aynıydık valla doğru diyosun,inş.canım ......epsi aynı işte bizde aynı değilmiydik.ben hatırlamıyorumda öyleydik herhalde.
iyice düzelene kadar rahat dursa bari.
sağol aytencim inş.canım ....bütün sözleri canları acıyınca geçerli benim yeğenimde dişi ağrıyınca şeker falan yemicem der iyileşince şekere koşar çok geçmiş olsun selmacım çabucak düzelir inşallah
Hülyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamile misin hemen geçmişe gidiyorum
ama alttan değiil.üstten çıkmış yaa.zeynepte alttan çıkmıştı.varmı üsttün çıkaran ilkk
utkuuuuu oda üstten çıkarmıştı......
hadi gözünaydın
dişimiz çıktıııııııııı
haydi gözünüz aydın aysegülcüm cok sevindim :) demir gibi saglam olsun insallah dişleriniz.
sağol canım yaa.valla uzun sürdü ama inşallah sağlam olur:)
sen nasılsın.bebecik nasıl.yaw ismin neydi senin..:26:
Selam deneyimli anneler,
Mothercare'in indirimi ne zaman başlar bileniniz var mı acaba? Direk % 50'yle mi başlıyor, yoksa önce % 30 falan yapıyor mu? Ben 2011 şubat annesiyim ve şuanda gezmem yasak. O yüzden bilerek bir kere gitme şansım olacak.
Selam deneyimli anneler,
Mothercare'in indirimi ne zaman başlar bileniniz var mı acaba? Direk % 50'yle mi başlıyor, yoksa önce % 30 falan yapıyor mu? Ben 2011 şubat annesiyim ve şuanda gezmem yasak. O yüzden bilerek bir kere gitme şansım olacak.
iyi olmaya calısıyoruz oglanda bende haysatyım salya sümük yatıyoruz . adım ümmühan canm :)
geçmiş olsun ümmühancım.kış bitene kadar böyleyiz desene..:94::100:
aysegülcüm sen napıyorsun defne ne yapıyor sanırım bir iki adım atmaya baslamıs hadi gözün aydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?