ördek,civciv karıştırmışım ben..
zaten bugün müşterinin tahakkuk bilgilerini silmişim, geri getirene kadar canım çıktı..patron "kafan yerinde mi senin,böyle şeyler yapmazdın" diyo...kafam kaldı mı ki
acaba kız mı erkek miiiiördek,civciv karıştırmışım ben..
zaten bugün müşterinin tahakkuk bilgilerini silmişim, geri getirene kadar canım çıktı..patron "kafan yerinde mi senin,böyle şeyler yapmazdın" diyo...kafam kaldı mı ki
selam kızlar nasılsınız,ben keremi götürdüm kbb doktoruna malesef ileri derecede orta kulak iltahabı varmış,zarın delinmesine az kalmış dedi doktor, antibiyotik iğne verdi 3 gün iğne olacak onun dışında da bir sürü ilaç verdi inş.iyi gelir ilaçlar düzelir oğlum,çok ağladı kulağımın zarı delinecek diye zor sakinleştirdim valla,annecim ilaçlarını iğnelerini kullanmazsan olur allah korusun, şimdi tedavi olacaksın iyileşeceksin inş.korkma dedim zor sakinleştirdim bizden haberler böyle............
yağsın gı şeker değiliz erimeyizyine yağmur başladı ufffffffff
defne uyudu.şimdi zeynebi yıkayayım ben.geri geleme sanırım.artık eşim mesai yapmıyo.5,30 da çıkıyorlar.iyi seviniyom eve erken geldi diye ama mesai ücrati almıyorlar bu sefer.buda kötüü.hem alsalar.hemde mesai yapmasalar ne iyi olurdu:86:
hadi iyi akşamlar.öpüyorum sizi..
kız hülya gör bakiim küçük noktanı.artık bizde meraktayıs.aa ben topik açacaktım dimiii.hay allah akşam yapayım barii..
kızlar bu akşam pijama partisi virelemmi.hımm
yağsın gı şeker değiliz erimeyiz
defne uyudu.şimdi zeynebi yıkayayım ben.geri geleme sanırım.artık eşim mesai yapmıyo.5,30 da çıkıyorlar.iyi seviniyom eve erken geldi diye ama mesai ücrati almıyorlar bu sefer.buda kötüü.hem alsalar.hemde mesai yapmasalar ne iyi olurdu:86:
hadi iyi akşamlar.öpüyorum sizi..
kız hülya gör bakiim küçük noktanı.artık bizde meraktayıs.aa ben topik açacaktım dimiii.hay allah akşam yapayım barii..
kızlar bu akşam pijama partisi virelemmi.hımm
heeee orası ayrıdeme kız taksi bulması zor oluyor akşamları korsan amcam gelmiyor
beklmeriz bacım.gel.kocam gelmezse kızları uyutup katılırım bende
siz verin anacım ben uğrayamıyom akşam pek
beyim ilgi ister
siz verin anacım ben uğrayamıyom akşam pek
beyim ilgi ister
beklmeriz bacım.gel.
geç gelme ihkimali yüksekmi yoksam bizimi gandırıyon
bak bak kocasıyla ilgilenecekmiş.az ilgilen yeterr
alınganlık yapmak istemiyorum ama insan üzülmüyo diğil selamı alınmayınca yada mesajına cevap verilmeyince.hemde bu genelde böyle oluyosa.ben yaşadığım şehirde yapayalnızım kimsem yok ne akraba ne arkadaş o yüzden sizleri o kadar benimsedimki heralde o yüzden alınganlık ettim.neyse canınız sağolsun yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?