2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

nasılsınız umarım herkes iyiz biz iyi değiliz malesef..yazmıştım ars ameliyatta çok üşümüştü keyfi yok diye dün çok ağırlasştıo...burnu hiç durmadnan aktı gözlri çapaklandı o burnundna beter aktı şişti....yüzü kızardı öksürük başladı akşam ateşlendi 39 lara çıktı acile götürdük ilaç verdiler soğuk bezlerle vucuduna tutuk ateşi düştü muyane etti doktor boğazları iltihaplanmış faranjit olmuş...augmentin antibiyotik calpol ve serum fizyolojik erdi...bugüniçirdim şükür kusmadı ben anlamıştım zaten ağlıyodu yemiyo öksürünce ağlıyodu boğazı ağırıya malum..kaynanamda geldi bizle hastaneye çok kötüyüd ya o ağladı ben ağladım ateşler içinde yanıyo tirtir titredi yavrum akşam annem kaldı bizle saolsun sabaha kadar ayağında uyuttu ben ameliyattan buyana uykusudum sen yat dedi sabhta keyifsizdi şimdişükür daha iyi gözleriindi burnu devam hafif öksürük ilaçları düzenli içer kusmassa atlatacz inşallah...çocuk 2 kere ameliyat oldu bu kadar canı yanmamıştı ve en ağır hastalığı bu oldu arasın...sizler nasılsınız bizi merak etmedinizmi yav 2 gündür yoktum...

Kağıt yemeye bayılıyorlar aslında yemiyor ama ıslatıp tükürüyor yada gözümüm içine baka baka carttt carttt yırtıyor.ben de kaldırdım bu hafta bir daha deniyeyim.

oyy ya ameliyat hanede çok soğuk oluyor cidden.antibiotik 1-2 günü toparlar Arası çok geçmiş olsun.aslında iğne daha gelirdi ama olsun.

cnm çok üzüldüm yaa geçmiş olsun nasıl üşütüyolar çocuğu ya hastane çokmu soğuktu

evet çok feci üşütmüş ve bunların hepsi 1 günde oldu dün düşünün
esmacım hemde ne üşümek canım diyom ya yanıma yarı ayık geldi çırılçıplak yarım saat vucut ısısı yerine gelmedi düşün inşalalh gecer çok acı çekiyo ama şimdi ii şükür düne göre

yazık yaa ufacık bebek nasıl böle oluyo hastaneler böle çokmu iyi oldu ameliyat oldu gene hasta hayret bişiy yaaa çok sinir oldum devlet hastanesi olduğu içinmi böle acaba ?

kız fatoş ben sana bu son hastaneye gidişiniz olsun demedimmi çok geçmiş olsun hemen toparlanır inşallah

slm kızlar..valla bizim buraya karakış geri geldi..bi yağmur sel mübarek...elektrikler kesildi..net gitti..çocuklarla uyuduk bizde..utku uyuyo daha..burak uyandı biraz oynadı geri yatmş..ben pc açana kadar
ama burağın tadı yok gibiydi..yanına uzandım uyandığında ateşi var halide yok...uyanınca ilaç verrim artık...

fatoş tekrar geçmiş olsun bacım yaaa...çocuğu hasta etmişler görüyonmu..aman faranjit menen bişey bende oldum..kaç gündür öldürdü benii..Allah şifasını versin...hemencecik düzelsin yavrum..amoklavin iyi gelir..

fatoş geçmiş olsun ya.geçende beklemekten ameliyetı yine böyle hasta olmuştu.. ..çocuk çıplak tabi olmazmı yaa.onların canı neki.hemen kapıyorlar bide havada iyi olmadı bi türlü.çok geçmiş olsun.acil şifalar.

ahh bebeğim benim çok geçmiş olsun...

Komşulsrım diyo bişiniz bitmiyo napçan çocuk hastalanıyo ama gerçekten güçlü bi çocuk hiç böyle hastalanmamıştı...
esmacım devlet özelle alakası yok onlar yanıma sarılı getirdi ama ameliyat hanenin kendisi soğuk zaten canım orda kaptı anlayacağın kapacağını kız sen hiç ameliyat oldun mu

cnm bilmiyorum ki hiç ameliyathane bile görmedim
tekrardan geçmiş olsun cnm

günaydın..

eğitim bizim şirkette kızlar,eğitmen geldi,eğitiyo bizi :) ben biyere gitmedim,heralde gitmem bundan sonra da inşallah..

zeynepcim Allah dediğin gibi Allah iki iyilikten birini versin, yaşlı da olsa insan konduramıyo kimseye ölümü malesef..

fatoşcum çok geçmiş olsun ya..ameliyathaneyi doğumda gördüm ben de ilk,o soğuğunu unutamam asla..büyük insan dayanamaz,aras kuzum nasıl dayansın..bunu da atlatın inşallah,yaz geliyo artık, hastalık uzak olsun bebişlerimizden..

Günaydın kızlar

Fatoşcum cok üzülüyorum ben bu Arascığımın cektiklerine. Tamam ameliyathane sogukta bütün cocukları böyle hastamı ediyorlar yani. Bir yolu vardır bunun cocugu hemen sıcak batteniyeye sararsın falan. Dogumdada cocuk dogar dogmaz üşümeye başlıyor ama bulundugu odayı cok ısıtıyorlar üşümesin diye. Sinir oluyorum sizin doktorlara hastanelere ben

Hülya bebegin cinsiyeti belli olmadımı hala ya hu?

hülyacım özlemcim günaydınlar

hülyacım iyi eğitimler cnm iyi olmuş kız biyere gitmicen

özelm kız hülyaya 2. erkek geliyo

cnm bilmiyorum ki hiç ameliyathane bile görmedim
tekrardan geçmiş olsun cnm
allahta göstermesin kardeşim çok soğuk oluyo canım kan akıyo ya herhalde pıtılaşmasın diye
günaydınnn hayırlı cumalra güzel bir gün dilerim

inşallah canım sorma teyzesi çok fena hastalandı aman gitme bacım biyere iyi olmuş...sorma ben normalde sıcağı sevmeme dayanamam ameliyatta dondum üstüme ısıtıcı taktılar düşün yani ne soğuk
özlemcim saol canım ..bende kızıyomda ne yapçan şifa önce allahtan sonra onlardan aslında hastane çok güzel odalarıda sıcak doktorlarda ilgili ama bi kere ameliyathanede kaptı soğuğu işte canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…