2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

araş paşam senin için bi açayım dedim.nice yılları mini adamdan.koskoca bi delikenlı oldun.maşallah sana.allıh usun sağlıklı ömürler versin.öpüyorum senii..
hüyla kız aferin defneyi kollamışsın.iyi kaynan olcan sen haa.şükür gözüm arkada kalmayacak.bahara geliyimde şu kertiyler artık birbirini görsünler.gerçe ilk ogulan evi gelir ama neyyyseee
didem bacım valla benim kocada yoruldu.anam benim gibi çocuk bakıyo evde.yazık gariban başka istemiyom yoruldum valla.kazara kalırsan kendin bakarsın bak ona göre diyobende varmı o göz.hele dogsun bak nasıl seversin sonra diyom.adam korkuyo bana yanaşmaya.daha bide ben hapta kullanmıyom.yaw şu adet gelsede kurtulsamm

evi temizledim pakladım.komşu çagırdı aşure yapacagım gel dedi.kısada olsa bi gediyim.accıkta aşure yerimohh..önden tatlı.
banada piyongodan bişey çıkarsa hemencecik yaparım bi tane daha.:86hh şu maddi yönden iyi olanları hiç anlamam .yapmazlar çocuk .valla akılsızlık..ahh bende para olcak 5 çocuk yapmıştım.nede olsa para var..ya bi yarım elma diye bi dizi vardı hiç izlemişmiydiniz.ben bayılırdım.kıroyum amam para bende derdi yaa..

kızlr ya çekmece ve dolaplara kilit oluyomuş nerde bulunurki öle şeyler

NALBURDA boy boy var.yada şu 1 milyoncuk yerler varya onlardada oluyor.

Bizde yılbaşı partisi yatar.
şimdi haber geldi Babamın dayısı yoğun bakımda.akciğer kanseri dr yapacak birşey yok bekliyoruz demiş.babamın dili dönmüyor tabii vefatını bekliyorlar.zaten 1 yıldan fazladır çekiyordu Allah daha fazla çektirmesin.yaşıda 70 falan vardır.

afiyet olsun canım bende geçen hafta perşembe yaptım ama kilo alırım diye korkumdan fazla yiyemedim çoğunu dağıttım yaptığım gün 1 kase yedim 3 gün 1 er kaseyle aşure yemiş oldum

bakarım cnm sağol

ayy Allah kurtarsın acısı varsa dindirsin
kanser fena illet Allahtan ne taraf hayırlıyla oraya

e bebekte var canım internetten sipariş yapıyorsan bak istersen set halinde de satılıyor

hee esma sen bebek için mi sordun.ben iş yerindeki dolaplara falan sandim .

ayy ebnde severdim köylü kızı ve moderen ablası.
bende parayın bulursam birdahaki ay hamile kalıcam :)

geçmiş olsun canım Allah çektirmesin iki iyiliğin birini versin

allah yardımcısı olsun.evet çekmemeleri daa iyi burcu..çok üzücü oluyo öyle görmek bi insanı..

ayşegül cicim hoşgeldin

ilayda cnm ebebeke bakarımm sağol

esmam iyidir sendenn..
bizde yaptırırken dolapları kilitli yaptırıyoruz.degilse bilmiyorum nasıl oluyo.

Selam şekerler yılın son gününde nasılsınız bakalım

ARAS Paşa iyi ki doğdun iyi ki varsın .Sağlıklı , huzurlu , mutlu , başarılı, hayırlı upuzun ömürlerin olsun inş. .Topiğimizin biricik abisi iyiki seni ve anneni tanıdık .Daha nice yaşlara beraber gireriz inş.

afiyet olsun canım bende geçen hafta perşembe yaptım ama kilo alırım diye korkumdan fazla yiyemedim çoğunu dağıttım yaptığım gün 1 kase yedim 3 gün 1 er kaseyle aşure yemiş oldum

y a bende çok çok seviyorum şu aşureyi.gördümmü dayanamıyorum.cazibesi öldürüyo beniyiyorum.tam bitti tamam diyodum.yine yapacaklar hayır hiç diyemme şu aşureye.neyse bunuda yiyemde.başka yok:86:

hee esma sen bebek için mi sordun.ben iş yerindeki dolaplara falan sandim .

ayy ebnde severdim köylü kızı ve moderen ablası.
bende parayın bulursam birdahaki ay hamile kalıcam :)

evet evet..o dizi..
dur kız ben bileti bulmadanda hamile kalacaga benziyorsun

Biz ne edelim acep bende kara kara düşünenlerdenim en kesin çözüm hamilelikti yaw

ismi tek zeynepmii..

ya evet 2 yönden rahattım işte. hem burak aşılama ile olmuştu, 2. nasıl olsa hemen olmaz diyordum.hem de hap kullanmıyordum ama eşime güveniyordum.. böyle bişey olsa bilmem lazım.üff neyse hayırlısı..ama yine de içimde öyle bi his yok,belirtiler de yok..hasta olurum ben 2-3 güne..

ben hap kullanmak istemiyorum. bi çoğu bıraktığı ay hamile kalmış ama ben bıraktığım an hamile kalamayanlardanım, o yüzden kullanmıcam, olacağı varsa olur,kabulüm. iyi de olur. ama burak biraz daha büyüsün ya, daha küçücük...

burcucum hastanız için Allah kolaylık göstersin..

ben zaten karşıyım yılbaşı kutlamaya :))

şu msn i aç bi.yada msj civap ver bacım.
aslında kutlama değişik bacım.bende bi arad yemek yemeyi severim o günü.ama tutupta ağaç alıp süslemeyi falan sevmem.o kadara gitmem yani.neyse amaan..dünür..

hoşgeldin tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…