yaptı yapacak diye tören yapıcaz nerdeyse ay rahatlasın alara valla bazen bende öyle kaka yapınca nasıl seviniyorum babasıda dalga geçiyor çok mu kıymetli diye
oh iyi iyi yapsın..gözümüz pok gözler oldu:92:
iyi hadi gözünaydın ....
çoğalıyor azalmıyor ha, çok bilmiş bunlar ya
aman iyi iyi.hadi gözün aydın
benim kızda az koy deyip durur..
selmcım bende geliyom demek istedim :82: sana yemeğee
Evet canım gittim. Çok iyi dedi.1,900 vermişim 10 günde. 15 gün sonra tekrar çağırdıEşim koşu bandı alsak daha iyiydi diyor. Diyetimde biraz azaltma yaptı. Gece sütümü çıkardı ve sabah 5 zeytinimi haftada üç gün 3 zeytine çevirdi. Sonra bir de zayıflama olurken sarkma olmasın diye haftada iki gün yapacağım hareketler gösterdi. Öyle işte.
Evet canım gittim. Çok iyi dedi.1,900 vermişim 10 günde. 15 gün sonra tekrar çağırdıEşim koşu bandı alsak daha iyiydi diyor. Diyetimde biraz azaltma yaptı. Gece sütümü çıkardı ve sabah 5 zeytinimi haftada üç gün 3 zeytine çevirdi. Sonra bir de zayıflama olurken sarkma olmasın diye haftada iki gün yapacağım hareketler gösterdi. Öyle işte.
ay çok şükür yaptı ya ben yapmış gibi rahatladım valla.inş düzelir artık.bide çorbasını yese bende mutlusu olmaz
benm bücürde uyandı..çorbasını yedireyim..artık kısmet ne zman gelirim bilemem..öptmm..
üfff alara kokuttun burayııı....
benm bücürde uyandı..çorbasını yedireyim..artık kısmet ne zman gelirim bilemem..öptmm..
kız ALlah kolaylık gelsin 3 zeytin he ben zeytine bazen dayanamam bi kaseyi yerim nerdeyse :)
ama iyi kilo vermişsin cnm
10 günde iyi kilo vermişsin maşallah gülşahcım....
üfff alara kokuttun burayııı....
Gözünüz aydın. Keşke daha önce yazsaymışsın buraya. Bak uğurlu geldi.
anladım cnm bende kahvaltı etmiyorum hafta içi ama akşam felan canım isterse :)Ya ama ben çalışıyorum ya. Uzun uzun kahvaltı sofram yok. Bi poğaça alır gelirdim bebeği bıraktıktan sonra. Sabah 7'de kalkıyorum yetmiyo bile. Kahvaltı da yapacak olsam 6'da kalkmam lazım. Şimdi poğaça yerine kibrit kutusu kadar peynir ve 2 dilim kepek ekmeği bi de söğüş sebze diyo ama ben bi salatalık ya da domates alıyorum yanıma okulda yiyorum sabah. Bilgisayarı aç hazırlık yap diyene kadar da meyve saatim geliyor pek açlık hissetmiyorum.
Teşekkür ederim canım inşallah devamı gelir.
9. dişini çıkaran oldumu bebişlerden kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?