2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

defneyi yıkadım amman yine buharım çıtkı.yaw .çığlığı hiç bitmiyo.halbuki yapmadığım şeyre kalmıyo.yedirirken şaklabanlık.banyoda şaklabanlık.of of..

Biz iki kişi yıkıyoruz Eflal'i. Durmuyo hiç. Öne doğru eğiliyo ve suya vuruyo. Suyu ağzına almaya çalışıyo. Doğrult doğrultabilirsen. Asla sırt üstü pozisyona gelmiyo zaten. Sırtını yıkadıktan sonra biri havaya kaldıracak ki bacaklarını yıkayabileyim. Küvetindeki suyla oynamazsa da elimizdeki tasa kovaya duştaysa duşa şampuana sabun bezine saldırıyor. Dün bi çocuk mağazasına gittik. Ordaki görevli çok hareketli bu dedi. Normal çocuk sınırlarının dışında galiba bizimki.

bizde akşamları eşimle yıkıyoz artık..arkasındanda ben giriyorum tabi.heryerim batıyo..

bende senin gibi yıkıyordum şimdi akşamları eşimle beraber yıkıyorum pek sevmiyor banyoyu bende tek yaptırmaya cesaret edemiyorum bala gelince ben birgün sadece bal verdim ek gıda vermeden denedim alerji falanda yapmayınca devam ettim 2-3 günde bir çay kaşığı veriyorum yada ıhlamuruna falan katıyorum

Son düzenleme:
bende önce kendim yıkanıyorum yürüteçle banyoda yanımda duruyo sonra onu alıp yıkıyom kucağımda sonra beraber çıkıyoz şimdilik böyle ama herseferinde bende yaıkanıyom herzaman uygun olmuyo bayadır küvetinde yıkamıyorum oda unuttu galiba korkuyo biraz ona koyduğumda ...

Benim sıpa ilk doğduğundan beri her yıkanışında ağlıyordu .Kaynanam ,görümcem ve ben tam 3 kişi kan ter içinde kalıyorduk başladığımızdan bitene kadar ağlıyordu .Hele başına su dökerken resmen ağlamaktan morarıyordu .Oturmaya başladığından beri tek başıma yıkıyorum artık öyle çok seviyorki suyla oynuyor resmen çıkmasa daha iyi hele yazın çıkarınca ağlıyordu .Bende şaşıp kalıyordum ilk başlardaki halinin tam tersi oldu .Bana göre hep kaynanamlar korkutıyordu çocuğu birde bana tek başına yıkama çok ağlıyor başedemezsin diyorlardı .Birgün gözümü karartıp yıkadım çokta iyi ettim .Bizde banyo sorun olmuyor artık aksine çok seviyor oynuyor
Bal için bizim drda 1 yaşından önce yok dedi yaşına kadar sadece inek sütü ve bal yasak diyordu

defneyi yıkadım amman yine buharım çıtkı.yaw .çığlığı hiç bitmiyo.halbuki yapmadığım şeyre kalmıyo.yedirirken şaklabanlık.banyoda şaklabanlık.of of..

benim cimcimede bi ara ağlıyordu fısher price ın banyocu civciv oyuncağını aldım baya keyifle yıkanıyor şimdi civcivide lifliyoruz köpük olunca seviniyor sonra hem prensesime hemde oyuncağına suyu döküyoruz seviniyor birde önceden fileyle yıkıyordum uzun süredir ağırlaştığı için fileyi çıkardım oturtturmadan önce kendi küvetinin içine havlu yada kendi üstünden çıkardığım bişeyi koyuyorum kaymadığı için korku olmuyor ve o keyifle oyuncağıyla oynarken bende onu yıkıyorum sende dene istersen bu civciv baya bi eğlenceli

hoşgeldin canım.dişler zordur tabi .ama bizim hiçç dişimiz yokkk

çıkar canım vall 1 yaşına girincede çıkaran bebekler var biraz genetik bu olay senin ve eşinin ne zaman diş çıkardığını biliyormusun

allah kolaylık versin çok zor oluyor diş çıkarmaları bizimkide huysızduda şim iyi şükür inşallah çabucak geçer

inşallah canım yaaa çok acısı oluyor kızıyor sinirlniyor bazen yemek istediği şeyleri bile yiyemiyor

ben hep kücetinde yıkadım.ben onunla banyoya giremem yaa.onu odasında yıkıyorum.genelde bende eşimle yıkıyorum ama arada kendimde yıkıyorum.tek yıkayabılırımde işin aslı ağlamasın diye eşimle yıkamaya çalışıyorum ama ne fayda eşim varkende ağlıyo.ama yinede tek yıkamamla bir değil elbet.şimdi defne uyusun bide zeynebi yıkarım.sonrada kendim girerim duşa.
didem yok kıs.fecede hani resim demişsin.ne resmi kız.anlamdım ben.
şu bal pahalıymış ya.benim koca o kadar vermez.ama iyi biyer bulmam lağzım benimde.ayşeye maşallah süper kilo almış.bizimde yarın kontrolümüz var.evde tarttırdım bir ayda 200gr almış gözüküyo.yani yine bişey almamış bu kız..zaten sevmiyo yemek yemeyi..
ee içinde bi şeytanlık varmış hımmüçcüncü bebek haberi almık yakınmı de bakiimmm...
diş vall aeşimde bende öyle çok geç çıkarın yok.ilkkızım var benim 4,5 yaşında oda 9 aylekken çıkarmıştı ilk dişini.bu biraz gecikte tabi.ama tabi normal ama yinede çıkmadı yaa.

Kızlar Özlemi aradım hepinize selamı var. Misafirleri varmış. Yoğunmuş. O yüzden giirememiş nete. Bİr de Toprak hastaymış. Burnu akıyomuş. Gece de tıkanmış burnu. İlk fırsatta girecekmiş.

yalnız halimiz rezillik resmen gr hesabı yapıyoruz ben nevaya zayıf diyordum o 1 yaşındayken 10,5 kiloymuş ayşe çok sısıka kaldı onun yanında

ay yazıık, 2 cocuk biri hasta,bir de misafir..nasıl girsin.Allah kolaylık versin..

ya bu banyo olayı bizde de büyük problem..ilk zamanlar ağlıyodu,sonra alışmıştı..sonra bi süre sadece kafasına su dökünce ağlıyordu, şimdi tümden ağlıyo..ağlıyo diye doğru düzgün yıkamadan çıkartıyorum cocuğu..

babası yıkanacağı zaman kucağına alıyo,öyle yıkıyorum ben de..onunla oynaya oynaya yıkanıyodu eskiden ama şimdi ağlıyo. küveti çıkartıp,şu ördeğe de bakayım bari bi..

kızlar merhaba..ben böyle çok uzun aralıklarla gelebiliyorum diye darılan yoktur inşallah..havvacım sağolsun face ten mesaj yollamış..çok mutlu oldum hatırlandığıma :))
bizimkilerin uyku olayı beni çok hırpalıyor..çınarın hiç dişi yok..ayşenurun altta 2 tane var 3. üstten geliyor..tembeliz bu konuda..yürüyen bebekler var maşallah benim oğlum emeklemedi bile ayağa kaldırınca sıralıyor ama artık çok şükür..emeklemeden yürüyecek sanırım..
sabah 8-9 gibi güne başlıyoruz..yarımşar saatten 2 bazen 3 kez uyuyoruz gece uykumuz 12ye yaklaşık..ayşenur 1-3-5-7de kalkıyor..çınar 4 te bir kez kalkıyor..yani ben 1 de yatıp 3 te kalkıp 5 te yatıp 7de uyanıyorum..gözlerim acıyor artık..yoksa o kadar özledim ki sizi anlatamam..ama imkansızlaştı pc açmak..
inşallah herkes iyidir..hepinizi çok öpüyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…