2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bizde var dediğin gibi boş vakit olması lazım ben bir ara azmetmiştim o zman her aqkşam yapıyordum fayda etmişti ama 2 aydır öyle katlı köşede duruyor

kızlar sabahtan beri Doruk için doğum günü davetiyesi hazırlıyorum yaw

bu haftasonu tamamlamam lazım....

ptesi size göstereceğim.

Ya size bisey sorcam. ben dogumgününe gelirken herkesin alakasız hediyeler getirmesini hic istemiyorum. insanlar bütcelerini zorluyorlar belkide onları almak icin ama kıyafet zaten cok zor begeniyorum. gelenler ya kucuk ya büyük oluyor, oyuncak desen zaten bu bücürler artık oyuncakların yüzüne bakmıyorlar. düşünülerek alınmış hediyeleri seviyorum bende. insanlara nasıl söyleyebilirim hediye almasınlar. ama illa bisey almak istiyorlarsa bütceleri kadar joker olabilir mesela yatırsınlar oraya. orda havuzda biriken parayla biz dorukun bir ihtiyacını alalım. bu nasıl söylenir insanlara sizce. yada ayıpmı olur?

esmacım bizim 8 şu anda ama 9 yolda sanırım agzının icini kaşıyıp duruyor doruk yine bugünlerde.

selamlarrr.
uyudu hatun, ancak girebildim nete.

hangi hastane kız ooo???

zaten bizim evdeki zaYIFLAMA aparatları sauna eşortman var termal korse var sauna belt var vibro shap var bide en son koşu bandı aldık ama nafile zayıflayacak adam yok şimdide şu mekik çekmiş gibi kasları hareket ettiren bi zımpırtı var alayım diyorum iş yerindekiler dalga geçiyor hee bide kırmızı bibe losyonuyla elma kromda kullandım ben zayıflayamam 3 ay önce gelen hırsımın geri gelmesi lazım eee bide akupunktura gittim 3 hafta

bizim toplumda ayıp olur

hadi ya ayıpmı olur cidden?

insanların artık böyle şeylere alışması lazım aslında. ben evlenirkende böyle bisey yapmak istemiştim ayıp olur dediler yaptırmadılar. ev gereksiz kap kaçakla dolmuştu.

valla ayıp falan değilde işte bizler söyliyemiyoruz. Aslında çok mantıklı ve bir çok maddi açıdan iyi olanda liste çıkartıyor ve bunlardan birini alın diyorlar.

sende kumbara tarzı bişey yap gelecek olanlarada belirt hediye almayın bütçeniz ne kadarsa ona atın biz onun ihtiyacı doğrultusunda değerlendiricez de

evet burcu ya benimde aklıma öyle geldi zaten. gecenlerde jokerde bir kokoş hamile kadın geldi. böyle bir liste yaptırmış. millet para yatırmış. o toplanan parayla jokeri aldı götürdü valla.

kumbaramı? oda sanki herkesin gözünün önünde bilmemki, ben bide anneme sorim bakim o ne diyecek.

gülşah iyi vermişsin menünü yaz bakalaım bizede

Canım aç karna sabah bi bardak ılık su.
07:00-0830 arası 3 dilim kepek ekmeği(uno denge lightı önerdi)
1 kibrit kutusu kadar peynir-haftada iki gün de peynir yerine yumurta
5 adet zeytin(ikinci hafta haftada iki ya da 3 gün 3 adet)
tuzsuz yağsız söğüş çiğ sebze(sadece sabahınki tuzsuz su tutarmış çünkü)
10:00-10:30 Bir adet meyve
12:30-13:30 Bir porsiyon sebze yemeği
Bir kase yoğurt
Yağsız salata
Üç köfte kadar et(dana-tavuk-balık)
İki dilim kepek ekmeği
15:30-16:00 Bir adet meyve
18:00-19:30 Bir porsiyon sebze yemeği
Bir kase yoğurt(bu yoğurtlar cacık ya da ayran da olabilirmiş)
Yağsız salata
Öğlen yiyemediysen et
Bir dilim kepek ekmeği
Yatmadan iki saat önceye kadar bir bardak yarım yağlı süt(ikinci haftada kaldırdı ama öğlen ya da akşam yoğurt aksarsa iç dedi), bir adey meyve ve 2 ceviz ya da 5-6 tane fındık fıstık
Günlük 2,5lt su

Herkeze merhaba doğum gününe az kaldı ya bizimkide 27 sinde özlemcim bencede yanlış anlamalar olabilir nebilim para vermeden kredi kartıyla alacak olur şimdi para yatırsalar belki az parayı yatırmaya çekinebilir ama genede sen bilirsin canım...
bu arada 1 yaşında aşı var ya kızlar doğum gününden öncemi yaptırsam sonramı karar veremiyorum 1 hafta önce yaptırsam bişey olurmıki acaba ?bide bu davetiye hazırlıyosunuz ya mail mi atıyosunuz bunları?bir soru daha doğum gününde ne giydirmeyi planlıyosunuz?

Merhaba kıslar çok misafirim vardı çooook.Hülya doktora gittin mi nedir durum biri beni aydınlatsın ya

kolay gelsin cnm.

bence hiç de ayıp değil. evin gereksiz, kullanılmayacak şeylerle dolmasındansa söylemek daha mantıklı.
ben annemlerle konuşurken laf arasında "Miray'ın hiçbir şeye ihtiyacı yok" dedim.
kardeşim doğum gününde alacağı oyuncaklardan bahsetti 8daha hamileyken 6 yaşında oynayabileceği barbie set almıştı) 6 yaşına kadar oynayacağı oyuncağı var. dedim. kayınvalidem zaten kaban alacak (ihtiyacını sordu)
yani ben laf arasında söylüyorum. annemler, halamlar ve görümcemler falan ya para verir yada altın takar. arkadaşlardan da soran olursa bi ihtiyacını söylerim, ne olacak.
bence ayıp değil. sen laf arasında birine söylersen, o diğerlerine aktarıyor aslında.

esmacım bizim 8 şu anda ama 9 yolda sanırım agzının icini kaşıyıp duruyor doruk yine bugünlerde.

ya şu dişten bi tane de bizde çıksa, ne çok sevinecem heee.
maşallah doruk paşama.

Son düzenleme:
Nobeldi sanırım.

hımm,orası tıp merkezi zaten. psikolog u iyiydi bi ara. kuzenim kızını götürüyordu.
onun dışında bişey duymadım orayla ilgili.
sen hangi hastaneye götürüyorsun Eflal'i.
haa bi de Eflal'in dişi çıktı mıı? (taktım bu diş olayına ben yaaa)

benım aksama soslu makarna ve salata var
geçiştirdim bugun özel bişey yapmadım.

özlem bence gayet güzel fikir. ayıp falan da değil neden olsun. bizim herkes soruyor ne alalım diye. kimse kafasına göre almıyor o yönden iyiyiz. halam oto koltuğunu aldı mesela çok makbule geçti sağolsun. eltimin annesi burda o da kaban aldı,ihtiyacı var diye (öbürü küçülmeye başlamıştı) erken alındı bu hediyeler ama dogum günü niyetine yani. babam sordu bişey ihtiyacı yok çocugun,ama illa alıcaksan ayakkabı olabilir dedim. babamla çıkıp beraber ayakkabı bakıcaz bi gün. yakın 2 arkadaşım sordu, birinden istediğim bi oyuncak vardı onu dedim,birine de yazlık alın dedim. direk soruyolar bende herkesin bütçesine kadar söylüyorum. kişiden kişiye değişir bizim ailede ayıp değil böyle şeyler. madem alınacak bari işe yarasın denir... şimdi herkes teker teker soruyor bende eksiklerine göre söylüyorum. bişey olmazsa da yazlık kıyafet alın dicem. nasıl giydirdiğimi biliyolar zaten,değişim kartı koyar alan,beğenmezsem değişirim nolucak.

alara ya afferin poklamış ortalığı

ebru ben daha kıyafete karar vermedım ama beyaz bi elbise istiyorum bakınmadım daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…