2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

maaşallah aras bebeğe nice aylara inşallah... aşısını da olmuş... merak etme canım çıkarmamıştır aşıyı da... o saate kadar zaten sindirmiştir...

hülyacım bende humana iyi geceler çayını vermiştim 1 aylıkken.. gerçekten bebeği uyutuyor...ben akşam yatmadan önce içirmiştim...hem gece hemde ertesi gün bebeği uyutmuştu.. sonra bende korkup vermekten vazgeçtim ya içinde kimyasal birşeyler varsa diye.. çünkü bebek tüm gün uyumuştu nerdeyse... üstelikte çok az miktar vermeme rağmen etki etmişti....

Kızlar doktorunuz sıze Şu zehırlı ıshal aŞısının 2. Dozunu yaptırcaksınız dedı dımı...

Bıde kan damlasına geÇtınızmı ferro sanal...bız baŞladık 10 gÜndÜr Çok bet tadı yav ÇocuĞum ÖĞÜrÜyo ıÇemıyo zorla tepıyom..

selam kızlar herkes iyidir inş giremiyom evde değilim hep annemdeyim sizi unutmadım sizde beni unutmayın :))))öpüyorum sizi bebişleriii

zeynepcim o tatlının tarifini bana da verirmisin? ben kaçırmışım.. süt yapan herşeyi yemek istiyorum yerimseniben
yazıyım canım
yok kusum onu cıkarmamıstır merak etme
yaptırıcam canım yoksa ne anlamı war ılkını yaptırmamın...
selam kızlar herkes iyidir inş giremiyom evde değilim hep annemdeyim sizi unutmadım sizde beni unutmayın :))))öpüyorum sizi bebişleriii
sempatiksalakcinni

malzemeler
1 lt süt
3 kahve fıncanı un
1 paket vanılya
yarım paket margarın
1 bardak toz şeker

yağı erıtıp yawas yawas unu kat. hafıfce oldurup sutunu ve sekerını ekle. muhallebı kıvamına gelene kadar pısır. pıstıkten sonra vanılyasını kat ve mıkserde 10-15 dk cırp. borcama dök.

üzerine sos için
2 kaşık kakao
2 kaşık buğday nişastası
1 su bardağı toz şeker
2 su bardağı su

hepsini tencereye koyup pişir. kıvamı koyu gelırse su ıle ıstedıgın gıbı kıvamlandırabılırsın.

sos az gelebılır olculerı 2 katı koyabılırsın ben oyle yapıyorum. kalanını da keke falan dokebılırsın sade kek uzerınde guzel oluyor. sos hafıften sogudugu zaman tatlının uzerıne dok. dolapta 3-4 saat bekledıkten sonra afıyetle guzelce ye :)

saol canım.... canım çekti şimdi sen böyle anlatınca... acaba kalkıp şimdi mi yapsam :bbo:

günaydın kızlar.

havvacım nasılsın? nasıl gidiyor iş? senin yaz tatil değil mi? ne güzel esra'yla bol bol hasret giderirsiniz 2 ay sonra..

dün akşam buluştuk biz de, akşam 9 da :) evi bulamadılar bir türlü şaşkınlar sonra da daha çay içerken kalkıverdiler hemen.
bebişlerin biri susuyor, biri ağlıyordu, biri uyuyor, biri uyanıyordu.. çok güzel bir gündü, sizlerle buluşmak iyi geldi bana kızlar, moralim iyi olduğu için de sabah sütüm baya çıktı,teşekkürler :asigim:
resimler gülşahta. 20 dk falan uğraştık heralde, 3 bebişin aynı yere bakması için kafamçokkarıştı sonra bir de emzikli resim faslı
kuzucuklarım benim ,pek güzellerdi maşallah.

ay manzarayı gozumde canlandrıyorum da baya eglenmıssınızdır heralde kaydirigubbakcemile3 bırı aglar bırı susar bırı yer bırı kusar komedı kaydirigubbakcemile3
gulsah resımlerı ıstıyoruz canım bu arada....

ayrıca da gunaydın kızlar :1hug:
yıne huzursuz bol gazlı bı gece gecırdık 2 gundur duzenı bozuldu yawrumun ıns tekrar eskı seklıne gırer. sımdı gerı uyutmaya calısıyorum uyursa bende yatarım 1-2 saat daha. ama esnemesıne ragmen cın gıbı hıc nıyetı yok sankı :1closedeyes:

amaan çok zor ya.. İnş uyursunuz zeynep. aynı şeyleri yaşıyor olunca, valla sizin uyumadığınıza bile içim gidiyo..çörek otunu denemişmiydin canım?

anacım aşk olsun sen unutulacak kadınmısınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yazıyım canım

yok kusum onu cıkarmamıstır merak etme

yaptırıcam canım yoksa ne anlamı war ılkını yaptırmamın...

sempatiksalakcinni
yani zaten o zaman fayda etmiyormuş canım..
Günaydınnn. Açılışı ben yapayım :))
günaydın canım
günaydın kızlar.

havvacım nasılsın? nasıl gidiyor iş? senin yaz tatil değil mi? ne güzel esra'yla bol bol hasret giderirsiniz 2 ay sonra..
günaydın hülyacım
oy ne güzel ya bende orda olmak isterdim valla izmirde kimsem yok arkadaş buuluşmlarını çok özledim bak sütüm çekti şimdi oo ne güzel eğlenmişiniz canım

gülşahçım fotoları bekliyoruzzzz.
ay canım ya allah kahretsin şu gazı .ama ben diyorum ne kadar düzen kursada günden güne değişiyo huyları valla.bi bakın öle bi bakıyon böle biliyon aras ta uyumuyodu 2 gündür uyuyo şükür ama hiç belliolmaz bu gece uyumuyabilir ben alıştım herhalde tam düzenlerini daha ilerki aylarda kuruyolar...anlamadım gitti...:1no2:

amaan çok zor ya.. İnş uyursunuz zeynep. aynı şeyleri yaşıyor olunca, valla sizin uyumadığınıza bile içim gidiyo..çörek otunu denemişmiydin canım?
denemedım ama denıcem bu gıdısle.
ya cocuga rezene verıyorum aksam 3-5 kasık
bıde kusması ıcın ılac verıyorum. bıseylerle dolduruyoruz habıre cocukları alıcakları sütten çalıyoruz gıbı gelıyo huzursuz oluyorum o yuzden cok zorda kalmadıkca vermek ıstemıyorum ama bu aksam denıcem corek otunu mecbur napıyım...
yarım cezve suya 1 tatlı kasıgı tane corekotu kaynatıyoruz dımı suyunu verene kadar. sonrada bebıse 2-3 kasık?
ewet asıl duzen 3-4 aydan sonra kuruluyomus su an tum cabamız bosa aslında bı yerde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…