2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

koku gemeye başladı yapıyo sanırım ay dört gözle bu anı bekliom kaç gündür çok şükür

aynen utku yemicem doydum...bu çoğalıyo azalmıyo der delüüü..

koku gemeye başladı yapıyo sanırım ay dört gözle bu anı bekliom kaç gündür çok şükür

yaptı yapacak diye tören yapıcaz nerdeyse ay rahatlasın alara valla bazen bende öyle kaka yapınca nasıl seviniyorum babasıda dalga geçiyor çok mu kıymetli diye

Son düzenleme:
yok valla ben abur cubur vermem..çorbayı yemeyi yiceksin ozman bi çikolata derim..hazır kekte pek yemez bizmki....

yok ya bizimkine vermesek ne olcak babamın bakkalı var gidip alıp geliyor anca beni dinlerse biraz dinliyorda yiyor bana söz vermiş diye azda olsa yiyomuş

akşama yemek ne yapsak hımmm...
neler yapıyonuz söyleyin bakıym...

ben çakıyamda defneyi emziriyem.belki uyurda olmadı iki oynaşam yorulur belki..
gülşah(bulbul) ne ettin dyitetisyene gittinmi.ne dedii..kaç kilo verdin anlat bakimm..gelir yazarım yine..

yok valla ben abur cubur vermem..çorbayı yemeyi yiceksin ozman bi çikolata derim..hazır kekte pek yemez bizmki....

benim eşim bayılır abur cubura evde herzaman vardır mutlaka,sürekli yerlerini değiştirdiğim halde buluyorlar,zaten nekadar zararlı şey var onlara o cazip geliyor .....

Ben de burda tavsiye üzerine bi hastaneye gitmiştim bi doktoru tavsiye etmişlerdi. Ayrı bi odada asık suratlı hemşirelerce boy kilo ölçülüyordu. Üstelik aynı yere yatırıyorlardı çocukları araya extra bi katman koymadan. Kendi battaniyesini serdirdiler hatta. Bi daha da gitmedim. Gidenlere hayret doğrusu. İstersen Ayşegül sana doktor ismi öğrenebilirim Maraş'tan. Ordaki arkadaşlarımızın da bebekleri var. Kime nereye giderlermiş bi sorabilirim.

kızlar bebişlerin kabızlığı için liberaks lağman öneriyorum valla benimkide öle oluyo bi kere 7 gün yapmadı ne kayısı suyu ne çay hiçbişey değiştirmedi 3 gün yapamasa lağman yapıyorum

ayşegül cnm gerizekalıları bulmuşun tam bölelerini saçını dolucaksınn eline ahh varyaaa

ben çakıyamda defneyi emziriyem.belki uyurda olmadı iki oynaşam yorulur belki..
gülşah(bulbul) ne ettin dyitetisyene gittinmi.ne dedii..kaç kilo verdin anlat bakimm..gelir yazarım yine..

Evet canım gittim. Çok iyi dedi.1,900 vermişim 10 günde. 15 gün sonra tekrar çağırdı Eşim koşu bandı alsak daha iyiydi diyor. Diyetimde biraz azaltma yaptı. Gece sütümü çıkardı ve sabah 5 zeytinimi haftada üç gün 3 zeytine çevirdi. Sonra bir de zayıflama olurken sarkma olmasın diye haftada iki gün yapacağım hareketler gösterdi. Öyle işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…