2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Doğumda kan kaybettim ya şimdide kanamam çok.Çok oluyor zaten benim kanamam ezel beri.Bi de spiral taktırınca napcaz bilmem.
Spiralle hamile kalınma ihtimalide var Burcu kıs ondan öle diyom

yok artık ondanda geçerse.neyden korkarsan başına gelirmiş ya o misal.
başkada korunma yok yavrum yada eşin kullanıcak sente tıp hep tıkanıyor zaten ne iş anlamadım :)

ya ben yeni evliyken kullandığım doğum kontrol hapına başladım yine ama bu sefer hiç iyi gelmedi bütün yan etkilerini yaşıyorum...kanamamda bitmedi 15 gündür...kessemmi acaba

doğum kontrol hapı gereksiz kanamayıda engeller sende birşeyler ters gidiyor.

Pazartesi görüşmek üzere.hepinizi seviyorum ve öpüyorum sizde kuzularımı öpün.

geçmişi okudum biraz geldim..aa demin kimse yoktu yaa dolmuş bir anda..
akşama ben birşey yapmıyorum ekstradan sadece değişik bir tatlı ya da pasta yapmak istiyorum...kocam çok sever tatlıyı..güzel ve basit bir tarifi olan var mı acaba kızlar???

*

aa bak hep bunu düşünmüşümdür 1 gün için yaş farkımı olacak diye.iyi yapmışsınız.yoksa 2009 çoçukları ile arasında 1 yaş olduğu halde aynı dönem okula başlayınca zor olurdu.

şekerpare yap bende yapcamda msn de arkadaşa takıldım bırakmıyo beni:)))
iyiyiz canım düzeldik biraz çok şükür yani..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar...
2010 bizlere bebeklerimizi verdi. 2011 de en az bu kadar büyük mutluluklar yaşatsın herkese.
Üzüntülerimiz minnacık, sevinçlerimiz kocaman olsun.

Fazla kalamayacağım. Esra babaannesinde gidip kızımı göreyim

benim de ablamın doğum günü bugün. ama bu sene yarın kutlayalım diyorum ben. biraz süpriz bişeyler yapmak istiyorum, dün biraz kalbini kırdım da :) ne yapsam acaba?

daha doğrusu süprizden kasıt güzel ilginç bi hediye almak istiyorum.pastasını falan alıcam zaten. hem cocuklarının adına ilginç bişey, hem de kendi adıma ilginç bişey almak istiyorum..biraz bakayım netten..

Kimseler yok biliyorum ama benim paşa pek ağladı hemen çıktım .Onu uyuttum sonra ev işlerine daldım ancak gelebildim .Ama kocişim aradı saat 5-6 arası gelecekmiş beraber akşama yemek hazırlayacağız yine kalamayacağım .Herkesin yeni yılını kutlamak istedim şimdiden
YENİ YILDA TÜM DİLEDİKLERİNİZ VE GÜZELLİKLERLE SİZLERLE VE KUZUCUKLARINIZLA OLSUN.
SAĞLIKLI , MUTLU, HUZURLU,BAŞARILI,BOL PARALI ,UMUTLU VE HAYIRLI GÜNLER OLSUN TÜM GÜNLERİMİZ İNŞ.
HERKESE KUCAK DOLUSU SEVGİLER VE ÖPÜCÜKLER GÖNDERİYORUZ OĞLUMLA BİRLİKTE

Son düzenleme:

ALLAH ım 2bin10bir'de: Kellere saç, hastalara ilaç, züğürde para, sıvacıya mala, işsize iş, dişsize diş, olmayana çocuk, üşüyene gocuk, kahvaltıya sucuk, çaya şeker, yemeğe tuz, kolaya buz, nazar değmişse hoca, evde kalmışsa koca, dırdır edene akıl, onu çekene sabır ver Yarabbim.. Amin :))))
Herkesin yeni yılı kutlu olsun arkadaşlar..

amaan yılbaşı kiim biz kimm.çocuuk kaçta yattın diyomu sanki.bak çalar saat gibi 6,30 da yine ayaktaydı.gözümden uyku akıyordu ama kendime gelmeye başladım.kocada uyuyo.neyse seslenmeyelim.uyusun bakalım..
ne yaptık biz yılbaşında.defne 8,30 da zeynepte 9 da yattı.onlar yatınca.dedik tv izlemeyi sevmiyoruz hadi film izleyelim dedik.üç film arka arkaya izledik.izleyemediklerimiz vardı iyi oldu .ne yapacagız başka.ama iyi oldu kol kola diz dize sevdeğim insanla berabar girdim işte.şükür..kızlarımızdan bahsettik.sohbet ettik.öptük kokladık onları..ne mutlu iştee..yeterrr

Son düzenleme:
slm kızlar naber..nasıl geçti yılbaşınız..programlar rezaletti..bizde bol bol konuştuk kızlarla..sabah 5te yattık..onlar fosur fosur uyurken ben 7de ayaktaydım..burak bey in sayesinde...

selamlarr...

kısacık kestirdim saçlarımı: ohh hafifledim valla. (bi ara fotoğraf eklerim.)
kayınvalidemlerdeydik biz de. görümcemler falan..
her zaman olduğu gibi yemek yedik, çay içtik. bi farklılık yoktu yani diğer akşamlardan. eşim bugün çalışıyor benim: o yüzden erken döndük eve.
biletimize de sadece amorti çıktı.

bzden de böyle.. umarım güzel vakit geçirmiştir herkes.
görüşürüz.

selam herkese.

Ahmet Burak da hasta olanlar kervanına katıldı. çok fazla balgam var,aslında kusuyomuş gibi yapıp çıkartabiliyor ama ağzından çıkartamıyor, çiğneyip geri yutuyor. bu defa doktora götürmeyeceğim, evdeki ilaçlardan vereceğim, inş iyileşir tüm kuzular.

Hepinizin yeni yilini kutluyoruz
saglik mutluluk huzur hep sizlerin olsun
hastaliklar bebislerimizden uzak olsun

bizde yeni yili evde kutladik misafirlerimiz vardi güzel bi gece geçirdik

Geçmis olsun hülyacim insallah çabucak atlatir pasam

slm kızlar naber..nasıl geçti yılbaşınız..programlar rezaletti..bizde bol bol konuştuk kızlarla..sabah 5te yattık..onlar fosur fosur uyurken ben 7de ayaktaydım..burak bey in sayesinde...

sorma yaa aynen bende(

e ozaman hayırlı olsun yeni imajın

geçmiş olsun paşaya..sen yinede iyi gözlemlede çabucak geçsin inşallah.

Hepinizin yeni yilini kutluyoruz
saglik mutluluk huzur hep sizlerin olsun
hastaliklar bebislerimizden uzak olsun

bizde yeni yili evde kutladik misafirlerimiz vardi güzel bi gece geçirdik

selam reyhan .nasılsınn..seninde yeni yılın kutlu olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…