- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
selam kızlar
şimdi dr dan geldik muayne etti bi sorun yok dedi ama bi idrar testine bakalım dedi bebeklerde pembemsi sıvı gelebiliyomuş
şimdi şiş yapmasını bekliyoruz yapsın götürcez çişini hanfendinin inş. bişey çıkmaz
herkese selam
bende ne zamandır giremedim
naz 2-3 gündür huysuzdu kakası baya sıvı ve çok kaka yapıyor bide karnı ağrıyodu böle bi ıkınmalar bi kıvranmalar gibi
doktor bi,şey yok normal dedi seni de emdiği için sıvı kakas dedi günde 6 kereyi geçerse kaka testi yaparız bide mama değişikliğine gideriz dedi. şükğür bi şeyi yokmuş ama böle arada baya ağlayınca çok üzüldük insan kıyamıyor şimdi iyi bide benimki uykusu gelince çok bağırıyor uyuyana kadar belim çıkıyor yerinden sallaya sallaya bi hal oluyorum ayağımda.. bide akşam milupanın gece çayını verdim güzel uyutuyor bebecikleri tavsiye ederim. 20cc falan içirdim akşam. güzel uyudu maşallah.
size bişey sorcam ayriyetten hatunlar, doktorum bana sezeryan izini geçirmesi için bi krem jel verdi size de verdilermi öyle bişey hergün 10 dakka masaj yapıp sürüyorum şimdilik bi değişiklik yok pek ama inş geçirir dur bakalım. ismi contractubex.
vayy alemcii geliyoz bekle kaydirigubbakcemile3
kız ne çok yorulmuşsun kıyamam sana...görüşürüz akşam
selam kızlar
şimdi dr dan geldik muayne etti bi sorun yok dedi ama bi idrar testine bakalım dedi bebeklerde pembemsi sıvı gelebiliyomuş
şimdi şiş yapmasını bekliyoruz yapsın götürcez çişini hanfendinin inş. bişey çıkmaz
oooo yakın olsak kacırmazdım walla delikafaduldenselam kızlar nasılsınız?
akşama misafirim var, rüveyda ve gülşah.minik kuzucuklarımla tanışacağım inş. buyrun siz de gelin. kekle,börek yaptım şimdilik cokacimcoook bakın eşim de yok, alem yaparız, hadi buyrun...
hadı gecmıs olsun cnm ıns temız cıkar...selam kızlar
gecmıs olsun naz bebege...herkese selam
naz 2-3 gündür huysuzdu kakası baya sıvı ve çok kaka yapıyor bide karnı ağrıyodu böle bi ıkınmalar bi kıvranmalar gibi
doktor bi,şey yok normal dedi seni de emdiği için sıvı kakas dedi günde 6 kereyi geçerse kaka testi yaparız bide mama değişikliğine gideriz dedi. şükğür bi şeyi yokmuş ama böle arada baya ağlayınca çok üzüldük insan kıyamıyor şimdi iyi bide benimki uykusu gelince çok bağırıyor uyuyana kadar belim çıkıyor yerinden sallaya sallaya bi hal oluyorum ayağımda.. bide akşam milupanın gece çayını verdim güzel uyutuyor bebecikleri tavsiye ederim. 20cc falan içirdim akşam. güzel uyudu maşallah.
size bişey sorcam ayriyetten hatunlar, doktorum bana sezeryan izini geçirmesi için bi krem jel verdi size de verdilermi öyle bişey hergün 10 dakka masaj yapıp sürüyorum şimdilik bi değişiklik yok pek ama inş geçirir dur bakalım. ismi contractubex.
şu çayı bendemı denesem ki sırnaşık şeyherkese selam
kızlar kızımın kafası çok fena konak olmuş banyodan önce zeytinyağı sürüyom beklertiyom ama bi işe yaramıyo gibi geliyo neyapsam acaba bilgisi olan varmı?
cnm yağı sürüp beklettikten sonra sık dişli bi tarakla tarıcaksın kabuklar öyle çıkıyo
kızlar kızımın kafası çok fena konak olmuş banyodan önce zeytinyağı sürüyom beklertiyom ama bi işe yaramıyo gibi geliyo neyapsam acaba bilgisi olan varmı?
biz banyomuzuda yaptık artık hülya teyzemize gitmeye hazırızzz
herkese selam
Ohhh ne güzel ben de istiyom ya bana ne....
darısı başına canım ya.. ben de işe başlasam aynısı olucak.. işte başlamıcam kısmetse.. cuma şefimle ve müdürümle görüşmeye gidicem bakalım 6 ay ücretsiz izin için yalvarıcam.. evde bunalım oluyor insan ama ömerden ayrılamıcam zaten burda biz yanızız eşimle çalışmaya geldik ne bakıcı ne anne baba yok olmaz da zaten emzirmeye devam gittiği yere kadar.. şefim kabul etmezse... istifaya mecbur kalıcam nolur dua edin kızlar.. haftasou da mevlüt var.. herşey yolunda gitsin pazt de aşılar var ebe sağlık ocagında beni takip eden eebe aradı 3 ü aynı gün olmasın aşıların birini sonra yapalım 3 gun sonra dedi...nie anlamadım ama sorun olur falan dedi size de öyle mi dediler?? yada ne sorun oldu??oldumu?bilmiyorumkismileEsramı özledimmmmmmmmafoldumben
ohh mis kokuluu. hepinizin yerine koklucam,mıncıklıcam,yicem ecenazı kızlar..
canım zahmet etmişsin. utandım şimdi. neyse keki de çok severim cokacimcoookselam kızlar nasılsınız?
akşama misafirim var, rüveyda ve gülşah.minik kuzucuklarımla tanışacağım inş. buyrun siz de gelin. kekle,börek yaptım şimdilik cokacimcoook bakın eşim de yok, alem yaparız, hadi buyrun...
birşey çıkmaz umarım canım. benim kızda kanama oldu doğumdan sonra, annenin hormonlarından oluyormuş.selam kızlar
biz banyomuzuda yaptık artık hülya teyzemize gitmeye hazırızzz
şu çayı bendemı denesem ki sırnaşık şey
kız o resım ne ne guzel elıf ın resmı wardıcanım zahmet etmişsin. utandım şimdi. neyse keki de çok severim cokacimcoook
birşey çıkmaz umarım canım. benim kızda kanama oldu doğumdan sonra, annenin hormonlarından oluyormuş.
biz de yaptık banyomuzu bu bahaneyle kaydirigubbakcemile3 2 gündür yıkayacağım hava soğuk, yorgunum gibi bahanelerle yıkayamamıştım. şimdi ben girdim banyoya kızımı da kucağımda yıkadım çıktık misler gibi ana-kız kaydirigubbakcemile3
hülya canım biraz dut kurusu var bende getireyim mi sana? gülşah sen de ister misin?
inşallah gerek olmaz da yine de bulunsun :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?