kızlr ya çekmece ve dolaplara kilit oluyomuş nerde bulunurki öle şeyler
kızlr ya çekmece ve dolaplara kilit oluyomuş nerde bulunurki öle şeyler
evi temizledim pakladım.komşu çagırdı aşure yapacagım gel dedi.kısada olsa bi gediyim.accıkta aşure yerimohh..önden tatlı.
banada piyongodan bişey çıkarsa hemencecik yaparım bi tane daha.:86hh şu maddi yönden iyi olanları hiç anlamam .yapmazlar çocuk .valla akılsızlık..ahh bende para olcak 5 çocuk yapmıştım.nede olsa para var..ya bi yarım elma diye bi dizi vardı hiç izlemişmiydiniz.ben bayılırdım.kıroyum amam para bende derdi yaa ..
NALBURDA boy boy var.yada şu 1 milyoncuk yerler varya onlardada oluyor.
Bizde yılbaşı partisi yatar.
şimdi haber geldi Babamın dayısı yoğun bakımda.akciğer kanseri dr yapacak birşey yok bekliyoruz demiş.babamın dili dönmüyor tabii vefatını bekliyorlar.zaten 1 yıldan fazladır çekiyordu Allah daha fazla çektirmesin.yaşıda 70 falan vardır.
e bebekte var canım internetten sipariş yapıyorsan bak istersen set halinde de satılıyor
evi temizledim pakladım.komşu çagırdı aşure yapacagım gel dedi.kısada olsa bi gediyim.accıkta aşure yerimohh..önden tatlı.
banada piyongodan bişey çıkarsa hemencecik yaparım bi tane daha.:86hh şu maddi yönden iyi olanları hiç anlamam .yapmazlar çocuk .valla akılsızlık..ahh bende para olcak 5 çocuk yapmıştım.nede olsa para var..ya bi yarım elma diye bi dizi vardı hiç izlemişmiydiniz.ben bayılırdım.kıroyum amam para bende derdi yaa ..
şimdi haber geldi Babamın dayısı yoğun bakımda.akciğer kanseri dr yapacak birşey yok bekliyoruz demiş.babamın dili dönmüyor tabii vefatını bekliyorlar.zaten 1 yıldan fazladır çekiyordu Allah daha fazla çektirmesin.yaşıda 70 falan vardır.
ayşegül cicim hoşgeldin
ilayda cnm ebebeke bakarımm sağol
afiyet olsun canım bende geçen hafta perşembe yaptım ama kilo alırım diye korkumdan fazla yiyemedim çoğunu dağıttım yaptığım gün 1 kase yedim 3 gün 1 er kaseyle aşure yemiş oldum
hee esma sen bebek için mi sordun.ben iş yerindeki dolaplara falan sandim .
ayy ebnde severdim köylü kızı ve moderen ablası.
bende parayın bulursam birdahaki ay hamile kalıcam :)
Biz ne edelim acep bende kara kara düşünenlerdenim en kesin çözüm hamilelikti yaw
burcucum hastanız için Allah kolaylık göstersin..
ben zaten karşıyım yılbaşı kutlamaya :))
Selam şekerler yılın son gününde nasılsınız bakalım
ARAS Paşa iyi ki doğdun iyi ki varsın .Sağlıklı , huzurlu , mutlu , başarılı, hayırlı upuzun ömürlerin olsun inş. .Topiğimizin biricik abisi iyiki seni ve anneni tanıdık .Daha nice yaşlara beraber gireriz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?