Kızlar Özlemi aradım hepinize selamı var. Misafirleri varmış. Yoğunmuş. O yüzden giirememiş nete. Bİr de Toprak hastaymış. Burnu akıyomuş. Gece de tıkanmış burnu. İlk fırsatta girecekmiş.
yalnız halimiz rezillik resmen gr hesabı yapıyoruz ben nevaya zayıf diyordum o 1 yaşındayken 10,5 kiloymuş ayşe çok sısıka kaldı onun yanında
ay yazıık, 2 cocuk biri hasta,bir de misafir..nasıl girsin.Allah kolaylık versin..
ya bu banyo olayı bizde de büyük problem..ilk zamanlar ağlıyodu,sonra alışmıştı..sonra bi süre sadece kafasına su dökünce ağlıyordu, şimdi tümden ağlıyo..ağlıyo diye doğru düzgün yıkamadan çıkartıyorum cocuğu..
babası yıkanacağı zaman kucağına alıyo,öyle yıkıyorum ben de..onunla oynaya oynaya yıkanıyodu eskiden ama şimdi ağlıyo. küveti çıkartıp,şu ördeğe de bakayım bari bi..
aysegulcum ben balparmak ı önermiyorum. o gerçek bal değil aslında fabrikasyon. baharatçılar varya mesela malatya pazarı falan vardır istanbulda. öyle yerlerde gerçek bal bulabilirsin. bayağıda pahalı oluyorlar. kavanozu 20-30 tl. falan. o ballar astım, bronşit, alerji, kansızlık herşeye iyi geliyor. bide esas herkesin bu balları tüketmesi gerek.
biz henüz bala başlamadık. 12. ay kontrolünde sorucam doktoruna. o yüzden burada neler var şuan tam bilmiyorum. sen bulamassan bana söyle ben sana göndermeye çalışırım.
selmacım geçmiş olsun,inş önemli bişey değildir..
burcuu içime erkek doğuyo, ama bakalım hayırlara gitsin rüyan..zeynep ismini çok severim, çok olmasına rağmen koyardım ama ailede var bitane yeğen.
diyet güzeldi ya aç kalmıyorsun hem, hem de dediğin gibi ben de bazı ara öğünlere vakit bile ayıramıyordum..3 haftada 4 kilo vermiştim ama bırakmak zorunda kaldım şimdi..şimdi de ne bulursam saldırıyorum ama börekleri baklavalar :))
amaan kuruyemişciden geldim.kattığın görmemiştim.tutmuş sarı üzüm vermiş yaa.oda fayda edermiki yoksa değiştirip kara üzümmü alayımm hımmm:26:
Ay kızlar akşam derin resmen benimle kavga ediyo makinanın içinden kendi çamaşırlarını çıkartıyo bana resmen bunları niye yıkamadın diyo gösteriyo gösteriyo bağırıyo allahım nasıl güldüm anlatamam hııımmmm yapıyo parmak sallıyo bidee
inciri kara üzümü nasıl veriyosun muhallebimi yapıyon yoğurduna mı katıyorsun
nasıl yıkıyonuz artık siz ben kendimde giriyom alıyom kucağıma ama her onu yıkadığımda bende girmek zorunda kalıyorum sizler nasıl yıkıyonuz kızlar..bide bu arada tam okumadım ama bal yedirmeye başladınızmı bende hakiki bal var eşim için almıştık versemmi duruyada acaba..
Kızlar Özlemi aradım hepinize selamı var. Misafirleri varmış. Yoğunmuş. O yüzden giirememiş nete. Bİr de Toprak hastaymış. Burnu akıyomuş. Gece de tıkanmış burnu. İlk fırsatta girecekmiş.
kızlar merhaba..ben böyle çok uzun aralıklarla gelebiliyorum diye darılan yoktur inşallah..havvacım sağolsun face ten mesaj yollamış..çok mutlu oldum hatırlandığıma :))
bizimkilerin uyku olayı beni çok hırpalıyor..çınarın hiç dişi yok..ayşenurun altta 2 tane var 3. üstten geliyor..tembeliz bu konuda..yürüyen bebekler var maşallah benim oğlum emeklemedi bile ayağa kaldırınca sıralıyor ama artık çok şükür..emeklemeden yürüyecek sanırım..
sabah 8-9 gibi güne başlıyoruz..yarımşar saatten 2 bazen 3 kez uyuyoruz gece uykumuz 12ye yaklaşık..ayşenur 1-3-5-7de kalkıyor..çınar 4 te bir kez kalkıyor..yani ben 1 de yatıp 3 te kalkıp 5 te yatıp 7de uyanıyorum..gözlerim acıyor artık..yoksa o kadar özledim ki sizi anlatamam..ama imkansızlaştı pc açmak..
inşallah herkes iyidir..hepinizi çok öpüyoruz..
kız banyo ördekleri varya o.Hülyacım Ördek nedir?
kızlar merhaba..ben böyle çok uzun aralıklarla gelebiliyorum diye darılan yoktur inşallah..havvacım sağolsun face ten mesaj yollamış..çok mutlu oldum hatırlandığıma :))
bizimkilerin uyku olayı beni çok hırpalıyor..çınarın hiç dişi yok..ayşenurun altta 2 tane var 3. üstten geliyor..tembeliz bu konuda..yürüyen bebekler var maşallah benim oğlum emeklemedi bile ayağa kaldırınca sıralıyor ama artık çok şükür..emeklemeden yürüyecek sanırım..
sabah 8-9 gibi güne başlıyoruz..yarımşar saatten 2 bazen 3 kez uyuyoruz gece uykumuz 12ye yaklaşık..ayşenur 1-3-5-7de kalkıyor..çınar 4 te bir kez kalkıyor..yani ben 1 de yatıp 3 te kalkıp 5 te yatıp 7de uyanıyorum..gözlerim acıyor artık..yoksa o kadar özledim ki sizi anlatamam..ama imkansızlaştı pc açmak..
inşallah herkes iyidir..hepinizi çok öpüyoruz..
Ben çıkıyorum kızlar. Diyetisyene randevum var. Bi giderim biter sandıydım. Kız bi de kontrole çağırdı. Öpüyorum görüşürüz.
allah yarımcın olsun sana diyecek bişey yok
selam kızlar nasılsınız,ben keremi götürdüm kbb doktoruna malesef ileri derecede orta kulak iltahabı varmış,zarın delinmesine az kalmış dedi doktor, antibiyotik iğne verdi 3 gün iğne olacak onun dışında da bir sürü ilaç verdi inş.iyi gelir ilaçlar düzelir oğlum,çok ağladı kulağımın zarı delinecek diye zor sakinleştirdim valla,annecim ilaçlarını iğnelerini kullanmazsan olur allah korusun, şimdi tedavi olacaksın iyileşeceksin inş.korkma dedim zor sakinleştirdim bizden haberler böyle............
selam kızlar nasılsınız,ben keremi götürdüm kbb doktoruna malesef ileri derecede orta kulak iltahabı varmış,zarın delinmesine az kalmış dedi doktor, antibiyotik iğne verdi 3 gün iğne olacak onun dışında da bir sürü ilaç verdi inş.iyi gelir ilaçlar düzelir oğlum,çok ağladı kulağımın zarı delinecek diye zor sakinleştirdim valla,annecim ilaçlarını iğnelerini kullanmazsan olur allah korusun, şimdi tedavi olacaksın iyileşeceksin inş.korkma dedim zor sakinleştirdim bizden haberler böyle............
selamm.selam canlarım
ayşegül teyzemize göndereceğimiz cicilerimizi aldık geldik kuzumu uyuttum anca bakınıyorum buralara
kızım kusur kalır mı ona da cici aldım tabükü
yine bi hamiş haberi var allah tamamına erdirsin derinderen çok sevindim senin adına...
bize de bal izmir den eltimgillerden geliyor. hakiki bal. petek olarak geliyor süzüp normal bal haline getiriyoruz. fiyatını bilmiyorum ama 40-50 den daha pahalıdır kanımca...
bissürü şey okudum hepsibi unuttum off
ewet dışarısı buzoyy canım ya çok geçmiş olsun.çabucak iyileşsin inşallah.
selamm.
teşekkür ettik.
bende ne tesadüf civcive bugün amlayım dedim.ama çok soguk.bu hafta sona bakacagım.gerçi şubata çok var ama olsun alalım bi köşede dursun..
güle gle kullansın ipek hanım cicilerini.
folbiol,elevit evde hepsi var,,bugün başlayım folbiola dedim ama unuttum,unutmamam lazım..
ya ben dün sakindim ya,bugün heyecanlanıyorum, gidip nokta bebişimi görmek istiyorum,umarım herşey yolundadır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?