pazartesi kim topiğe uğramazsa bilin ki piyango vurdu..piyango çıkınca bizi unutmayın anacım.. :))
Allah kimseye dermansız dert vermesin heleki böyle hastalıkları düşmanıma dahi vermesin . Gerçekten çok zor Allah çektirmesinNALBURDA boy boy var.yada şu 1 milyoncuk yerler varya onlardada oluyor.
Bizde yılbaşı partisi yatar.
şimdi haber geldi Babamın dayısı yoğun bakımda.akciğer kanseri dr yapacak birşey yok bekliyoruz demiş.babamın dili dönmüyor tabii vefatını bekliyorlar.zaten 1 yıldan fazladır çekiyordu Allah daha fazla çektirmesin.yaşıda 70 falan vardır.
Bize çıkacak bize Mertoşun biletine çıkacak diye umuyorumpazartesi kim topiğe uğramazsa bilin ki piyango vurdu..piyango çıkınca bizi unutmayın anacım.. :))
şu msn i aç bi.yada msj civap ver bacım.
aslında kutlama değişik bacım.bende bi arad yemek yemeyi severim o günü.ama tutupta ağaç alıp süslemeyi falan sevmem.o kadara gitmem yani.neyse amaan..dünür..
hoşgeldin tatlım.
sen 3 . yüde yaparsın ha ben sana diyim.ee sprail taktıracaktın.40 ın çıktıktan sonra taktır bakalım belki sende ağrı sızı yapmaz olmadı çıkarttırmak acısız ve 1 dk sürüyor.eşin korununur.Biz ne edelim acep bende kara kara düşünenlerdenim en kesin çözüm hamilelikti yaw
burcucum hastanız için Allah kolaylık göstersin..
ben zaten karşıyım yılbaşı kutlamaya :))
Allah kimseye dermansız dert vermesin heleki böyle hastalıkları düşmanıma dahi vermesin . Gerçekten çok zor Allah çektirmesin
Bize çıkacak bize Mertoşun biletine çıkacak diye umuyorum:97:
Hoşbulduk canım benim oh aşureler falan ye anacım ye afiyet bal şeker olsun .Senede bir kere oluyor zaten yediğin kadar kardır bende çok severim güzel yapan olursa
slmmm biz geldikk...
herkese mutlu yıllar...ARAS'ımızında doğum günü kutlu olsun...
geçen sene bu gün karnım burnumda yazmıştım yeni yıl kutlamasını..:)
bu sene kova burçlarına çıkıckamış,bizim bebelerde kova hemen hemen hepsi
bizde ecoşa çektirdik hem annem hem ben...
bi ev parası çıksa bari yaaaa
bu sene kova burçlarına çıkıckamış,bizim bebelerde kova hemen hemen hepsi
bizde ecoşa çektirdik hem annem hem ben...
bi ev parası çıksa bari yaaaa
canım teyzem saol amin saol canım bizde seni öpüyoruzaraş paşam senin için bi açayım dedim.nice yılları mini adamdan.koskoca bi delikenlı oldun.maşallah sana.allıh usun sağlıklı ömürler versin.öpüyorum senii..
hüyla kız aferin defneyi kollamışsın.iyi kaynan olcan sen haa.şükür gözüm arkada kalmayacak.bahara geliyimde şu kertiyler artık birbirini görsünler.gerçe ilk ogulan evi gelir ama neyyyseee
didem bacım valla benim kocada yoruldu.anam benim gibi çocuk bakıyo evde.yazık gariban başka istemiyom yoruldum valla.kazara kalırsan kendin bakarsın bak ona göre diyobende varmı o göz.hele dogsun bak nasıl seversin sonra diyom.adam korkuyo bana yanaşmaya.daha bide ben hapta kullanmıyom.yaw şu adet gelsede kurtulsamm
saol canımAras doğum günün kutlu olsun Nice senelere
canım allah çektirmesin allah yardımcısı olsun çok zor ya göz göre göreNALBURDA boy boy var.yada şu 1 milyoncuk yerler varya onlardada oluyor.
Bizde yılbaşı partisi yatar.
şimdi haber geldi Babamın dayısı yoğun bakımda.akciğer kanseri dr yapacak birşey yok bekliyoruz demiş.babamın dili dönmüyor tabii vefatını bekliyorlar.zaten 1 yıldan fazladır çekiyordu Allah daha fazla çektirmesin.yaşıda 70 falan vardır.
saol canım benim bende iyiki sizi tanıdım çok seviyorum siziSelam şekerler yılın son gününde nasılsınız bakalım
ARAS Paşa iyi ki doğdun iyi ki varsın .Sağlıklı , huzurlu , mutlu , başarılı, hayırlı upuzun ömürlerin olsun inş. .Topiğimizin biricik abisi iyiki seni ve anneni tanıdık .Daha nice yaşlara beraber gireriz inş.
burak aşılamaylamaı oldu ben bilmiyodum burakçımda mucizeymiş baksanaya evet 2 yönden rahattım işte. hem burak aşılama ile olmuştu, 2. nasıl olsa hemen olmaz diyordum.hem de hap kullanmıyordum ama eşime güveniyordum.. böyle bişey olsa bilmem lazım.üff neyse hayırlısı..ama yine de içimde öyle bi his yok,belirtiler de yok..hasta olurum ben 2-3 güne..
ben hap kullanmak istemiyorum. bi çoğu bıraktığı ay hamile kalmış ama ben bıraktığım an hamile kalamayanlardanım, o yüzden kullanmıcam, olacağı varsa olur,kabulüm. iyi de olur. ama burak biraz daha büyüsün ya, daha küçücük...
saol gülşahçımslmmm biz geldikk...
herkese mutlu yıllar...ARAS'ımızında doğum günü kutlu olsun...
geçen sene bu gün karnım burnumda yazmıştım yeni yıl kutlamasını..:)
doğru söze ne denirBizde yılbaşı kutlamayanlardanız amma velakin benim bey 2010 bizim yılımız hatun deyip duruyo
İsmi şu an sadece Zeynep babası düşünüyor hala bulursa ne ala haftasonu bu isim muhabbeti kapanacak inşallah
kesinlikle doğru canım yavrularımızdan büyük ikramiyemi var bizizmki hemide yılbaşı günü çıktıevet evet 2010 da 1 piyango bize 2 piyango hatta büyük ikramiye sana çıktı özlem.
nasıl 2 sene yeni yıla hamile girdin anlamadım bizler genelde mayıos nisanda hamile kaldı ee 1 yılbaşı oluyo 2 yılbaşı nasıl oluyoBende iki senedir yeni yıla hamile girmiştim haliyle uyudum durdum.Gözümü açacak halim yoktu bu sene uykuda yok .Yine evdeyiz başka planımız yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?