2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çıkıyorum kızlar. Diyetisyene randevum var. Bi giderim biter sandıydım. Kız bi de kontrole çağırdı. Öpüyorum görüşürüz.

Son düzenleme:
Kızlar Özlemi aradım hepinize selamı var. Misafirleri varmış. Yoğunmuş. O yüzden giirememiş nete. Bİr de Toprak hastaymış. Burnu akıyomuş. Gece de tıkanmış burnu. İlk fırsatta girecekmiş.

teşekkürlerr..

yalnız halimiz rezillik resmen gr hesabı yapıyoruz ben nevaya zayıf diyordum o 1 yaşındayken 10,5 kiloymuş ayşe çok sısıka kaldı onun yanında

sorma yaa bende hep zeyneple karşılaştırıp duruyordum.zeynepte 11 kiloymuş..ah ah bu kız 12 ayında 8,500 bile olamayacakboyu az çok ablasına yakın ama kilo ne kadar çok ara..

kız benimde var döküp duroyurm oyuncakları.o ördeklerden falan.ama ağlamatan bi bakmıyorki sıpa.ellemiyor bile

bak bak iki çocuk zor falan.ee şimdiden düşünüyon demi.. kolay olur kolay.okadarda yakın olmayaak araları.kız defneme kayınco gelecek gibi geliyo bana

malesef gerçek bal 20-30 olmuyor canım daha pahalı.ben babama karstan aldırıyorum o yüzden fiyatını bilmiyorum ama bu sefer babamın gitmesi geç olur.dayım var ondan istiyicem hem en iyisini alır bulur yollar.1 kg lık kavanozlara süzdürücem başkalarının süzdüğü balı istemem petek alıp anneannem süzer yollar bana.unutmayıp sorayım eğer fiyatı makul gelirse bana fazla yollar sizlere kargolarım.
Serap a yollayacağım.bu en son bana gelen çok güzel şekerleme falanda yapmadı.

canım hayırlısı olsun valla seninki için benim içime hiç birşey doğmuyor erken diyemi acaba.

sende yeme konusunda abartma daha dün öğrendin hamile olduğunu hemen baklava börek başladın daha aşermiyorsundur bile . dr a sor bakalım rejime devam edemezmiyim diye en azından 4. ayına kadar yediklerine dikkat etsen daha iyi hissederdin.bak Zeynep hep rejim yaptı dikkat etti.almayan nasıl almıyor anlamıyorum ya 26 kilo ile doğuma gitmiştim pehhhh.
folik asite başladın mı aldın mı ?

amaan kuruyemişciden geldim.kattığın görmemiştim.tutmuş sarı üzüm vermiş yaa.oda fayda edermiki yoksa değiştirip kara üzümmü alayımm hımmm:26:

olmaz siyah üzüm olmalı.

bende akşamdan yarım incir , 1 tane 1 kayısı , 10-15 tane kırmızı üzümü 3-4 dk a kaynatıp suyunu süzüyorum.sabahlarıda ekmek içi yumurta-peynir ekliyip kahvaltıda veriyorum.ama üzüm - pekmez-ferro bunlardan her gün 1 tanesini veriyorum üzüm koyduğum halde opekmezde eklemiyorum.hrm değişiklik oluyor duru'ya bööö gelmiyor hemde faydalıdır inşallah diye avutuyorum kendimi.

inciri kara üzümü nasıl veriyosun muhallebimi yapıyon yoğurduna mı katıyorsun

ben kahvaltısına katıyorum.ama inciri ayrı kaynatıp muhallebiyle blendırdanda geçirebilirsin ben kayısıyı öyle yapıyorum.

ben arada bal veriyorum 1 tatlı kaşığı bazen kahvaltısına bazen muhallebisine.aslında kafama göre neye ne zaman ne kadar kattım onuda tam bilmiyorum
ya bende alzaymır başlangıcımı var acaba hiçbirşey hatırlamıyorum.bunu ciddi soruyorum valla ne yaptım ne yedim bilmiyorum neyi nasıl yaptığımıda hemen unutuyorum.

Kızlar Özlemi aradım hepinize selamı var. Misafirleri varmış. Yoğunmuş. O yüzden giirememiş nete. Bİr de Toprak hastaymış. Burnu akıyomuş. Gece de tıkanmış burnu. İlk fırsatta girecekmiş.

ayyyy sağol canım aramışsın.
aman iyi olsunlarda.onun geleni gideni olur tabii.

allah yarımcın olsun sana diyecek bişey yok

Hülyacım Ördek nedir?
kız banyo ördekleri varya o.

ya çok zordur .allah yardımcın olsun.kimse yokmu sana yardım edecek. ene azından bir iki gün.bi dinlanmiş olursun.bizdede hala diş yok..ama yürüyo teyzesi.bizde böyle.

Ben çıkıyorum kızlar. Diyetisyene randevum var. Bi giderim biter sandıydım. Kız bi de kontrole çağırdı. Öpüyorum görüşürüz.

ohoo daha çok çağıracak kız dur hele..

burçincim allah yardımcın olsun canım herşey düzene girer inşallah yakın zamanda

bala bende başlamadım henüz yaşından sonra başlarım..

burcucum şimdiden teşekkürler

selam kızlar nasılsınız,ben keremi götürdüm kbb doktoruna malesef ileri derecede orta kulak iltahabı varmış,zarın delinmesine az kalmış dedi doktor, antibiyotik iğne verdi 3 gün iğne olacak onun dışında da bir sürü ilaç verdi inş.iyi gelir ilaçlar düzelir oğlum,çok ağladı kulağımın zarı delinecek diye zor sakinleştirdim valla,annecim ilaçlarını iğnelerini kullanmazsan olur allah korusun, şimdi tedavi olacaksın iyileşeceksin inş.korkma dedim zor sakinleştirdim bizden haberler böyle............

çok geçmiş olsun cnm inş çarçabuk düzelir

Ayy çok üzüldüm. Korkmuştur çocukcağız. Çok geçmiş olsun. İnşallah çabucak atlatır

ayşegül teyzemize göndereceğimiz cicilerimizi aldık geldik kuzumu uyuttum anca bakınıyorum buralara
kızım kusur kalır mı ona da cici aldım tabükü

yine bi hamiş haberi var allah tamamına erdirsin derinderen çok sevindim senin adına...
bize de bal izmir den eltimgillerden geliyor. hakiki bal. petek olarak geliyor süzüp normal bal haline getiriyoruz. fiyatını bilmiyorum ama 40-50 den daha pahalıdır kanımca...
bissürü şey okudum hepsibi unuttum off

selma geçmiş olsun çok üzüldüm
umarım daha da ilermeden düzelir.
nebir bu kulak iltihabından çocukların çektikleri anlamıyorum ki

çok geçmiş olsun selma yavrum nasıl ağrısı vardır inşallah hemen iyileşir bende yarın çıkıp eceme alıcam

oyy canım ya çok geçmiş olsun.çabucak iyileşsin inşallah.

selamm.

teşekkür ettik.
bende ne tesadüf civcive bugün amlayım dedim.ama çok soguk.bu hafta sona bakacagım.gerçi şubata çok var ama olsun alalım bi köşede dursun..
güle gle kullansın ipek hanım cicilerini.

ewet dışarısı buz
bura böyleyse ora nasıldır acep
rica ederizzzzzzz

folbiol,elevit evde hepsi var,,bugün başlayım folbiola dedim ama unuttum,unutmamam lazım..

ya ben dün sakindim ya,bugün heyecanlanıyorum, gidip nokta bebişimi görmek istiyorum,umarım herşey yolundadır..

folbiol,elevit evde hepsi var,,bugün başlayım folbiola dedim ama unuttum,unutmamam lazım..

ya ben dün sakindim ya,bugün heyecanlanıyorum, gidip nokta bebişimi görmek istiyorum,umarım herşey yolundadır..

ben bile heyecan yaptım özleminkini ne güzel beklemiştik sıra sizlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…