ah sıbel bana fenalık gelıyor artık.aynen bizde öyleyiz..sürekli dibimde mutfakta yanımda çekmeceleri karıştırıyo..wc de bana bakıyo yanımda sürekli..pc başında görünce delleniyo..absiyle oynardı önce şimdi yüzüne bile bakmıyo..odada oynarken dönüp dönüp bana bakıyo içerdemiyim diye..şu an bile kucağımda hiç yalnız kalmak istemiyo..bana düştü...önceden babayı görünce çıldırırdı..şimdi ona bile pas vermiyo..ıh ıhh diye bana atlıyo...
HHülya dün geceye kadar çok uykusuz geçiyordu dakikalarla ölçülüyordu gece uykum öle diyim yani.Toprak efendinin derdi burun tıkanıklığı esasen.Doğumdu,misafirdi, kalabalıktı derken kaos geceler geçirdik.Burnu açıldı mümükler akmaya başladı uykumuzda rahatladı.Dün gece uyudu çok şükür.Bende kıza kalktım sadece iki saatte bi.Gündüzleri iyiyiz bi sıkıntımız yok.Günden güne alışıyor Toprak Zeynebe.Zeynepte dünyaya alışıyor sanırsam.Gündüzleri uyanık kalmaya başladı.
Eeee başkaaa
Zeynep hanım kusuyor bu bizim için problem sürekli üst baş değiştiriyoruz onun dışında bi sıkıntısı yok gibi gözüküyor sarılık düzeldi nerdeyse.
Şu an ikisi de uyuyor büyük saadet
aynen oyle
gunde 2 posta uyuyor da sıze bakıyorum yoksa halım nıcedır
zor gırerım buraya
mantıklı...
sen koyar kenara ıhtıyaç olunca alırsın. gereksız seyler alacaklarına daha ıyı bence.
kızlar bısey sorucam. ıpek ıyıce bana düştü bu aralar. evin içinde afedersiniz wc ye bile benimle geliyor. göremezse söylene söylene beni arıyor. oyun bile tek başına oynamıyor illa tepesinde olucam. mumkun mertebe kucagıma tırmanmaya calısıyor. yemegı bıle kucagımda ıpekle yapıyorum. giderek bagımsızlaşıcagına bana baglanmaya basladı. bu nasıl iş anlamadım. mutfakta iş yapıyorum dıyelım gelıp mutfagın kapısından bana bakıyo.
yuzumu yıkıyorum bakıyo ızlıyo
toz alıyorum dıbımde
hıcbısey yapamaz oldum dogru duzgun popomdan ayrılmıyor.
sızde warmı boyle bı durum?
cıkarır cıkarırallah iyiliğini versin özlem, kız o derindeniz değil, derinderen. ayy yoksa ben de mi yanlış yazdım. :26:
ayy canım benimm, inş gerisini kolay çıkarır.
ya yok takmıyordum normalde ama burda 7-8 hatta 9. dişi duyunca acaba bi eksiklik mi varda o yüzden çıkmıyor diye düşünmeye başlıyorum. neyse 1 yaşını doldursun olmadı bi diş hekimine gösteririm.
anaam sen burda mıydın? ben de bugün yok diyordum. (diğer serapla birlikte) :))
özlemcim aslında ayıp degil güzel bi dille anlatılabilir.keşke herkes öyle olsa.
hulen kızz biz dün ilk dişimizi çıkardıkdarısı sanaa..
gülşahcım valla ne iyi olur ya.maraşta iyi bi doktora ihtiyacım var..
bu arada iiyi kilo vermişsin tebrikler.çabuk verecege benziyon.
zeynep defnede öyle valla.dibimden ayrılmıyo.akşam babası geliyo beni bırakıyo onun dibinden ayrılmıyo
aynen...Eflal de öyle. Sabah giyinemiyorum bile. Sürekli tırmanmaya çalışıyor tek başına durmuyor. Hiç böyle değildi önceden.
tek gogsumden cıkardı canımZeynep tek göğüsten mi 200 cc çifttinden mi? Bi de kaç saat olduğunu hatırlabiliyomusun canım ya?
buda anneye yapışma dönemi sanırım.Toprakta bana düştü ama ben Zeynepten ötürü sanıyorum sizde de var demek aynı şeyler:44:
benimde 40 içinde 300 cc falan oluyordu hep stok yapmıştım iyiki yapmışım şimdide 250 cc ancak topluyorum
benim kız bana hiç düşkün değil yüzüme bile bakmıyor nerdeyse varı yoğu ablasıyla babası nevayı gördümü delişriyıor sabahta babasının peşine yarım saat ağladı benden ayrılırken hiç ağlamıyor yalan olmasın da 1- yada 2 kere ağlamıştı onlardada hastaydı zaten o kadar düşkün yani
aynen oyle
zor gırerım buraya
mantıklı...
sen koyar kenara ıhtıyaç olunca alırsın. gereksız seyler alacaklarına daha ıyı bence.
kızlar bısey sorucam. ıpek ıyıce bana düştü bu aralar. evin içinde afedersiniz wc ye bile benimle geliyor. göremezse söylene söylene beni arıyor. oyun bile tek başına oynamıyor illa tepesinde olucam. mumkun mertebe kucagıma tırmanmaya calısıyor. yemegı bıle kucagımda ıpekle yapıyorum. giderek bagımsızlaşıcagına bana baglanmaya basladı. bu nasıl iş anlamadım. mutfakta iş yapıyorum dıyelım gelıp mutfagın kapısından bana bakıyo.
toz alıyorum dıbımde
aynen oyle
zor gırerım buraya
mantıklı...
toz alıyorum dıbımde
hulen - davetiyeyi powerpointte hazırlıyorum canım.
özlem benim şu an gün içinde 100 cc bile cıkmıyor sağarken. doruk aksamları emerken biraz cogaliyor sadece.
HHülya dün geceye kadar çok uykusuz geçiyordu dakikalarla ölçülüyordu gece uykum öle diyim yani.Toprak efendinin derdi burun tıkanıklığı esasen.Doğumdu,misafirdi, kalabalıktı derken kaos geceler geçirdik.Burnu açıldı mümükler akmaya başladı uykumuzda rahatladı.Dün gece uyudu çok şükür.Bende kıza kalktım sadece iki saatte bi.Gündüzleri iyiyiz bi sıkıntımız yok.Günden güne alışıyor Toprak Zeynebe.Zeynepte dünyaya alışıyor sanırsam.Gündüzleri uyanık kalmaya başladı.
Eeee başkaaa
Zeynep hanım kusuyor bu bizim için problem sürekli üst baş değiştiriyoruz onun dışında bi sıkıntısı yok gibi gözüküyor sarılık düzeldi nerdeyse.
Şu an ikisi de uyuyor büyük saadet
özlemcim aslında ayıp degil güzel bi dille anlatılabilir.keşke herkes öyle olsa.
hulen kızz biz dün ilk dişimizi çıkardıkdarısı sanaa..
gülşahcım valla ne iyi olur ya.maraşta iyi bi doktora ihtiyacım var..
bu arada iiyi kilo vermişsin tebrikler.çabuk verecege benziyon.
zeynep defnede öyle valla.dibimden ayrılmıyo.akşam babası geliyo beni bırakıyo onun dibinden ayrılmıyo
benimde 40 içinde 300 cc falan oluyordu hep stok yapmıştım iyiki yapmışım şimdide 250 cc ancak topluyorum
benim kız bana hiç düşkün değil yüzüme bile bakmıyor nerdeyse varı yoğu ablasıyla babası nevayı gördümü delişriyıor sabahta babasının peşine yarım saat ağladı benden ayrılırken hiç ağlamıyor yalan olmasın da 1- yada 2 kere ağlamıştı onlardada hastaydı zaten o kadar düşkün yani
zeynepcim benim oğlum öyle dibimden ayrılmaz bir dakika odadan çıkamam işe bile başalayamadım ben bu yüzden bende ne yapcam diye düşünüyorum babasına bile gider gene bana ağlar
çalışan annelerinde çocukları böylemi acabamiray da aynı cnm. sürekli anneyi göre göre başka bişey baklemiyorum zaten ben. ama neyseki artık kayınvalidemde yada annemde duruyor ben olmayınca. uyutabiliyorlar da. sıkıntı etmiyorum o yüzden.
anladım cnm. ben pijcoke.com kullandım ama yazı eklemek için istediğim şeyi yapamadım. picasa 3 falan var bende ama onla da olmaz. neyse powerpoint hiç aklıma gelmemişti. sağol.
oyy kıyamam. allah yardımcın olsun cnm. umarım zeynep de toprak gibi akıllı bi bebek olur da rahat edersin bikaç ay sonra.
ayy çok sevindimmm. gözünüz aydınn.
evet darsıs da miraya
tek miray mı kaldı yani diş çıkarmayan??? :44:
miray da aynı cnm. sürekli anneyi göre göre başka bişey baklemiyorum zaten ben. ama neyseki artık kayınvalidemde yada annemde duruyor ben olmayınca. uyutabiliyorlar da. sıkıntı etmiyorum o yüzden.
anladım cnm. ben pijcoke.com kullandım ama yazı eklemek için istediğim şeyi yapamadım. picasa 3 falan var bende ama onla da olmaz. neyse powerpoint hiç aklıma gelmemişti. sağol.
oyy kıyamam. allah yardımcın olsun cnm. umarım zeynep de toprak gibi akıllı bi bebek olur da rahat edersin bikaç ay sonra.
ayy çok sevindimmm. gözünüz aydınn.
evet darsıs da miraya
tek miray mı kaldı yani diş çıkarmayan??? :44:
Tamam Ayşegül ben bi sorayım haber veririm sana.
çalışan annelerinde çocukları böylemi acaba
huuuuuuuuuuuu
çalışan anneler sizde durumlar nasıl?
bende mecbur kalınca bırakıyorum bırıne hulyacım,duruyorda,benı gorunce mı aşkı depreşiyor anlamadım ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?