defne iyi canım.ne olsun.yarın kontorümüz var aylık.rutin.
yok adımı geceli çok oldu artık rahatça yürüyo
dogumgünü hazırlıkları tabi az kaldı.
slm ümmühancım naber...geçmiş olsun hastaymışsınız..
oy oy yerim onun totosunu :)
maşallah canm .
Ahmet de 1 2 adım atıyor tutmazsam pat düşüyor.inşallah dogum gününe kadar yürür.
selam şekerler ben geldim
İyi akşamlar tatlışlar bende geldim
Ayşegül bak söz verdiğim gibi saat 10da geldim canım :82:
aa buraaya mı geldik bu sefer de..burağı uyuttum,her zmanki gibi eşim de tv izlerken uyudu :)
kızlar kk damı yazaşalım yoksa msn emi geçelim.hımmmm
aa buraaya mı geldik bu sefer de..burağı uyuttum,her zmanki gibi eşim de tv izlerken uyudu :)
msn e geçelim bence
Ne konuştunuz diye bakayım dedim .Defneninde dişi çıkmış sonunda inci gibi dişleri olsun .Kolaycacık çıkarsın tüm dişlerini inş.
Ümmühan sanada oğluşunada çok geçmiş olsun .Bu kış hastalıklar hepimizin kapısını çalıyor malesef :18:
Kociş sanırım bilg. elimden alacak ben az kalacağım anlaşılan bana rahat yok .Gündüz oğlu akşam babası bu ne ya :84::95:
Ne konuştunuz diye bakayım dedim .Defneninde dişi çıkmış sonunda inci gibi dişleri olsun .Kolaycacık çıkarsın tüm dişlerini inş.
Ümmühan sanada oğluşunada çok geçmiş olsun .Bu kış hastalıklar hepimizin kapısını çalıyor malesef :18:
Kociş sanırım bilg. elimden alacak ben az kalacağım anlaşılan bana rahat yok .Gündüz oğlu akşam babası bu ne ya :84::95:
bencede ya.böyle çok yavaş..serappp..tubaa..açın ya msn ni..shine sende özelden göndermsn i senid ekleyemi ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?