2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ah sıbel bana fenalık gelıyor artık.
cep telefonuyla konustugumu gorunce bas bas bagırıyo
laptopu almak mucıze dırek tepemde homurdanmaya baslıyo
babası gelınce ona gıdıyo ama yıne de odadan cıkınca soylenmeye baslıyo bıdı bıdı bla bla bagırıyo kendı kendıne.

zeynep hanımın narin totosunu
toprak beyinde minik burnunu
yirim

Eflal de öyle. Sabah giyinemiyorum bile. Sürekli tırmanmaya çalışıyor tek başına durmuyor. Hiç böyle değildi önceden.

Zeynep tek göğüsten mi 200 cc çifttinden mi? Bi de kaç saat olduğunu hatırlabiliyomusun canım ya?

Toprakta bana düştü ama ben Zeynepten ötürü sanıyorum sizde de var demek aynı şeyler:44:

cıkarır cıkarır
sonra senı bı ısırır
görürsün

Eflal de öyle. Sabah giyinemiyorum bile. Sürekli tırmanmaya çalışıyor tek başına durmuyor. Hiç böyle değildi önceden.
aynen...
mutfakta iş yapıyorum gelıp bacaklarımdan tutup kalkıyo bacaklarıma dolanıyo çocuk

benimde 40 içinde 300 cc falan oluyordu hep stok yapmıştım iyiki yapmışım şimdide 250 cc ancak topluyorum
benim kız bana hiç düşkün değil yüzüme bile bakmıyor nerdeyse varı yoğu ablasıyla babası nevayı gördümü delişriyıor sabahta babasının peşine yarım saat ağladı benden ayrılırken hiç ağlamıyor yalan olmasın da 1- yada 2 kere ağlamıştı onlardada hastaydı zaten o kadar düşkün yani

Zeynep tek göğüsten mi 200 cc çifttinden mi? Bi de kaç saat olduğunu hatırlabiliyomusun canım ya?
tek gogsumden cıkardı canım
ipek emerdi mesela sonra ben sagardım boşaltmak için 200 çıkardı
yada önce ben sağar boşaltırdım sonra üstüne ipeği emzirirdim o çektikçe tekrar gelirdi süt yinede doyardı.
3 saatte bi dönerdi bu olayımız.
Toprakta bana düştü ama ben Zeynepten ötürü sanıyorum sizde de var demek aynı şeyler:44:
buda anneye yapışma dönemi sanırım.

hem ablasının peşinden ayrılmıyor,hem kızı görünce tırıs tırıs kaçıyor kendini elletmiyor.
ayşe de bi ayrı cadı ha

Burdaydım hülyacım ama arada girip yazıyorum işlerden malum
alıntı yaptım hepiciği gidiyo neden anlamadımmm
zeyl canım ne güzel anlatmışsın çok büyük fedakarlık yapıyosun aferim sanaa

zeynepcim benim oğlum öyle dibimden ayrılmaz bir dakika odadan çıkamam işe bile başalayamadım ben bu yüzden bende ne yapcam diye düşünüyorum babasına bile gider gene bana ağlar

Son düzenleme:

miray da aynı cnm. sürekli anneyi göre göre başka bişey baklemiyorum zaten ben. ama neyseki artık kayınvalidemde yada annemde duruyor ben olmayınca. uyutabiliyorlar da. sıkıntı etmiyorum o yüzden.

hulen - davetiyeyi powerpointte hazırlıyorum canım.

özlem benim şu an gün içinde 100 cc bile cıkmıyor sağarken. doruk aksamları emerken biraz cogaliyor sadece.

anladım cnm. ben pijcoke.com kullandım ama yazı eklemek için istediğim şeyi yapamadım. picasa 3 falan var bende ama onla da olmaz. neyse powerpoint hiç aklıma gelmemişti. sağol.

oyy kıyamam. allah yardımcın olsun cnm. umarım zeynep de toprak gibi akıllı bi bebek olur da rahat edersin bikaç ay sonra.

ayy çok sevindimmm. gözünüz aydınn.
evet darsıs da miraya
tek miray mı kaldı yani diş çıkarmayan??? :44:

benimkide öyle.ablasıyla çok güzel ilişkisi var.babada eve gelence benim peşimi bırakıyo.adamın dibinden ayrılmıyo uyuyana kadar.uykusu gelince emmek için bana geliyo

hulen pardon yaaaaw derinderen dogru )))) ben karıştırdım bi tanıdığımızn cocugunun ismi derin deniz

zeynepcim benim oğlum öyle dibimden ayrılmaz bir dakika odadan çıkamam işe bile başalayamadım ben bu yüzden bende ne yapcam diye düşünüyorum babasına bile gider gene bana ağlar

çalışan annelerinde çocukları böylemi acaba
huuuuuuuuuuuu
çalışan anneler sizde durumlar nasıl?
bende mecbur kalınca bırakıyorum bırıne hulyacım,duruyorda,benı gorunce mı aşkı depreşiyor anlamadım ki.

yigit var.sibel58 in oglu.

Zeynep Toprak için şimdiden eğlenceli olmaya başladı.Banyo yaparken filan çok eğleniyor,gülme krizine giriyor.Onun bi canlı olduğunu çok iyi biliyor.Ellerini tutuyor görseniz kibar kibar
;Tabi bazende gözüne parmağını sokmak istiyor

yaşasın 3 gün tatil dinlencem valla yarın sadec ayşenin kan ve idrar tahlilleri var sonra heeep yatıcam

Ben çalışan anneyim işte. Önceden annemlere bırakırdım ağlamazdı hiç. Bir hafta on gün oldu babamı arabanın camında görünce başlıyor ağlamaya sinirli sinirli. Normalde ben babamdan alınca ağlardı. Evde de ya babası ya ben illa ki birine yapışacak. Yanında hep biri olacak. Sabahları ise resmen bana yapışıyor. Yere bile oturtsam ağlayarak dönüp ayaklarıma sarılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…