2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aynen ya. kendı basına kaldımı kıyametler kopuyo poposu yer gormesın aman amannnn

ayy canım benim inş bişey çıkmaz...

sağolun kızlar inş. bişey çıkmaz
yarın alıcaz sonuçları şimdi banyo yaptırdık uyuyo
ama heran kalkar cadı :ecrin_bebek:
kızım regliyle erken tanıştı kaydirigubbakcemile3 kıyamam ona :ecrin_bebek:

ıpegın tırnaklarını kestımmmm bı bunu yapamıyodum korkuyodum bı cesaret giriştim walla.
hanım dızımde uyuyo su an

kabızlık için değil mi canım. sadece denemek için bir içimlik getiriver sana zahmet. eğer iyi gelirse alırım aktardan. çünkü burak'ın 5 güne kadar yapmadığı oluyor. öyle olursa (inş olmaz) kullanayım bakayım.

ben de uyurken kesilmesi gerektiğini acı bir tecrube ile öğrenmiş oldum. 2 tırnağını kanatınca :gitme:

aynen burakta öyle gece iyi yatıyo.ama gündüz bi gıdım uyumuyo...

ay kuzucum bugun pek uslu uyandı emdı gerı yattı :icecream:
aksam kocıs gelsınde bı toz neyın alıyım supureyım evcagızımı

kızlar benm canım acayip tatlı çekiyo ya.çikolata falan kesmez beni kriz gelince:kedi:ne yapsamki evde bişeyler yapayım diyorum.dışarı çıkamam 2sıpayla şimdi.babamızıda beklersek ölürüm ben.şöyle sıkı bi tatlı yapam diyom...

ayşegül bacım geçmişi bırak bugüne gel.hayırdır sesin çıkmyo 2gündür....opuyorumnanaktan

selam anneler...
iki gündür misafirim vardı.dün arkadaşlar bende toplandı..iyi geldi.bugünde kardeşlerim ve akrabamız vardı.onları gönderdim.bi açayım dedim.merat etmişsiniz teşekkürler....opuyorumnanaktan.....
biz iyiz.dün çocukları uyuttuk yılmaz erdoganın neşeli hayatı izledik başbaşa.iyi oldu..bugünde randevulaştık yahşi batıyı izleyecegiz..ee artıkt eski halimize dönsek iyi olacak...böyle elele gözgöze..zemuszemus...özledik valla birbirimizikaydirigubbakcemile5......

hülya ne güzel kız buluşması yapıyonuz öylemi..ayy benim yanımda kimsecikler yok yaaa.kız resim çekininde bize gösterin yaaa.hadi size iyi oturmalar..:gitme:.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…