2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yaptı yapacak diye tören yapıcaz nerdeyse ay rahatlasın alara valla bazen bende öyle kaka yapınca nasıl seviniyorum babasıda dalga geçiyor çok mu kıymetli diye

oh iyi iyi yapsın..gözümüz pok gözler oldu:92:

iyi hadi gözünaydın ....

çoğalıyor azalmıyor ha, çok bilmiş bunlar ya

aman iyi iyi.hadi gözün aydın

benim kızda az koy deyip durur..

ay çok şükür yaptı ya ben yapmış gibi rahatladım valla.inş düzelir artık.bide çorbasını yese bende mutlusu olmaz

kız ALlah kolaylık gelsin 3 zeytin he ben zeytine bazen dayanamam bi kaseyi yerim nerdeyse :)
ama iyi kilo vermişsin cnm

10 günde iyi kilo vermişsin maşallah gülşahcım....

gülşah maşallah sana 10 günde nerdeyse 2 kilo bende sözde başlamıştım 2 gün sürdü kaç kilo gitmiştir caba benden

benm bücürde uyandı..çorbasını yedireyim..artık kısmet ne zman gelirim bilemem..öptmm..

gülşah çok iyi vermişsin kız,hadi devamı gelsin inş..

yarın gidicem doktora serap, eşim ben de gelecem dedi...

gülşah sütünü azaltmadımı kız..emzirmiyonmu yoksa sen..helemenünü bi yazıver bakalım uygulayabilirsek bi deneyelim...10 günde 2 kilo iyi valla..ayda 5kilo falan eder nerdeyse..

kız ALlah kolaylık gelsin 3 zeytin he ben zeytine bazen dayanamam bi kaseyi yerim nerdeyse :)
ama iyi kilo vermişsin cnm

Ya ama ben çalışıyorum ya. Uzun uzun kahvaltı sofram yok. Bi poğaça alır gelirdim bebeği bıraktıktan sonra. Sabah 7'de kalkıyorum yetmiyo bile. Kahvaltı da yapacak olsam 6'da kalkmam lazım. Şimdi poğaça yerine kibrit kutusu kadar peynir ve 2 dilim kepek ekmeği bi de söğüş sebze diyo ama ben bi salatalık ya da domates alıyorum yanıma okulda yiyorum sabah. Bilgisayarı aç hazırlık yap diyene kadar da meyve saatim geliyor pek açlık hissetmiyorum.

10 günde iyi kilo vermişsin maşallah gülşahcım....

Teşekkür ederim canım inşallah devamı gelir.

anladım cnm bende kahvaltı etmiyorum hafta içi ama akşam felan canım isterse :)

Koşu bandı hiçbir işe yaramıyor onun peşinde üstünde koşmayada boş adam olacakta binecek.hemde evde titreşim yapıyor çok yer kaplıyor-ses çıkartıyor -elektriğin anasını ağlatıyor falan .3-4 yıl önce kardeşim aldı geçen senede terastaki köşe yerini aldı.diyet yine en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…