kuru kayısı iyi gelir sibelcim kıyamam ya inş.yapar bugün....
sanada hayırlı cumalar....
ayşegülcüm maşallah defne güzel kilo almış kuşum,arada böyle densizler çıkıyor iyi yapmışsında susmamışsın parasıyla bakıyorlar bide surat yapıyorlar terbiyesizler.....
oyy kıyamam ya 4 gün çok olmuş sende kuru kayısı yedir canım,yapmazsa doktorunla bir konuş zorlanıyordur yavrum.....
benim küçük oğlum aynen öyle işte,akşama kadar yemek verme aramaz zorla yer yemeklerini,çok yemek seçer herşeyi yemez, doydum daha fazla yemiycem der ama hemen mutfak tezgahına tırmanır dolapların içinde çikolata,kek falan arar hani doymuştun derim, yemeğe midesinde yer yok ama çikolatalara bolca bir yer var.......
koku gemeye başladı yapıyo sanırım ay dört gözle bu anı bekliom kaç gündür çok şükür
aynen canım bizimkide öyle gün boyu kek çikolata yesin vermeyince kıyamet kopuyor valla
koku gemeye başladı yapıyo sanırım ay dört gözle bu anı bekliom kaç gündür çok şükür
iyi hadi gözünaydın ....koku gemeye başladı yapıyo sanırım ay dört gözle bu anı bekliom kaç gündür çok şükür
çoğalıyor azalmıyor ha, çok bilmiş bunlar ya
aynen utku yemicem doydum...bu çoğalıyo azalmıyo der delüüü..
yok valla ben abur cubur vermem..çorbayı yemeyi yiceksin ozman bi çikolata derim..hazır kekte pek yemez bizmki....
aynen utku yemicem doydum...bu çoğalıyo azalmıyo der delüüü..
aman iyi iyi.hadi gözün aydın
benim kızda az koy deyip durur..
akşama yemek ne yapsak hımmm...
neler yapıyonuz söyleyin bakıym...
yok valla ben abur cubur vermem..çorbayı yemeyi yiceksin ozman bi çikolata derim..hazır kekte pek yemez bizmki....
akşama yemek ne yapsak hımmm...
neler yapıyonuz söyleyin bakıym...
fırında tavuk yapacam birde bulgur pilavı çoktandır yapmıyordum,bide çorba yaparım tamamdır.....
selmcım bende geliyom demek istedim :82: sana yemeğeeafiyet olsun
ben çakıyamda defneyi emziriyem.belki uyurdaolmadı iki oynaşam yorulur belki..
gülşah(bulbul) ne ettin dyitetisyene gittinmi.ne dedii..kaç kilo verdinanlat bakimm..gelir yazarım yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?