2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben de ipeği,mertkanı ve ayşeyi öpüyorum izninizle :)

photoshape diye bi program var, onunla yaptım canım..

sahibim var didem teyze, defneyle kertiğiz biz

Burakcım sanada annenle ve babanla geçireceğin harika bir yıl diliyorum.
Doruk ve annesinden sevgiler.....
(not: bizim annanemizde bize bu aradabadan almış sanırsam :)

Hiç bir zaman elimizdeki değerlere kıymet vermiyoruz biz hanımlar. Çocuklarımız, kocalarımız, ailelerimiz, akrabalarımız… Hatta eş, dost komşularımız…

Onlar zaten var, elimizdeler, cebimizdeler bakış açısıyla en çok ilişkide bulunmamız gerekenleri en sona atıyoruz. İhmal ediyoruz…

Biliyorum çoğumuz çalışıyoruz ve yaşadığımız hayat çoğu zaman kaldırması, taşınması zor bir hayat. Şimdi yeni yıl heyecanı ile şöyle bir sallanıp silkelenelim ve kendimize şu sözü verelim istiyorum.

“Dışarıda ne şekilde stres yaşarsak yaşayalım eve geldiğimizde kapının önünde şöyle bir durup derin nefes alalım. İçeri en mutlu ve en pozitif halimiz ile gülümseyerek girelim. Ve çocuklarımız ile birlikteyken gerçekten, başka hiçbirşey düşünmeden onlarla birlikte olalım. İsteyerek, şen şakrak, yerlerde yuvarlanarak, çocuk gibi oyun oynayalım… Bol bol sarılalım, bol bol öpelim. Gözlerinin içine bakıp onlara sevgimizi hissettirelim…”

Çünkü içeride bizim yaşadığımız hiçbir şeyden haberi olmayan ve tüm gün büyük bir heyecanla eve gelmemizi bekleyen meleklerimiz var. Onların dünyası bize göre minicik ama ona göre kocaman. Tek istedikleri güven duygusu ve bizim varlığımızı hissetmek olan ve kendi isteğimizle dünyaya getirdiğimiz bu minik insanlara vermemiz gereken tek şey sevgi. Pahalı oyuncaklar değil, vaadler değil…

İsterseniz binlerce lira dökün oyuncaklara, hepsi boş anneler.

O kutuların içi boş.

Hepsi yalan.

Anne sevgisi var ya…

Tek o var, dünyada yeri asla başka şeyle doldurulamayan…

Şimdi hazır mısınız?

Anne sözü vermeye var mısınız?
-------------------

Ben verdim bile bu sözü hem kendime hem Doruk'uma.....

Ay ne güzel duygu ve düşünceler özlemcim çokta doğruuu
burakçım seninde yeni yılın kutlu olsun nice yıllara hayatında herşey çocukluğun gibi olsun canım benimmm

özlem ilk aldığımda pek bi işe yaramamıştı ama şimdi çok güzel oynuyor burak. yürüteçi kaldırdık biz bununla yürüyor..iyiki de almışım diyorum şimdi :) güle güle kullanın sizde.

ben de eve gittiğimde genelde bu şekilde yapıyorum,başım ağrımadığı sürece..böyle de yapmaya devam edeceğim önümüzdeki yıllarda..hepimiz yapmalıyız gerçekten de..çocuklarımızın buna ihtiyacı var..

kız didem sibel duymasın..

İnsallah Doruk sever. Şu anda yürütece kesinlikle binmiyor cünkü hareketlerini kısıtlıyor artık. Cünkü kendisi yürümüyor ama her yere rahat rahat girip çıkıyor şu anda.

fatoşçum çok anlamlı çok duygusal şeyler yazmışsın canım benim arasımızın doğum günü ktlu olsun her günü bir öncekinden güzel geçsin sağlıklı mutlu başarılı bir hayatı olsun inşallah hepimize bebişlerimizle evlatlarımızla gönlümüzce geçireceğimiz huzurlu sağlıklı bir yıl diliyorum

selamlar...

ARAS'IM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN... İYİKİ VARSIN, İYİKİ HAYATIMIZIN EN GÜZEL MUCİZESİ OLDUN.
ALLAH SENİ ANNE VE BABANA BAĞIŞLASIN, HAYIRLI EVLAT OL EMİ TEYZEM.
ALLAH'A EMANETİN. TEKRAR İYİKİ DOĞDUN

çooook tatlısın senin sahibin varmıydı yoksa biz alsak
huuuu noliyyy aaa kız o bizim
duydum duydum aaa çok gücendim ama olmazki

slm herkeseeee..yeni yılınız kutlu,mutlu,sağlıklı booooollll paralı,huzurlu,şekerrrr gibi olsun inş.....

aras paşa sana ne diyeceğimi bilemiyorum..senki el kadar bi bebeyken hayata sıkı sıkı tutundun senden küçüklere abilik ettin...ailenle sevdiklerinle uzuuuun ve güzel yıllara .....

Ben akşam hazırladım yiyeceklerimiz 4 çeşit yaptım valla benden bu kadar çok uğraştım ama değdiii.evimizide süsledik derin görünce şaşırdı sabah balonlarla falan şapkalarımızda hazır hoşgeldin yeni yılll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…