2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

epsi aynı işte bizde aynı değilmiydik.ben hatırlamıyorumda öyleydik herhalde.
iyice düzelene kadar rahat dursa bari.
aynıydık valla doğru diyosun,inş.canım ......

bütün sözleri canları acıyınca geçerli benim yeğenimde dişi ağrıyınca şeker falan yemicem der iyileşince şekere koşar çok geçmiş olsun selmacım çabucak düzelir inşallah
sağol aytencim inş.canım ....

ama alttan değiil.üstten çıkmış yaa.zeynepte alttan çıkmıştı.varmı üsttün çıkaran ilkk

utkuuuuu oda üstten çıkarmıştı......
hadi gözünaydın

sagol ne bileyim ya.zeynep alltan çıkarmıştı.kimi gördüysem önce alltan çıkarınca bu kızda bi acayiplik var dedim iyi ozaman rahatladım.allahtan yarın doktor randevumuz var.gidence bakar..

Selam deneyimli anneler,
Mothercare'in indirimi ne zaman başlar bileniniz var mı acaba? Direk % 50'yle mi başlıyor, yoksa önce % 30 falan yapıyor mu? Ben 2011 şubat annesiyim ve şuanda gezmem yasak. O yüzden bilerek bir kere gitme şansım olacak.

hülyacım gözün aydın iyi haberlerle gelirsin inşallah.
ya böyle görüyorum sizleri benimde iştahım kabarıyor
bende baslasammıki calışmalara.

benim bi bilgim yok

sanırım istanbuldasın buyüzden ben yardımcı olamıyacaagım malesef benm bulundugum sehirde yok. Ama markalar bölümüne acarsan yardımcı olan cıkar sanırım.

aysegülcüm sen napıyorsun defne ne yapıyor sanırım bir iki adım atmaya baslamıs hadi gözün aydın.

kızzz serap bırak gecmişi sonra okursun gel bakalım napıyorsun berkin paşam napıyor?

aysegülcüm sen napıyorsun defne ne yapıyor sanırım bir iki adım atmaya baslamıs hadi gözün aydın.

defne iyi canım.ne olsun.yarın kontorümüz var aylık.rutin.
yok adımı geceli çok oldu artık rahatça yürüyo
dogumgünü hazırlıkları tabi az kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…