcii geliyoz bekle kaydirigubbakcemile3
kız ne çok yorulmuşsun kıyamam sana...görüşürüz akşam

yok canım sabah işi astım, evdeydim. gece uyuyamadım hiç, o da baş ağrısı yaptı, parol içtim,biraz dinlendim. baş ağrısıyla çalışamam hiç, geçmesi lazım illa. zaten burak da huysuzdu onunla da ilgilenmiş oldum,şimdi uyuyormuş kuzucuk. böreği de aradan çıkardım :)

inş bişey çıkmaz canım.geçmiş olsun.

oooo yakın olsak kacırmazdım walla delikafadulden
hadı gecmıs olsun cnm ıns temız cıkar...
gecmıs olsun naz bebege...
o jelı 3 sene once amelıyattan sonra kullanmıstım acıkcası pek bı ıse de yaramamıstı canım hala karnımın sag alt kısmında kabak gıbı bı apandısıt amelıyatı ızı war sempatiksalakcinni

şu çayı bendemı denesem ki sırnaşık şey

kızlar kızımın kafası çok fena konak olmuş banyodan önce zeytinyağı sürüyom beklertiyom ama bi işe yaramıyo gibi geliyo neyapsam acaba bilgisi olan varmı?

kızlar kızımın kafası çok fena konak olmuş banyodan önce zeytinyağı sürüyom beklertiyom ama bi işe yaramıyo gibi geliyo neyapsam acaba bilgisi olan varmı?

cnm yağı sürüp beklettikten sonra sık dişli bi tarakla tarıcaksın kabuklar öyle çıkıyo

burakda da çok vardı, ben de bebe yağı sürüyodum banyodan önce ama pek işe yaramadı. banyo yaptıkça azalıyo,geçiyo. bizim çok çok az kaldı.

Evet aynı kremden bende kullandım. Pek faydası oldumu bilmem. Ama zaten doktorum ck basarılı yaptı dikişlrimi. kucucuk bir yer su anda izim. Cokta pahalı bir krem. Sigortalarda ödemiyor.

Ohhh ne güzel ben de istiyom ya bana ne....

Esramı özledimmmmmmmmafoldumben
darısı başına canım ya.. ben de işe başlasam aynısı olucak.. işte başlamıcam kısmetse.. cuma şefimle ve müdürümle görüşmeye gidicem bakalım 6 ay ücretsiz izin için yalvarıcam.. evde bunalım oluyor insan ama ömerden ayrılamıcam zaten burda biz yanızız eşimle çalışmaya geldik ne bakıcı ne anne baba yok olmaz da zaten emzirmeye devam gittiği yere kadar.. şefim kabul etmezse... istifaya mecbur kalıcam nolur dua edin kızlar.. haftasou da mevlüt var.. herşey yolunda gitsin pazt de aşılar var ebe sağlık ocagında beni takip eden eebe aradı 3 ü aynı gün olmasın aşıların birini sonra yapalım 3 gun sonra dedi...nie anlamadım ama sorun olur falan dedi size de öyle mi dediler?? yada ne sorun oldu??oldumu?bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
esra benım dr da yapmadı. karma ve rotavırus yaptı. bunların ustune bıde verem agır gelır dedı 6 mayısa gun verdı.

canım zahmet etmişsin. utandım şimdi. neyse keki de çok severim cokacimcoook

birşey çıkmaz umarım canım. benim kızda kanama oldu doğumdan sonra, annenin hormonlarından oluyormuş.

biz banyomuzuda yaptık artık hülya teyzemize gitmeye hazırızzz

biz de yaptık banyomuzu bu bahaneyle kaydirigubbakcemile3 2 gündür yıkayacağım hava soğuk, yorgunum gibi bahanelerle yıkayamamıştım. şimdi ben girdim banyoya kızımı da kucağımda yıkadım çıktık misler gibi ana-kız kaydirigubbakcemile3
hülya canım biraz dut kurusu var bende getireyim mi sana? gülşah sen de ister misin?
inşallah gerek olmaz da yine de bulunsun :ecrin_bebek:

şu çayı bendemı denesem ki sırnaşık şey

ya ben de çok kararsız kaldım bu gece çayında. her eczaneye gittiğimde başına gidiyorum, sonra vazgeçiyorum. burak geceleri iyi de gündüz sürekli kucakta ya da mutlaka birisi sohbet edecek onun başında.hiç uyku yok,kendi başına durma yok.ben gündüz vermeyi düşünmüştüm, rahatlasın diye :)

kız o resım ne ne guzel elıf ın resmı wardı lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…