2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hmm.bayılırımm..kolay gelsin.

benimkide 11 den önce yatmaz o zamanda eşim film izliyor bütün gün bende adamda nasiplensin azcık bilgisayarda ben gelemem gibi partiye

olsun canın sağolsun b dahakine gelirsin.

folbiol,elevit evde hepsi var,,bugün başlayım folbiola dedim ama unuttum,unutmamam lazım..

ya ben dün sakindim ya,bugün heyecanlanıyorum, gidip nokta bebişimi görmek istiyorum,umarım herşey yolundadır..

UNUTMA KIZ KULLAN KULLAN.

HEM SEN HEP İŞİM VAR DİYE FİRAR EDİYORDUN 2. bebiş seni hemen havaya soktu k k da sana kavuştu . ayy şaka maka bebek geliyor ya.bak Burak ta keşke yapsaydım dediklerinin hepsini bu sefer yap.2 bebek başını yiyeceği için 3. için ara verebilirsin içinde kalmasın.

kızlar alaranın dili simsiyah oldu ferrodanmı kaynaklı acep.

ooo fatmacık gelmişşş.

ferroyu 1 gün verme bakalım ne olacak.yada sabah veriyorsan akşama kadar mı siyah ki.bol su içir bence ferro dandır.

oghhhh pijama partileri falan gece girince siz kırmızı noktaya deyinebilirsiniz benden demesi.bence msn den yazışın basılırsanızda bi çarpı yaparsınız gider hepsi.
Selda bugün gelmedi dimi

Selma çok geçmiş olsun canım.kulak ağrısı zoklatır valla çoçuğu 2-3 gün ilaçlarını kullansında düzelir inşallah.sende fırsat bu fırsat korkut biraz her zaman ilaçla geçmeyebilir atkını bereni tak koşturma diye.soğuk dinlemiyorlarkı koşup terliyorlar sonrada buz gibi hava .çıkıyor işte biryerden hastalık.

Son düzenleme:
arkadaşlar ben çıkıyorum iyi akşamlarrrrrr öptümm

iyiakşamlarr

olabilir bak:))
yok gelmedi seldaa

HÜLYA c.tesimi gidicen doktora bacım?
ayy ben sen gelmeden kızlara yumurtlarım haberi eğer duymadılarsa :)))

Abo ayrılık saati geldi çattı şimdi çıkmam lazım .Bicama partisinde görüşmek üzere

kızlar bende çıkıyorum iyi akşamlar herkese,pijama partisinede gelebilirsem bende gelirim bakalım çocuklardan fırsat bulursam eğer

yarın patron yokkk

sabah sağlık ocağına gideyim, öğleden sonra da işlerimi bitirip doktora gideyim :)

aa ama sağlık ocağında sonuçlar 4 den önce çıkmıyo,en iyisi ben paraya kıyıp direk doktora gideyim :)

ayy çok heyecanlandım ya, kızlar dua edin, inş dış gebelik falan vs. değildir..

aman aklına kötü şeyler getirme hülyacım hadi inş.hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.......

burcucum konuşuyorum canım ama işte hastayken tamam anne yapmıycam dikkatli olacam diyor arkadaşlarıyla buluşuncada hastayken verdiği sözleri unutuveriyor,teneffüslerde bahçeye çıkmayın okulun içinde oynayın diyorum ama kim dinliyor,koşup terliyorlar sonrada soğuğu yiyincede hasta oluyorlar böyle .....

Boşver sen direk hastahaneye git keseyi görürse kana gerek oluyormuki?

hadi inşallah iyi haberlerle gelirsin daha çok var ama 9 ay geçermi Hülya.

dualarımız seninle canım inşallah güzel haberlerle geleceksin cinsiyeti içinde benim içimdende geçen erkek hadi hayırlısı

epsi aynı işte bizde aynı değilmiydik.ben hatırlamıyorumda öyleydik herhalde.
iyice düzelene kadar rahat dursa bari.

bütün sözleri canları acıyınca geçerli benim yeğenimde dişi ağrıyınca şeker falan yemicem der iyileşince şekere koşar çok geçmiş olsun selmacım çabucak düzelir inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…