burcu olabilir hapları unutmuştu
bencede kim olacak acabayeni yılda yeni bir bebek haberini ilk kim verecek bakalım...
kız şimdi kızlar gelince yanında rahat hareket edemezler..anangle git dedim yok dedi..arkadaşlarınla buluş falan dedim bakarım dedi..ya off bende çıkmak istiyorum yaa
kız nire göndercen adamı yerni yıla girerken oda olsun yanında sonra seneye dışarlarda geçirir bide arka odaya felam at çıkma burdan de
valla benim kaynana alt katta bi durum olunca eşime hadi aşa diom
verirsin senyok anacım siz tembelsiniz ben bu gidişle size 3. haberinide veririm
tünaydın cnm hoşgeldinn valla tut ucundan bende yetiştiğim yerden yazıyorum
evet evettt
salaklık deil cnm aşk ol bazen bende unutuyorum akşam aklıma geliyo ALlah tanDİMİ ne salaklık.şimdi 1 ay tetikte olurum ben.kocişşe diyorum hee sinirin ondanmıydı diyo.galiba bu haplar aynı zamanda beni sakinleştiriyorda o bir haftada gerçekten çok gerildik.çok hırçındım ben ilaçın prekpektüsünüde attım birdaha ki ay alınca bakıcam.ama öyle birşey olsa içime doğardı 1 kere oldu zaten o yüzden hamile değilim biliyorumda şimdi 1 ay yine hem ilaç hem kendimiz korunacağız.ilaç etkileşim göstermez diye tedbirli davranıyorum.
haklısın cnm anasına gitsin ne işi var dışardabencede kim olacak acaba
kız şimdi kızlar gelince yanında rahat hareket edemezler..anangle git dedim yok dedi..arkadaşlarınla buluş falan dedim bakarım dedi..
verirsin sen
benim yiyor ama mart-nisan gibi
böylece aralarında 2 yaş olucak
benim gözüm 2. yi pek yemiyor
benim yiyor ama mart-nisan gibi
böylece aralarında 2 yaş olucak
valla maddi durumun iyi olacak..
bide bakan olacak çocuğa..
geleceğini de garanitye alıcaksın..
senede bir tane doğurcan ohh mis valla...
evden poh kokusu eksik olmayacak
valla bu ay ben de tırsıyom, haftasonunda da olmazsam, pazartesi test yapıcam..:18:normalde 24 ünde olmam gerekiyordu, ama ben tabi hiç ihtimal vermiyordum. eşime dedim, bi kere olmuştu diyo :26: ben hatırlamıyorum, o hatırlıyo nasıl oluyo ya....
hakkında hayırlı cnm ya
canım benim saol ne güzel şyeler yazmışınFatoşcum Aras için çok güzel bir mesaj yazmışsın. Arascım iyiki doğdun. İyiki annen ve babanın minicik oğlusun. Hep sağlıkla, şansla, mutlulukla yaşa..... Hep iyi insanlarla karşılaş.... sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Sen hepimizin ilk göz ağrısızın. Hepimiz seni çok seviyoruz.
İYİKİ DOĞDUN ARASCIĞIM....... NİCE SENELERE........
amin esmacım allahım onları bize bağışlasınçok duygulandım fatşum Allah acısını göstermesşn hayırlı evlat olsun
günaydınnn cnmm
sağol cnm amin cümlemiz inş.
canım benim öylemiyim gerçekten iyi bir annemiyimm ne güzel şeyler yazmışın aras kayahandan armağan ettiğin parça içinde teşekkür ediyor teyzesi...günaydın kızlar Arasın doğum gününü tebrik için erkenden giricektim sözde ama nerdeyse öğlen oldu
Aras paşanın doğduğunu öğrendiğimde çok heyecanlanmıştım.Eşimi aradım ağlayarak anlattım.Yaşıycak mı şimdi o çocuk demişti.Cahillik işte..Ne çok şey öğrendik beraber burda...Aras beyfendi hazretleri gibi erkenci veletlerin dünyaya nasıl mucizevi biçimde tutunduklarını öğrendik mesela..Ne anneler olduğunu gördük sonra..Ne anneler vardı,hergün hastanedeki bebeği iyi olsun diye dualarla evden çıkan anneler..Bir kilo doğan kuzuyu kocaman paşa yapan anneler...
Fatoşcum senin mükemmel anneliğinin ilk yılını kutluyorum..
Evladımız Arasımızın ikinci yaşı inşallah hakkında hep güzelliklere gebedir..
Kayahan abimizden bi parça armağan ediyorum paşama
Günlerin getirdiği mutluluk olsun sana
Sevdiğin ve sevildiğin bir hayatı sür bebeğim
Günün günündenn güzel geçsin...
amin zeynep teyzesi gelecek seneler hepimize güzel şeyler yaşatsın inşallahARAS KUZUMun doğum günü kutlu olsun...
gelecek seneler ona hep sağlık,başarı,güzel günler getirsin.
annesiyle,babasıyla,sevdikleriyle sevdiği ve sevildiği uzuuunn bi ömrü olsun...
gözlerim doldu. geçen sene bu zamanlar karnımız burnumuzdaydık. bu sene hepimiz anneliği tattık. gelecek sene allah isteyen herkesi bu duygudan mahrum bırakmasın.
2011 hepimize sağlık getirsin,gerisi gelir zaten. önemli olan sağlık,ötesi boş gerçektende...
hepimize iyi seneler...
diyorummm ve ipeği uyutup geliyorum yarım saate.
amin canım hepimizin evladına inşallahGünaydın herkese hepimize güzel bir yıl diliyorummm
aras paşanında doğum günü kutlu olsun valla geçen sene nasıl heycanlanmıştık yaa minicikti şimdi koca adam olduu allah uzun ömürler versinnn
bende senin tatlı nanaklarından öpüyorum teyzoşgünaydın hayırlı cumalar,iyi seneler herkese
aras paşam doğum günün kutlu olsun iyiki doğdun, allah sana sağlıklı ve uzun ömürler nasip etsin,seni iyi insanlarla karşılaştırsın ömrün boyunca hep mutlu ol inş.öpüyorum o güzel yanaklarından teyzem
biliyom teyzecim evet saol canım benimgünaydın herkese.
arascım doğum günün kutlu olsun..ne çabuk geçti 1 yıl..daha dün gibi herşey..iyi toparladın ama kuzucuk..annenin kıymetini bil
oy senin dillerini ısrırım ben seninde yeniyılın kutlu olsun kaymağım
illah çalışmak gerekmiyo dimi ama bende söz veriyorum canım çok güzel bi paylaşım saolHiç bir zaman elimizdeki değerlere kıymet vermiyoruz biz hanımlar. Çocuklarımız, kocalarımız, ailelerimiz, akrabalarımız… Hatta eş, dost komşularımız…
Onlar zaten var, elimizdeler, cebimizdeler bakış açısıyla en çok ilişkide bulunmamız gerekenleri en sona atıyoruz. İhmal ediyoruz…
Biliyorum çoğumuz çalışıyoruz ve yaşadığımız hayat çoğu zaman kaldırması, taşınması zor bir hayat. Şimdi yeni yıl heyecanı ile şöyle bir sallanıp silkelenelim ve kendimize şu sözü verelim istiyorum.
“Dışarıda ne şekilde stres yaşarsak yaşayalım eve geldiğimizde kapının önünde şöyle bir durup derin nefes alalım. İçeri en mutlu ve en pozitif halimiz ile gülümseyerek girelim. Ve çocuklarımız ile birlikteyken gerçekten, başka hiçbirşey düşünmeden onlarla birlikte olalım. İsteyerek, şen şakrak, yerlerde yuvarlanarak, çocuk gibi oyun oynayalım… Bol bol sarılalım, bol bol öpelim. Gözlerinin içine bakıp onlara sevgimizi hissettirelim…”
Çünkü içeride bizim yaşadığımız hiçbir şeyden haberi olmayan ve tüm gün büyük bir heyecanla eve gelmemizi bekleyen meleklerimiz var. Onların dünyası bize göre minicik ama ona göre kocaman. Tek istedikleri güven duygusu ve bizim varlığımızı hissetmek olan ve kendi isteğimizle dünyaya getirdiğimiz bu minik insanlara vermemiz gereken tek şey sevgi. Pahalı oyuncaklar değil, vaadler değil…
İsterseniz binlerce lira dökün oyuncaklara, hepsi boş anneler.
O kutuların içi boş.
Hepsi yalan.
Anne sevgisi var ya…
Tek o var, dünyada yeri asla başka şeyle doldurulamayan…
Şimdi hazır mısınız?
Anne sözü vermeye var mısınız?
-------------------
Ben verdim bile bu sözü hem kendime hem Doruk'uma.....
inşallah canım çok saolfatoşçum çok anlamlı çok duygusal şeyler yazmışsın canım benim arasımızın doğum günü ktlu olsun her günü bir öncekinden güzel geçsin sağlıklı mutlu başarılı bir hayatı olsun inşallah hepimize bebişlerimizle evlatlarımızla gönlümüzce geçireceğimiz huzurlu sağlıklı bir yıl diliyorum
amin canım amin cümlemizin evladını bağışlasın saol hülyacımselamlar...
ARAS'IM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN... İYİKİ VARSIN, İYİKİ HAYATIMIZIN EN GÜZEL MUCİZESİ OLDUN.
ALLAH SENİ ANNE VE BABANA BAĞIŞLASIN, HAYIRLI EVLAT OL EMİ TEYZEM.
ALLAH'A EMANETİN. TEKRAR İYİKİ DOĞDUN
evet dimi teyzoş bayagıda marifetliyim ama ha inşallah canım saolhuuuu noliyyy aaa kız o bizim
duydum duydum aaa çok gücendim ama olmazki
slm herkeseeee..yeni yılınız kutlu,mutlu,sağlıklı booooollll paralı,huzurlu,şekerrrr gibi olsun inş.....
aras paşa sana ne diyeceğimi bilemiyorum..senki el kadar bi bebeyken hayata sıkı sıkı tutundun senden küçüklere abilik ettin...ailenle sevdiklerinle uzuuuun ve güzel yıllara .....
saol canım benim sorma burcucum ne gündü bi bana sorsan ah ah....eşim hayatında ilk defa o gün arası hastaneye bıraktığında ağlamış biliyomusun canımselam kızlar.
Aras nice mutlu yıllara iyiki doğdun canım.
geçen sen bugüne gittim okudum nostalji yaptım biraz.ben Fatoşu aradığımda fatoşun eşi bebeği almış başka hastaneye küveze götürüyorudu.şimdide dana kadar oldular maşallah.
2011 yılı için hepimize sağlık huzur para ve bol müjdeli haberler getirsin.
Burak paşam dahil yeni yılı tebrik edenlere teşekkür ederiz.
Mutlu yıllar kızlar sizlere de bebişlerinize de ailelerinize de....
Aras'ın da doğumgünü kutlu olsun. Nice nice mutlu yıllar olsun. Öpüyorum hepinizi. Görüşürüz...
salaklık deil cnm aşk ol bazen bende unutuyorum akşam aklıma geliyo ALlah tan
cnm Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin aratmasında biz istyoz istemiyoz demiyelim
kız bende sanki ilaç lmadığım7 günde sanki biraz sinirli oluyorum sen deyince farkettim anladım ımmm
haklısın cnm anasına gitsin ne işi var dışarda
valla bu ay ben de tırsıyom, haftasonunda da olmazsam, pazartesi test yapıcam..:18:normalde 24 ünde olmam gerekiyordu, ama ben tabi hiç ihtimal vermiyordum. eşime dedim, bi kere olmuştu diyo :26: ben hatırlamıyorum, o hatırlıyo nasıl oluyo ya....
ayyy ınsallahhhhhadi hayırlsı inş kalbine göre olsun.
ipoşa kardeş gelir oynarlar beraber...
sanada tatlımmmmmşimdik kaçtım hadi iyi yıllar
tesekkur ederımhakkınızda hayırlısı olsun canım o zaman ne diyelim
sarhoşmuydun kız o nasıl hatırlıyo sen hatırlamıyon enteresanvalla bu ay ben de tırsıyom, haftasonunda da olmazsam, pazartesi test yapıcam..:18:normalde 24 ünde olmam gerekiyordu, ama ben tabi hiç ihtimal vermiyordum. eşime dedim, bi kere olmuştu diyo :26: ben hatırlamıyorum, o hatırlıyo nasıl oluyo ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?