2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Allah kimseye dermansız dert vermesin heleki böyle hastalıkları düşmanıma dahi vermesin . Gerçekten çok zor Allah çektirmesin

pazartesi kim topiğe uğramazsa bilin ki piyango vurdu..piyango çıkınca bizi unutmayın anacım.. :))
Bize çıkacak bize Mertoşun biletine çıkacak diye umuyorum :97:

Hoşbulduk canım benim oh aşureler falan ye anacım ye afiyet bal şeker olsun .Senede bir kere oluyor zaten yediğin kadar kardır bende çok severim güzel yapan olursa

slmmm biz geldikk...
herkese mutlu yıllar...ARAS'ımızında doğum günü kutlu olsun...
geçen sene bu gün karnım burnumda yazmıştım yeni yıl kutlamasını..:)

bu sene kova burçlarına çıkıckamış,bizim bebelerde kova hemen hemen hepsi
bizde ecoşa çektirdik hem annem hem ben...
bi ev parası çıksa bari yaaaa

Bizde yılbaşı kutlamayanlardanız amma velakin benim bey 2010 bizim yılımız hatun deyip duruyo
İsmi şu an sadece Zeynep babası düşünüyor hala bulursa ne ala haftasonu bu isim muhabbeti kapanacak inşallah

Biz ne edelim acep bende kara kara düşünenlerdenim en kesin çözüm hamilelikti yaw
sen 3 . yüde yaparsın ha ben sana diyim.ee sprail taktıracaktın.40 ın çıktıktan sonra taktır bakalım belki sende ağrı sızı yapmaz olmadı çıkarttırmak acısız ve 1 dk sürüyor.eşin korununur.

burcucum hastanız için Allah kolaylık göstersin..

ben zaten karşıyım yılbaşı kutlamaya :))

bizde işte ailece yemek sonra tv izle konuş gülüş budur yani.ağaç süslemek falan değilki aslında hep yaptığımız şeylerde biraz daha özenmek işte. sonuçta yeni bir yıl yeni umutlar.

sende bu bebek meselesinde istemem yan cebime koy diyenlerdensin.hayırlısı olsun.

ay evet yiyom zati:))

slmmm biz geldikk...

hoşgeldinn.

ah ah inşallah

selam canım.

bende duru ya çektirdim 1 tane.
ayy dimi 1 ev parası ya walla fazlasında gözüm yok.Allah daha istiyac sahipleri olanlarla paylaştırsın.

Doğumda kan kaybettim ya şimdide kanamam çok.Çok oluyor zaten benim kanamam ezel beri.Bi de spiral taktırınca napcaz bilmem.
Spiralle hamile kalınma ihtimalide var Burcu kıs ondan öle diyom

Bende iki senedir yeni yıla hamile girmiştim haliyle uyudum durdum .Gözümü açacak halim yoktu bu sene uykuda yok .Yine evdeyiz başka planımız yok malesef

ya ben yeni evliyken kullandığım doğum kontrol hapına başladım yine ama bu sefer hiç iyi gelmedi bütün yan etkilerini yaşıyorum...kanamamda bitmedi 15 gündür...kessemmi acaba

en iyisi sen hap kullancan adamada söylemicen kullandığını o da korunsun..
çifte korunma

kızz biz bilette almadık :) alanlar bizi unutmasın :)

aa şekerim ben unutmam defneyi,burağa da unutturmam,çalışır yine rahat ettiririm merak etme sen

canım teyzem saol amin saol canım bizde seni öpüyoruz
Aras doğum günün kutlu olsun Nice senelere
saol canım
canım allah çektirmesin allah yardımcısı olsun çok zor ya göz göre göre
saol canım benim bende iyiki sizi tanıdım çok seviyorum sizi
burak aşılamaylamaı oldu ben bilmiyodum burakçımda mucizeymiş baksana
slmmm biz geldikk...
saol gülşahçım
Bizde yılbaşı kutlamayanlardanız amma velakin benim bey 2010 bizim yılımız hatun deyip duruyo
İsmi şu an sadece Zeynep babası düşünüyor hala bulursa ne ala haftasonu bu isim muhabbeti kapanacak inşallah
doğru söze ne denir
evet evet 2010 da 1 piyango bize 2 piyango hatta büyük ikramiye sana çıktı özlem.
kesinlikle doğru canım yavrularımızdan büyük ikramiyemi var bizizmki hemide yılbaşı günü çıktı
Bende iki senedir yeni yıla hamile girmiştim haliyle uyudum durdum .Gözümü açacak halim yoktu bu sene uykuda yok .Yine evdeyiz başka planımız yok malesef
nasıl 2 sene yeni yıla hamile girdin anlamadım bizler genelde mayıos nisanda hamile kaldı ee 1 yılbaşı oluyo 2 yılbaşı nasıl oluyo

Son düzenleme:
haklısın sibelcim aklımada gelmedi değil

siz nasıl oldunuz...

biz bugün herkesin bi programı var diye paşamın doğum gününü yarın yapacaz zaten nufustada yarın diye geçiyo ne fark eder gönüller bir olsun ha bugün ha yarın dimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…