Ev köftesi işte canım hazır paket olanlardan da yapıyorda bazı müşteriler ev köftesi istiyor bizde maaile yapıyoruz .Çok sıkıcı bişey aman sıkıntı basıyor bana milletin yiyeceği bana dert sanki .Ne yapacaksın işte ekmek parası
Bende görmedim bir daha onu şimdi söyledin bak merak ettim .Faceden soralım olmazsa :26:
benimkide 11 den önce yatmaz o zamanda eşim film izliyor bütün gün bende adamda nasiplensin azcık bilgisayarda ben gelemem gibi partiye
arkadaşlar ben çıkıyorum iyi akşamlarrrrrr öptümm
esmanın profilinden aldım canım ama haberi yok onunda daha öncede gördüm ama sana sormadan eklemek istemediğim için ekleyememiştim
folbiol,elevit evde hepsi var,,bugün başlayım folbiola dedim ama unuttum,unutmamam lazım..
ya ben dün sakindim ya,bugün heyecanlanıyorum, gidip nokta bebişimi görmek istiyorum,umarım herşey yolundadır..
kızlar alaranın dili simsiyah oldu ferrodanmı kaynaklı acep.
arkadaşlar ben çıkıyorum iyi akşamlarrrrrr öptümm
UNUTMA KIZ KULLAN KULLAN.
HEM SEN HEP İŞİM VAR DİYE FİRAR EDİYORDUN 2. bebiş seni hemen havaya soktu k k da sana kavuştu . ayy şaka maka bebek geliyor ya.bak Burak ta keşke yapsaydım dediklerinin hepsini bu sefer yap.2 bebek başını yiyeceği için 3. için ara verebilirsin içinde kalmasın.
ooo fatmacık gelmişşş.
ferroyu 1 gün verme bakalım ne olacak.yada sabah veriyorsan akşama kadar mı siyah ki.bol su içir bence ferro dandır.
oghhhh pijama partileri falan gece girince siz kırmızı noktaya deyinebilirsiniz benden demesi.bence msn den yazışın basılırsanızda bi çarpı yaparsınız gider hepsi.
Selda bugün gelmedi dimi
HÜLYA c.tesimi gidicen doktora bacım?
ayy ben sen gelmeden kızlara yumurtlarım haberi eğer duymadılarsa :)))
Abo ayrılık saati geldi çattı şimdi çıkmam lazım .Bicama partisinde görüşmek üzere
yarın patron yokkk
sabah sağlık ocağına gideyim, öğleden sonra da işlerimi bitirip doktora gideyim :)
aa ama sağlık ocağında sonuçlar 4 den önce çıkmıyo,en iyisi ben paraya kıyıp direk doktora gideyim :)
ayy çok heyecanlandım ya, kızlar dua edin, inş dış gebelik falan vs. değildir..
yarın patron yokkk
sabah sağlık ocağına gideyim, öğleden sonra da işlerimi bitirip doktora gideyim :)
aa ama sağlık ocağında sonuçlar 4 den önce çıkmıyo,en iyisi ben paraya kıyıp direk doktora gideyim :)
ayy çok heyecanlandım ya, kızlar dua edin, inş dış gebelik falan vs. değildir..
burcucum konuşuyorum canım ama işte hastayken tamam anne yapmıycam dikkatli olacam diyor arkadaşlarıyla buluşuncada hastayken verdiği sözleri unutuveriyor,teneffüslerde bahçeye çıkmayın okulun içinde oynayın diyorum ama kim dinliyor,koşup terliyorlar sonrada soğuğu yiyincede hasta oluyorlar böyle .....
burcucum konuşuyorum canım ama işte hastayken tamam anne yapmıycam dikkatli olacam diyor arkadaşlarıyla buluşuncada hastayken verdiği sözleri unutuveriyor,teneffüslerde bahçeye çıkmayın okulun içinde oynayın diyorum ama kim dinliyor,koşup terliyorlar sonrada soğuğu yiyincede hasta oluyorlar böyle .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?