Doğumda kan kaybettim ya şimdide kanamam çok.Çok oluyor zaten benim kanamam ezel beri.Bi de spiral taktırınca napcaz bilmem.
Spiralle hamile kalınma ihtimalide var Burcu kıs ondan öle diyom
ya ben yeni evliyken kullandığım doğum kontrol hapına başladım yine ama bu sefer hiç iyi gelmedi bütün yan etkilerini yaşıyorum...kanamamda bitmedi 15 gündür...kessemmi acaba
haklısın sibelcim aklımada gelmedi değil
siz nasıl oldunuz...
biz bugün herkesin bi programı var diye paşamın doğum gününü yarın yapacaz zaten nufustada yarın diye geçiyo ne fark eder gönüller bir olsun ha bugün ha yarın dimi...
şekerpare yap bende yapcamda msn de arkadaşa takıldım bırakmıyo beni:)))geçmişi okudum biraz geldim..aa demin kimse yoktu yaa dolmuş bir anda..
akşama ben birşey yapmıyorum ekstradan sadece değişik bir tatlı ya da pasta yapmak istiyorum...kocam çok sever tatlıyı..güzel ve basit bir tarifi olan var mı acaba kızlar???
*
iyiyiz canım düzeldik biraz çok şükür yani..haklısın sibelcim aklımada gelmedi değil
siz nasıl oldunuz...
biz bugün herkesin bi programı var diye paşamın doğum gününü yarın yapacaz zaten nufustada yarın diye geçiyo ne fark eder gönüller bir olsun ha bugün ha yarın dimi...
hediyelerime karar verdim, kafam rahat.
ben de herkesin yeni yılda mutlu olmasını diliyorum..
iyi akşamlar.
selam herkese.
Ahmet Burak da hasta olanlar kervanına katıldı.çok fazla balgam var,aslında kusuyomuş gibi yapıp çıkartabiliyor ama ağzından çıkartamıyor, çiğneyip geri yutuyor. bu defa doktora götürmeyeceğim, evdeki ilaçlardan vereceğim, inş iyileşir tüm kuzular.
slm kızlar naber..nasıl geçti yılbaşınız..programlar rezaletti..bizde bol bol konuştuk kızlarla..sabah 5te yattık..onlar fosur fosur uyurken ben 7de ayaktaydım..burak bey in sayesinde...
selamlarr...
kısacık kestirdim saçlarımı: ohh hafifledim valla. (bi ara fotoğraf eklerim.)
kayınvalidemlerdeydik biz de. görümcemler falan..
her zaman olduğu gibi yemek yedik, çay içtik. bi farklılık yoktu yani diğer akşamlardan. eşim bugün çalışıyor benim: o yüzden erken döndük eve.
biletimize de sadece amorti çıktı.
bzden de böyle.. umarım güzel vakit geçirmiştir herkes.
görüşürüz.
selam herkese.
Ahmet Burak da hasta olanlar kervanına katıldı.çok fazla balgam var,aslında kusuyomuş gibi yapıp çıkartabiliyor ama ağzından çıkartamıyor, çiğneyip geri yutuyor. bu defa doktora götürmeyeceğim, evdeki ilaçlardan vereceğim, inş iyileşir tüm kuzular.
Hepinizin yeni yilini kutluyoruz
saglik mutluluk huzur hep sizlerin olsun
hastaliklar bebislerimizden uzak olsun
bizde yeni yili evde kutladik misafirlerimiz vardi güzel bi gece geçirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?