beklmeriz bacım.gel.
geç gelme ihkimali yüksekmi yoksam bizimi gandırıyon
bak bak kocasıyla ilgilenecekmiş.az ilgilen yeterr
kız ne fenasın esma asıl benı guldurdun şimdihehe:92: ay zeynep ne güldüm hee
aaa olmadı şimdi. neden böyle düşündün ki üzüldüm bak. her seferinde söylüyoruz kimse kimseye bilerek etmiyo böyle diye.darılma ama üzülürüzalınganlık yapmak istemiyorum ama insan üzülmüyo diğil selamı alınmayınca yada mesajına cevap verilmeyince.hemde bu genelde böyle oluyosa.ben yaşadığım şehirde yapayalnızım kimsem yok ne akraba ne arkadaş o yüzden sizleri o kadar benimsedimki heralde o yüzden alınganlık ettim.neyse canınız sağolsun yinede
dimi amaee artık ipek e kardeş istyola gızım
alınganlık yapmak istemiyorum ama insan üzülmüyo diğil selamı alınmayınca yada mesajına cevap verilmeyince.hemde bu genelde böyle oluyosa.ben yaşadığım şehirde yapayalnızım kimsem yok ne akraba ne arkadaş o yüzden sizleri o kadar benimsedimki heralde o yüzden alınganlık ettim.neyse canınız sağolsun yinede
alınganlık yapmak istemiyorum ama insan üzülmüyo diğil selamı alınmayınca yada mesajına cevap verilmeyince.hemde bu genelde böyle oluyosa.ben yaşadığım şehirde yapayalnızım kimsem yok ne akraba ne arkadaş o yüzden sizleri o kadar benimsedimki heralde o yüzden alınganlık ettim.neyse canınız sağolsun yinede
hadi ben kaçtım
ee artık ipek e kardeş istyola gızım
beklmeriz bacım.gel.
geç gelme ihkimali yüksekmi yoksam bizimi gandırıyon
bak bak kocasıyla ilgilenecekmiş.az ilgilen yeterr
çok geçmiş olsun cnm inş çarçabuk düzelir
Ayy çok üzüldüm. Korkmuştur çocukcağız. Çok geçmiş olsun. İnşallah çabucak atlatır
selma geçmiş olsun çok üzüldüm
umarım daha da ilermeden düzelir.
nebir bu kulak iltihabından çocukların çektikleri anlamıyorum ki
çok geçmiş olsun selma yavrum nasıl ağrısı vardır inşallah hemen iyileşir bende yarın çıkıp eceme alıcam
Fisher Price Banyocu Civciv - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
buyymuş havvacım..
selmacım çok geçmiş olsun,inş hemencecik diner ağrısı,yazık kulak da zordur..
oyy canım ya çok geçmiş olsun.çabucak iyileşsin inşallah.
selamm.
teşekkür ettik.
bende ne tesadüf civcive bugün amlayım dedim.ama çok soguk.bu hafta sona bakacagım.gerçi şubata çok var ama olsun alalım bi köşede dursun..
güle gle kullansın ipek hanım cicilerini.
selmacım geçmş olsun cnm
didem cnm sizede geçmiş olsun
hulya kız bebişi görde bizede güzel haberler getir
çok sağolun kızlar karnını doyurdum ilaçlarını verdim yattı bakalım inş.iyileşir oğluşumÇok ama çok geçmiş olsun canım ilaçları iyi gelir de çabucak iyileşir inş.
11 üye online epi topu 3 kişi yazıyor nerdesiniz hatunlar
3 te ziyaretçimiz varmış çay koyim mi
görüşürüzz.by.
bugünde etmesinler yaa.kocana de önemli gönlar degil bugün kocacım dee.haydi sen tv izle.ben gelcem birazdan desin
11 üye online epi topu 3 kişi yazıyor nerdesiniz hatunlar
3 te ziyaretçimiz varmış çay koyim mi
Belki bende gelirimde kaça kadar burdasınız deyin bakam bacılar
çok sağolun kızlar karnını doyurdum ilaçlarını verdim yattı bakalım inş.iyileşir oğluşum
ne oldu fatmacım niye küstün canım .....
küçük oğlumda okuldan geldi şimdi onada bir çorba koyayım içsin sonra yine gelirim.....
adamdan kapabilirsem laptopu yine dizi mizi bişi izleyelim demezse gelirim bende ama söz vermiyim akşamları içinburaya yeteşmeten kızın banyosu kaldıneyse babamız gelince yaptıriym.evde şuan ılık.kaloriferi açmadılar saarımı.iyice sıcak olsunda öyle.eee
pijama partisine gelecek el kaldırsın.yada elime mum diksin
un kurabiyesi çekti canım bakKoyuver canım sevabına hergün geliyorlar yazık bir ikramda bulunmuyoruz ne ayıp
koy valla zeynep bu yorgunluğumun üstüne iyi gelir
ne fenasınız looo
zaten pazara adet olmam lazım yani tutacak günlerden biri değil bugün
valla ben akşam 9 da açarımm.taa 132 ye kadar konuşuruz gııı.
gell.
hadi şifa olsun inşallah..sen bak kuzulara canım.hadi görüşünüzz..
ne fenasınız looo
zaten pazara adet olmam lazım yani tutacak günlerden biri değil bugün
çay olsun yanına da sıcak fırından yeni çıkmış kek olsun
allahhh
neyse susiyim aramızda hamişler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?