kızlar sükran CORDE nickli arkdaşta hamileydi sanırım noldu ki acaba o..
dış gebelik falan diyodu öğrenen oldumu yazdımı bişeyler görmedim ben
slm geç kaldın kıs millet dağılıyo
aa onun deili dış gebelik özlemzaferindi corde hamileyim ddi bidahda uğramadı galiba
slm cnm derinderendemi hamile aa
sağol canım inş.
derinderen hamilemiymiş hadi hayırlı olsun allah kucağına almayıda nasip etsin inş.....
hoşgeldin..
gel kız.bak ikinci çocuk olunca bu partiler zor oluyo
yok kıs özlem i duymuştum düştü diye..
şükran da keseyi göremedik falan demişti.
hee hep öyle olur zati ya gelirim kimse olmaz ya geç kalırım :))zamanlamam kötü
öyleymiş heralde yanlışmı anladım yoksa
yanlış anlamadıysam öyle amin:)
kız yok yapmayın parti marti demedimmi size ben giremiyom üff
akarahan.selma.ebru bacım sizin yokmu msn..ekleyelim.sizde gelinn..
benimki o saatede uyumaz ama bende verim ekleyin özelden atıyorum sana...
benimki o saatede uyumaz ama bende verim ekleyin özelden atıyorum sana...
msn adresim var ayşegülüm ama bizim bilgisayara msn yüklenmesi lazım,bende fazla anlamıyorum karıştırmıyorum adamın bir sürü programı var silerim bişeylerini falan delirir valla,dur akşama söyliyeyim yükler belkim msn programını,akarahan.selma.ebru bacım sizin yokmu msn..ekleyelim.sizde gelinn..
selma canım geçmiş olsun..
kulak ağrısı çok zor..inş ilaçlarla düzelir keremcim..
msn adresim var ayşegülüm ama bizim bilgisayara msn yüklenmesi lazım,bende fazla anlamıyorum karıştırmıyorum adamın bir sürü programı var silerim bişeylerini falan delirir valla,dur akşama söyliyeyim yükler belkim msn programını,
sibelcim çok zor valla çok ağladı bugün hem kulağı ağrıdığı için hemde korktuğu için inş.iyi gelir ilaçları sağol canım....
kızlar bu arada ben çocğu şeye cevap veremiyorum çünkü duru uyanıkken kesinlikle bilgisayı saklı gizli bile olsa açamıyorum farketdiği anda kıyamet koparıyo tuşlara basmak için bende uyursa bakabiliyorum ama cevap vermeye yetişemiyorum pek kusura bakmayın neolur...
Ev köftesi işte canım hazır paket olanlardan da yapıyorda bazı müşteriler ev köftesi istiyor bizde maaile yapıyoruz .Çok sıkıcı bişey aman sıkıntı basıyor bana milletin yiyeceği bana dert sanki .Ne yapacaksın işte ekmek parası[
tamam canım.valla benimde canım çekti ha köftee.kurumu yaşmı olacak köfte
kız seni kafadan saydım bile
Bende görmedim bir daha onu şimdi söyledin bak merak ettim .Faceden soralım olmazsa :26:kızlar sükran CORDE nickli arkdaşta hamileydi sanırım noldu ki acaba o..
dış gebelik falan diyodu öğrenen oldumu yazdımı bişeyler görmedim ben
hımm evet dogru yanlış bişey olmasında.tamam canım yapılırsa gel.ben özelden msn adresimi vereyim.olursa eklensin.
ayten canım oldu tamam.kız sen benimkini nerden buldun
tamam canım.kız bazıların bebelirde uyunıyo.emziriyo yatırıyo geri geliyo:))
hadi bekliyom.
arayan bulurmuş canım anca geçmişi okudum geldim gördüm cevapladım
yok kız sen ekledin benide birindenmi aldın diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?