2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ördek,civciv karıştırmışım ben..

zaten bugün müşterinin tahakkuk bilgilerini silmişim, geri getirene kadar canım çıktı..patron "kafan yerinde mi senin,böyle şeyler yapmazdın" diyo...kafam kaldı mı ki

annen ne dedi kadın çıldırdımı 4 çocuk olacak başında

Bende geldim tekrardan Mertkan rahat vermedi ağlayıp duruyordu onu uyuttum .İşlerimi yapıp geldim 1 saat kadar burdayım inş.

selmacım geçmş olsun cnm

didem cnm sizede geçmiş olsun

hulya kız bebişi görde bizede güzel haberler getir

acaba kız mı erkek miiii
dırın dırıııınnn
heyecan doruktaaaaaaaaa

Çok ama çok geçmiş olsun canım ilaçları iyi gelir de çabucak iyileşir inş.

defne uyudu.şimdi zeynebi yıkayayım ben.geri geleme sanırım.artık eşim mesai yapmıyo.5,30 da çıkıyorlar.iyi seviniyom eve erken geldi diye ama mesai ücrati almıyorlar bu sefer.buda kötüü.hem alsalar.hemde mesai yapmasalar ne iyi olurdu:86:
hadi iyi akşamlar.öpüyorum sizi..
kız hülya gör bakiim küçük noktanı.artık bizde meraktayıs.aa ben topik açacaktım dimiii.hay allah akşam yapayım barii..
kızlar bu akşam pijama partisi virelemmi.hımm

kocam gelmezse kızları uyutup katılırım bende

siz verin anacım ben uğrayamıyom akşam pek
beyim ilgi ister

alınganlık yapmak istemiyorum ama insan üzülmüyo diğil selamı alınmayınca yada mesajına cevap verilmeyince.hemde bu genelde böyle oluyosa.ben yaşadığım şehirde yapayalnızım kimsem yok ne akraba ne arkadaş o yüzden sizleri o kadar benimsedimki heralde o yüzden alınganlık ettim.neyse canınız sağolsun yinede

bak msn de olur haa. ozaman daha çok zaman geçirmiş oluruz.yada kk farketmez.benim kızlar 9 dedimmi hepsi odasındadır.bi aksilik olmazsa.

kız ben cevapladımyaa..aaa fatma ver bakalım sende özelden bi msn adresini..sende gel akşama yatır alarayı.kocanın önünede koy çekirdek çıt çıt çitlesin.sen gel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…