selam anneler...
iki gündür misafirim vardı.dün arkadaşlar bende toplandı..iyi geldi.bugünde kardeşlerim ve akrabamız vardı.onları gönderdim.bi açayım dedim.merat etmişsiniz teşekkürler....opuyorumnanaktan.....
biz iyiz.dün çocukları uyuttuk yılmaz erdoganın neşeli hayatı izledik başbaşa.iyi oldu..bugünde randevulaştık yahşi batıyı izleyecegiz..ee artıkt eski halimize dönsek iyi olacak...böyle elele gözgöze..zemuszemus...özledik valla birbirimizikaydirigubbakcemile5......
kızlar benm canım acayip tatlı çekiyo ya.çikolata falan kesmez beni kriz gelince:kedi:ne yapsamki evde bişeyler yapayım diyorum.dışarı çıkamam 2sıpayla şimdi.babamızıda beklersek ölürüm ben.şöyle sıkı bi tatlı yapam diyom...
kızlarr nasılsınız:)
hülya ne güzel kız buluşması yapıyonuz öylemi..ayy benim yanımda kimsecikler yok yaaa.kız resim çekininde bize gösterin yaaa.hadi size iyi oturmalar..:gitme:.....
sibel biz bu yaz adanadan sanırın bi gaziantep turu yapacagız gibi.keşke zaman olmasad senlede tanışsak.benim orda kuzen var hemşire oraya çıktı taini.zeynep 13 aylıkken bi antepi görmüştüm.valla çok ünlüymüşü bi restorana girdik.hayatımda ben o kadar yedigimi hatırlamıyorum artık çıkarıcaktım yani..harika yemekleri.insan dayanamıyo.valla yine gidersem kendimi yemege vuracagım ordasositososito.....
sibel biz bu yaz adanadan sanırın bi gaziantep turu yapacagız gibi.keşke zaman olmasad senlede tanışsak.benim orda kuzen var hemşire oraya çıktı taini.zeynep 13 aylıkken bi antepi görmüştüm.valla çok ünlüymüşü bi restorana girdik.hayatımda ben o kadar yedigimi hatırlamıyorum artık çıkarıcaktım yani..harika yemekleri.insan dayanamıyo.valla yine gidersem kendimi yemege vuracagım ordasositososito.....
benım tavuk gogsunden yap kız kolay ve bol tatlıkızlar benm canım acayip tatlı çekiyo ya.çikolata falan kesmez beni kriz gelince:kedi:ne yapsamki evde bişeyler yapayım diyorum.dışarı çıkamam 2sıpayla şimdi.babamızıda beklersek ölürüm ben.şöyle sıkı bi tatlı yapam diyom...
ne demek yawrum opuyorumnanaktanteşekkürler cnm ya valla topiğğin annesisin sen ya :):dance:
benim de akşamları krizim tutuyor. ama böyle şerbetli değil de, sütlü tatlılar. puding yap kız,ya da muhallebi..
canımm hoşgeldin, nasılsın,yiğit nasıl?
evet canım kız buluşması. valla keşke hep birlikte görüşebilsek, süper olur. eşime diyorum tatile alanya'ya gidelim, gelinimizi görelim diye :)
izmir'e ya da istanbula fırsat olur da gidersem, hep aklıma kızlarla buluşma planı geliyo .. kısmet belki bürgün bir yerde..
benim foto mak. eşim götürdü, telefonlarla çekiniriz,idare etcez artık.
keşke canım ya bende çok isterim tanışmayı.gezdirirdik sizi antebi.çok güzel yerlerimz var.evet yemeklerimz bambaşkadır gelinde yiyelim...cokacimcoook
yaaaaaa kayseriye de gelinnn :umursamaz:
benım tavuk gogsunden yap kız kolay ve bol tatlı
ne demek yawrum opuyorumnanaktan
merak ettım gı senı dedım bebecıklermı hasta allah korusun
neyse ıyı olmanıza sevındım
beyınlemı randewulastınız hay allah sızı kaydirigubbakcemile3
ne yapalım bacım birbirimizi gördügünüz yok .ikinimiznde elinde bebek.ne edek anca rindüvülaşıyozsempatiksalakcinni.....saat 10 da. salonda.yakamızada bi karan:jeyyar:fil takıp buluşacagız
:1ninca:...
ne yapalım bacım birbirimizi gördügünüz yok .ikinimiznde elinde bebek.ne edek anca rindüvülaşıyozsempatiksalakcinni.....saat 10 da. salonda.yakamızada bi karan:jeyyar:fil takıp buluşacagız
zeynep senin tavukgöğsünü geçenlerde misafirlerime yaptım.beğendiler kalanınıda ben indirdim mideye.eşim sütlü tatlıları sevmez.benmde işime geldi valla.yedim gittii.kaydirigubbakcemile3
zeyno o tatlıyı bende denemiştim.üstünede hindistan cevizi eklemiştim.çok güzel oldu..sagol bacım.amma velakin benim sütler akmadı..beeee....:umursamaz:...neysem afiyetle yedim işte teşekkürler..a.s......
afıyet olsun sekerlerrr
walla bende yapmıstı ya kısıden kısıye degısıyo demek... yarında yapcam cuma ark gelcek yanına da kek yapcam bıttı gıttıııı :lepi:
slm canım bişiçıkmamasına sevindiminşallah idrardada so0run çıkmaz..selam kızlar
şimdi dr dan geldik muayne etti bi sorun yok dedi ama bi idrar testine bakalım dedi bebeklerde pembemsi sıvı gelebiliyomuş
şimdi şiş yapmasını bekliyoruz yapsın götürcez çişini hanfendinin inş. bişey çıkmaz
ooo bende geliyorummmmmselam kızlar nasılsınız?
akşama misafirim var, rüveyda ve gülşah.minik kuzucuklarımla tanışacağım inş. buyrun siz de gelin. kekle,börek yaptım şimdilik cokacimcoook bakın eşim de yok, alem yaparız, hadi buyrun...
ay benim yerimede mıncuıklaohh mis kokuluu. hepinizin yerine koklucam,mıncıklıcam,yicem ecenazı kızlar..
bende çok tırsıyodum geçende kestim yine kesmem lazımıpegın tırnaklarını kestımmmm bı bunu yapamıyodum korkuyodum bı cesaret giriştim walla.
hanım dızımde uyuyo su an
oy kıyamam seni gidi kanatma ahmetimizi annesi...ben de uyurken kesilmesi gerektiğini acı bir tecrube ile öğrenmiş oldum. 2 tırnağını kanatınca :gitme:
ii canım sen nasılsın yyiğit alp nasıl?kızlarr nasılsınız:)
oy kıyamam insan fırsat bulamıyo dimi adamları unuttuk adama bi bakayım diyom aras başlıyo vıyaklamaya sanki anlıyo valla...selam anneler...
iki gündür misafirim vardı.dün arkadaşlar bende toplandı..iyi geldi.bugünde kardeşlerim ve akrabamız vardı.onları gönderdim.bi açayım dedim.merat etmişsiniz teşekkürler....opuyorumnanaktan.....
biz iyiz.dün çocukları uyuttuk yılmaz erdoganın neşeli hayatı izledik başbaşa.iyi oldu..bugünde randevulaştık yahşi batıyı izleyecegiz..ee artıkt eski halimize dönsek iyi olacak...böyle elele gözgöze..zemuszemus...özledik valla birbirimizikaydirigubbakcemile5......
bay cnm..bende kactım ciciler öptümmm
afıyet olsun sekerlerrr
walla bende yapmıstı ya kısıden kısıye degısıyo demek... yarında yapcam cuma ark gelcek yanına da kek yapcam bıttı gıttıııı :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?