defneyi yıkadım amman yine buharım çıtkı.yaw .çığlığı hiç bitmiyo.halbuki yapmadığım şeyre kalmıyo.yedirirken şaklabanlık.banyoda şaklabanlık.of of..
nasıl yıkıyonuz artık siz ben kendimde giriyom alıyom kucağıma ama her onu yıkadığımda bende girmek zorunda kalıyorum sizler nasıl yıkıyonuz kızlar..bide bu arada tam okumadım ama bal yedirmeye başladınızmı bende hakiki bal var eşim için almıştık versemmi duruyada acaba..
nasıl yıkıyonuz artık siz ben kendimde giriyom alıyom kucağıma ama her onu yıkadığımda bende girmek zorunda kalıyorum sizler nasıl yıkıyonuz kızlar..bide bu arada tam okumadım ama bal yedirmeye başladınızmı bende hakiki bal var eşim için almıştık versemmi duruyada acaba..
defneyi yıkadım amman yine buharım çıtkı.yaw .çığlığı hiç bitmiyo.halbuki yapmadığım şeyre kalmıyo.yedirirken şaklabanlık.banyoda şaklabanlık.of of..
hoşgeldin canım.dişler zordur tabi .ama bizim hiçç dişimiz yokkk
allah kolaylık versin çok zor oluyor diş çıkarmaları bizimkide huysızduda şim iyi şükür inşallah çabucak geçer
defnenin hiç resmini koymuyordun onu demiştiğm bugün baktım eklemişsin çoook tatlu kıs bu
ayşegül biz 17 gündür motilium kullanıyoruz kusmalar bitti çok şükür iyi almış geldi banada
Kızlar Özlemi aradım hepinize selamı var. Misafirleri varmış. Yoğunmuş. O yüzden giirememiş nete. Bİr de Toprak hastaymış. Burnu akıyomuş. Gece de tıkanmış burnu. İlk fırsatta girecekmiş.
sağol canım
one peki.iceriği ne yani.sen fantomaltı bıraktınmı pekii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?