2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm geç kaldın kıs millet dağılıyo

hee hep öyle olur zati ya gelirim kimse olmaz ya geç kalırım :)) zamanlamam kötü

aa onun deili dış gebelik özlemzaferindi corde hamileyim ddi bidahda uğramadı galiba

slm cnm derinderendemi hamile aa

öyleymiş heralde yanlışmı anladım yoksa

sağol canım inş.
derinderen hamilemiymiş hadi hayırlı olsun allah kucağına almayıda nasip etsin inş.....

yanlış anlamadıysam öyle amin:)

hoşgeldin..

gel kız.bak ikinci çocuk olunca bu partiler zor oluyo

kız yok yapmayın parti marti demedimmi size ben giremiyom üff

yaa side bizsiz kayserilerde buluşun emii
yapcaz işte

kızlar bu arada ben çocğu şeye cevap veremiyorum çünkü duru uyanıkken kesinlikle bilgisayı saklı gizli bile olsa açamıyorum farketdiği anda kıyamet koparıyo tuşlara basmak için bende uyursa bakabiliyorum ama cevap vermeye yetişemiyorum pek kusura bakmayın neolur...

ayten selma bacılar bişey demediniz sizz. geliyinizmi akşam ..
bide nerede buluşalım.msn demi yoksa kk damı..şimdi çogu kişinin adresi var sende isterseniz hep birbirimize eklenti yapap msn de olur.ama yetişemeyiz derseniz kk da olur..

akarahan.selma.ebru bacım sizin yokmu msn..ekleyelim.sizde gelinn..
msn adresim var ayşegülüm ama bizim bilgisayara msn yüklenmesi lazım,bende fazla anlamıyorum karıştırmıyorum adamın bir sürü programı var silerim bişeylerini falan delirir valla,dur akşama söyliyeyim yükler belkim msn programını,

selma canım geçmiş olsun..
kulak ağrısı çok zor..inş ilaçlarla düzelir keremcim..

sibelcim çok zor valla çok ağladı bugün hem kulağı ağrıdığı için hemde korktuğu için inş.iyi gelir ilaçları sağol canım....

hımm evet dogru yanlış bişey olmasında.tamam canım yapılırsa gel.ben özelden msn adresimi vereyim.olursa eklensin.

ayten canım oldu tamam.kız sen benimkini nerden buldun

ne demek cnm bende evde hiç giremiyorum

[

tamam canım.valla benimde canım çekti ha köftee.kurumu yaşmı olacak köfte

kız seni kafadan saydım bile
Ev köftesi işte canım hazır paket olanlardan da yapıyorda bazı müşteriler ev köftesi istiyor bizde maaile yapıyoruz .Çok sıkıcı bişey aman sıkıntı basıyor bana milletin yiyeceği bana dert sanki .Ne yapacaksın işte ekmek parası
kızlar sükran CORDE nickli arkdaşta hamileydi sanırım noldu ki acaba o..
dış gebelik falan diyodu öğrenen oldumu yazdımı bişeyler görmedim ben
Bende görmedim bir daha onu şimdi söyledin bak merak ettim .Faceden soralım olmazsa :26:

benimkide 11 den önce yatmaz o zamanda eşim film izliyor bütün gün bende adamda nasiplensin azcık bilgisayarda ben gelemem gibi partiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…