2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese günaydın...
artık benim kızımda oyuncaklarına uzanabiliiiyoooorrrr.... yakaladığını direkt ağzına götürüyor... hatta iki üç gündür bacaklarını kaldırarak tutuyordu. dün de ayaklarını yakalamış çoraplarını çıkarmaya çalışıyor.... hatta birinde çıkarıp çorabı ağzına götürüyordu... ayy bir alem bu çocuk... yakında ayağını da emmeye başlar.... ama hala daha tam dönemiyor....:bbo:

Haa kızlar birde şu gdo lu mamalar konusunda kafam çok karışık... aldığımız kaşık mamalarında bisküvilerinde hep soya lesitini denen madde var... bu madde gdo lu... zaten soyanın kendisi gdo lu... hafta sonu bütün mamaları araştırdım. hemen hemen hepsinde var... sadece sütlü pirinçli ve iyi geceler bisküvisinde yoktu onları aldım. bu ülkerin numune olarak gönderdiği muzlu bisküvili kaşık mamasında da vardı o yüzden onu kullanmadım.. artık bebişime aldığım herşeyin içindekilere dikkatlice bakıcam....

gunaydin kizlar..

Benim kiz 3,4 gundur tek parca seklinde kakasini yapiyor..ne yapicagimi bilmiyorum..3 haftadr ek gida veriyorum ama boyle yeni oldu.. onceden biraz koyulasmisti..

birde kizimin biraz akintisi var..bir bebisin de vardi burda okumustum galiba oyle hatrliyorum..hemsiresini aradim kokuyorsa gotur dra dedi.. sizce neden olabilir?

cnm ben bilmiyorum nedir bu gdo?

iyi canım çok şükür sağol.
Cnm gecmis olsun ins. en kisa zamanda iyilesir..Ayrica koptum hikayene

sağol canım

biryeri ağrıyor demekki elif bugün götür bakalım inşallah sonuçlar iyi çıkarda sadece basit bi üğşütmedir.

pat diye mi pat pat diye olmuş canım çok geçmiş olsun ablamdada var tahmin edebiliyorum oda işgence çekiyor ama gitmiyor.totonun üstüne rahat oturabilirsin artık wc 'de .

sağol Hülyacığım.

SELAM ANNELER BENIM 3,5 AYLIK(25şubat 2010) OĞLUM VAR GAZ PROBLEMİ ÇEKİORUZ VE METSİL VE NEO BABY KULLANIYORUZ BU DAHA NE KADAR DEVAM EDER BİR BİLGİSi OLAN VARMI ?

erkeke bebeklerde daha çok olurmuş gaz pek bilmem ama rezene gaza iyi geliyor.

Aminnnn.

ateş düştüğü yeri yakıyor ama benimde canım acıyor kızlar 20 yaşında çocuk onlar daha 3 aylık askeri tam silah eğitimi almadan dağa çıkartırsak olacağı bu.Nur içinde yatsınlar.

Havva canım çok geçmiş olsun...
Burcu geçmiş olsun annen ameliyat olmuş inş.kısa zamanda toparlanır eski sağlığına kavuşur canım...
Hasta olan bebişlerde inş.hemencecik düzelirler...

Sağol selmacığım.
evet inşallah bebişlerde hava değişiminden en az etkilenirde biran önce iyileşirler.

ayyy Duru da çoraplarını yakalamaya çalışıyor yakalamayıncada ağlıyor ee be kızım ben ne yapayım gözümün içine bakıyor bide yardım etsene diye lmaz: kendi kendine yapmayı öğren.hele birde çorapları desenli ve kırmızı ise var o çograbın halkine kesin çıkacak ayaktan.

Duru dönüyor kızlar az az ama tamamen dönebiliyor.eyvahedigeldismile işimiz artık daha zor sürekli kollamak lazım.

günaydın canım ,

üşütmüş olabilir akıntısı var ise.

tek parça mı ?Durunun kide artık bayagı katılastı koyulaştı ama tek parça değil ek gıdalardandır merak etme .akıntı için götür ama bi dr a .

ilk bata baya katiydi ama simdi tek parca. zeytinyagi verdim ama kuzum sanki yaparken zorlaniyo..bir titreme gibi hareket yapiyo ondan sonra az bisicik yapiyor.. masaj falan yapiyorum... akinti da 3 gun once azicik vardi bugun de biraz vardi asiri degil ama..butungun bir daha gelmedi. bir daha geldigi anda dra gidicem..

Aslında gündüz götürsen daha iyi sizde saat 17.30 falan galiba akşam olunca ordada nöbetci dr lar mı var ben nöbetci dr lara pek güvenmiyorum geçici iş yapıyorlarmış gibime geliyor

Aslında gündüz götürsen daha iyi sizde saat 17.30 falan galiba akşam olunca ordada nöbetci dr lar mı var ben nöbetci dr lara pek güvenmiyorum geçici iş yapıyorlarmış gibime geliyor

bu saatten sonra gidersem hastaneye gitmek zorunda kaliriz..hastanelerde beklemek de olum burda hele boyle birsey icin sabaha kadar bekleriz...yarin sabah giderim olmazsa..

kizlar ben birazdan cikicam bir tanidigimiz dogum yapti onu ziyaterete gidicez hastaneye, hic halim yok ama evine gitmek istemiyoruz uzun bir sure haliyle tecrubeliyiz bu konuda :))

allah yardımcıları olsun.aglayarak izledimm.çok üzülüyorum.ne zaman bitecek bu acıı..

denizim biliyorum onları..onları zaten alacaktım.ben biberonada alışsın istiyorum ama nafile agzına bile almıyoo.bugün gidip alıştırma bardagı alacagım.sıkıldım kaşıkla su vermekten..

yok kuzum bende denedim.uyurken verdim.ya gözlerini lök diye açtı.anlıyo hemen.bende anlamadım ama hemen biliyo.oda işe yarramadı(

herkeslere gunaydın bu arada :)
açılış benden olsun...
ogleden sonra halamlar gelcek yenı ev zıyaretı :)

günaydın..hadi güzel güzel gezmişsiniz ne güzell.
ya bu aylarda normal yabanileşmeleri.aynı defnede öyle.yabancı birinin kucagına gittigi zaman dudagını büzüp aglıyoo..

günaydın herkese...

günaydın..

günaydınn.

günaydın kızlar...nasılsınız..bebişler nasıl...biz bugün aşı olcaz...çok korkuyoruz....

günaydın.inşallah canı acımaz..

günaydın kızlar.

şehitlerimizin yakınlarına Allah sabır versin, ne acı..

günaydın..allah rahmet etsin...bende çok üzüldüm..

kız benimkide ayagına dokunup duruyo.gerçi çook oldu bizde.bir aydan beri ayaklarına dokunabiliyo..maşallah bütün bebişlere.

günaydın..dün defnede biraz zor yaptı kakayı ek gıdaya geçtigimden bu yana ilk defa oldu.neden oldu anlamadım.degişik bişeyde vermedim.yaptı ama biraz zor yaptıı(
benim kızda ayaklarına rahat rahat tutuyo ..

bu saatten sonra gidersem hastaneye gitmek zorunda kaliriz..hastanelerde beklemek de olum burda hele boyle birsey icin sabaha kadar bekleriz...yarin sabah giderim olmazsa..

canım bencede bi doktora götür..kimdi burda yazan bende bilmiyorum ama.ne olur ne olmaz sen tedbirini alda...

Havva canım çok geçmiş olsun...
Burcu geçmiş olsun annen ameliyat olmuş inş.kısa zamanda toparlanır eski sağlığına kavuşur canım...
Hasta olan bebişlerde inş.hemencecik düzelirler...

Teşekkür ederim Selmacım.

günaydın kızlar...nasılsınız..bebişler nasıl...biz bugün aşı olcaz...çok korkuyoruz....

Yarasın yavruma aşıları... Ateşsiz sıkıntısız inşallah.

ayrica HAVVAcim gecmis olsun sana da

Teşekkürler canım.

pat diye mi pat pat diye olmuş canım çok geçmiş olsun ablamdada var tahmin edebiliyorum oda işgence çekiyor ama gitmiyor.totonun üstüne rahat oturabilirsin artık wc 'de .

Sağol canım. Valla dünya vermış yaaa

Sağol Zeynepçim. Valla ani oldu ama çok rahatladım ya..Esra da yabanileşti canım galiba dönemsel bi şey Zeynebin de dediği gibi

bak bakalım nasılmıs bızede haber et...
kutladık babamızın yazlık şapkası yokmuş ona şapka aldık pikniğe gittik babamız bizi gezmelere götürdü...
evybaby nin paketini açtım ve morlim çok bozuldu.
türkiyede üretilen bu kadar kaliteli türk malı varken biz neden hiç incelemeden alıp denemeden direk primaya başlıyoruz ki alsanaalsanasmile kendime çok kızdım hainlik gibi birşey bu ya sen git elin yahudisine para ver. evybaby nin fiyatı 16 mıydı 14 müydü tam hatırlamıyorum. ama çok kaliteli kızlar. bacak arası ince, yumuşacık, bantları falan herşeyi çok güzel. alın da görün siz de bugüne kadar prima hagis aldığınıza pişman olacaksınız benim gibi.

günaydın kızlar.

şehitlerimizin yakınlarına Allah sabır versin, ne acı..

amin mafoldumben o sabrı gösterebilmek kolay değil hiç kolay değillll senağlama

organik olanlarından mı aldın canım ülkerin
bir de senin kız öyle mamalara başladı mı?

birde kizimin biraz akintisi var..bir bebisin de vardi burda okumustum galiba oyle hatrliyorum..hemsiresini aradim kokuyorsa gotur dra dedi.. sizce neden olabilir?
benim kızındı. doktorunu aramıştım getirme bunun için hastaneye dedi. götürmedim ve geçti.

bende bunu anlamıyorum biraz eğitim görsün öğrensin değil mi ya mafoldumben

yeyim ben onu yeyim, çoraplarını da ayaklarını da yeyimmmm cokacimcoook

burak da yabancılara dudağını büküp ağlıyo :sinifsinif:

oy oy oy dudağını yerim ben onun ya benim kız da dudağını büzüyor korkunca çok tatlı oluyorrrr kaydirigubbakcemile3
ısırasım geldiiii ohaoldumsmile

rüvüş öyle anlatıyonki şu bezleri..kız hemen alasım geldi

ama şu bimdekini denemeyi düşünüyordum.neden vazgeçtin bacım.almasammı bende..direk evybaby mi alsam...

rüvüş öyle anlatıyonki şu bezleri..kız hemen alasım geldi

ama şu bimdekini denemeyi düşünüyordum.neden vazgeçtin bacım.almasammı bende..direk evybaby mi alsam...

bimdekide güzel canım ama evybaby daha güzel
bime gitseydim onu alacaktım
hiç çekinmeyin alın deneyin hangisi hoşunuza giderse ona devam edersiniz...
bence primadan sonra başka bez pişik yapar
yalanını da pis bebek katili israilliler uydurmuştur klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…