2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm canım iyi vakit geçirmene sevindim.merak ettk bacım ayrı gayrı olmaz....yerimseniben

sibel biz bu yaz adanadan sanırın bi gaziantep turu yapacagız gibi.keşke zaman olmasad senlede tanışsak.benim orda kuzen var hemşire oraya çıktı taini.zeynep 13 aylıkken bi antepi görmüştüm.valla çok ünlüymüşü bi restorana girdik.hayatımda ben o kadar yedigimi hatırlamıyorum artık çıkarıcaktım yani..harika yemekleri.insan dayanamıyo.valla yine gidersem kendimi yemege vuracagım ordasositososito.....

benim de akşamları krizim tutuyor. ama böyle şerbetli değil de, sütlü tatlılar. puding yap kız,ya da muhallebi..

kızlarr nasılsınız:)

canımm hoşgeldin, nasılsın,yiğit nasıl?

hülya ne güzel kız buluşması yapıyonuz öylemi..ayy benim yanımda kimsecikler yok yaaa.kız resim çekininde bize gösterin yaaa.hadi size iyi oturmalar..:gitme:.....

evet canım kız buluşması. valla keşke hep birlikte görüşebilsek, süper olur. eşime diyorum tatile alanya'ya gidelim, gelinimizi görelim diye :)
izmir'e ya da istanbula fırsat olur da gidersem, hep aklıma kızlarla buluşma planı geliyo .. kısmet belki bürgün bir yerde..
benim foto mak. eşim götürdü, telefonlarla çekiniriz,idare etcez artık.

keşke canım ya bende çok isterim tanışmayı.gezdirirdik sizi antebi.çok güzel yerlerimz var.evet yemeklerimz bambaşkadır gelinde yiyelim...cokacimcoook

yaaaaaa kayseriye de gelinnn :umursamaz:

benım tavuk gogsunden yap kız kolay ve bol tatlı
teşekkürler cnm ya valla topiğğin annesisin sen ya :):dance:
ne demek yawrum opuyorumnanaktan

merak ettım gı senı dedım bebecıklermı hasta allah korusun
neyse ıyı olmanıza sevındım
beyınlemı randewulastınız hay allah sızı kaydirigubbakcemile3

keşke canım ya bende çok isterim tanışmayı.gezdirirdik sizi antebi.çok güzel yerlerimz var.evet yemeklerimz bambaşkadır gelinde yiyelim...cokacimcoook

sibelim 2 günlügüne düşünüyoruz .bakalım daha agustostaa....olabilir yani..

yaaaaaa kayseriye de gelinnn :umursamaz:

hülyam arkadaşlarınız var zaten sürekli geliyorlar onlar alanyayı göndüler sizde kayseriye gelin diyolar.benim adam oralı olmuyo yaa.aslında bende pek ısrar etmiyordum.bundan sonra ısrar edebilim yani..keşke gitsek.ama sizlerin gelmesi daha iyi olur sonuçta tatil yeri burası..hihoyyyt.....

ne yapalım bacım birbirimizi gördügünüz yok .ikinimiznde elinde bebek.ne edek anca rindüvülaşıyozsempatiksalakcinni.....saat 10 da. salonda.yakamızada bi karan:jeyyar:fil takıp buluşacagız

:1ninca:...

ne yapalım bacım birbirimizi gördügünüz yok .ikinimiznde elinde bebek.ne edek anca rindüvülaşıyozsempatiksalakcinni.....saat 10 da. salonda.yakamızada bi karan:jeyyar:fil takıp buluşacagız

:1ninca:...

valla en iyisini yaparsınız.Şeniz

zeynep senin tavukgöğsünü geçenlerde misafirlerime yaptım.beğendiler kalanınıda ben indirdim mideye.eşim sütlü tatlıları sevmez.benmde işime geldi valla.yedim gittii.kaydirigubbakcemile3

zeyno o tatlıyı bende denemiştim.üstünede hindistan cevizi eklemiştim.çok güzel oldu..sagol bacım.amma velakin benim sütler akmadı..beeee....:umursamaz:...neysem afiyetle yedim işte teşekkürler..a.s......

zeynep senin tavukgöğsünü geçenlerde misafirlerime yaptım.beğendiler kalanınıda ben indirdim mideye.eşim sütlü tatlıları sevmez.benmde işime geldi valla.yedim gittii.kaydirigubbakcemile3

zeyno o tatlıyı bende denemiştim.üstünede hindistan cevizi eklemiştim.çok güzel oldu..sagol bacım.amma velakin benim sütler akmadı..beeee....:umursamaz:...neysem afiyetle yedim işte teşekkürler..a.s......

afıyet olsun sekerlerrr
walla bende yapmıstı ya kısıden kısıye degısıyo demek... yarında yapcam cuma ark gelcek yanına da kek yapcam bıttı gıttıııı :lepi:

afıyet olsun sekerlerrr
walla bende yapmıstı ya kısıden kısıye degısıyo demek... yarında yapcam cuma ark gelcek yanına da kek yapcam bıttı gıttıııı :lepi:

yap kız valla bol bol süt olsun.afiyet olsun.daha ne yapcan çocukla.zemuszemus

slm canım bişiçıkmamasına sevindiminşallah idrardada so0run çıkmaz..
ooo bende geliyorummmmm
ohh mis kokuluu. hepinizin yerine koklucam,mıncıklıcam,yicem ecenazı kızlar..
ay benim yerimede mıncuıkla
ıpegın tırnaklarını kestımmmm bı bunu yapamıyodum korkuyodum bı cesaret giriştim walla.
hanım dızımde uyuyo su an
bende çok tırsıyodum geçende kestim yine kesmem lazım
ben de uyurken kesilmesi gerektiğini acı bir tecrube ile öğrenmiş oldum. 2 tırnağını kanatınca :gitme:
oy kıyamam seni gidi kanatma ahmetimizi annesi...
kızlarr nasılsınız:)
ii canım sen nasılsın yyiğit alp nasıl?
oy kıyamam insan fırsat bulamıyo dimi adamları unuttuk adama bi bakayım diyom aras başlıyo vıyaklamaya sanki anlıyo valla...
bende kactım ciciler öptümmm
bay cnm..

slm anca geldim hiç durmadı aras bu gün gündüzleri ne güzel uyuyrdu nazar ettim çocuğa...dalana kadar anamı ağlattı..sabah sağlık ocağına gittik.benim tetanoz aşım vardı arasada rotarix si yaptırdık..ama kızlar sabah 10 buçıuk gibi oldu aşı akşam 6 da kustu aşıyıda çıkarmaıştır dimi...paraya değil çocuğa yaramaz diye yanarım..2. dozuda 5 buçuk aylıkken vurulacak...oğlum bugün tam3 buçuk aylık teyzoşlar.resim ekledim resim topiğine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…