ya ben de çok kararsız kaldım bu gece çayında. her eczaneye gittiğimde başına gidiyorum, sonra vazgeçiyorum. burak geceleri iyi de gündüz sürekli kucakta ya da mutlaka birisi sohbet edecek onun başında.hiç uyku yok,kendi başına durma yok.ben gündüz vermeyi düşünmüştüm, rahatlasın diye :)
ayy canım benim inş bişey çıkmaz...
yok canım sabah işi astım, evdeydim. gece uyuyamadım hiç, o da baş ağrısı yaptı, parol içtim,biraz dinlendim. baş ağrısıyla çalışamam hiç, geçmesi lazım illa. zaten burak da huysuzdu onunla da ilgilenmiş oldum,şimdi uyuyormuş kuzucuk. böreği de aradan çıkardım :)
inş bişey çıkmaz canım.geçmiş olsun.
oooo yakın olsak kacırmazdım walla delikafadulden
hadı gecmıs olsun cnm ıns temız cıkar...
gecmıs olsun naz bebege...
o jelı 3 sene once amelıyattan sonra kullanmıstım acıkcası pek bı ıse de yaramamıstı canım hala karnımın sag alt kısmında kabak gıbı bı apandısıt amelıyatı ızı war sempatiksalakcinni
canım zahmet etmişsin. utandım şimdi. neyse keki de çok severim cokacimcoook
birşey çıkmaz umarım canım. benim kızda kanama oldu doğumdan sonra, annenin hormonlarından oluyormuş.
biz de yaptık banyomuzu bu bahaneyle kaydirigubbakcemile3 2 gündür yıkayacağım hava soğuk, yorgunum gibi bahanelerle yıkayamamıştım. şimdi ben girdim banyoya kızımı da kucağımda yıkadım çıktık misler gibi ana-kız kaydirigubbakcemile3
hülya canım biraz dut kurusu var bende getireyim mi sana? gülşah sen de ister misin?
inşallah gerek olmaz da yine de bulunsun :ecrin_bebek:
canım zahmet etmişsin. utandım şimdi. neyse keki de çok severim cokacimcoook
biz de yaptık banyomuzu bu bahaneyle kaydirigubbakcemile3 2 gündür yıkayacağım hava soğuk, yorgunum gibi bahanelerle yıkayamamıştım. şimdi ben girdim banyoya kızımı da kucağımda yıkadım çıktık misler gibi ana-kız kaydirigubbakcemile3
hülya canım biraz dut kurusu var bende getireyim mi sana? gülşah sen de ister misin?
inşallah gerek olmaz da yine de bulunsun :ecrin_bebek:
ıpegın tırnaklarını kestımmmm bı bunu yapamıyodum korkuyodum bı cesaret giriştim walla.
hanım dızımde uyuyo su an
yerim o kara kızı ben
bende kestim bugün uyurken yoksa kıpır kıpır elletmiyo :ecrin_bebek:
ben de uyurken kesilmesi gerektiğini acı bir tecrube ile öğrenmiş oldum. 2 tırnağını kanatınca :gitme:
aynen burakta öyle gece iyi yatıyo.ama gündüz bi gıdım uyumuyo...ya ben de çok kararsız kaldım bu gece çayında. her eczaneye gittiğimde başına gidiyorum, sonra vazgeçiyorum. burak geceleri iyi de gündüz sürekli kucakta ya da mutlaka birisi sohbet edecek onun başında.hiç uyku yok,kendi başına durma yok.ben gündüz vermeyi düşünmüştüm, rahatlasın diye :)
ıpegın tırnaklarını kestımmmm bı bunu yapamıyodum korkuyodum bı cesaret giriştim walla.
valla ben kesiyom uyanıkken konuşuyorum bana bakıyo bende kesiyom..
ben de uyurken kesilmesi gerektiğini acı bir tecrube ile öğrenmiş oldum. 2 tırnağını kanatınca :gitme:
oyyyy kıyamam kuzuma ya..
aynen burakta öyle gece iyi yatıyo.ama gündüz bi gıdım uyumuyo...
valla ben kesiyom uyanıkken konuşuyorum bana bakıyo bende kesiyom..
oyyyy kıyamam kuzuma ya..
tecrubelı annenın halı başka oliyi tabiii kaydirigubbakcemile3
teşekkürler cnm ya valla topiğğin annesisin sen ya :):dance:esra benım dr da yapmadı. karma ve rotavırus yaptı. bunların ustune bıde verem agır gelır dedı 6 mayısa gun verdı.
kızlarr nasılsınız:)
aynen kurt kaynıyo bıyerlerınde kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?